Trojka

31
Share
Copy the link

Jedan od onih dana kada ne treba ustajati iz kreveta. Dosadna jesenja kiša neumorno sipi dok se prevrćem po krevetu iako je već uveliko prošlo podne. Ne znajući šta ću sam sa sobom toga dana, lenjo ustajem, mutim nes i sedam za računar kopajući po sajtovima, tražeći neku, meni znanu, žrtvu za smaranje, pričanje već ispričanih priča, možda čak i naletim na neku curu kojoj ću po jebeni 1000 put reći kako je sexy, kako bi je jebo, lizao…iako znam da će zauvek ostati na tome „kako“. Posle pa*ati tupog gledanja u monitor začh zvuk mobilnog telefona.
– Ej bre, druže, pa gde si bre ti? Ajd dolazi do mene da mi upoznaš buduću suprugu, verio sam se. Začuh skoro zaboravljen glas mog prijatelja Bokija. Upoznao sam ga na jednom od forumima gde nas je spojila ljubav prema fudbalu i lepim ženama. Jedan od kraćih ali plodonosnijih druženja sa čovekom koji je imao tu neku žicu da oseti miris mlade i vrele ženske ribice, čak i preko inter*a, zavede i strpa u krevet. Kako ni ja nisam bio mutav, bili smo odličan tandem, takmičeći se jedan protiv drugog ko je bolji zavodnik, ko je zanimljiviji ženama. Nije trebao mnogo da me ubeđuje, spremio sam se brzo, kupio bocu vina i krenuo ka Bokijevom stanu.
Lagano sam prilazio stanu prisećajući se jednog događaja kada se Bokiju i meni namestila prilika da privedemo i pojebemo dve naše inter* drugarice. Tada sam prvi put upoznao sve čari svinga. Dva prelepa gola ženska tela oblivena znojem dok ih Boki i ja nemilosrdno tucamo, takmičeći se među sobom ko će da ih jebe jače, žešće, da bude izdržljiviji. Cure su nam nesebično pomagale u tom neformalnom takmičenju trudeći se da nas zadovolje, uvijajući svoja tela, zavodeći nas svojim jebozovnim pogledima, ljubeći nas vrelim usnama svuda po telu. Jedna je bila zanosna plavuša sa napućenim pušikarskim usnama, ne prevelikih ali oblih grudi. Druga omalena crnka krakto ošišane kose i zanosnog pogleda. Uvek kada se setim tog događaja skoro da sam mogao da osetim miris podivljalih hormona u vazduhu pomešan sa znojem naših tela. To veče je bilo nezaboravno. Znam da tri dana nisam mogao da ustanem iz kreveta od umora. Ponovili smo to još par puta a onda smo se nekako primirili polako se udaljavajući svako svojim putem.
– Eeeeeee, dobro mi došao druže! Ajd upadaj, nismo se videli 100 godina! sa osmehom me dočeka Boki na vratima stana. Ušao sam i ugledao prelepu devojku smeđe kose, uzanog struka i čvrstih bujnih grudi. Osmehnula se i pružila mi ruku.
– Ja sam Jeca. Malo je reći da sam bio opčinjen prizorom koji sam ugledao pred sobom. Bila je tako ljupka, a sa druge strane zračila je nekom pozitivnom energijom, i harizmom osobe koja zna šta hoće u životu. Iako sam znao da je ova situacija malo drugačija od one kada smo Boki i ja međusobno razmenjivali cure u krevetu, jer zaboga ipak je ovo žensko stvorenje izabranica njegovog srca, ipak mi moj zavodnički instinkt nije davao mira. U trenutku sam je poželeo.
– Šta kažeš na moju buduću ženicu? Upita me Boki prišavši joj obgrleći je oko struka i poljubio u obraz uz njen osmeh odobravanja.
– Uvek sam znao da imaš instančan ukus za žene. Rekoh namignuvši im. U sebi sam po malo osećao grižu savest zbog pređašnih grešnih misli jer je bilo evidentno da među njima vlada sklad i neka pozitivna energija. Prešli smo u dnevnu sobu.
Navalio sam se na naslon udobne fotelje ispijajući čašu crnog vina. Peko puta na trosedu sedeli su Jeca i Bojan zagrljeni i opušteni, nasmejani. Pričali smo o svemu što nam je palo na pamet, Inter*u, forumu. Bojan je pričao o našim „upesima“ što je meni bilo pomalo čudno i neprijatno zbog Jece ali je ona njegove priče slušala sa blagim smeškom. U pojedinim trenucima priču su prekidali na kratko nežnim polju*ima, a zatim bi nastavili sa pričom. Iskreno, uživao sam posmatrajući taj par zaljubljenih, osećao sam se krajnje opušteno u njihovom društvu Sa svakom čašom vina polju*i su bili sve duži i vatreniji. U jednom trenutku nakon jednog u nizu polju*a, Boban je zgrabio za kosu i poljubio je još žešće i vatrenije. Nastavili su da se ljube ne obazirući se mojim prisustvom. Gledao sam ih zbunjeno. Oblila me neka toplina kada sam shvatio da će se desiti nešto što ni u najluđim snovima nisam očekivao. Posmatrao sam ih kako uživaju jedan u drugom želeći da im priđem, da sa Bojanom podelim to maleno umiljato stvorenje koje se uvijalo u njegovom naručju. Ipak odluka je bila na njima. Nisam morao dugo da čekam na poziv. U jednom trenutku su zastali i pogledali u mene.
– Druže, šta čekaš, pa ne mogu ja sve sam. Osmehom mi Bojan uputi poziv da im se pridružim uz svesrdno odobravanje Jece. Ustao sam i počeo da prilazim pomalo nesigurnim korakom dok su oni nastavili sa zanosnim uvijanjem tela. Činilo mi se kao da je prošla večnost dok sam prelazio taj jedan metar do troseda na kome su sedeli. Seo sam iza njenih leđa u trenutku neodlučan šta da uradim, odakle da krenem. Pomogla mi je Jelena obgrlivši mi ruku oko vrata i poljubivši me slatko i nežno. Predamnom su se prikazale njene grudi, čini mi se lepše i čvršće nego malopre dok sam ih posmatrao sa ulaznih vrata. Zavuko sam joj ruku ispod majce i prihvatio taj dar prirode, stezajući ih jače. Prijalo joj, ljubila me je sve žustrije i pohotnije dok sam čvrso stiskao i štipao njene krute bradavice. Za to vreme je Bojan otkopčavao šlic i vadio svoju kurčinu. Kao po komandi Jeca se okrenula ka njemu, uhvatio je za glavu i povukao je ka njegovoj batini. Usnama je prihvatila poklon i počela da u ga puši gutajući ga nemilosrdno. Pusto sam je da se opruži duž celog troseda. Kleknuo sam na podu i počeo da joj ljubim stopala, prste na nozi…penjao sam se sve više prelazeći jezikom preko njenih listova…ljubio butine istovremeno ih mazeći rukama. Na trenutke sam sam čuo uzdahe zadovoljstva Bojana dok mu je verenica pušila kitu nesmanjenom žestinom mazeći mu jaja svojim mekim prstima. Skinuo sam joj gaćice i predamnom se ukazala sveže obrijana ribica. Zario sam jezik u njen vlažni i mek klitoris. Cimnula se malo jače, zastenjala a onda raširila noge koliko je mogla ne bi li mi dala što više prostora da se razmahnem svojim jezikom po njenoj vreloj pičkici. Uronio sam jezik što sam dublje mogao. Bila je meka i softana. Imao sam osećaj kao da pulsira, da se topi pod naletima mog jezika, pa onda opet nabubri. Sisao sam je i grickao, dok sam osluškivao kako s vremena na vreme ispusti koji uzdah dok odmara svoje usne i jezik od Bojanove kurčine. Kružio sam jezikom, dodirivao svojim velikim prstima dok je moj ponos u gaćama vrištao da izađe i zarije se u njenu slatku malu pičkicu.
– Dobro je srećo, hajde sad da vidiš čime naš dragi gost raspolaže. Prekinu ovo naslađivanje Bojan. Bez pogovora se Jeca okrenula ka meni otkopčavajući mi šlic u isto vreme nameštajući svoje slatko dupence Bojanu i njegovoj tvrdoj kiti. Naslonio sam se, zabacio glavu i prepustio se čarima seksi usana moje domaćice. Milovala ga je prvo nežno i polako kao da je želela da izvuče maksimalnu veličinu, u čemu je uspevala u potpunosti. Gledala ga je simpatičnim osmehom a zatim ga stavila polagano u usta nežno klizajući svojim usnama prelazeći preko glavića, sve do korena.
– aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah oteo mi se uzdah. Osetio sam svaki njen dodir usana, pulsirao je žestoko dok mi se sva krv slila u lice. Bio sam potpuno paralisan, mogla je da radi sa mnom šta je htela. Nežno mi mazila jaja dok ga uvlačila menjajući ritam, baratajući jezikom nemirno. Činilo ni se da ću ekplodirati Za to vreme Bojan je sve to posmatrao milujući joj prstom ribicu. Zatim je ustao, prislonio kitu do ribice i zario joj ga duboko i žestoko.
-Ahhhhhhhhhh dragi, zajecala je Jeca. Počela je glasno da stenja drkajući mi kitu dok joj je Bojan nabijao kurčinu žestoko udarajući joj guzove rukom. Napetost u vazduhu je dosegla vrhunac, strast je izbijala neverovatnom žestinom. Osećao sam se kao da lebdim. Nisam mogao više da izdržim i počeo sam da svršavam po Jecinom licu, obilato i u velikim mlazevima.
– Kako ti se sviđa sperma mog prijatelja pičko? Upita je Bojan sada već zapovednim glasom nabijajući joj kurčinu sve žešče, jednom rukom držeći je za kosu a drugom udarajuči je po dupetu. Od silnog vrištanja nije mogla reč da izusti.
– aaaaaahhhhhhhh, počela je da svršava Jeca tresući se ko luda od eru*ije *azma koji je doživljavala. Ok, uspevao sam ja da dovedem ponekad svoje partnerke do *azma, ali ovo je bilo nešto neponovljivo. Uvijala se i izvijala koliko je mogla dok je Bojan držao čvrsto i jako za kosu i meću nogama nedajući joj da se rita mnogo.
– Hajde sada malo moje sperme da progutaš pa da uporediš čija je slađa. Reče joj Bojan, okrenuvči se prema meni i namignuvši mi htedeći da me podseti na naša „takmičenja“. Zatim joj je grubo nabio kurčinu u usta celu da sam mislio da će je udaviti njome. Počela je da mu puši a ubrzo zatim je i Bojan počeo da joj svršava u usta prekrivajuči joj usne i lice mlazevima sperme. Napokon su se strasti malo smirile. Sedeli smo gotovo nemrdnuvši ni milimetar. Samo su se čuli sporadični blagi uzdasi.
– Ajmo pod tuš . Napokon Jeca prekinu tišinu. Vidite šta sre napravili od mene. osmehnu se Jelena. Ustali smo i krenuli ka tuš kabini. Vrele kapljice vode su nam malo povratole snagu. Naravno stajali smo tako da je Jeca bila između nas dvoje. Ja sam bio zadužen da joj trljam grudi stoomak i ribicu, dok je Bojan bio zadužen za zadnji deo tela. Uživali smo u ovom tuširanju, smejali se i komentarisali prethodni događaj koji će svima nama biti doživotno u sećanju. Zatim je Jeca kleknula i počela da nam drka i puši što nam je svakako prijalo dok su mlazevi vruće vode parali naša tela. Ponovo je počeo da mi se diže i da osećam one iste žmarce svuda po telu. Zatim je ustala Okrenuvši se prema Bojanu koji joj je uhvatio za butine i podigao uvis, nabijajući je na uveliko spremnu kitu. Ušao joj je spretno i lako držeći je rukama za guzove dok ga je ona zagrlila čvrsto obema rukama. nije mi preostalo ništa nego da joj priđem otpozadi i stavim joj kurčinu u guzu. Ušao je iznenaćujuće lako, Jeca je kriknula što je bio znak da ples može da počne. Nabijali smo joj ga ritmično dok se uvijala koliko je mogla, grleći prvo Bojana, pa se izvijajući do mene. koristio sam svaki trenutak dok se izvijala u mom pravcu da je uhvatim za grudi, čvrsto stisnem njene bradavice grickajući je za vrat. Kako je ta mala uživala svakim pokretom njenog tela. Iako mi je ovo bilo prvi put u ovakvom sendviču moram priznati da sam se dobro snašao. Nabijao sam joj ga žestoko i do kraja uživajući u njenom koprcanju, plesu njenih grudi, ritam njenih kukova, a onda…onda je zazvonio alarm telefona…