163. Ispovest jednog bisexualca – Žena mog prijatelja

24
Share
Copy the link

Sa Perom se poznajem već duže od 15 godina. Za to vreme intenzivnog druženja postali smo kućni prijatelji. Ne u onom smislu da smo se često viđali i družili, nego po kvalitetu druženja. Petar pored toga što je bio bajker, bio je izuzetna ličnost u svakom smislu te reči. Šta više, kada se je ženio hteo me je uzeti za kuma, ali smo se dogovorili da to nije red jer već ima kumstvo koje se gaji generacijama, pa ne bi valjalo kvariti. Bez obzira na sve to, mi smo polako počeli da se zovemo „kume“ i vremenom je to tako ostalo. Šta više, mnogi koji su nas kasnije upoznali su i mislili da smo stvarni kumovi. No, Petar je imao jednu jedinu veliku manu. Voleo je kladionicu. Iako smo ga ja i njegova žena Zorana često kritikovali, on nije mogao da odoli da svakog vikenda ode do kladionice i uplati ne malu sumu na neki tiket.
Petar je dobrim delom znao za moju burnu prošlost dok Zorana o tome nije imala pojma. Petar je insistirao na tome da ona ne zna i ja sam to poštovao. Iako su oboje bili izuzetni primerci što se fizičke lepote tiče, ja nisam nikada pokušavao ni da pomislim kako bih sa njima imao nešto. Jednostavno nisu bili takvi, a i nisam hteo da kvarim dugogodišnje dobro prijateljstvo. Mada, moram da priznam, da mi se neretko dešavalo da prema Zorani imam grešne misli. Moja kuma Zorana je bila jedna prelepa bri*a, puna sexipila i odlične građe. Prirodno je bila koketna i često se dešavalo da svojim pokretima ili nečim drugim nesvesno izaziva balavljenje nas muškaraca u njenom prisustvu. Petar je bio svestan kakav efekat izaziva njegova žena na muškarce te je stoga ljubomorno čuvao. Sa mnom je bio malo slobodniji jer me je posmatrao kao kuma i nije ni pomišljao da će između Zorane i mene biti nečega. Koliko je pogrešio pokazaće sledeći događaj.
Bližilo se veče i ja sam sedeo na terasi u svom stanu i ispijao pivo. Prelepo toplo letnje veče. Sunce se je spremalo da zađe i ja sam razmišljao gde ću da provedem veče. Tada sam začuo kako neko zvoni na vratima. Mrzovoljno sam ustao i odgegao se do vrata. Na moje iznenađenje bila je to Zorana. Bila je sva umazana i oteklih očiju od plakanja. Presekao sam se jer nije mi ovo sve izgledalo na dobro.
– Kumo! Otkud ti? Šta se desilo? – bio sam zapanjen.
– Evo… nisam imala kuda,.. pa došla do tebe…
– Hajde uđi… – propustio sam je u stan – Jesi li za neko piće?
– Može… – reče ona i skrušeno sede u fotelju. Doneo sam nam po rakiju i seo preko puta nje. Iako je cela situacija bila ozbiljna, meni nije promakao njen sexipil u toj uskoj i prelepoj mini suknjici koja je otkrivala njene prelepe butine. Na nogama je imala neke lagane letnje papuče koje su otkrivale njena predivna stopala sa crveno lakiranim noktićima. Taman kada sam počeo da se palim, odmahnuo sam glavom i upitao:
– Hajde reci šta se desilo? Da li je Pera u redu?
– Valjda jeste… znala sam da će ga ta kladionica doći glave…
– Pa šta se desilo?
Tada mi Zorana ukratko ispriča da je Pera bez njenog znanja izgubio dosta novaca na kladionici. Međutim, tu ne bi bio problem da on nije pozajmio novac od zelenaša koji ga sada traže. Ozbiljna stvar. Ti zelenaši ili oduzimaju šta imaš ili batinaju, a nekada i gore. Petar joj se jednostavno javio telefonom da neko vreme neće biti tu i od tada je nedostupan na mobilnom. Naravno, zelenaši su saznali gde stanuje i došli do stana i izvršili pritisak na Zoranu. Kada su shvatili da ona nema pojma o svom mužu, zapretili su joj da kada se čuje sa njim da se obavezno javi i donese lovu ili će biti zlo. Ona je onda jadna sva uplakana dotrčala do mene ne znajući gde i šta da radi.
– I ti sada stvarno ne znaš gde je Pera? – upitao sam.
– Ne… nedostupan je…
– Kolika lova je u pitanju?
– Mislim oko dve hiljade…
– Znaš kumo… – rešio sam da im pomognem – imam ja te novce da vam dam…
– Nemoj kume… nikada nećemo moći da ti ih vratimo…
– Vratićete kada budete imali, hajde da se sada izvadimo iz ovog sranja… ali ću morati da razgovaram sa Perom, jer ako vam dam novce mora da da reč da nikada više neće ući u kladionicu. Inače, ja ću mu uzeti sve… i stan i motor, i kola pa čak i ženu… – tu se Zorana kiselo nasmeja i umorno uzdahnu. Ja sam to shvatio kao: „Eh kada bi me uzeo…“ ali sam brzo odagnao te misli kao moju fantaziju.
– Ne znam… stvarno ne znam… jako sam uplašena…
– Slušaj… jel ti znaš ko su ti zelenaši?
– Ne… ali ostavili su mi broj telefona da im javim kada se Pera pojavi…
– Odlično… daćeš mi broj i ja ću večeras videti da to završim sa njima, a ti nam sada zakuvaj jednu kafu i opusti se.
Zorana se nasmeši i ustade da nam zakuva kafu. Pratio sam njen hod koji je božanstveno ljuljao njeno prelepo dupence. Uhhh… opet su počele grešne misli da mi se muvaju po glavi. Prenu me Zoranin glas:
– Kume, gde ti stoji kafa?
– Eto je gore u visećem delu…
– E jebi ga… ne mogu da dohvatim… – zaboravio sam da je Zorana bila preniska da dohvati kafu koju sam ja čuvao na polici.
– Evo ja ću…
Ušao sam u tesni kuhinjski deo i naša tela se skoro dodirnuše. Osetio sam njen prelepi parfem koji me još više uzbudi. Zorana je stajala tik uz šporet držeći jednom rukom lonče za kafu, a ja sam se pored nje protegao da dohvatim iz visećeg dela kafu. Sada su naša tela bila opasno blizu. Na trenutak sam osetio kako me njena tvrda nabrekla bradavica ovlaš dodirnula po desnoj mišici. Oboje smo zadrhtali na tren kao da nas je struja udarila. Zorana, čiji je pogled do tada bio uperen u pod podiže glavu i pogleda me u oči. Gledala me je tako poluotvorenih ustiju sa laganim osmehom na uglu usana. Moje lice je bilo na dvadesetak centimetara udaljeno od njenog. Pogledi su govorili sve i ja joj polako priđoh i spustih svoje usne na njene.
Nije pružala otpor. Zagrlio sam je i počeo strasno da je ljubim. Obavila je ruke oko mog vrata i strasno prihvatila moje polju*e. Uhvatio sam je oko struka i odigao sa zemlje. Ona obavi svoje noge oko mog struka i tako ljubeći se odneo sam je do kreveta u dnevni boravak. Seo sam na krevet sa kumom u krilu ne prestajući da je ljubim. Bio je to trenutak kada smo oboje uživali u strasnom zagrljaju.
Tada Zorana dohvati moju majicu i poče da mi je svlači preko glave. Kada sam pokušao i ja nju da skinem, ona mi samo blago odgurnu ruke i tiho reče:
– Ostavi sada to i uživaj…
Prepustio sam se njenoj igri. Zorana poče da mi ljubi vrat i polako da se spušta na dole. Ljubila mi je grudi i sisala bradavice koje su nadošle do pucanja. Kad god sam pokušao nešto sa rukama, da je pomilujem ili skinem, ona bi samo odgurnula moje ruke ne dozvoljavajući ništa da radim. Sve to vreme me je ljubila po grudima i telu. Odustao sam, te sam ruke kao neki beg raširio i naslonio na naslon kreveta. Zorana spusti svoje dupence na pode ispred mene i poče jezikom da šara ispod mog pupka. Lagano je noktićima svukla moje bermude i moj kurac iskoči ko iz praćke.
– Mmmmm… znala sam da imaš lep komad… – reče ona oblizujući se.
– Tvoj je kumo…
Obuhvatila je rukom koren mog kurca i lagano jezikom liznula glavić. Kao da je htela da oseti kakvog je ukusa. Kada joj se dopao, ona ga usisa u usta. Coktala je i sisala glavić mog kurca dok je rukama nežno gnječila moja muda. Sklopio sam oči i prepustio se.
– Mmmm… ukusan si kume… – govorila je između dva sisanja.
– Uhhh… kumo i ti to dobro radiš…
– Šta to dobro radim… mmmm…. reci….
– Dobro ga pušiš… prija mi…
– Prija ti…?
– Da… ahhh…
– A ovo? – reče i naglo nabi moj kurac sebi duboko u grlo. Malo je falilo da svršim.
– Toooo… kumooo… ohhh….
Ona je samo tiho mumlala od zadovoljstva i nabijala moj kurac sebi duboko u grlo. Dudlala ga je bez pardona i sve vreme me gledala u oči što me je jako palilo. Onda bi ga nežno izvadila iz usta i tako sluzavog ponovo jezikom oblizivala od korena do glavića. Nakon toga, ponovo bi ga nekoliko puta uvalčila sebi duboko u grlo. Ta igra unutra – napolje me je jako palila i ja više nisam mogao da izdržim. Zadrhtao sam i prvi mlaz moje vrele sperme izlete napolje. Kuma se brecnu kada je moje seme pogodi u obraz, ali se je brzo snašla i uvukla glavić u usta. Ostatak mog semena završi u njenim ustima što ona u slast proguta. Nije dozvolila da nijedna kap padne napolje. Povukla je glavu unazad i moj kurac uz karakteristično „flop“ iskoči iz njenih još uvek otvorenih ustiju. Uz osmeh mi je pokazala ostatke moje sperme u njenim ustima, pa kada se uverila da sam to video, kurvanjski je zatvorila usta i sve progutala.
– Jako ti je ukusna sperma…
– Imam ja toga još… ali sada ćemo nešto drugo…. – rekao sam sa namerom da je sada dobro izjebem.
– A ne kume… ovo neće na dobro izaći… mislim da ni ovo nismo trebali – reče ona, odjednom ustade, namesti suknjicu i krenu.
– Gde ćeš kumo? – molećivo sam je pitao sa dignutim kurcem spremnim za sex.
– Kume… moramo da zaboravimo na ovo… – reče Zorana i zalupi vrata za sobom. Ostao sam tako sa dignutim kurcem pa sam morao da ga izdrkam.

To veče sam sa zelenašima rešio problem i dao im novce. Posle nekoliko dana se je odnekud pojavio i Pera. Shvatio je u kakvim je govnima bio i danas se je smirio po pitanju klađenja. Zorana mi je kasnije još jednom dobro izdudlala kurčinu dok je Petar bio na nekom putu, ali se pojebali nikada nismo. Sve se završilo na tome.