Tranny nastavak

49
Share
Copy the link

Imao sam 19 godina. Vec sam bio zaboravio na transice i svoje iskustvo sa shemale, bio sam u solidnoj vezi, bilo mi je ok u zivotu, no djevojka bas i nije voljela seks, koji je s vremenom postajao sve manje ucestao. Na inter*u sam drkao na redovnoj bazi, vise puta dnevno, posao sam sve kategorije i perverzije. Vratio sam se na on line dating u potrazi za nekim novi iskustvom, uo*e ne misleci na to sto uo*e trazim. Naletio sam na jedan isnteresantan profil. Radilo se o transici iz kalifornije u posjetu u Zagrebu, azijatkinja, sitna, zgodna, fotke nisu bile retusirane… Nakon kratkog chatanja, pozvala me k sebi. Bila je potpuna suprotnost mojem prijasnjem iskustvu: nije imala silikone, bila je sitna, mrsava i imala je prekrasan zenstveni visok glasic. Prekrasna! Natocila nam je sok i rekla mi da sam joj sladak. Gledao sam ju kako se presetava u tim stiklicama po stanu, u medenoj uskoj haljinici. Zazvonio joj je telefon, javila se okrenuvsi mi leđa. Gledao sam ju od pozadi, tiho joj je prisuljavsi i, *om sto je zavrsila poziv, primio ju njezno oko struka. Ciknula je iznenađeno. Moja ruka je krenula prema njenom medjunozju i zadignuvsi haljinicu napipao sam njen kurac kako pocinje rasti u tangicama. Ljubio sam ju odozada po vratu i ramenima. Okrenula se i njezno me poljubila. Kleknuo sam pred nju i na engleskom joj rekao:
– zelim ti pusiti kurac!
Ona me je njezno primila za glavu a njen nabrekli falus mi je trznuo prema licu. Nije bio velik, mozda kojih 14-15 cm, tanak, malena jaja… Isplazio sam jezik i ne skidajuci oci s njega poceo lizat njeno glatko neđunozje… Stavio sam ga u usta. Nasmijala mi je i pitala me jeli mi to prvi put.
– Daj da ti pokazem – rekla mi je na tecnom kalifornijskom engleskom i gurnula me na krevet. Lezao sam na leđima gledajuci ju kako puze nadamnom na sve cetiri. Bila je predivna… Sisala mi ga je kao nitko nikad do tada. Zaustavio sam ju je*am osjecao da ce mi isisat *azam.
– Trebas neku dodantnu zanimaciju – odgovorila mi je, okrenuvsi se u pozu 69 i priblizivsi svoju guzu mojem licu.
– Lizi mi guzicu – gotovo da mi je naredila i nastavila se bavit mojim kurcem. Liznuo sam joj malo šupak.
– Dublje, baby!
Poslusao sam ju… Moj jezik je bio doslovno ulazio u njen supak. Njeni jecaji su postali sve ljepsi i njezniji… Koliko god se trudio ona je trazila dublje i dublje…
– Zelis li me jebati?
– Naravno! – odgovorio sam ko iz topa. Naguzila se na sve cetiri ispred mene. Uo*e se ne sjecam trenutka kada sam navukao kondom… Samo sam odjednom poceo ulaziti u nju. Lako ga je primila.
Osjecao sam njen supak kako se stisce oko mog kurca, dok se u ritmovima muzike izvijala ispred mene, guzom sama diktirajuci tempo. Zelio sam joj skinuti grudnjak, no nije mi dala.
Tucao sam ju u istoj pozi neko vrijeme kontrolirajuci se da ne svrsim. No nisam dugo mogao… bio sam prenapaljen. Kada sam ga izvadio iz nje, ona je otrcala na wc, a ispod sebe ostavila lokvicu sperme… Ocito nisam svrsio prerano ovaj put, nasmjesio sam se i potapsao se.
Nisam ju nikada vise vidio… Nasao sam ju na Facebooku, no nikako da opet dodje u Hrvatsku da se vidimo.