Kopač (GAY priča)

32
Share
Copy the link

-Dugo nisam mogao da prihvatim smrt svoga oca,često sam odlazio na njegov grob i plakao,bez njegove zaštite ostao sam ne zaštićen kao neka nežna devojčica.
-Pokušao sam da zapalim sveću ali mi je ispao kremen,osetio sam nečije prisustvo,

,,Ne možeš da zapališ,,-bio je to radnik koji je tu radio.
,,Ne,ne radi mi upaljač,,
,,Evo,sad ćemo to da rešimo,,-sagnuo se i začas je upalio.

-Seli smo na klupu i popričali,bio je to veoma krupan,jak,sredovečan muškarac,pametan i veoma zaštitnički raspoložen prema meni,otvorio sam mu svoju dušu,ispričao sve što me muči,ne znam ni sam zašto prihvatio sam njegov poziv na piće u Bifeu koji se nalazio nedaleko od Gradskog groblja.
-Malo sam se opustio u priči,bio je duplo stariji od mene ali veliki zavodnik,milovao me je rečima a ispod stola trljao svojim kolenom,počeo je da mi se diže,taj osećaj dugo nisam imao a prvi put sam osetio to prema muškarcu,palilo me je to što je stariji,iskusniji,što me može zaštititi.

,,Mogu li nešto da te pitam a da se ne naljutiš,,-bio je izuzetno slobodan i komunikativan.
,,Da,,
,,Jel ga drkaš,,-bilo mi je ne prijatno je*am pomalo stidljive prirode.
,,Da,po potrebi,,
,,Drkanje je najbolje u borbi protiv tuge i stresa,,
,,Predpostavljam,sex leči sve,,-iznenadio sam ga razmišljanjem je*am mu izmamio osmeh na lice.
,,Tako se zbori mali,,-potapšao me je po ramenu.

-Počeli smo da se družimo,da izlazimo,prijalo mi je njegovo prisustvo,postajao je važan deo mog života,bio je jak,svoj,imao je snažan karakter,donekle je uspevao da popuni tu prazninu koja je nastala nakon odlaska mog oca,prvi put sam ga pozvao u svoj stan.

,,Sedi Marko,,-ponudio sam ga.
,,Istuširao si se sveže,,-okom je snimio moje vlažno telo.
,,Da,vrućina je sav sam se ulepio,sad ću ja,samo da obučem bade mantil,,
,,Meni prijaš i ovako,,-našalio se dok sam ja bio samo u donjem delu pokriven peškirom.
,,Jesi li za kafu,,
,,Može ako je skuvaš za mene,,
,,Jel prija 3 u 1,,
,,Više bi mi prijalo 1 u 1 hahahaha,,-šale su mu bile providne obogaćene strašću,kurac mi je skočio momentalno od njegovih reči,ne uspešno sam pokušavao to da sakrijem ispod bade mantila.

-Dok sam spremao kafu prišao mi je odpozadi,zadigao mantil i svojom krupnom hrapavom šakom me uhvatio za guzu,tako nežno da sam glasno uzdahnuo,pomilovao mi je jaja i dva puta prevukao kožicu,odmah sam svršio prskajući spermu po šporetu.

,,Jel ti bilo lepo,,
,,Toliko mi je lepo da imam osećaj da ću se upiškiti,,
,,Dođi,,-odveo me je do troseda,izvadio je kurac iz svojih skromnih pantalona,bio je tako veliki,posebno su me palila njegova dlakava muda.
,,Moraš ga drkati nežno i dugo,uživaj,nemoj svršiti odmah,odlaži koliko god je moguće,,-natezao je nežno kožicu preko velikog sočnog glavića,uzeo je moju ruku i stavio na svoj kurac,bio je daleko lepši osećaj držati tuđu kitu u ruci nego svoj.
,,Hajde stavi ga u usta,,-bilo je malo straha,bojažljivo sam ga poljubio u sredinu a posle liznuo glavić,prvo jednom pa ponovio,bio je vruć mirisao lepo,stavio sam ga u usta do pola koliko je mogao da stane,pomerao sam glavu napred,nazad,uživao sam dok sam ga imao u ustima,taj lepi osećaj se nije mogao meriti sa drugim uživanjima,Marko mi je pomerio ruku na dole,želeo je da mu masiram muda dok mu ga cuclam onako nežno kako sam umeo.
,,Sad ću da uđem u tebe dušo,nemoj se ništa bojati,,-legao sa na leđa,digao mi je noge na svoja širika ramena.
,,Bojim se,,
,,Čega,,
,,da će boleti,,
,,Biću nežan,,
,,Mnogo ti je veliki,,
,,To nije bitno,važno je koliko je ljubavnik nežan i pažljiv,,

-Počeo je da prodire,bilo je teško u početku jer je veliki glavić širio moju usku rupicu koja ga nikada nije primila,ulazio je oprezno i polako milimetar po milimetar,na svaki moj uzdah bi se zaustavio,već je bio do pola u meni,bilo je dovoljno za početak,nije morao odmah do jaja,bolelo je i peckalo malo sve dok se anus nije prilagodio a posle je bilo božanstveno,molio sam ga da ne prestaje,želeo sam svaki njegov santimetar,kada sam u potpunosti bio spreman,stavio ga je celog,osetio sam njegova velika jaja kako mi dodiruju guzove,svršio je kao konj u meni,osetio sam duboko njegovu spermu kako me puni,moj kurac je on izdrkao po mom stomaku.
-Nakon dobre jebačine,dugo smo ležali jedan kraj drugog i ljubili se,bio je u pravu,seks odnosi mnoga rasterećenja u životu,od tog dana sam imao više razloga da vreme provodim na drugom mestu kraj čoveka koji je bio vredan svake sekunde.