Ispovest jednog bisexualca – 133. Čiko i Olivija

19
Share
Copy the link

Kao što sam već rekao… Prilika za trojku sa Olivijom i Čikom mi se ukazala već nakon nekih mesec dana otkako sam se prvi put pojebao sa njom. Naravno, ja sam tokom sexa sa svakim od njih ponaosob povremeno pripremao teren za tako nešto. Što se tiče Čika, sa njim nije bilo problema. On je rado prihvatio ideju za trojku iako nije znao o kome je uopšte reč. Olivija, iako uvek gladna kurca, malo se je femkala. Valjda je tvrdila pazar i pravila se čedna, mada sam joj u očima video da bi rado pristala na tako nešto.
Nameštaljku sam pripremio za moj rodjendan. Tog dana sam pripremio dobru klopu i piće za celokupno osoblje na platformi. Pogodilo se je i da je nedelja kada su obaveze na platformi bile smanjene. Naravno tu je bila i torta. Od kolega sam na poklon dobio mobilni telefon što me je prijatno iznenadilo i obradovalo. Zabava je tekla u opuštenoj i prijatnoj atmosferi. Kako se je bližilo veče, tako su kolege jedan po jedan polako odlazile sa zabave. Neki da odmore u svojim sobama, a ostali su imali neke planove na kopnu. Ja sam se sve vreme trudio da na kraju nekako izdvojim Oliviju i Čika kako bi ostali medju poslednjima. To mi je nekako i uspelo. Ostalo nas je četvoro na kraju. Čiko, Olivija, šef i ja.
– Uh… vreme je da se povučem – reče moj šef – izgleda da sam popio jedno piće previše…
– Možda bi ste mogli još jedno? – kulturno navalih ja.
– Ne… Hvala, ali stvarno ne mogu. – reče on i ustade da ide.
– Ja ću ti pomoći da ovo malo sredimo – reče Olivija i poče da skuplja čaše i tanjire sa stola.
– Mogu i ja – reče Čiko.
– E baš vam hvala…
Brzo smo pokupili stvari i sredili trpezariju da bude čista. Stajali smo tako na sredini prostorije i spremali se da podjemo. Iskoristio sam taj trenutak i rešio da ih namamim i ispunim svoj plan koji sam dugo pripremao.
– Bilo bi lepo ako vas dvoje nemate obaveza da odemo do mene i tamo nastavimo sa proslavom…
– Ne znam… – reče tiho Olivija.
– Paaa… – na to će Čiko.
– Hajde… znam da ionako niste ništa planirali. Idemo na piće i da ćaskamo…
– Pa što da ne… – reče Olivija i ja se obradovah u sebi.
– Ako može ona, onda mogu i ja… – reče Čiko i mi se uputismo ka mojoj kabini.

Atmosfera u kabini se je postepeno zagrevala. Tekile je u flaši bilo sve manje, a naša tela su prokuvavala što od alkohola, a što i od atmosfere. Sve vreme je bilo opušteno i uz zezanje, medjutim alkohol je počeo da nas polako uzima pod svoje, pa su teme razgovora i zadirkivanja polako prelazila na temu sexa, što je meni i odgovaralo.
– Uh, moram da ispraznim ovu tekilu iz sebe – reče Čiko i uputi se ka kupatilu. Ja sam iskoristio tu priliku da sam nasamo sa Olivijom te je upitah:
– Nije loš ovaj Španac?
– Nije… – reče ona zamišljeno ispijajući piće iz čaše.
– Šta kažeš na to da ga ti i ja zloupotrebimo? – upitah dvosmisleno.
– Misliš… ono… – reče ona pomalo stidljivo.
– Da… Pričali smo o tome. Mislim da bi on bio pravi…
– Ne znam… Kako bi smo to izveli?
– Ostavi to meni… Bitno je da on tebi odgovara…
Olivija samo lagano klimnu glavom jer je u tom trenutku Čiko izašao iz wc-a. Nasmešio se i seo preko puta nas.
– E sada je red i na mene – rekoh ja i uputih se ka kupatilu. Ostavio sam ih malo same da vidim šta će se desiti. U kupatilu sam se na brzinu očistio i pripremio za eventualni sex, ako ga bude. A sve je govorilo da će nešto biti. Vratio sam se što sam pre mogao u sobu i tamo zatekao Oliviju i Čika kako se smeše i zadirkuju. Čiko je uporno polupijan pokušavao da zadigne olivijinu suknjicu, dok je ona nespretno rukama svlačila ispod kolena. Kada su me videli zastali su.
– Ja tvrdim da ima lepe noge, a ona kaže da nema i neće da ih pokaže… – reče Čiko prema meni.
– Nemam… Jako sam mršava… – branila se Olivija.
– Meni su sasvim dobre – rekoh ja da još više zakuvam situaciju.
– E pa momci, da prekinemo ovo sada ja idem da se ispraznim… – reče ona i krenu ka kupatilu.
– Samo napred devojko – viknu Čiko.
– Jel mogu da se na brzinu istuširam? Toplo mi je… – upita me ona.
– Samo napred…
Olivija udje u kupatilo i ja se konspirativno približih Čiku.
– Šta misliš?
– O čemu?
– Pa trojka…
– Sa Olivijom? – kao začudi se on.
– Da.
– Ne znam… Da li će ona hteti…
– Mislim da hoće, samo mi treba da napravimo prvi korak.
– Ja mislim da je stidljiva. Kako si mislio da napravimo prvi korak?
– Imamo vremena dok se tušira. Skini se i objasniću ti.
Čiko nije ništa rekao. Samo je ustao i počeo da skida garderobu sa sebe. Bio sam brži od njega i moje stvari prve padoše na pod. Stajao je tako go kao od majke rodjen ispred mene. Kleknuo sam na kolena i uzeo u ruke njegov poludignuti kurac. Onjušuo sam ga i prineo ustima. Imao je blagi miris znoja i onaj neodoljivi miris mošusa koji muda nose sa sobom. Liznuo sam ga od korena do glavića i on poče da se diže. Kada mu je postigao punu erekciju, ja ga uzeh u usta i osetih kako mi njegov glavić širi krajnike. Čiko spusti svoje ruke na moju glavu i tiho uzdahnu:
– Tooo…. ahhh… kako dobro pušiš…
Glabao sam mu tvrdu kurčinu, a jednim uhom osluškivao kada će Olivija izaći iz kupatila. Očekivao sam njenu reakciju na ovo što radimo. Medjutim iz kupatila se je još uvek čuo zvuk vode. Uhvatio sam mu kurac jednom rukom i spustio se na njegova obrijana jaja. Lizao sam ih i sisao. Prijala mi je njihova toplina i mekoća u ustima. Čiko je samo dahtao od zadovoljstva. Ponovo sam se malo odigao uzeo njegov glavić u usta i progutao ga celog. Sada mi je njegov kurac bio duboko u grlu.
– Ohhh… što mi to prija… Jako sam napaljen… Hoću da te tucam…
Nisam mu ništa rekao, već sam se samo ispravio ispred njega. Gurnuo sam ga rukom za grudi i on sede na krevet. Okrenuo sam mu ledja i opkoračio noge. Čiko je iz sedeće pozicije na ivici kreveta samo spustio svoj torzo u ležeći položaj dok su mu stopala ostala na podu. Imao je predivan pogled na moju guzu i uskoro će biti svedok prodiranja njegovog kurca u moju guzu. Telo mi je drhtalo od požude. Savio sam malo kolena što je približilo moj čmar vrhu njegovog kurca. Čiko uhvati svoju kitu i usmeri je uspravno. Time mi je olakšao da nanišanim. Osetio sam njegov vreli glavić kako se mekano oslanja na moj čmar. Spustio sam svoju guzu još niže i glavić mu skliznu u moju nutrinu.
– Ahhh… kako mi prijaš… – dahtao sam.
– Nasadi se… ohhh… želim te…
Nije trebalo dva puta da mi kaže. Spustio sam se celom svojom težinom. Njegov dugački tvrdi kurac prokrči sebi put kroz moje crevo. Talas topline i uživanja mi prodje telom. Osetio sam njegove kukove na svoje guzne kosti što mi je bio znak da je ušao u meni do kraja. Sedeo sam tako na tren da se malo priviknem na veličinu njegovog kurca. Taman kada sam hteo da krenem sa mešanjem i pojebem se sa ovim divnim Špancem, vrata kupatila se otvoriše. Na Oliviju sam u tom trenutku bio zaboravio. Reakcija je bila onakva kako sam se najmanje nadao. Olivija nije ništa rekla. Samo je ćutala i gledala u nas. Nama je bilo toliko lepo da nismo mislili da prestanemo, pa taman i da je platforma počela da se ruši. Krenula je ka nama i počela uz put da skida stvari sa sebe. Od tog trenutka je sve teklo kao da se nas troje po ko zna koji put jebemo zajedno. Čim nam je prišla, Olivija kleknu izmedju mojih nogu i uze moj kurac u usta. Čim sam osetio njeno toplo grlo oko mog kurca, meni se čmar još više steže oko Čikove kite. On tiho uzdahnu i poče polako da meša kukovima. Kako mi je ovo prijalo. Ja zamešah kukovima što još više uzbudi moju guzu i Čika jebača, a moj se kurac zakoprca u Olivijinim ustima. Sada je jebačina mogla zapravo da počne. Čiko me je tucao u guzu tako sedeći kao neka singerica. Ja sam klečao na desetak centimetara od njega i napravio mu prostor da me tuca. Svaki njegov udarac kurcem u moj čmar prenosio se preko moje kite u Olivijina usta koja je od zadovoljstva samo mumlala. Sex i toplota u kabini učiniše da nam se tela orose znojem, što nas još više uspali. Tada je Čiko explodirao u meni.
– Ohhh…. ne mogu više… Evo meee… – počeo je da vrišti i sipa spermu u moje crevo.
To me je toliko uzbudilo da ja još više nabih svoj kurac Oliviji u grlo na šta se ona pošteno zagrcnu. Čiko me uhvati za kukove i zada mi završni udarac nabivši mi svoj kurac u zadnjicu do jaja. Uhvatio me je rukama za zadnjicu i lagano odigao kako bi se izvukao ispod mene. Ja sam polegao na njegovo mesto, a Olivija samo ćuteći ustade i uzjaši me. Osetio sam kako moj kurac lagano klizi kroz njenu vrelu i vlažnu pičkicu. Zabacila je svoje ruke iznad glave i lagano se nabijala. Kada sam osetio da su mi se muda zalepila za njen čmar, znao sam da sam došao do kraja. Olivija je uživala u mom debelom i tvrdom kurcu. Počela je lagano da meša. Uhvatio sam je za male sisiće i počeo da joj uvrćem bradavice. Čiko ode do kupatila da opere kurac. Nas dvoje se tada dadosmo na posao. Napaljeni i gladni jedno drugo, jebali smo se krvnički. Držao sam je za kukove i krvnički je nabijao na kurac. Ona je pohotno poskakivala u mom krilu i nabijala se na kurac kao da joj od toga život zavisi. Njeni sokovi iz pičke su klizili duž mojih muda i negde izmedju nogu se mešali sa čikovom spermom koja mi je curila iz čmara. Miris jebačine je ispunio sobu. Tada Olivija snažno zari svoje nokte u moja prsa i kriknu:
– Tooo… ahhh… svršavaaam…
– Evo ti ga kučko… ohhh… napuniću teee…
– Ohhh… daj mi ga… tooo….
Počeo sam da sipam. Moja sperma je punila njeno mršavo telo. Olivija je u transu drhtala celim telom i nabijala se do bola na moj kurac. Explodirali smo istovremeno. Iz njene pičke je curilo. Ne znam čega je bilo više, da li moje sperme ili njenog svrša. Naša tela trznuše još jednom i ona pade preko mene. Dahtala je zadihana na mojim grudima dok je moj kurac još uvek bio u njenoj pičkici. Tada iz kupatila izadje nasmejani Čiko.
– Oho… šta ja to vidim… – reče on i pridje krevetu iza Olivije – Nadam se da je ovo namenjeno meni…
– Ah? – začudi se Olivija – nećeš valjda… ne mogu…
Nije stigla da završi. Čiko pridje njenoj guzi i polako joj gurnu svoj kurac u čmar. U pičku nije mogao jer je moj kurac još uvek bio u njoj. Jebi ga, bila je natrćena i nameštena za dobar jeb, a Čiko kao i svaki jebozovni Španac je hteo to da iskoristi.
– Nemoj… – reče ona tiho i dosta neubedljivo – ne znam da li ću moći… Ohhhh
Kriknula je kada je osetila kako joj kurac cepa guzno crevo. Istovremeno je snažno zabola nokte u moje telo ostavljajući crvene tragove. Čiko se nije obazirao na njeno zapomaganje. Samo je uhvatio za kukove i počeo da je delje u dupe. Osetio sam kako se olivijino telo na meni opušta i kako polako počinje da uživa u svemu tome.
– Ohhh…. ovo i nije tako loše – reče ona tiho i krnu mi jezičinu u dug poljubac.
Ja prihvatih igru i počesmo da se ljubimo. Moj kurac joj je još uvek bio u pičkici poludignut, dok je Čiko svojski deljao u njeno dupe. Pokreti koje sam osećao na svom kurcu me uspališe. Čikov kurac je prenosio trenje preko njenog creva na moj kurac u njenoj pičkici i meni ponovo poče da se diže. Olivija to oseti i polusklopljenih očiju tiho reče:
– Momci… pa ovo je vrhunac… uhhhh…
– Otkinuću te pičko – reče kroz zube Čiko.
– Otkinite me… ahhh… ja ću brzo…. ovo me jako pali…
Narednih desetak minuta u sobi je vladala tišini. Samo se je čulo dahtanje i šljapkanje naših tela jedno o drugo. Jebali smo Oliviju u guzu i pičkicu. Da je neko posmatrao sa strane, pomislio bi kako bi ova dva momka rasturila tu mršavicu i rastavili je na delove svojim kurčevima. Medjutim, Olivija je svojski sve to primala u sebi i stekao sam utisak da joj je i to bilo malo. Jebali smo se kao ludi. Njeno telo se je skroz opustilo i palo preko mog. Udarci koje joj je Čiko zadavo u guzu su se prenosili na njeno telo i osećao sam kako joj sisići grebu po mojim grudima. Ja sam samo pravio sitne pokrete kukovima i širio joj pičkicu do pucanja.
Prvi je krenuo Čiko. Tiho je kriknuo, još jače je stegao rukama za kukove i uz groktanje i dahtanje počeo da sipa spermu u njeno guzno crevo. Olivija tiho kriknu i još jače vaginalnim mišićima steže moju kitu. Tog trenutka sam i ja počeo da se praznim. Sipali smo u njoj litre i litre sperme. Olivija je smo stenjala i drhtala celim telom priklještena imedju nas.
Klonuli smo. Čiko se prvi odiže i time omogući Oliviji da se odvoji od mene. Tek sam tada shvatio koliki sam pritisak izdržao. Bolela su me rebra.
– Odoh pod tuš… – reče Olivija i zaputi se ka kupatilu. Nas dvojica smo posmatrali njeno nago mršavo telo. Dok je hodala izmedju nogu joj je curila naša sperma. Nije se znalo da li joj više curi iz pičke ili guze. Po njenom ponašanju smo videli da je zadovoljna.
– Ovo je bilo super druže moj… – reče Čiko – moraćemo ovo da ponovimo još koji put…
– Naravno…

Do kraja našeg druženja naša trojka je funkcionisala besprekorno. Nekada smo se jebali svo troje, nekada samo Čiko i ja, nekada sam Olivija i ja, a nekada samo Čiko i Olivija. U zavisnosti od toga ko je bio slobodan, a raspoloženi za sex smo uvek bili svo troje.