Lezbo akcija sa Sarom

40
Share
Copy the link

Saru dugo poznajem, još od osnovne škole. Bile smo dobre prijateljice, družile smo se i izvan škole. Uvek je bila posebna i neobična, odvajala se na neki način od ostalih devojaka. Provokativno se oblačila, “slobodno” se ponašala i prva je u razredu izgubila nevinost. Kada je napunila 17 godina nagovorila je roditelje da je puste na more sa dve prijateljice, slagala ih je. One dve prijateljice jesu otišle na more, a Sara je otišla na letovanje sa momkom, i to u nudistički kamp Ada Bojana. Pričala mi je razne detalje o golotinji u kampu i čestom seksu. Uvek je radila sve po svom i uspevala je u tome. Koristila je svoj odličan izgled i lepo seksi građeno telo. Momci su leteli oko nje, a ona je manipulisala njima. Promenila je “nekoliko” njih, obožavala je seks.
Sara je za svoj 20-ti rođendan napravila veliku žurku na koju ja na žalost, zbog obaveza nisam mogla doći. Obećala sam joj doći kod nje sledećeg dana. Nisam dugo razmišljala o poklonu koji bi se Sari svideo. Kupila sam joj erotski donji veš, crveni. Tanga gaćice i mini brus. Skoro pa providan, oivičen sa crnom čipom. Znala sam da će joj se svideti, poznavavajući nju i njenu burnu seksualnu aktivnost. Kada sam došla kod nje, bila je sama kod kuće. Otišle smo u njenu sobu. Dobro je da nije bilo nikoga nego da pred svima otvara “vruć” poklon, možda bi bilo neprijatnosti. Veoma se obradovala kada je otvorila mali paketić.

-Jao hvala ti, kako je lep veš! Super je, baš mi se sviđa… tange, pa još providne… crvene… i mali seksi brusić.
Bila je oduševljena Sara.

-Drago mi je da ti se sviđa.
Rekla sam joj.

-Izgleda vrlo seksi, strastveno… ne mogu čekati… moram ga probati…
Uzbudljivo je govorila Sara.

Na moje iznenađenje Sara se naglo počela svlačiti i za nekoliko trenutaka je svukla sve sa sebe. Bez i malo neprijatnosti i stida se skinula gola ispred mene. Iako se godinama poznajemo nikada je nisam videla potpuno golu i malo sam se iznenadila. Obukla je onaj seksi crveni veš i stala ispred velikog ogledala u svojoj sobi.

-Kako mi stoji?
Upitala me je.

-Supe*i u tome… lepo si građena, ne može ti loše stajati.
Odgovorila sam joj.

Sa obzirom da su gaćice i brus bili providni, naravno da su joj se videle njene bradavice čvrstih grudi koje su se nabrekle ocrtavale na tankom materijalu. Male providne gaćice su otkrivale brazdicu Sarine obrijane pičke. Bila je vrlo erotična u tome, osetila sam kako mi raste seksualno uzbuđenje, pica mi je prokuvala i ovlažila. Nesvesno, zagledala sam se u njeno lepo međunožje. Primetila je moj direktan pogled…

-Probaj i ti, da vidimo kako tebi stoji…
Rekla je Sara i skinula veš.

Opet je stala gola ispred mene i pružila mi ga je. Nisam imala šta čekati, nisam ni razmišljala o tome šta radim, a nisam imala ni vremena da razmislim. Skinula sam sve sa sebe. Dok sam se svlačila, uzbuđenje mi se naglo pojačalo, ne znam šta mi je bilo. Bio mi je neobičan ali prijatan osećaj kada me je Sara ugledala golu. Dobro je da godinama u nazad redovno brijem svoje međunožje, tako da mi je pica uvek glatko obrijana i spremna. Obukla sam taj seksi veš i stala ispred velikog ogledala. Moje nabrekle bradavice su ponosno strčale. Kada sam se ugledala u velikom ogledalu, primetila sam kroz providne gaćice da su mi male picine usnice izvirile napolje. Nisam mogla sakriti svoju seksualnu uzbuđenost. Sara je stala pored mene, i dalje gola. Zajedno smo se ogledale u onom ogledalu i zadovoljno smo se smešile. Stala je iza mene i otkopčala brus, koji je pao na pod. Prislonila je svoje golo telo na moje, na leđima sam osetila njene čvrste sise a na dupetu sam osetila njene kukove i gola bedra. Ruke je postavila na moj struk i mazila me je po ravnom stomaku, ruke je polako povlačila na gore.

-Lepa si. I zgodna.
Rekla je Sara.

Dodirnula me je za grudi, a vrhovima prstiju je uhvatila moje bradavice.

-Dobre su ti sise, čvrste. Bradavice su ti se ukrutile… napalila si se, a?
Rekla je Sara.

Nisam joj ništa odgovorila. Njene ruke su polako klizile na niže preko mog tela, preko stomaka i još niže… palčeve je zavukla u gaćice i krenula da ih svlači.

-Skinuti ću ti gaćice. Želim te golu.
Govorila je dok mi ih je skidala.

Za nekoliko sekundi stajale smo gole, jedna ispred druge. Sara mi je prišla i poljubila me je. Poljubac je bio brz i neočekivan, direktan i sočan. U glavi kao da mi je odzvanjala njena rečenica “želim te golu”. Bila sam zatečena, nisam joj se protivela a ona je išla dalje. Poljubile smo se ponovo, ali ovaj put mnogo strastvenije. Usne su nam se dotakle, osetila sam njen vreo dah. Jezici su nam se dotakli, a Sara je svoju ruku zavukla na moju pičku! Polako i nežno je prstom prošla kroz moju brazdu.
Ubrzo nakon toga smo završile u krevetu, legla sam na leđa a Sara mi je noge savijene u kolenima raširila do maksimuma. Prstima me je mazila po pici.

-Lepa ti je pička, predivna. Jesi li bila nekad sa devojkom?
Upitala me je ona.

-Nisam…
Iskreno sam odgovorila.

-Ja jesam, jako je lepo, videćeš… zaista imaš predivnu picu, polizat ću te…
Rekla je Sara i zavukla glavu u moje međunožje.

Osetila sam njen topao jezik na mojoj brazdici. Vrhom jezika je žarila moju rupicu, usnama je povlačila moje raširene picine usnice… a ustima je usrkavala moj nabrekli klitoris. Prvi put u životu mi je devojka davala oral, bilo je predivno. Gledala sam Saru kako sa uživanjem liže moju pičku, iznenada mi se uzbuđenje naglo pojačalo…

-Ah, ah, ah…
Uzdisala sam.

Zamenile smo mesta, a da je Sara tako nastavila suviše brzo bi svršila. Sada je ona legla na leđa, maksimalno raširila lepe noge i rastvorila svoje predivno međunožje. Pička joj je bila rastvorena i kao da je čekala moje dodire. Prišla sam u njeno međunožje i osetila miris njene napaljene pičke. Isplazila sam jezik i dotakla njenu brazdicu! Prvi put u životu sam lizala pičku, i bilo je predivno!! Imala sam osdećaj kao da me pecka njena vrelina. Provlačila sam jezik preko cele njene pičke, od rupice do klitorisa. Ona je glasno uzdisala. Osećala sam kako joj naviru sokovi iz dubine njene pičke, sa velikim uživanjem sam ih sakupljala jezikom! Predivnog su okusa. Vrh jezika sam gurala u njenu pulsirajuću rupicu.

-Auh!
Uzdahnula je Sara.

Želim “makaze” sa tobom. Odmah sam shvatila šta je to. Jedna od odličnih poza iz lezbo pornića, kada se dotaknu i “poljube” dve vagine. Legla sam na bok i digla nogu, a Sara je ušla svojim raširenim međunožjem u moje… I usledio je vrući dodir. Osetila sam njenu vrelu pičku na mojoj. Polako smo pomerale kukove. Raširene usnice su se trljale jedne o druge.
Uzbuđenje mi je naglo počelo rasti, *azam mi je nadolazio… odvojile samo se i svaka je zavukla ruku u svoje međunožje. Masturbirale smo, posmatrajući se međusobno. Bilo je predivno. Nešto neobjašnjivo i neopisivo. Dok sam tako masturbirala, posmatrala sam Saru kako to radi, “rad” njenih prstiju na njenoj prenapaljenoj pički. Gledala je i ona mene, odličan osećaj! Ona je samo zatvorila oči i prepustila se strasti. Ubrzo je svršila. U momentu njenog *azma moji prsti su mi bili u dubini pičke, osetila sam stezanje unutrašnjih mišiča moje dubine u nadolazećem *azmu. Neobičan i predivan osećaj. Sara je otvorila oči i pogledala me je u onom mojem pred*azmičnom stanju. Vrisnula sam u naletu snažnog *azma. Doživela sam najjači i najlepši *azam ikad!

xGonzales.