Grub Sex

121
Share
Copy the link

Sedim u cekaonici jednog Beogradskog doma zdravlja, i cekam svoj red. Morao sam otici doktoru jer sam danima imao kijavicu i jako me je bolelo grlo.
Pored mene puna cekaonica i mladih i starih. U jednom trenutku pored mene seda stariji sedi gospodin, krupniji covek, ljubazno pita jel slobodno, odgovaram naravno… Gledam okolo polako se prazni cekaonica, pacijenti ulaze, izlaze medjutim ja jos cekam svoj red. U jednom trenutku ostajemo sami u cekaonici. On me pogleda i pita sto sam kod doktora dosao. Posto smo sami i dosadno je ja se upustim u razgovor. On mi tom prilikom kaze kako je udovac zivi sam na Dorcolu, i da mu je tesko sto je sam jer ima 65 godina i vec mu je sve tesko i zamoli me da kad zavrsimo kod lekara odem do njega da mu pomognem oko unosenja stvari iz podruma jer su mu majstori sredjivali stan a on sad stvari ne moze da vrati sam jer su teske a on nema koga da pita, pri tom vadi iz dzepa 50 evra i pita da li bi mu pomogao na par sati. Razmisljam slobodan sam posle pregleda kod doktora i dogovorimo se da kad on zavrsi idemo kod njega da mu pomognem.
Prvi sam ja zavrsio sa pregledom kod doktora a par minuta nakon mene i on. Krenuli smo kod njega njegovim autom, pricamo, u jednom trenutku u razgovoru o nekim ljubavnim temama me on pita sta preferiram u sexu muskarce ili zene. Razmiljsao sam sta da mu kazem ali rekoh ajde bisex. Nasmejao se i rekao da je on isto bisex od kad mu je zena pre 15 godina umrla. Stavio mi je ruku na nogu i pitao da li smeta. Rekoh u sebi ma nema veze ima 65 godina njemu se ni ne dize. Ruku je sa noge postepeno pomerao na gore sve do mog kurca. Otvorio mi je slic i zavukao ruku u gace, uhvatio me za glavic povukao kozicu unazad i stegao ga svom silinom. Zabolelo me je a on je divljacki nastavio da ga drka dok nisam svrsio u njegovu ruku. Izvukao je ruku i rekao mi da olizem svoju spermu ako zelim. Odbio sam bilo mi je nekako bezveze da to radim dok vozi jer nas okolo ipak vide ljudi. Stigli smo kod njega u stan, sve je bilo namesteno, to nije bio stan vec stancuga od 120 kvadrata, a pri tom se ispostavilo da je on devizni penzioner koji je 40 godina radio u Italiji, i da se sad vratio u Srbiju i kupio taj stan.
Sedeli smo u dnevnoj sobi i pili neki sok koji je on doneo. Prisao mi je na trosedu i prislonio usne zeleci da me poljubi, ustuknuo sam jer je on ipak starac, medjutim on je bio uporan i za par sekundi on me je pritisnuo na krevet i gurnuo mi svoj jezik u usta. Pljuvacka mu je nekako bila slana, a jezik mi je sve dublje i dublje nabijao, u medjuvremenu je raskopcao moj slic i prst stavio na moj cmar, gurao je prst unutra, bolelo me je i pokusavao sam da ga prekinem.
Nabio mi je prst u cmar i poceo da ga uvlaci i izvlaci, gore mi je divljacki nabijao jezik. U jednom trenutku je ne znam kako, izvadio iz gaca svoj kurac, bio je mlohav ali izbrazdan venama, povukao je naglo kozicu unazad i i stisnuo ga. Kurac mu je poplavio od stezanja.
Podigao se i stavio mi ga u usta. Drzao me je za potiljak a kurac svom silinom nabijao u usta, jebao me je u usta. U pocetku kurac je bio mlohav i smezuran, osecala se predsemena tecnost na slanom glavicu, jebao me je tako u usta dok kurac nije narastao na pristojnu velicinu i debljinu, nekih 16 – 17 cm.
Izvadio je kurac iz mojih usta i poceo da skida odecu. Skinuo je sve sa sebe, kurac je bio plav od napaljenosti, imao je stomak i velike i jake ruke i butine. Podigao me je sa troseda i poceo da me skida, za tren oka sam bio u gacama. Poceo je da mi sisa bradavice a drugom rukom mi je nabio prst u cmar, prvo je gurao jedan prst a kad se moja guza otvorila nabijo je dva. Skinuo mi je gace i okrenuo me tako da je njegov nabrekli glavic bio tik uz moj vec zacrveneli cmar. Pogurao me je da se savijem jednom rukom dok je drugom prislonio svoj od presemene tecnosti sjajan i skoro plav glavic mom cmaru. Gurnuo ga je i za tren oka ja sam probijen, osetio sam jaku bol i noge su mi klecale. Videlo se da ima iskustva u pocetku ga je nabijao i vadio jako polako da me ne bi pocepao, a zatim me je uhvatio rukom za bradavice stegao ih prstima i jako poceo da nabija kurac. Vukao me je za bradavice toliko jako da su me vise bolele bradavice od stezanja nego guza od divljackog guzenja. U jednom momentu ga je uzvadio i seo na trosed, pozivajuci me da se nasadim na njegov kurac. Polako sam seo na njegov glavic i poceo da se spustam, on me je uhvatio za bok i naglo me povukao na dole tako da mi je do jaja bio u guzici.
Svojim jezikom, usnama i zubima mi je sve vreme sisao i grizao bradavice, do bola. To je jako prijalo dok sam duboko u cmaru osecao njegov pulsirajuci kurac koji se spremao za ejakulaciju. U jednom momentu primetio sam njegovo bolno grcenje, a duboko u sebi moje zidove debelog creva ispunjavala je vrela sperma ciju vrelinu sam osecao u sebi. Svrsio je duboko u mene, i rekao mi da se ne pomeram.
Sedeo sam tako nabijen na njegovom kurcu kao na kocu par minuta, dok on nije ispraznio i poslednju kap svoje vrele sperme u mene. Pogledao sam svoje brdavice, koje su me jako bolele iz njih je skoro kretala krv koliko ih je jako stezao i grizao, bolelo me je vise nego guza od jebanja.
Polako sam se digao dok su mi noge klecale, kada je kurac ispao iz cmara slila se i mala kolicina sperme koja je zavrsila na pocetku prilikom svrsavanja. Kurac mu je i dalje pulsirao ali je bio ulepljen od sperme i prosto se dimio od vreline utrobe u kojoj je bio. Srusio sam se pored njega na trosed dok je on ustao i uzeo neku kremu, i poceo da mi maze crvene i natekle bradavice, rekao mi je da je to radio i svojoj zeni jer su njene bradavice nakon sexa od ugriza i krvarile. Namazao mi je obe brdavice i prst spustio na cmar koji je prethodno obrisao od sperme. Namazao je i cmar i rekao da ce ta mast srediti sve da me nista nece boleti za 15 minuta. Obukli smo se, i ja sam krenuo kuci, i dalje me je bolelo sve ali je vec sutradan bilo sve normalno. Cujemo se i dalje ali se u medjuvremenu on ozenio sa nekom matorkom koja juri njegovu lovu. Slikao je kad je jebe, matorka odrzavana 40 godina, sise 4 nije imala dece zategnuta guza, picka depilirana, rekao joj je da se spremi za trojku sa mnom jer je tretira kao stoku jer je svestan da je sa njim zbog novca. Na taj nacin zeli da mi se oduzi, a priznao mi je i da ga pali da je jebem dok gleda, tako da ce uskoro biti zanimljivih novih prica…