Ona (Shemale priča)

82
Share
Copy the link

-Vrućina,uživanje u piću i ribama,noćni život u Beogradu,klubovi,sponzoruše,svakodnevna priča moje mladosti sve dok se jedne večeri nije pojavila ona.
-Sedela je za susednim stolom sa drugari* i glasno se smejala a ja sam blenuo u nju kao majmun,ostala je sama i ja sam je ponudio pićem,nije bila kao sve druge koje su prošle kroz moj krevet,ova je bila ono pravo.
-Popili smo par pića i mojim kolima smo krenuli do gajbe,ubrzo smo stigli,još malo smo čavrljali i nastavili sa još kojom čaši*,onako mamuran postao sam njena igračka,mogla je da mi radi šta hoće.
-Ni sam ne znam kako ali za tren oka smo se svukli,imala je velike tvrde sočne sise,kurac mi je bio tvrd kao kamen dok je ona bila u slatkim plavim tangicama koje su skrivale njeno nadam se bujno međunožje.

-Ljubila me je po vratu,tako sam joj se prepustio,jednim prstom me je gurnula i ja sam leđima pao na veliki bračni krevet,ljubila me je po stomaku i ubrzo je moj kurac postao njen,našao se u njenim ustima,masirala je glavić svojim velikim silikonskim usnama a gledala zavodničkim očima kao lak plen,lizala je profesionalno kao da sisa lilihip,dahtao sam i molio je da ne prestaje,u trenutku kada sam pomislio da ću svršiti i napuniti njena velika usta svojom spermom,ustala je i uz osmeh je podigla moje noge na svoja ramena.

,,Ti baš voliš pičke,,-pomazila me je prstom po stomaku.
,,Volim pičku više nego leba,,-odvalio sam seljačku frazu.
,,hahah,samo što ja nisam kao sve druge ribe,,
,,Ti si riba do bola,,
,,Ja sam najbolja,bolju od mene nikada nećeš imati,,-mesila je sise i spustila se ponovo među moje noge.
,,Želim da te tucam,daj mi pičkicu molim te,tako želim da uđem u tebe,,-molio sam je.
,,Tako volim kad me mole ali ne tako brzo,,

-Podigla je opet moje noge i liznula mi čmar,radila mi je to jezikom znalački,nikada mi nijedna riba to nije radila,oh kako je bilo lepo,kad kad bi mi gurnula srednji prst i razrađivala polako rupicu,pomislio sam u sebi ala je mala perverzna ali jebi ga u životu sve treba probati ali bio sam toliko pijan da nisam mogao da joj se suprotstavim ali nisam valjda ni želeo jer je odlično vodila igru.

,,Da li si spreman za jedno veliko iznenađenje,,
,,hah,da,volim iznenađenja,,
,,Radiću ti što ti nijedna nije radila,,
,,Radi mi šta želiš,,

-Izvadila je nekakvu maramu i vezala mi ruke za naslon od kreveta,gelom mi je pa*ekundi mazala rupicu,pomerala je prst napred nazad,moram priznati da mi je prijalo jer je to radila sa puno pažnje,počela je da skida tangice,očima sam tražio njenu ribicu ali je usledilo baš baš pravo iznenađenje jer je njeno međunožje umesto sočne pičkice koju sam toliko želeo krasio veliki kurac gotovo veći od mog,nisam znao šta da kažem,dok sam ukapirao šta se dešava već ga je gurnula i počela divljački da me jebe,pocepala mi je bulju koliko se nabijala,histerično je vriskala i stenjala dok mi je zavaljivala patku,bio sam bespomoćan onako raskrečen,krevet je škripao i tresao se pod nama,dok me je punila kroz glavu su mi prolazile sve one ženske koje sak koristio za jednu noć a sada je ona iskoristila mene,bio sam ja njena pičkica.
-Negde na pola odnosa sam izgubio svest,da li zbog velikog alhohola,umora,bola ili šta li je već,obavila je svoje pa čak i svršila po mom stomaku,pokupila svoje prnje i zapalila iz mog stana.

-Ujutru sam se probudio sa neopisivim bolom u anusu,odvezao sam se nekako sam,razmišljao sam puno o njoj,veče nije prošlo kako sam očekivao ali nisam mogao da je izbacim iz glave,komšija mi je čak čestitao što sam po zvucima opravdao očekivanja i priče komšiluka kako sam dobar ljubavnik ali ne znaju da sam ga ovog puta ja primio.
-Dugo je tražim,redovno sam u onom istom kafiću,čekam je,tražim je,bar da popričamo jer kako prolazi vreme mislim da mi se dopalo ono što mi je radila i što sam sa njom po drugi put izgubio nevinost,ne znam kako se zove,tražim je,naćiću je jednog dana ponovo u to sam siguran.