144. Ispovest jednog bisexualca – Mira i Igor

42
Share
Copy the link

Konačno.
Istekao mi je ugovor i završio sam sa poslom u Francuskoj. Istine radi, moj poslodavac se baš nešto nije polomio da mi produži ugovor, a i meni je odgovaralo da odmorim i budem kući. Prošlo je dosta vremena.
Evo me na aerodromu i čekam u redu da čekiram kartu. Ispred mene u redu stoji jedna mala plavušica. Kada kažem mala, bukvalno mislim tako. Po mojoj proceni jedva da je bila koji centimetar viša od metar i po. Nervozno sam cupkao u mestu je*e red sporo pomerao i gledao u njeno prelepo malo dupence. Imala je na sebi neki svetlo plavi šorc usko pripijen uz njeno telo, tako da je nedvosmisleno govorio da ispod njega ne nosi ništa, ili neke tange čiji se končić duboko urezao u njene tvrde male guzove, pa se ne vidi.
„Uh…“ – pomislio sam – „… kada bih samo mogao da smestim svoju kurčinu u tu preslatku malu guzu…“
Tada se je okrenula, pogledala me u oči i nasmešila. Meni postade malo neprijatno.
– Vi mora da ste naš… – reče ona na čistom srpskom.
– Da… da… – zamucao sam iznenadjen. – Kako ste znali?
– Pa samo neko ko je naš može tako da me gleda da prosto osetim njegov pogled na svojoj guzi – reče ona i ponovo se nasmeši.
– Pa… ja… ovaj… – mala me je skroz izbacila iz ravnoteže.
– Znači istina je – reče ona – pocrveneli ste…
– Pa znate šta… – rešio sam sada da predjem u napad. – Mislim da je greh ne gledati tako lepo dupence.
– Hvala. Ja sam Mira – pružila je svoju malu ruku.
– Dule, drago mi je…
Nastavili smo da pričamo tako u redu. Mira je bila iz Novog Sada kao i ja. Studira francuski jezik i preko leta je bila u Parizu na usavršavanju. Bila je to prelepa devojka, plave kose i prelepog lica. Na sebi je imala majicu na bretele koja je više otkrivala nego sakrivala njene bujne grudi. U stvari, njene sise su bile male, ali za ženu njene veličine, moglo bi se reći „bujne“. Ukratko sam joj rekao ko sam i čime se bavim, na šta ona nije skrivala oduševljenje. Osetio sam da joj godi tako nešto i rešio da se pozabavim njom. Bili smo iz istog grada i mislio sam da tu nečega može biti.
Ubrzo smo ulazili u avion. Na ulasku sam diskretno zamolio stjuardesu da me smesti pored Mire. Uskoro je avion rulao pistom, a Mira i ja smo sedeli jedno pored drugo. Iako je let do Beograda trajao kratko, stigli smo da dosta toga saznamo jedno o drugom. Pričali smo sve vreme o svemu i svačemu.
Beogradski aerodrom. Pomažem Miri sa njenim prevelikim koferom. Izlazimo u hol i tada iznenadjenje. Mira odjednom potrča i baci se u zagrljaj nekom momku. Sočno su se izljubili i izvatali tu pred svima. Odmah mi je bilo jasno da joj je to momak ili muž. Lep momak, skladno gradjen, ali na žalost njene visine. Što bi naši rekli „metar i dobra volja za rastom…“ Prišao sam im vukući Mirin kofer i stao pored njih.
– Maco… – reče ona mazno svom momku – Ovo je Dule. Upoznali smo se na aerodromu. Pored toga što mi je pomogao sa stvarima, pričom mi je skratio vreme putovanja.
– Drago mi je – pružio sam ruku.
– Dule, ovo je Igor. Moj dobar prijatelj.
Sada sam tek bio zbunjen. Prijatelj? Pa on je dočekao kao devojku. Otkada se prijatelji tako ljube i hvataju???
– OK – rekoh – Vreme je da krenem…
– Čekaj… – prekinu me Mira. – Igor je došao kolima po mene, pa bi mogao i ti sa nama. Jedino ako ne ideš za Novi Sad?
– Idem… nego ne bih da vam smetam. Ipak se dugo niste videli…
– Nema veze – reče sada Igor. – Glupo bi bilo da tražiš neki prevoz kada mi svakako idemo za Novi Sad.
– Ok.
Uskoro sam sedeo na zadnjem sedištu Igorovog auta. Njih dvoje su sve vreme pričali o ljudima koje poznaju. Mira ga je zapitkivala, dok je on odgovarao. Naravno, sve vreme su se pipkali i dodirivali da sam se napalio na zadnjem sedištu. Zbunjivalo me je to što su sve vreme insistirali na tome da su njih dvoje samo prijatelji.
Novi Sad. Mira i Igo*u me ostavili ispred moje zgrade uz dogovor da se uskoro čujemo i odemo negde zajedno na piće. Ja sam insistirao na tome kako bih im se odužio za prevoz jer nisu hteli da uzmu novce od mene. Naravno, potajno sam se nadao da ću možda i ja postati „dobar prijatelj“ sa Mirom.

Prošlo je nekoliko dana kako sam se vratio u Novi Sad. Vreme mi je proteklo u pranju, sredjivanju i odmaranju. Osetio sam da se polako vraćam u kolotečinu svog života kod kuće.
Sedeo sam go u fotelji sa nogama na tabureu i uz hladno pivo gledao neku utakmicu na tv-u. Zazvonio je telefon. „Ko li je to sada?“ pomislio sam je*e još nikome nisam javio da sam se vratio. Mrzovoljno sam ustao do telefona i javio se. Mom iznenadjenju nije bilo kraja. Sa druge strane je bio Igor. Prvo nisam očekivao da će mi se uopšte javiti, je*e nismo baš nešto sprijateljili, a i ja sam nekih dobrih desetak godina stariji od njih. I drugo, i ako bi mi se javili, očekivao sam da će to pre uraditi Mira nego Igor.
– Pozdrav Dule… Igor ovde.
– Zdravo…
– Jesi li se odmorio od puta? Ova moja ne može da se naspava…
– Jesam. Šta ima kod vas?
– Evo kao što smo ti obećali. Ostao si nam dužan piće, pa smo mislili kada ti odgovara da se nadjemo i popijemo neko…
– Slažem se. Kad god i gde god vam odgovara. Slobodan sam.
– Večeras?
– Može…
Kada sam parkirao motor ispred bašte jednog novosadskog kafića, Mira i Igo*u već sedeli za stolom. Mira je bila prelepa. Obučena u nekoj svetlozelenoj lepršavoj haljinici koja je istovremeno sakrivala i otkrivala njeno prelepo telo. Igor je bio obučen u nekim fensi bermudama i body majici koja je pripijena uz njegovo telo govorila da vodi računa o svom izgledu. Primetio sam njihovo iznenađenje i oduševljenje što sam došao motorom, ali ja tome nisam pridavao neki značaj.
– Zdravo. Izvinite što kasnim.
– Nema veze – reče Igor. – I mi smo malo pre stigli. Sedi.
Bilo je to jedno od onih lepih večeri. Prijatna bašta, lepo vreme, piće i opušten razgovo*a prijatnim ljudima. Kako je vreme odmicalo, tako je i naš razgovor bivao sve opušteniji i slobodniji pod dejstvom ispijenog alkohola. Tada je Mira prva zašla u zonu od koje je sve počelo.
– Moram nešto da te pitam.
– Reci?
– Kako to da nisi oženjen. Ipak si ti zgodan frajer i dobra prilika?
– Oooo… hvala. Pa prvi razlog je taj što sam veći deo života radio preko i nisam imao nešto vremena da nadjem nekog. U stvari bio sam oženjen, ali to nije išlo, tako da sam sada sam.
– A drugi razlog? – Upita sada Igor.
– Hm… recimo da sam vodio život koji bi retko koja žena mogla da podnese…
Njih dvoje se značajno pogledaše i podigoše čaše da nazdravimo.
– Nego… – sada sam ja rešio da udarim – Nikako ne mogu da shvatim vaš odnos. Govorite da ste dobri prijatelji, a ovamo se ponašate u najmanju ruku kao da ste…
– Da… – reče Igor – Hoćemo mu reći? – upita on Miru. Ova samo klimnu glavom i uperi svoj pogled u mene, verovatno očekujući moju reakciju.
– Šta da mi kažete?
– Pa vidiš. Mira i ja smo stvarno samo dobri prijatelji. U stvari, upoznali smo se preko oglasa.
– Oglasa? – tek mi sada ništa nije bilo jasno.
– Da. Znaš one sexi oglase. U početku je to bilo druženje samo sexa radi, da bi vremenom postali dobri prijatelji. Shvatili smo da više od toga bi nam samo stvaralo probleme. Ovako, sve nam je super, pogotovo što oboje volim svingovanje. Tako da se mi sada družimo sa svingerima i provodimo lepe sex seanse bez obaveza.
– Cool… – izlete mi iz usta oduševljenje. Igor kao da je znao šta ću ga pitati, nastavi da priča.
– Mi uglavnom preferiramo parove, ali ako nam se neki pojedinac dopadne, možemo napraviti izuzetak.
Ovo sam odmah shvatio da sam im se dopao. S toga hrabro upitah:
– A ja? Da li spadam u tu kategoriju?
– Iskreno, meni si se dopao već na aerodromu u Parizu – reče Mira. – A pošto Igor i ja imamo isti ukus…
– Uhh… – nisam znao šta da kažem.
– Ajde živeli – reče Igor – vidim da ti je malo neprijatno…
– Živeli… Nije mi neprijatno, nego naprotiv. Već sam zamišljao kako će se ovo naše drugženje nastaviti.
I nastavilo se.

Nas troje goli. Igor leži ledjima na pod. Mira mu sedi u krilu i pohotno se nabija na njegov kurac. Okrenuta mu je ledjima što Igor zdušno koristi da joj mesi tvrde sise. Prilazim Miri stojeći i opkoračujem Igorove noge. Prislanjam svoju nabreklu kurčinu Mirinom licu i prislanjam joj glavić uz čelo. Ona tada otvara oči, hvata me rukom za glavić i počinje pohotno da mi liže jaja. Moja muda je toliko pale da se još jače nabija Igoru na kurac. Ovaj se jedva uzdržava da ne svrši. Mala je živa vatra u krevetu. Osećam kako mi njena pljuvačka klizi niz muda i kaplje po podu. Tada se malo odiže sa Igorovog kurca i uzima moju kitu u usta. Počinje da mi puši. Znalački. Na glaviću osećam vlagu i toplotu njenih usana. Malo po malo i Mira guta ceo moj kurac. Njene suzne, iskolačene oči mi govore da jako uživa u svemu tome. Čim ga je celog progutala, ja sam se napalio. Uhvati sam je rukama za glavu u visini ušiju i počeo da joj ga nabijam duboko u grlo. Sada sam je već divljački tucao u usta dok se je požudno nabijala na Igorov kurac. Taman kada mi je krenulo da svršim, Mira je to osetila i ispljunula moj kurac iz usta. Hladan vazduh me je presekao.
– A ne… – reče ona dahćući. – Hoću da ga osetim i u sebi…
Ustala je iz Igorovog krila i njegov ga kurac šljapi po stomaku. Brzo se je okrenula licem ka njemu, uhvatila ga rukom za kurac, namestila na ulaz u svoj pičić i naglo nasela. Oboje su kriknuli kao da im je neko zario nož. Ja sam sve to posmatrao stojeći iznad njih. Tada Mira polegnu gornjim delom tela po Igoru i tiho reče:
– Sada je na tebe red… Šta čekaš?
Nije mi dugo trebalo. Kleknuo sam izmedju Igorovih poluraširenih nogu i namestio vrh svog kurca na braonkasti otvor njene guze. Uhvatio sam je za kukove i počeo polako da prodirem. Nečujno „flop“ mi je govorilo da joj je moj glavić upao u čmar. Mira izvi glavu unazad i tiho jeknu:
– Toooo…. ahhh….
Nastavio sam da prodirem u njenu guzu, dok je Igo*a svojim kurcem mirovao u njenoj pici. Stegao sam joj kukove još jače i nabio joj ga do jaja…
– Tooo…. kako ti je debeo… prija mi….
– Razvaliću te droljo…. – kriknuo sam polako vadeći svoj kurac iz njenog dupeta.
– Razvali me… a ti šta čekaš? – obrati se sada Igoru. – Jebi me… rasturite me…
Igor i ja kao po komandi počesmo da udaramo. Nisam mogao da verujem da tako mala ženica može tako da prima dva kurca istovremeno u sebi. Razvaljivali smo joj bulju i pičkicu svojim kurčevima dok se ona izvijala od zadovoljstva i strasti.
– Tooo… momci… kako znate šta volim… nabijte mi gaaa….
– Uhhh…. volim što si tako divlja na kurcu… ahhh – mumlao je Igor.
– Još… još… još… tooo… hoću da me rasturite kao drolju… Biću vaša drolja… jebi te meee….
– Evo ti ga do jaja…. ohhh…. – stenjao sam – razvaliću ti čmar… ohhh…
– Razvali ga… svidja mi se tvoja debela kurčina….
Iako nas je sve bolelo od tvrdog poda, niko od nas nije posustajao. Naprotiv. Jebačina je dobijala na brzini i snazi. Kako je vreme odmicalo, Igor i ja smo sve jače i snažnije nabijali svoje nabrekle kurčine u Mirinu pičku i zadnjicu. Ona… ona je sve to sa zadovoljstvom primala i uživala. Bila je nezasita.
Krešendo. Istovremeno dolazimo do vrhunca. Mira to oseti i kao oparena se nekako izmigolji izmedju naših tela. Sklonila se sa strane i sela na dupe. Igor poskoči i stade da joj nadrkava svoj kurac u visini lica. Ja sam poskočio i pridružio mu se. Sada je Mira istovremeno ljubila i lizala naše glaviće dok smo nadrkavali na sekund od svršavanja. Prvi je krenuo Igor. Njegova sperma zapljusnu Mirino lice i dobar deo završi u njena otvorena usta. Tada sam i ja explodirao. Moj prvi mlaz joj nakvasi dojke koje su drhtale od strasti. Sledeći mlaz joj naprskah u otvorena usta, dok je treći udario Igorova muda. Mira, gladna muškog semena se nagnu i halapljivo oliza moju spermu sa Igorovih jaja.
Stajali smo tako iznad Mire koja je sedela na podu i svo troje glasno dahtali iscrpljeni od sexa. Mira se je smeškala i gledala nas u oči dok je svojom ruči* skupljala ostatke sperme sa svog lica i halapljivo unosila u svoja usta.
– Maco… – reče ona mazno Igoru – ti znaš šta sada ja hoću…
– Naravno – reče Igor – posle dobre jebačine, sledi dobro tuširanje.
I dok sam ja očekivao tuširanje u pravom smislu reči, u kupatilu, Igor uhvati svoj polumlohavi kurac, usmeri ga ka Miri i poče da piša po njoj. Mira se namesti bolje kako bi uhvatila svaku kap njegove mokraće. Igor je pišao kao konj. Prskao je i kupao Miru dok je sedela na podu, a ova se prosto topila od miline. Ok, pomislih, uhvatih se za kitu i usmerih je ka Miri. Iz nje procuri moja topla mokraća i osećaj olakšanja mi prodje telom. Mira se sada okrete ka meni i poče da uživa u mojoj zlatnoj tečnosti. Ispijala je i mazala se po telu kao da je pod tušem, dok joj je Igor kurcem lupao po ramenu i istresao poslednje kapi mokraće.
E sad je bilo vreme za stvarno tuširanje.

Mira i Igo*u bili moji „prijatelji“ skoro godinu i po dana. Veoma često smo se družili i provodili prelepe trenutke u sexu. Onda je Mira ostala trudna i njih dvoje rešiše da se venčaju. Sada smo samo prijatelji.