Prevara

45
Share
Copy the link

Ležim u misionarskoj pozi. Noge su mi izdignute i raširene do maximuma, dok mi njegova debela kurčina rovari po guzu. Ruke su mi vezane lisicama za uzglavlje kreveta. Njegov torzo je propet i izvijen nagore kao gušter kada se propinje ka suncu. Stari hotel u Beogradu. Mala sobica. Sobica puna mirisa jebačine i znoja.

Sve je počelo jednim telefonskim pozivom. Naravno da većina mojih doživljaja počinje telefonskim pozivom, jer sam u međuvremenu dao oglas u par časopisa i na nekoliko sajtova. Nazvao me je Goran iz Beograda.
– Zovem u vezi oglasa… – rekao mi je grubim muškim glasom.
– Izvolite…
– Želeo bih da se raspitam za vaše usluge…
– Šta vas interesuje?
– Klasičan sex… osim…
– Da?
– Pa… Želeo bih da tokom sexa budete vezani lisicama…
– Pasivan ili aktivan?
– Ja sam isključivo aktivan…
– Ok… nije problem… – i odalamio sam mu cenu iz nekoliko razloga. On je pre svega znao šta kupuje jer je video moje slike. Ja o njemu ne znam ama baš ništa. Drugo, nije mi se baš nešto išlo za Beograd na par sati samo radi sexa. I što je najvažnije, tražio je da budem vezan. To je malo nezgodno, znate kada vas neko veže lisicama i pri tom još u hotelskoj sobi, svašta se može dogoditi. Međutim, Goran je na moje iznenađenje odmah pristao na cenu, čak se i nudio da mi odmah uplati pola sume preko računa.

Beograd. Našli smo se u jednom lepom kafiću u blizini sajma. Kada se je Goran pojavio, oduševio sam se. ”Veži me…” pomislio sam. Visok 40-to godišnjak, normalne konstitucije i prelepog muškog lica. Popili smo piće i sačekali da padne veče kako bi otišli do hotela.
U hotelskoj sobi sam ušao prvi. Daleko od toga da je soba bila De Lux kategorije, ali je bar bila čista. Goran iz torbe izvadi piće i stavi ga na mali stočić. Jedan po jedan smo otišli do kupatila i sredili se za okršaj koji sledi.

Ležim u misionarskoj pozi. Noge su mi izdignute i raširene do maximuma, dok mi njegova debela kurčina rovari po guzu. Ruke su mi vezane lisicama za uzglavlje kreveta. Njegov torzo je propet i izvijen nagore kao gušter kada se propinje ka suncu. Goran me jebe kao da mu je to poslednje u životu. Njegova tvrda kurčina iskusno prodire u moju utrobu i milina mi prožima telo. Uživam. U par navrata sam instiktivno pokušao da ga zagrlim ili dohvatim rukom, ali lisice su me onemogućavale u tome. Počeo sam da uživam u tom položaju. Podložan muškarcu na milost i nemilost, vezan lisicama za krevet i on može da mi radi šta god hoće, a to radi odlično.
Goran ubrzava svoje kretnje i ja sklapam oči od zadovoljstva očekujući trenutak kada ćemo obojica upasti u rupu uživanja i orgazma. Naša znojava tela klize jedno o drugo i u tišini hotelske sobe se čuje samo naše zadovoljno dahtanje. Tada sam više osetio nego što sam video jer su mi oči bile zatvorene.
Brecnuo sam se. Iza Gorana je stajao neki čovek. Tako sam se brecnuo da mi se svinter na guzi refleksno stisnuo što je Gorana još više izludilo.
– Toooo…. stisni guzu pederu… – dahtao je i počeo da prosipa seme u mojoj guzici.
Ja sam i dalje zbunjeno, a moram da priznam i pomalo uplašeno posmatrao čoveka koji stoji iza njega dok je Goran punio moje dupe svojom spermom. Počeo je da se svlači sa osmehom na licu i ja sam shvatio njegove namere. Goran je privršavao prosipanje svoje sperme u mom dupetu i okrenuvši glavu malo u stranu obratio se strancu:
– Taman si stigao na vreme… uhhhh… ja sam svršio, a frajer je ludo dobar…
– Hej stani… – zavapio sam – Nismo se tako dogovorili.
– Opusti se… Nećemo te povrediti – progovorio je stranac – samo ćemo te dobro izjebati…
Goran je i dalje bio između mojih odignutih nogu i pritiskao me je svom težinom svog tela, tako da se nisam mogao ni pomaknuti. Kada se je skinuo, stranac priđe i uhvati me za članak jedne noge. Odnekud je izvadio neki kanap i veza mi omču oko članka. Obišao je krevet i zategao kanap čime mi je povukao nogu na gore ka rukama. Sada mi je moje koleno bilo u visini mog lica. Goran je i dalje bio na meni i u meni, ne dozvoljavajući mi mnogo da se pomeram. Stranac isto učini i sa drugom nogom i tada se Goran odvoji od mene i njegov kurac mi ispade iz dupeta. Osetio sam kako mi iz čmara klizi njegova sperma i golica me u kanaliću moje guze.
Sada sam bio vezan na izvolte. Obe ruke su mi bile vezane za uzglavlje kreveta, a obe noge, nategnute kanapima i vezane tik uz ruke. Bio sam u položaju kada su moja kolena dodirivala moje lice sa obe strane, a moja guza, odignuta i natrćena na izvolte. Njih dvojica su stajali goli i posmatrali me.
– Uh čoveče… razvalio si ga… – reče stranac – Vidi kako mu zjapi čmar…
– Ne boj se… ima tu i za tebe… Ovaj peder je za razliku od onog prošlog jebežljiv… Uživa u kurcu…
– OK, sada sam ja na redu… – reče on i priđe mi.
Prislonio je svoj kurac na moja jaja. Odigao sam glavu i video da ima podebelu kurčinu. Zaboleo me je vrat i ja sam spustio glavu nazad na jastuk. ”Jebi ga. Vezna sam i sám sam se uvalio u ova govna. Biću jeban i nadam se samo to…” pomislio sam i opustio se.
Stranac je par puta lupio svojom tvrdom kurčinom po mojim jajima pa prislonio svoj glavić na ulazu u moj čmar. Onda ga je sjurio. Skliznuo mi je u crevo sa lakoćom zahvaljujući Goranovoj spermi. Osetio sam kako mi se čmar širi na veći kalibar nego što je to zahtevao Goranov kurac. Odmah je krenuo žestoko da me tuca, još žešće nego što je to Goran radio do malopre. Njegova su muda glasno šljapkala po mojoj guzi dok je Goran stajao po strani i sve to posmatrao sa limenkom piva u ruci. Tada stranac izvadi svoj kurac do kraja iz moje guze i ja sam osetio hladan vazduh kako mi klizi po čmaru. Čmar mi je pulsirao od zadovoljstva i gladi za kurcem. Oppp… Sjurio mi ga je ponovo do jaja i zastao tako na tren. Onda ga je ponovo izvadio skroz napolje. Stranac je nastavio da me jebe tako što ga je vadio skroz napolje da mu glavić bude na nekih 10-tak centimetara od mog čmara, a onda bi ga uhvatio rukom i krvnički bi mi ga sjurio u bulju. Hteo sam da izludim od zadovoljstva. Svaki njegov udarac je bio novo prodiranje u moju gladnu guzu. Nisam mogao više da izdržim i počeo sam da svršavam.
– Pogledaj kučku… – viknuo je Goran između dva gutljaja piva – pa on je svršio bez da nadrka svoju kitu…
– Extraaa… ohhhh – reče stranac i nastavi da me probada. Sada ga je zabio do jaja i nastavio da me jebe bez da ga vadi, i kada je poslednji mlaz mog semena izleteo iz mog kurca, on je počeo da svršava. Roktao je kao vepar i punio mi guzicu spermom. Toplina njegovog semena pojača intenzitet mog svršavanja i celo telo poče da mi se trese od zadovoljstva. Izvukao je svoj sluzavi kurac iz mog dupeta.
– Smena druže… – obrati se Goranu i uze mu limenku piva iz ruke. Goran sa osmehom priđe krevetu i uhvati se za svoj već dignuti kurac. Nanišanio je i bez pardona mi ga sjurio u dupe.

Celu noć su me njih dvojica jebali u dupe. Samo jebali. Nije bilo tu ni maženja, ni ljubljenja, ni pušenja… Samo čisto jebanje. Bili su neumorni. Jebali su me naizmenično. Dok me je jedan tucao, i to moram da priznam, žestoko, drugi je stajao po strani i hladio se pivom. Čak nisu ni pustali glasa, nisu ni razgovarali međusobno. Samo su me jebali u tišini hotelske sobe i praznili svoja muda u moju utrobu.
Polako sam padao u trans. Guza mi je već davno utrnula od silnog i grubog jebanja. Više ni ne znam koliko puta su me jebali i koliko puta su svršili u meni. Čak nisam znao ni koliko puta sam ja svršio.
Konačno je svanulo. Jutro. Sunce se je promolilo kroz prozor i obasjalo moju umazanu guzicu. Umazanu od njihove sperme i znoja. Čmar mi je zjapio kao pećina, razvaljen od njihovih debelih kurčina.
Odjednom, njih dvojica su se obukla i stranac tiho, kao što je i ušao, nestao iz sobe. Goran mi priđe i otključavajući lisice na jednoj ruci tiho reče:
– Bio si odličan… Izvini za prevaru… – Drugu ruku mi nije otključao, već mi je bacio ključić od lisica na gole grudi. Spustio je novac na natkasnu i tiho napustio sobu.
Jedva sam se oslobodio. Sve me je bolelo. Dugo nakon odvezivanja nisam mogao da spustim noge, a bol u kukovima me je onemogućavao da ustanem iz kreveta. Nakon pola sata sam se nekako malo oporavio tek toliko da mogu da odem do kupatila. Bulja mi je bila razvaljena i puna sperme. Nakon tuširanja mi je bilo već malo bolje. Prišao sam natkasni i uzeo novac. Bilo ga je i više nego što smo se dogovorili.
Osećao sam se razjebano. A prevaren? Ne… Goran je tu bio u zabludi. Bio sam samo dobro izjeban i za to dobro plaćen.