Ispovest jednog bisexualca – 101. Zoran

17
Share
Copy the link

Nakon foto safarija vratio sam se u bazu i nastavio sa poslom. Na odsustvu sam se proveo mnogo bolje nego što sam se nadao. Sigurno se još par dana nakon safarija, iz mog razvaljenog dupeta cedila Jojova sperma.
Za kompaniju sam trebao da odradim još 4 meseca do isteka ugovora. Ta četiri meseca u bazi su protekla u nekoj, tako da je nazovem normali. Posao je tekao bez većih problema i sve je funkcionisalo kako treba. Što se sexa tiče, njega je bilo sasvim dovoljno, i to sa osobama koje sada ne bih nabrajao. Oni koji prate moje priče od početka, znaće o kome se sve radi, a za one koji su čitanje počeli odavde, to i toliko nije bitno. Važno je, da je sexa bilo.
Na dva meseca pre isteka mog ugovora u bazu je došao i Zoran. On je bio glavni oficir za bezbednost. Kompanija ga je prebacila iz neke druge baze ovde kod nas da odradi do kraja ugovora. I njemu je isticao ugovor istog dana kad i meni.
Zoran je bio Makedonac iz Skoplja, pri tom još bajker, tako da smo se nas dvojica jako brzo zbližili. Bio je to snažni tridesetogodišnjak, crne kovrdjave kosice. Ludeo je za pivom i ćevapima, tako da smo se veoma često družili. Već nakon malo više od mesec dana druženja, slobodno mogu reći da smo postali dobri prijatelji. Naravno, on nije znao za moje bisex sklonosti, a ja ništa nisam pokušavao, jer on svojim ponašanjem nijednog trenutka nije odavao takvu sklonost. Jednostavno nisam hteo da pokvarim jedno lepo prijateljstvo u stvaranju.
Jedne večeri smo sedeli kod njega u sobi i ispijali pivo i jeli ćevape. Ostalo nam je još nešto manje od mesec dana do isteka ugovora. Tada je Zoran pokrenuo prvi priču.
– Šta ti je u planu posle ovoga Dule? – upita on.
– Ne znam… Ništa konkretno. Još uvek razmišljam. Tebi?
– Upravo sam to hteo da razgovaram sa tobom, jer vidim da si OK momak.
– Imaš neki predlog?
– Da. Planiram da otvorim privatnu firmu za obezbedjenje kada se vratim u Skoplje. Tako nečeg tamo nema, a privatizacija se razvija i biće potrebe, po mom mišljenju.
– Nije ti to loša ideja.
– Malo sam nesiguran da sve to započnem sam, pa sam mislio da nadjem nekog ortaka i zajedno udjemo u posao.
– Misliš… da ti i ja..?
– Da. Što da ne? Vidim da si vredan, iskren, smatram da smo prijatelji, a i ne treba puno novaca za ulaganje.
– Ma sve je to OK, samo što ja o tom poslu ne znam ništa…
– I ne treba. Što se tiče stručnog dela to ću ja odradjivati, a ti ćeš biti zadužen za osoblje. Vidim da se jako dobro razumeš u odabir i procenu ljudi.
– Pa to bih već mogao da radim… Mislim…
– Da. Ono što je najvažnije, mislim da obojica imamo poverenja jedan u drugog, što je jako važno za ortački posao.
– Što se mene tiče tu se slažem…
Te večeri je pao dogovor o budućoj saradnji nas dvojice. Narednih dana do isteka naših ugovora, mi smo maltene svako veče razradjivali naš plan. Kako se je dan isteka ugovora bližio, bivao sam sve sigurniji da sam doneo pravu odluku.

Skoplje.
Prelep i veliki grad. Narod topao i srdačan. Već na prvu loptu sam znao da ću se ovde osećati kao kod kuće. Čak ni jezik nije bio problem. Makedonski je meni bio lako razumljiv, a skoro svi su govorili srpski. Jedini problem mi je bilo pisanje na ćirilici, je*am tu bio malo zakržljao. Vremenom se je i to sredilo.
Tog dana kada smo stigli, Zoran i ja smo otišli kod njega kući. Zoran je živeo sa roditeljima, ali je imao svoj zaseban stan u zadnjem delu kuće. Njegovi roditelji su bili veoma radosni kada su ga videli. To su bili veoma topli i gostoprimljivi ljudi, koji su me odmah prihvatili. Kada su čuli od Zorana naše namere, veoma brzo su me prihvatili kao da sam im drugo dete. Naročito Zoranova majka, kojoj sam pokazao nekoliko stvari u kuhinji. Ona je bila oduševljena što sam ja kuvar.
Prvih nekoliko dana smo Zoran i ja sredjivali papire i ostale stvari vezane za otvaranje firme. U jednoj zgradi na prvom spratu smo iznajmili veliki stan gde smo rešili da nam bude sedište firme. U medjuvremenu, nas dvojica smo uveče izlazili i provodili se. Pored provoda, Zoran me je upoznao sa mnogobrojnim svojim drugarima, a ujedno smo to iskoristili da se malo izreklamiramo i nagovestimo početak rada nove firme. Tih nekoliko dana sam ja iskoristio da sa svojim drugarom iz Novog Sada *anizujem da mi vozom pošalje motor za Skoplje.
E tada smo nas dvojca bili glavni u gradu. Dva bajkera, za kojima je ludela većina žena, pa i muškaraca, pri tom otvaraju firmu za obezbedjenje… Polako se je pročulo za nas, što je po meni, za početak, bilo dobro za posao.
Te večeri smo bili u jednom elitnom restoranu. Bili smo na poslovnoj večeri sa dva direktora uticajnih firmi u gradu. Taj sastanak je ugovorio Zoran i trebalo je da nam otvori vrata u poslu i otpočnemo poslovnu saradnju sa njima. Veče je bilo uspešno i ostalo je samo da se narednih dana odradi papirološki deo posla. Razišli smo se, a Zoran i ja rešismo da ovaj prvi uspeh proslavimo još malo. Svratili smo u jedan kafić u blizini Zoranove kuće. Tu smo popili još koje pivo i krenuli polako kući. Bili smo pod uticajem alkohola, taman onoliko, koliko je bilo potrebno da nam raspoloženje bude u fulu.
Ušli smo u stan. Zoran poče da skida sve sa sebe. Do tada smo se nas dvojica, kada smo bili sami u stanu, ponašali kao dva muškarca u sportskoj svlačionici. Nismo zazirali od golotinje i bili totalno slobodni. Čak je bilo i onih zadirkivanja, tako karakterističnih za strejt muškarce. Naravno da sam primetio da Zoran ima predivno telo i lepu debelu kitu, ali sam se ustezao i prikrivao, ne želeći da upropastim jedno divno prijateljstvo i uspešnu poslovnu saradnju.
Zoran se skide totalno go i krenu ka kupatilu. Uz put mi je dobacio:
– Hajde kuvaru, zakuvaj nam po jednu kafu da se malo otreznimo…
– Mrzi me…
– Ma djavola te mrzi… Kafa je jedino što znaš da kuvaš… – našali se on.
– Zakuvao bih ja kafu, ali je ovde dosta nebezbedno pored tebe – vratio sam mu.
– Ne seri… – reče on i udje u kupatilo.
Već posle dvadesetak minuta je izašao iz kupatila. Trljao je peškirom svoju kovrdjavu kosu, a niz telo su mu se slivale kapi vode. Delovao je kao Apolon. Do tada nisam nešto naročito gotivio frajere koji dole nisu obrijani ili bar ošišani. Zoran je imao gustu crnu kovrdjavu šumicu iznad kurca i oko muda, ali mi je to tada delovalo na njemu jako erotski. Da mi se ne bi digao, a i bio je na mene red, ja utrčah u kupatilo na tuširanje.
Sedeli smo za stolom jedan preko puta drugog i ispijali kafu. Bili smo goli, samo su nam peškiri bili nehajno prebačeni preko struka. Pričali smo o svemu i svačemu, a najviše o poslu i utiscima nakon uspešne večere. Rešio sam da prebacim temu na drugu stranu.
– Hteo bih nešto da te pitam.
– Reci.
– Kako to da mi nikada nisi pomenuo neku devojku, ženu iz tvog života?
– Pa nisi ni ti…
– Prvi sam te pitao…
– Bilo je tu par devojčica u mladosti, znaš one školske ljubavi. Onda sam krenuo u beli svet i tamo radio do sada. Valjda i nije bilo vremena. A tu je bilo i drugih stvari…
– Koje druge stvari?
– Ne bih sada o tome… – pokušao je da izbegne razgovor.
– Ma hajde reci… Kome ćeš, ako ne meni?
– Nezgodno mi je… – snebivao se i dalje. Naslutio sam o čemu se radi, ali nisam bio siguran.
– Daj reci… Otvori se ti meni, i ja ću ti posle toga reći sve o sebi…
– Dobro, ali hoću nešto da mi obećaš…
– Šta?
– Šta god da se desi, ja te neću povrediti, a ti obećaj da ćemo ostati prijatelji do kraja i da ćemo nastaviti sa poslom.
– Obećavam.
– Sigurno?
– Daj Zorane, nismo deca.
– Vidiš… – tu on malo zastade. – Nakon par devojčica koje sam imao u mladosti, shvatio sam da imam sklonosti ka muškarcima…
Ponovo je zastao i očekivao moju reakciju. Kada je video da ne reagujem i da ga pažljivo slušam, polako je nastavio.
– Bio sam u vezi dve godine sa jednim tipom. Nakon toga smo raskinuli i ja sam onda otišao da radim preko. Eto to je sve…
– Čekaj… čekaj… A dok si radio preko, zar nije bilo nekoga?
– Tu i tamo, uglavnom samo avanture. Mislim da više nisam zainteresovan za neka emotivna vezivanja…
– Pa eto vidiš… rekao si mi… ništa strašno. I ništa se neće promeniti izmedju nas…
– Nekako si to olako prihvatio – reče on skoro pa skenjan – ipak nešto nije u redu… Red je da mi kažeš šta misliš o tome… Ja sam ti se otvorio…
– Vidiš… I ja sam sličan tebi, samo što za razliku od tebe, ja se nisam emotivno vezivao…
– Sereš… Sad to govoriš kako bi meni bilo lakše…
Tada sam mu ja ukratko ispričao sve o meni. Slušao me je otvorenih ustiju i sa očiglednim olakšanjem. Zoran nije mogao da veruje da pored našeg ogromnog prijateljstva, poslovnog odnosa, sada nas vežu i iste sklonosti. Od tog trenutka, kao da su se otvorila i poslednja vrata kao prepreka u našem celokupnom odnosu. Sa vidnim olakšanjem kod obojice mi odosmo na spavanje.
Narednog dana smo bili prezauzeti poslom, tako da sam Zorana video samo jednom na kratko u firmi. Tog popodneva sam završavao neke poslove u kancelariji, kada me je Zoran nazvao telefonom. Rekao mi je da je završio ranije i da će me čekati kući.
Stigao sam uveče. Umoran kao pas. Ušao sam unutra i čekalo me je iznenadjenje. Sto je bio serviran za dvoje. Na stolu je bila hrana i flaša vina u ledu. Tri sveće su gorele na sredini stola i davale neku romantičnu atmosferu. Tada Zoran izadje iz kupatila mokar od tuširanja.
– Stigao si… – reče on.
– Evo upravo.
– Idi istuširaj se. Čekam te…
– Za koga je ovo? – pokazah na spremljen sto.
– Pa za nas.
– Šta slavimo?
– Novo poglavlje u našem druženju i konačno početak rada u ponedeljak.
Brzo sam se istuširao i pripremio. Iskreno sam se nadao da ćemo konačno Zoran i ja prevazići sve prepreke u nama i večeras biti zajedno u krevetu.
Večera sa vinom je bila pun pogodak. Lagano opuštanje nakon napornih prethodnih dana nam je trebalo. Prvu bocu vina smo ispraznili sedeći goli jedan naspram drugoga. Zoran ustade po novu bocu i pokaza mi svoje prelepo dupe. Malo od tog pogleda, a malo od vina, kurac poče da mi se diže. Zoran to primeti donoseći vino, pa malo u šali, a malo u zbilji reče:
– Nije valjda da ti se diže na mene?
– A što da ne? Pa nisi ti tako loš frajer, a i dugo nisam… Za*e tebi ne bi digao na mene?
– Ne znam, moraš da me izazoveš nečim…
Zoran nam nasu još vina, a ja ustadoh sa stolice. Pomerio sam se malo u stranu kako bi mogao celog da me vidi. Peški*am pustio da padne na pod. Stajao sam tako go sa poludignutim kurcem ispred njega. Zoran se navali u naslon, otpi gutljaj vina i zadovoljno nasmeši.
– Pokaži mi da vidim šta znaš… – reče on šeretski.
Počeo sam lagano da njišem svoje telo u ritmu tihe muzike sa uredjaja. Okrenuo sam mu ledja i dao da mi vidi guzu. Uhvatio sam se šakama za guzove i lagano ih raširio. Sada je Zoran imao slobodan pogled na moj čmar. Ponovo sam se okrenuo licem ka njemu. I dalje sam se njihao u ritmu muzike. Uhvatio sam se jednom rukom za jaja i odigao ih. Drugom rukom sam nežno prelazio preko bradavica. Kurac je polako počeo da mi se diže. Primetio sam da Zoran uživa u pogledu i napaljeno ga pitao:
– Šta te više izaziva? Moja prednja ili zadnja strana…
– Obe… – reče on promuklo – ali ako mogu da biram ja bih pre zadnju stranu.
Ponovo sam mu okrenuo guzu i raširio je rukama. Savio sam se u struku koliko god sam mogao. Skoro da sam glavom dodirivao kolena. Tako raširen i natrćem mora da sam ga napalio. Ispravio sam se i okrenuo samo glavu u njegovom smeru. Hteo sam da vidi kako oblizujem svoj srednji prst. Sisao sam prst kao što sisam kurac. Zoran je počeo glasno da diše. Onda sam jednom rukom raširio guzove i zavukao vrh svog vlažnog srednjaka u čmar. Sklopio sam oči i zamislio kako mi to Zoran radi. Polako sam počeo da uguravam srednjak sve dublje i dublje u čmar. Sada sam se okrenuo bočno prema Zoranu, kako bi mogao istovremeno da vidi, i moj dignuti kurac i kako sebi nabijam prst u dupe.
Nije mogao više da izdrži. Ustao je sa stolice, prišao ispred mene i kleknuo na kolena. Halapljivo je uzeo moj kurac u usta i počeo da ga puši. Sklopio sam oči i prepustio se uživanju. Zoran mi je znalački pušio kurac dok me je šakama držao otpozadi za guzove. Na kraju, ispusti moj kurac iz usta i jezikom napravi sluzavi trag duž mog stomaka, izmedju sisa pa sve do vrata. Kada se je totalno uspravio, Zoran mi podari poljubac u usta od koga mi kolena zaklecaše. Prihvatio sam njegov strasni poljubac i ščepao ga rukom za kitu. Kurac mu je bio nadignut do maximuma. Prijalo mi je njegovo tvrdo debelo meso u ruci.
– Idemo na krevet – reče on izmedju dva polju*a.
Legli smo na krevet i Zoran me rukama odgurnu da padnem na ledja. Sada je jezikom išao suprotnim smerom nego malo pre. Silazio je duž mog stomaka, ponovo ostavljajući sluzavi trag sve do mog kurca. Uzeo ga je ponovo u usta i progutao do kraja. Izvadio ga je sebi iz grla i spustio se jezikom na moja jaja. Lizao ih je i gutao. Osećao sam njegovu toplu pljuvačku na mudima. Uhvatio me je za butine i odigao mi noge. Sada je jezikom krenuo ka mom čmaru. Prvo je malo kružio oko njega izazivajući kontrakcije koje su me izludjivale. Zatim je snažno gurnuo svoj jezik u moj čmar. Malo mi je falilo da svršim. Tucao me je svojim toplim jezikom kao sa malim kurčićem.
Sledeće čega se sećam, je bio njegov glavić na ulazu u moj čmar. Moj se analni otvor širi i razvlači da propusti njegov pozamašni glavić. Osećam ga kako je skliznuo unutra. Pokušavam da stegnem čmar, ali nailazim na otpor njegovog debelog i tvrdog kurca. Ponovo prodiranje. Sada telo njegovog kurca klizi lagano kroz moj čmar. Ne mogu više da izdržim. Svršavam uz krik…
– Arghhh… tooo… nemoj da staješ… ahhh… samo nastavi…
Zoran me sluša i ugurava svoj kurac do kraja u moje dupe. Zastaje na trenutak i rukom razmazuje moju spermu po mom stomaku i grudima. Prija mi toplina mog semena. Zoran prinosi svoj dlan licu i sa njega liže ostatke moje sperme. Zatim me tom istom rukom hvata za kurac i počinje da tuca. Jebe me. Gura mi ga i vadi. Tuca me i dovodi do ludila. Celo moje telo se je pretvorilo u čmar i uživa u prodiranjima njegovog moćnog kurca. Kontrakcije mog čmara se u talasima prenose na moje napaljeno telo.
– Uhhh… kako ga dobro primaš… – reče on u transu.
– Prijaš mi… ohhh…
– Kako ovo ranije nismo uradili…
– Nadoknadićemo… ohhh… samo nemoj da staješ… uživam…
Sada me Zoran već besomučno jebe. Drži me rukom za nabrekli kurac i nabija mi svoj duboko u dupe. Tako mi ga snažno nabija da se zvuk šljapkanja verovatno čuo do kraja ulice. Širim noge, razvlačim guzove rukama sa željom da mi Zoranov kurac što dublje udje. Zoran mi ga sa oduševljenjem nabija. Sledi trenutak kada izvija svoje telo unazad. Njegov je kurac duboko u mom čmaru. Prvi vreli talas njegove sperme je bio žestok. Gotovo da sam ostao bez vazduha. Zatim sledi još jedan talas vrelog semena, pa još jedan, pa još jedan… Dupe mi je prepuno njegovog toplog semena.
Zoranovo telo se je opustilo nakon svršavanja. Misleći da je sve gotovo i ja klonuh po krevetu. Medjutim, on naglo skoči i izvuče svoj kurac iz mog dupeta. Naglo me je opkoračio tako da ja nisam imao vremena da bilo šta uradim. Uhvatio me je za kurac i nabio se na njega kao neka bludnica.
– Ohhh… kako ti je dobar – reče on kao u transu.
– Uhh… iznenadio si me ljubavi… – rekoh ja.
Nije nam trebalo mnogo. Zoran se je samo nekoliko puta nabio na moj kurac do jaja i ja počeh da svršavam u njega. Istovremeno je i on počeo da prska po mojim grudima i stomaku. Od intenziteta ovog svršavanja sam osetio bol u kurcu.
Ovoga puta smo se stvarno iznemogli skljokali na krevet. Tu noć smo po prvi put spavali zajedno u istom krevetu.

Zoran i ja smo imali veoma specifičan odnos do kraja našeg druženja. Redovno smo imali sex, pri tom ne ometajući jedan drugoga, da kad god to neko poželi bude sa nekim drugim. Bez obzira, muško ili žensko. Jednostavno nije bilo ljubomore.
Možda mnogi neće verovati, ali smo nas dvojica imali stvarno prijateljsko, poslovno, jebački odnos.
I bilo nam je jako lepo.