16. Ispovest jedne drolje – Konačno tata (incest)

96
Share
Copy the link

Dugo nisam mogla doći k sebi nakon onog drkanja dok sam posmatrala kako se sestra Mila i tata sexaju. Nikako mi iz glave nije izlazila slika tatinog prelepog kurca. Pravi muški zreo kurac. Velik, debeo, lep, prošaran plavičastim žilama, sa prelepim glavićem kao jagodica na tortu. Sa druge strane nikako nisam mogla da svarim da je vlasnik tog prelepog kurca ipak bio moj tata. Ne nisam čistunica, na kraju krajeva sama sam sebe prozvala droljom, nego… Čak sam imala sex i sa mamom, ali sa tatom, to je sve nekako bilo drugačije. Lomila sam se i nisam znala šta da radim i kako da postupim, naročito zato što sam se bojala i tatine reakcije. Ta stvar me je lomila nekoliko dana i to se vidno izrazilo na moje ponašanje. Postala sam nervozna i razdražljiva. To je naročito dolazilo do izražaja nakon što bih provela neko vreme sa tatom u njegovoj sobi. Situacije u kojima bih nameštala njegov krevet i kada bi se na trenutak videle njegove moćne butine, a ispod čaršafa nabubrena budža njegovog kurca su me zbunjivale i obrazi su mi crveneli. Trudila sam se da koliko je god to moguće prikrijem, ali jednog trenutka me je tata pitao:
– Ćeri… Da li ima neki problem? Čudno mi se ponašaš ovih dana…
– Ma sve je OK tata, ne brini… – slagala sam – … samo sam malo umorna…
– Ne moraš ti dušo toliko oko mene… Pa tu su Vera i sestra Mila…
– Ne ćale… nije nikakav problem… Nisi ti u pitanju, nego sam umorna od faxa i obaveza…
– E pa sama si birala… Htela si da postaneš doktorica… Teraj to i nemoj da odustaješ, a za mene ne brini…
– Hoću… Ajde vidimo se… – žurno sam napustila njegovu sobu dok su mi kroz glavu i dalje prolazile slike njegove kurčine.

Taj dan nisam otišla na fax, a ni popodne na praksu. Jednostavno nisam mogla. Nazvala sam Milicu, moju staru školsku drugaricu iz srednje škole i nas dve smo sedele u jednom kafiću i ćaskale uz kafu. Inače za one koji ne prate redovno moje priče, Milica je bila moja veoma bliska prijateljica, sa kojom sa otkrila skoro sve čari sexa. Jako smo se volele, jedino što su nas život i obaveze primorale da se retko viđamo. Naravno to nije umanjilo intenzitet našeg prijateljstva. Tada mi je pao na pamet pakleni plan. Milica se oduvek ložila na mog ćaleta. Stalno je govorila kako je on zgodan mužjak i kako bi mu svaka žena pala pod noge. Naročito ga je gotivila kada bi ga videla u pilotskoj uniformi. Tada je Milica balavila da sam slobodno mogla skupljati njene bale sunđerom. Čak mi je jednom predložila da flertuje sa mojim tatom i pokuša da ga smuva, što sam ja sa gađenjem odbila uz reči: ”Pobogu Milice pa može ti biti tata…”. Ona se je samo zagonetno nasmešila i rekla: ”Baš zato…”
Sada sam skovala pakleni plan. Pre svega slika tatinog kurca mi nije izlazila iz glave i shvatila sam da moram ponovo da ga vidim. I to ne bilo kako već u akciji. S obzirom da je tata skinuo gips, sestra Mila je sve manje dolazila u vizitu kod nas i zadržavala se sve kraće vreme. Pretpostavila sam da što se sexa između njih dvoje tiče, više ga neće biti ničega, naročito što je sestra Mila dolazila u vreme kada je kući bila i naša pomoćnica Vera. Zato sam htela da ubacim u igru moju prijateljicu Milicu.
Prvo sam pažljivo kroz razgovor došla do toga da joj objasnim šta sam doživela i videla. Onda sam joj najiskrenije priznala kako se osećam zbog toga i da jednostavno moram da vidim tatin kurac ponovo u akciji. Dok sam joj to objašnjavala i govorila, Milica je otvorenih ustiju slušala i balaveći strugala nogama. Verovatno joj je pičkica već počela da vlaži.
– Kučko jedna… – reče ona i srknu kaficu – Ne mogu da verujem…
– Što?
– Opiši mi molim te još jednom kako izgleda kurac tvog tate…
– Pa ti si luda…
– Molim te…
– Pa rekla sam ti… Dugačak, debeo, pravi zreo kurac… U stvari kurčina sa prelepim glavićem i plavičastim žilama debelim kao moj prst…
– A muda..?
– Muda, ogromna, mekana i obrijana…
– Uhh… Ja bih rado probala tvog tatu – reče sa uzdahom Milica.
– To sam i upravo mislila…
– A?
– Znaš, meni treba da ga vidim ponovo u akciju, a ti mi možeš pomoći u tome…
– Jaoj koja si ti đavolica…
– Da… Ti se smuvaš sa mojim tatom, a ja vas onda posmatram krišom i drkam… A? Šta kažeš na to?
– Čuj… meni odgovara… Ti jako dobro znaš da ja tvog ćaleta gotivim i da bih mu dala da mi radi u krevetu šta god poželi…
– Onda dogovoreno…
– Kako ćemo?
– Ma smislićemo već nešto…

Narednih dana je Milica sve češće dolazila kod mene kući. Mom tati to nije bilo neobično, pogotovo što je Milicu znao još dok smo piškile u prašini. Milica se naravno trudila da tatu zavede na što bolji način. Oblačila se provokativno, koketirala sa njim na svakom koraku, a rečima ga ohrabrivala da nešto pokuša, ali ne suviše napadno. Kockice su polako počele da se sklapaju. Nakon nekoliko dana sam primetila kako je moj tata počeo da se prima na Milicu. Pa pobogu, on je bio muškarac u najboljim godinama, a pretpostavljam da i dugo nije nešto dobro opalio, ne računajući onaj jedan sex sa sestrom Milom. Konačno je počeo da trza na Milicu i nas dve smo samo čekale dan kada će se desiti.
Konačno je došao i taj dan. Doduše neplanirano, ali nema veze. Ja sam rano ujutru otišla na fax jer sam imala neodložne obaveze. Vratila sam se oko ručka, baš kada se je Vera spremala da ide.
– Dobar dan… – nazvala sam Veri koja je već bila na izlazu.
– Dobar dan i do viđenja dete… Vidimo se sutra…
– Kako je tata?
– Dobro. Eno ga leži u sobi, a tebe čeka Milica u tvojoj sobi. Rekla je da ste se dogovorile da se nađete…
– Da. U redu je… – slagala sam jer nisam očekivala da Milica bude tu.
Nema veze. Ustrčala sam uz stepenice i uputila se ka mojoj sobi. Čim sam videla da Milice nema, znala sam šta je po sredi. Plan je počeo da se ostvaruje. Krenula sam hodnikom ka tatinoj sobi. Vrata su opet bila odškrinuta nekih 20-tak centimetara i ja sam polako prišla da provirim. Znala sam da je Milica po našem dogovoru namerno ostavila vrata odškrinuta. Vodila sam računa da budem što tiša kako me ne bi primetili. Već sam čula njihove glasove. Glasove žestokog jebanja.
Provirila sam i ugledala prelep prizor. Milica je bila presavijena preko ivice kreveta sa kolenima na podu, a moj joj je tata nabijao zguza svoju ogromnu kurčinu. Oboje su bili bočno okrenuti prema vratima tako da me nisu mogli primetiti. Sela sam na pod i zavukla ruku u gaćice da se pripremim za jedno predivno drkanje.
Prelepo. Moj je tata čučao na kolenima iza Milice i držao je za struk. Snažno je nabijao svoju debelu kurčinu u njenu nutrinu. Miličino slabašno i mršavo telo je drhtalo na svaki udarac mog tate. Kurva ga je primala sa uživanjem. Njeni mali sisići su se tresli u ritmu udaraca kurčine.
– Tooo…. nabij mi gaaa… ohhh… – dahtala je Milica u transu.
– Razvaliću te lutko… ahhhh… kako si dobra…
– Razvali meee…. ahhhh….
Cela ta scena me je toliko napalila da nisam ni osetila kako sam gurnula tri prsta u moju pičkicu iz koje je obilno curilo. Dok sam drpala pičku jednom rukom, drugu sam zavukla ispod brusa i počela sebi da uvrćem bradavicu. Na trenutak sam sklopila oči uživajući dok me nije prenuo glas:
– Uđi… – reče odjednom Milica gledajući ka meni.
Panično sam otvorila oči i ostala tako zatečena. Milica je i dalje bila nabodena na tatin kurac i osmehivala se u mom pravcu. Tata je kao i ja bio zatečen i zastao tako na tren duboko nabijenog kurca u Milicu. Ja… ja sam i dalje sedela na podu, raskrečenih nogu sa jednom rukom duboko u mojoj pičkici, dok mi je druga ruka stiskala sisu.
– Uđi budalice i gledaj iz bliza… – ponovila je Milica – znam da te to pali… Hajde…
Ustala sam lagano odgurnula vrata i ušla u sobu.
– Pa, ako ne smeta tebi… – rekla sam tiho obraćajući se mom tati.
– Sada više ne… Ako tebi ne smeta… – odgovorio je dosta nesigurnim glasom.
– Hajde… – viknu odjednom Milica i preseče tu nelagodnu atmosferu – … Nastavi tamo gde si stao… jebi me…
Sela sam u fotelju na metar od njih. Odjednom, kao da se ništa nije desilo. Njih dvoje nastaviše da se tucaju. Tu na metar od mene. Sada sam sve mogla da vidim još bolje. Skinula sam gaćice, vodeći računa da me tata ne vidi, jer sam se ipak još uvek stidela po malo, i zavukla ruku ispod suknjice da drkam.
Tada se Milica naglo odvoji od mog oca i njegov kurac ispade iz njene pičke. Kurac mu je pulsirao u ritmu prcanja, i imala sam osećaj da se isparava od silne jebačine. Bio je sluzav i predivan. Tada sam dobila nagon i malo je falilo da ustanem iz fotelje i uzmem taj predivni kurac i ispušim ga. Međutim, Milica me preduhitri.
– Lezi na krevet – reče mom tati i ovaj je bez reči posluša.
Tata je legao na krevet nogama ka meni i ja sam lepo mogla da mu vidim moćnu kurčinu i velika muda. Milica se pope, opkorači ga i nasadi mu se na kurac.
– Ohhhh…. Anjaaaa…. tvoj tata ima predivan kurac…
– Znammmm…. – izletelo mi je u transu drkanja moje pičkice.
– Vas dve ste totalno lude… – dahtao je moj tata.
– Jebi meee… – vrištala je Milica i silovito se nabijala na tatin kurac.
– Uhhh… mala kako si vrelaaa….
– Hoću tvoje seme… Hoću tvoju spermu u sebi… – nastavljala je Milica.
Ja sam samo ćutala, uživala u pogledu i tako drpala svoju pičkicu da sam mislila da ću je pokidati. Napalila sam se kao kobila.
– Hoćeš i ti malo da ga probaš? – iznenada me upita Milica.
Svo troje smo na trenutak zastali. Opet je nastala nelagodna situacija. Moj tata odiže glavu i pogleda u mene.
– Milice..? Vas dve… – izgleda da je shvatio ovu našu malu prevaru.
– Ne znam… tata… sve je ovo pomalo čudno… ali…
– Ali šta?
– Jako mi se sviđa tvoj kurac… jedini problem je…
– Koji problem?
– Što je tvoj… ti si mi tata…
– Ma nek ide život… – reče on odjednom – Izbor ostavljam tebi…
– Hajde ludo, navali… – reče razdragano Milica.
Ja sam se i dalje dvoumila. U meni su se borile dve Anje. Ona smerna koja mi je govorila da je u pitanju ipak moj otac i ona đavolica koja je bila gladna kurca. Naravno, kod drolje uvek pobedi đavolica i ja lagano ustadoh iz fotelje. Zbacila sam svoju haljinicu i ostala samo u brusu. Pridružila sam im se na krevet.
Milica se odiže i tatin kurac ispade iz njene pičke i šljapi ga po stomaku.
– Izvoli draga… – reče Milica pokazujući na tatin kurac. Tata je samo nemo ležao na krevetu sa rukama ispod svoje glave. Nisam znala šta da radim i onda sam u trenutku odlučila.
Hrabro sam opkoračila tatu, rukom ga uhvatila za koren kurca i usmerila ga na svoju guzu. Nisam htela da me prca u pičkicu. Nekako mi je guza bila prigodnija za taj trenutak. Ostila sam njegov sluzav glavić na moj čmar. Gledali smo se bez reči u oči. U našim pogledima se je istovremeno ogledala i strast i strah. Tada njegov glavić upade u moju guzu i sve prepreke padoše. Više nisam mogla da izdržim. Nasela sam naglo, do kraja i kriknula:
– Ahhhh…. taticeeeee… kako ti je debeo…
– Ohhh… kćeriiii… gorećemo u paklu….
– Neka gorimo… ohhhhh….
Tada me je tata uhvatio za struk i počeo da mi daje ritam tucanja. Nabijala sam se na njegov prelepi kurac koji mi je rovario po utrobi. Moje guzno crevo je bilo ispunjeno u celosti. Tada je Milica shvatila šta se dešava i kada je videla da je moja pičkica slobodna, jednostavno je spustla glavu dole. Osetila sam njen jezik kako počinje da mi rovari po pički.
Božeeee… Kakvo uživanje… Moj tata me jebe u guzu svojim prelepim kurcem, dok mi Milica liže pičku i pije sve moje sokove.
Na žalost, nije nam dugo trebalo. Svo troje smo bili jako uspaljeni i sršavanje je ubrzo krenulo. Ja sam vrisnula prva i snažno se nabila tati na kurac do jaja.
– Ahhh… curiiiimmm… jebi meee….
Milica je već drhtala pod napadima orgazma i ispijala moj svrš iz pičkice. Onda je uhvatilo i mog tatu.
– Evo me devojke… dolaziiiimmm…
Nas dve poskočismo kao gazele i brzo smo kleknule na pod. Moj tata poskoči iz kreveta i stade ispred nas. Povukao je kožicu na kurcu par puta i počeo da prska. Prvi mlaz sperme je podario meni, svojoj ćerki. Njegov vreli mlaz sperme me ošinu po obrazu i deo upade u usta. Slatko sam progutala taj nektar tatinih muda. Onda je tata preusmerio svoju kurčinu ka Milici i ona prihvati njegov drugi mlaz. Belina tatine sperme se prosu po Miličinim sisama. Onda je on ponovo usmerio svoj kurac ka meni i tako naizmenično nas častio salvama belog semena. Nas dve smo halapljivo gutale i razmazivale njegovo seme po telu. Konačno je svršio, prišao Milici i par puta je lupio kurčinom po licu. Milica se strese i mislim da je kučka u tom trenutku ponovo svršila.
Njih dvoje zadihani i znojavi popadaše po podu, a mene je ponovo uhvatio stid i ja sam pobegla u svoju sobu. Ušla sam pod tuš i počela da perem tatinu spermu sa sebe. Osećala sam se jako čudno. Na momente sam bila zgađena sama sebe jer sam se jebala sa rođenim ocem, a već kasnije, napaljena celom situacijom priželjkivala da se sve to ponovi.
Topla voda je polako spirala i moje misli i ja sam konačno odlučila. Meni je sve ovo prijalo i što se mene tiče, ja bih to uradila opet. Sada sve zavisi od tate. Znam da je incest, ali mi to ne smeta. Uživala sam. Jedino moram voditi računa da ne zatrudnim.

Tog i narednog dana smo se moj tata i ja vešto izbegavali. Oboje smo bili svesni toga šta smo uradili i bilo nam je neprijatno. Onda je moj tata prekinuo celu tu situaciju rekavši mi da skuvam kafu i da popričamo. U početku je bilo malo neprijatno, ali se sve završilo njegovom rečenicom:
– Ni sanjao nisam da ću ovo uraditi, a kamo li reći. Meni se ipak sve to dopalo, i ako si i ti uživala ja sam za to da možemo to ponoviti, naravno, to će biti naša tajna…
– A Milica? – upitala sam.
– Milica je pametna devojka, a na kraju krajeva i ona je dobrodošla, ako se slažeš…
– Slažem se…