Zeljna mamica

75
Share
Copy the link

Ovako, prica je zasnovana na jednom istinitom dogadjaju, jedino su imena zamenjena.
Zovem se Djordje, mada me svi zovu Djole. Imam 18god i moja prica se odigrala u Beogradu pre godinu dana. Inace sam krupan momak, sportista i dobar ucenik.Otac je poslovan covek, ima svoju firmu i cesto je na putu. Mada mi ponekad smeta to sto je stalno odsutan, on se trudi da svaki svoj slobodan trenuta provede samnom i kevom. Moja keva se zove Vesna, prava gospodja, sto bi stari ljudi rekli becka skola. Lepog, okruglog lica, osrednjih i okruglih sisa i velike okrugle guze. Dosta vodi racuna o sebi, ide cesto u teretanu i trudi se da se hrani zdravo. A sad dogadjaj…
Taj dan je bio ponedeljak, a ja ponedeljkom imam 7 casova, medjutim ovaj put sam gubio poslednja 2 tako da sam se kuci vratio dosta ranije. Posto nisam ima sta pametnije da radim, a prazan mi je stan, ukljucio sam jedan pornic, pojacao ko covek i poceo da drkam. Posle desetak minuta keva se vratila kuci. Mislio sam da ce se vratiti mnogo kasnije, posto sa poslom zavrsava tek oko 3, a kuci se vraca oko 4. Medjutim, ispostavilo se da joj nije bilo dobro pa je uzela ostatak dana slobodno. Otkljucala je vrata i cula buku iz moje sobe. Ni ona nije ocekivala da ja budem kuci i zanimalo ju je kakva je to buka. Otvorila je vrata moje sobe i zatekla vrlo nezgodan prizor. Upaljen neki MILF pornic, ja sa kitom u ruci… Ja sam onako zbunjen pokusao da sakrijem kitu majcom, medjutim vec je bilo prekasno. Pogledao sam je u oci medjutim one nista nisu govorile. Njeno lice je odavalo neku zbunjenost i zatecenost. Poceo sam da se pravdam kao kevo nisam te jos ocekivao, kako su to osnovne muske potrebe…, ali njeno lice je ostalo isto. Posle ovog zbunjenog pogleda koji je trajao max 20sec, mada je meni delovao kao citava vecnost, kevi je pocela da se vraca boja u lice. Sta vise sad joj se na licu moglo videti kao da se premislja. Moj otac je u to vreme bio negde u inostransvu, mislim da je bila Nemacka, i to je trajalo preko mesec i po dana. Keva je dosla do mene i bez ijedne recu pomerila moju majcu i pocela lagano da mi drka kitu.Sopstila je glavu i stavila ga u usta. Bio sam zatecen. Savrseno ga je pusila. U pocetku ga je lickala jezikom, prelazeci uzduz i popreko, da bi se najvise zadrzala na glavicu. Gurala je jezik u rupicu, kruzila jezikom po glavicu, da bi ga odjednom stavila u usta. Igrala se tako minut, a onda ga celog progutala. Inace moj nije tako mali komad, oko 21cm. Ja sam vec bio na granici da eksplodiram. Tada je pocela da mi rukom obradjuje jaja. Lagano ih je prstma vrtela po saci kao da su male kuglice. E to je vec bilo previse. Poceo sam da svrsavam u ogromnim kolicinama. Mislim da nikad u zivotu nisam prolio toliko sperme. Nju je to iznenadilo, tako da nije sve zavrsilo u njenim ustama vec je malo izaslo i na njene obraze. Ona je sve to pokupila prstom i stavila u usta sa ostatkom. Progutala je i ustala, sve vreme gldeajuci u pod. Na njenom licu se videla posramljenos, kao da je tek sad shvatila sta je uradila. Izasla je iz sobe ne podizuci pogled i zatvorila vrata za sobom. Ja sam nastavio da gledam u vrata ne verujuci sta se upravo desilo. Uvece, kad sam seo da veceram, keva je dosla i rekla mi, sve vreme gledajuci negde pored, u daljinu, nikako u mene:
-Djordje, ovo sto se danas desilo je bila jedna velika greska, i najbolje bi bilo da je oboje zaboravimo. Ovo se vise nikad nece ponoviti, obedjavam.
Medjutim meni ovo sto se desilo nije bilo dovoljno, ali joj to nisam rekao. Te noci nisam dugo mogao da zaspim, sve vreme sam mislio na kevu. Taman pre nego sto sam zaspao obecao sam sebi da se na ovome nece zavrsiti, morao sad da dobijem kevino najvece blago…
Sledecih nekoliko dana je bilo veoma napeto, ali mirno i bez nekis neobicnih dogadjaja. Izgledalo je kao da se sve vraca na staro.
Nedelja vece. Keva je otisla u kupatilo da se okupa i sredi za posao za sutra. Ja sam za to vreme gledao neki film na TV-u. Nailazi neka scena sa seksom i ja se tu bas napalim, i padne mi na pamet ideja da odem i da spijuniram kevu dok se kupa. Otisao sa do vrata na prsima i prislonio oko na spijunku. Keva je bas u tom trenutku ugasila vodu i otvorila vrata tus kabine. Tek tada sam video koliko mi je keva ustvari jebozvana. Nisam mogao da verujem da neka starija zena moze tako da izgleda. Kako je izlazila iz tus kabine mogao sam da vidim njenu picku, ne celu vec samo delove. Medjutim, to je bilo dovoljno da shvatim da jednako vodi racuna o svom medjunozju kao i prema svom ostatku tela. Pica joj je bila veoma glatka, obrijana, nabubrala. Videlo je da nije osetila kurac dugo vremena. Takodje su joj, dok je hodala po peskira, sise lagano poskakivale. Uzela je peskir i pocela da se brise. Kako mi je bila okrenuta ledjima pruzala mi je savrsen pogled na njenu savrsenu oblikovanu guzu. Onda je pocela da brise noge i ispred mene je sevnula njena predivna pica. U tom trenutku sam pozeleo da je dodirnem, polizem, jebem. Nakon sto je zavrsila sa brisanjem stavila je peskir na kvaku i tu se moja predstava zavrsila. Kurac u pantalonam je bio toliko tvrd da je pretio da pocepa trenerku. Nisam hteo da ga izdrkam, vec sam odlucio da sacekam kevu u spavacoj sobi. Posto je ocekivala da sam ja u dnevnoj sobi, koja je na drugom kraju stana, izasla je iz kupatila samo u brusu i gacicama. Otvorila je vrata od sobe i usledio je sok. Ja na krevetu sa povelikim satorom izmedju nogu.
-Sta radis? Izlzi iz sobe odmah- rekla je dok je mahala rukama u pokusaj da sakrije svoje telo. Medjutim meni se nije islo. Uhvatio sam je za ruke i povukao u krevet. Pokusala je da se opire ali ja sam bio dosta jaci. Onda sam joj zaribio ruke izmedju nogu i poceo da je hvatam za sise. Sada je pocela jos zesce da se otima, ali je posle dvadesetak sekundi shavila da je bezuspesno. Tada sam osdlucio da idem dalje. Krenuo sam rukom prema njenom medjunozju.
-Nemoj Djordje molim ti, ja sam ti majka, ti ne smes- bezuspesno me je molila, ali ja sam bio previse napaljen da bih je slusao.
-Daj mama znam da i ti ovo zelis, video sam to onog dana kad si mi ga pusila. Nisi imala kurac u sebi previse dugo. A i tvoj maca se slaze sa mnom- odgovorio sam joj dok sam gldeao u njenu picku koja je vec bila vlazna.
-Ali Djordje…- uvalio sam joj jezicinu u usta da ne bi moglda da govori. Ponovo je pokusala da se odupre mojim, a i njenim, nagonima ali sad dosta sliabije i krace. To je za mene bilo zeleno svetlo. Skinuo sam joj brus, i dalje je ljubeci, i poceo da je hvatam za sise i gnjecima, i da je stipkam za bradavice. To je vec bilo previse za nju. Potpuno se prepustila. Tada sam ustima krenuo ka njenom vratu, zadrzao se par sekundi na vratu ljubeci ga, a onda sam nastavio da se spustam ka sisama. Uu kako su bozanstvene te sise samo. Osrednje velicine, oko trojke, ali veoma cvrste. Taliko sam ih slatko lizao i grickao da je keva pocela da dahce, a ja zeleo da taj momenat nikada ne prestane. Takodje sam za to vreme kevi oslobodio ruke, a mojim rukama sam krenuo da joj skidam gacice. Potom sam je levom rukom uhvatio za guzu, a desnom sam krenuo da joj obradjujem picku. Joj kako je vlazna bila. Videlo sam da se nije jebala dugo vremena. Ko zna i kakav je onaj moj cale u krevetu uopste. Potom je i ono pocela da se opusta. Rukom je sklonila moju glavu sa njenih prelepih sisa. Meni se to i nije bas svidelo, ali zeleo sam da vidim sta je naumila. Krenula je rukom prema mom satoru, koji nije gubio na velicini, cak mislis i da se malo povecao, ne skidajuci pogled sa mojih ociju. Spustila je glavu i krenula da ga ljubi preko trenerke. Polako mi je skidala trenerku ne ostavljajuci moju kitu ni na momenat bez paznje. Ostale su jos samo bokserice. I dalje me je gledala u oci tako pozudno da nisam mogao da verujem da nekom toliko zarko nedostje kurac. Uhvatila je bokserice za lastiku i brzo ih skinula dole, tako da ju je moja nabrekla kita udarila po celu. Odmah ga je strpala u usta i nije htela da ga ispusti, kao da joj je to poslenja kita koju ce videti. Pusila ga je bozanstveno. Ovo je vec bilo previse. Poceo sam da prskam po njoj. Vecina je zavrsila u njenim ustima, ali nije moglo sve da stane tako da je ostatak zavrsio po njenim obrazima i sisama. Medjutim, ovo nije bio kraj. Zamenili smo mesta, i ja sam poceo da lizem njenu socnu, obrijanu, vlaznu picu. Uhh, nikad nisam osetio nista sladje. Ona je samo dohtala zatvornih ociju, polako priblizavajuci ruke ka mojoj glavi. Uhvatila me je za glavu i nije mi dala da se pomerim, sto meni i nije bas smetalo.
-Ahhh, Djordje tako su divan, ne mogu da verujem da si vec tako porastao i sazreo, ahh- govoria mi je. Ja sam se potom malo odvojio glavu od njenog medjunozja, i poceo da je obradjujem prstima. Prvo sa jednim, a onda sam polako ubacio i drugi. Vratio sam glavu nazad i poceo da joj lizem i grickam klit, sve vreme je obradjujuci prstim.
-Ahhhh Djordje, gde si sve to naucio?- pitala me je. Ja sam bio isuvise zauzet da bih joj odgovorio. Posle dva,tri minuta ponovo sam odvojio glavu, i tada se ispred mene ukazala jos jedna divna rupica. Krenuo sam jezikom prema njenom supku i poceo polako da kruzim oko rupice. Zatim sam naglo gurnuo jezik. Gurnuo sam ga mozda samo 2,3 mm ali je i to bilo dovoljno za nju. Pocela je da se grci. Talasi orgazma su joj potresali telo u tacno utvredjenom ritmu. Celu ovo predtavu je propratilo jedno dugo ahhhh iz kevinih usta. Za to vreme se moj vojnik ponovo probudio i bio je spreman za jos jednu rundu. Jos malo sam je obradjivao jezikom dok mi ona nije rekla:
-Molim te daj mi ga vec jednom, sta cekas vise.
-A sad molis, je li mama? Zelis da te tvoj sincic jebe?
-Daaaa
-Ajde ponove me lepo zamoli
-Molim te sine daj mi tvoj veliki kurac, ne mogu vise da izdrzim.- To je za mene bilo dovoljno. Podigao sam se na krevet i njene noge stavio na svoja ramena. Uhvatio sam kurac u ruku i nanisanio sam njen otvor. Njena cupi je bila toliko mokra je moj tvrdi kurac skliznuo skoro ceo u jednom potezu. Keva je sve vreme bila u nekom transu, dahtala je i sve jace se nabijala na kurac. Posle petnestak minuta, pocela je da urla:
-Uhhhh, svrsi cu ne staj Djordje, ne staj…
– Volis da te jebe tvoj mali sincic, da ti ga gura dok ne poludis?
– Da volimmmm
– A jel volis kad te zovem mama je li kurvo? Jel te pali sto te zovem mama i kurva u isto vreme?
-Daaaa, daaa- nije mogla vise da izdrzi. Ponovo je pocela da se grci i njeno telu su potresali dugi talasi orgazma. Ja sam zatim izvadio svoj kurac iz njene pice okrenuo je cetvoronoske i zabio joj kitu nazad u picku. Sad je bilo jos vlaznija i toplija, prosto predivna. Jebao sam je tako jos par minuta, a onda sam poceo da praznim jaja u njenu picku. Vesna je bila previse zbunjena da bi reagovala, tako da sam ja na miru istresao jaja u njnu picu. Nisam ih vadio dok poslednja kap nije izasla is moje kite. Kada je sam ispao iz kevine picke, ona ga je uzela u usta i dobro izlizala i ocistila. Ali nije tu stala. Nastavila je da ga pusi kao da je zelela jos jednu partiju. Meni to nije smetala tako da sam je pustio da posao uradi do kraja. Ali moj kurac je vec bio gotov. Igrala se sa njim pet minuta, ali on nikako nije ustajao. Onda je iskoristila svoje tajno oruzije. Svojim dugim, spicastim noktima je pocela da mi mazi analni otvor. To je vec krenula da me pali. Onda je gurnula prst unutra i moj kurac je iste sekunde ustao i bio je kao nov. Ovaj put je ona mene opkoracila nogom, namestila kurac na ulaz u njenu picu i krenula da se nabija svom snagom, do jaja. Njene sise su veselo skakutale i ja sam prosto morao da ih uhvatim. Posle desetak minuta meni je dosadilo i predlozio sam da preomenimo pozu.
-Vazi, vazi- odgovorila mi je smeskajuci se i dalje zbunjena. Sisao sam sa kreveta, a ona je spustila noge tako da joj kolena budu na podu, sa natrcenom guzom u vazduhu. Gurnuo sam joj ga u picku svom snagom, a ona je ciknula od uzitka. Nastavio sam tako neko vreme, a onda mi je paznju privukla njena druga rupica. Izvadio sam kurac i glavicem poceo da je mazim po cmaru.
– Ne, nemoj molim te, guza mi je nerazradjena, unistices me sa tim tvojim buzdovanom
-Ma ajde cuti kurvo. Vidis kakva si sva, zbunjena i ulepljena od sperme. Toliko dugo nisi osetila kurac u sebi da si pocela da se jebes i sa sopstvenim sinom
-Ali molim te nemoj Djordje, mnogo ce me boleti, rastur…
Pljass, moja ruka je bila ne njenoj guzi. Udario sam je jos koji put tako. Guza joj je bila skroz crvena. Pocela je i da place. Suze su joj se mesale sa vec stvrdnutom spermom na licu. Ja sam ga jos koji put gurnuo u njenu picu da ga malo nakvasim, a onda sam krenuo da prodirem u njenu guzu. Prodirao sam polako, bilo mi je nekako zao sto sem je tako jako udarao. Obecao sam sebi da cu je sad dovesti do nezapamcenog orgazma. Nakon sto sam usao ceo, ostao sam malo u njenom dupetu da se navikne na velicinu, a i nije mi se bas vadio kad sam konacno usao. Potom sam polako poceo da je jebem u dupe. Ona je tiho jecala, na sta sam ja bio sve uzbudjeniji. Ubrzo sam poceo da je jebem zivotinjski. Par puta je vrisnula, ali se navikla. Moja jaja su upadala u njenu otvorenu picu. Polako je pocela sama da se nabija na moj ud. Gurnula je ruku izmedju nogu i pocela da mazi pickicu. Posle moja dva, tri uboda pocela je da vristi i da se trza. Jos jedan u nizu orgazama. Sada sam se i ja vec blizio vrhuncu. Spustila je ruku jos malo nize i uhvatila me za jaja. Pocela je da ih stiska i vrti medju prsima. Ovo me jos vise uzbudilo i ubrzalo moje svrsavanje. Uhvatio sam je desnom rukom za sisu i poceo da je mesim i gnjecim. Posle par trenutaka poceo sam da svrsam u njeno dupe. I njena treca rupica je bila puna, a ja sam bio gotov. Dok sam svrsavao jako sam je uhvatio za sisu i nisam pustao. Nisam pusto cak i kad se kurac smanjio i ispao iz njenog dupeta, ni kad sam pao na krevet.
-Uhhh, ovo je bilo predivno, ali molim te mi pusti sisu, moram ponovo da se okupam, skroz si me umazao ahhahhah- nasmejala mi se i namignula.
Ja sam zadovoljan otisao u svoju sobu jedva cekejuci da ovo ponovimo…