Ispovest jednog bisexualca – 104. Lefi

27
Share
Copy the link

Navršila se cela godina kako sam u Skoplju. U medjuvremenu sam uspeo da prodam stan u Novom Sadu i kupim sebi drugi u elitnom naselju Skoplja. Moj život je bio ispunjen. Bukvalno sam uživao u poslu i životu. U tom trenutku mi nije trebalo ništa više.
U medjuvremenu se je desilo nešto jako važno. Zoran se je oženio. Da oženio. Bio je u nekoj vezi sa nekom ribom. Ta riba, Slavica je bila jedna jako simpatična i lepa osoba. Ja sam sve vreme mislio da je ta njihova veza prolazna. Medjutim, vremenom sam video da se je Zoran dobrano zatreskao u nju. Naravno i ona u njega. E kad je ostala trudna, tu je bio kraj. Polako je počelo da se priča o svadbi i to se i desilo. Zoran i Slavica su se venčali pre mesec dana, a ja sam naravno bio kum na venčanju. Naravno, cela ta novonastala situacija je naterala da Zoran i ja dobrano proredimo naša sexi druženja. U stvari skoro da smo i prestali da se jebemo, ali to nikako nije uticalo na ostale aspekte našeg druženja. Naprotiv, okumili smo se i postali još bliži, i privatno i poslovno. Slavica je bila žena koja je što se tiče sexa bila dosta slična nama, tako da su ona i Zoran često imali svinger partije. Čak me je jednom prilikom Zoran i pozvao da odem sa njima. Ja to nisam hteo. Slavicu sam voleo i poštovao kao kumu i hteo sam da to tako i ostane, i pored toga što je ona bila jako zgodna žena.
Te večeri su kumovi trebali da dodju na večeru kod mene. Ja sam tog dana imao puno obaveza i ništa nisam stigao da spremim. Ostalo mi je još samo sat vremena do njihovog dolaska. Zato sam sišao dole do picerije koja je bila u sklopu moje zgrade. Rešio sam da naručim picu, kako bih imao vremena da se istuširam i spremim. Inače, to je bio lokal koji je imao pice osrednjeg kvaliteta, što bi rekli, dobre kad je hitno. I pored toga ja sam bio čest gost te picerije. Pre svega, jer je bila odmah do ulaza u moj stan, a pored toga imala je predivnu baštu koja je bila sva u zelenilu. Obično bih tu svraćao na hladno pivo kada završim sa svojim obavezama i malo se družio sa gazdom i komšijama.
Uleteo sam u lokal da naručim picu i tamo zatekao gazdu i radnicu. Radnica je bila nova i gazda joj je davao neke instrukcije.
– Zdravo gazda… – rekoh još sa vrata.
– E… gde si komšija?
– Evo me. Ima li posla?
– Ne žalim se… Nego da te upoznam. Ovo je moja nova radnica Elefterija…
– Kako?
– Lefi – reče ona umilnim glasićem – biće vam lakše…
– Drago mi je, Dule…
– On nam je komšija – reče gazda radnici – i redovna mušterija. Inače živi tu gore u zgradi…
– Dobro, dobro – rekoh ja u žurbi – Gazda, trebaju mi tri pice da budu gotove za nekih sat vremena. Dolaze mi kumovi…
– Nema problema… Hoćeš da ti ih neko donese gore?
– Može. Ajd’ vidimo se…
Otrčao sam u stan i počeo da se spremam. Ispod tuša mi misli pobegoše na malu Lefi iz picerije. Bila je to lepa, mala ženica. Kad kažem mala, onda mislim jako mala. Možda jedva nekih metar i po visine. Ali je imala sve na sebi, naravno srazmerno svojoj visini. Ono što me je privuklo kod nje je taj neki bezobrazluk u njenom držanju. Imala je onu bezobraznu drsku facu, koju su njeni cvikeri još više pojačavali. Jednom rečju delovala je jebozovno. Moraću ovih dana da se malo angažujem i češće posećujem piceriju. Možda i uspem da je smuvam. Priznajem, dopala mi se.
Zoran i Slavica su došli na vreme. Taman kada sam se sredio. Nismo popili ni prvu čašu pića, a već je neko zazvonio na vratima. Pretpostavio sam da je bila pica.
Bio sam u pravu. Ispred mene je stajala mala Lefi i jedva držala četiri kutije sa pi* u rukama.
– Ali ja sam rekao gazdi tri pice… – rekoh kao neki kreten umesto pozdrava.
– Znam. Ova jedna je na račun kuće. Tako mi je rekao gazda da vam prenesem.
– E pa sad imamo problem…
– Koji?
– Ko će tu picu da pojede…
– Ne znam. Moje je samo da vam donesem… – reče ona skrušeno.
– Šalim se… Nego ovde su mi kumovi, a ja sam sam, pa ako si gladna, ova četvrta pica bi mogla biti za tebe…
– Ne znam…
– Da nam se pridružiš… Hajde, neće te koštati ništa…
Ona polako i bojažljivo udje u stan. Uzeo sam joj pice iz ruku je*u joj već bile preteške.
Ubrzo smo svo četvoro sedeli u trpezariji i grickali picu. Naravno uz piće. Atmosfera je bila odlična. Ispostavilo se da je Lefi osim po izgledu, bila i dobra osoba po karakteru. Jako brzo se uklopila u društvo, i šta više odlično slagala sa Slavi*. Inače, studirala je kulinarstvo, pa je rad u piceriji koristila za neophodnu praksu i kao dodatak za svoj skromni studentski budžet. Poreklom je bila iz Đevđelije, odakle me vežu lepe uspomene za Ivanku. Odatle i njeno tipično grčko ime, jer joj je mama bila Grkinja. Veče je proteklo besprekorno. Na kraju, kumovi se spakovaše i odoše. Sa sobom su povezli i Lefi da je ostave uz put do kuće.
Tu noć sam nemirno spavao. Sve vreme sam mislio o Elefteriji. O njenim lepim tankim listovima. Njenim prelepim okruglim sisama koje su se nazirale ispod tanke majice. O njenom prelepom dupencetu u tangama koje su se nazirale kroz njene bele pantalone. Jednostavno sam želeo tu devojku u krevetu. Ne znam, možda sam počeo i da se zaljubljujem…
Narednih par dana sam imao obaveza preko glave, tako da u piceriju nisam ni primirisao. Jednostavno sam jedva čekao da sperem prljavštinu sa sebe i legnem u krevet. Došao je i vikend. Kumovi su mi javili da idu za viken u Ohrid i ja sam polako počeo da se *anizjem kako da se provedem. Naravno, prva na pamet mi je bila Lefi. Od osoblja picerije sam saznao da će u petak raditi do 4 popodne. Namerno sam naručio dve pice za 4.15 pretpostavljajući da će ih ona do*i. Znate ono, ti ideš kući, pa hajde komšiji dostavi ove pice uz put.
Tako je i bilo. Pre toga sam se sredio i pripremio priču koju ću joj servirati. Oko pola pet ona zazvoni na vratima. Ovoga puta je bila u nekoj mini haljinici, koja je otkrivala njene lepo izvajane butine.
– Ćao – reče ona sa osmehom – kako si?
– Nije loše – napravih se ja smušen.
– Izvoli… rekli su mi da ti dostavim ove dve pice…
– Znam… nego… – počeh ja da kenjam uzimajući joj kutije sa picama iz ruku – imam jedan mali problem…
– Reci…
– Malo mi je neprijatno – glumio sam finoću.
– Hajde Dule… pa komšije smo…
– Vidi… – počeh ja da lažem – Trebala je da mi dodje jedna osoba. Medjutim pre petnaest minuta mi je otkazala i sada ja ponovo imam picu viška.
– Dobro…
– Mislio sam da te pozovem, ako si gladna, a pretpostavljam da jesi… Nego ne bih želeo da zvučim ne znam kako.
– Što?
– Pa ovoga puta sam sam, nema nikoga, pa da ne pomisliš…
– Hajde komšija… – reče ona iskreno i veselo – Nudiš li ti tu picu ili ne?
– Upadaj…
Uskoro smo totalno opušteni grickali picu na podu i ispijali pivo. Lefi se je toliko opustila, što od pića, a što od atmosfere, da je počela, da ne vodi računa o tome kako sedi. Iz tih razloga, često sam mogao da vidim njene bele tange izmedju nogu, kada se je premeštala na podu. Nisam bio siguran, da li to ona namerno radi ili je nesvesna svega toga, ali je mene to palilo do ludila. Sevale su njene bele butkice, i taman kada je trebalo da joj vidim pičić, isprečile bi se bele tange, urezane u njenu ribicu. Sve je to bilo na tren, tako da je još više raspaljivalo moju maštu. Sa njenim sikama je bilo drugačije. Njen duboki dekolte haljine mi je skoro sve vreme
omogućavao pogled na njene čvrste dojke. Dosta često sam mogao i da vidim njene bradavice, koje su bile napete do pucanja, što je nagonilo vodu na moja usta. Sve to vreme smo vodili neki bez veze razgovor, dok se tema nije prebacila na momke i devojke. To sam voleo, jer pored alkohola i opuštene atmosfere, ta tema se je lako i brzo mogla prebaciti na sex. A posle toga…
– I tako kažeš… Taj te je kreten maltene, ostavio pred oltarom… – nadovezah se ja na njenu priču.
– Da. I od tada sam rešila da se više nikada neću udati. Došla sam na studije, i evo me ovde…
– Pa nećeš valjda čitavog života biti bez muškarca? – napravih se ja sada tu mutav.
– Nee… Rekla sam, neću se udavati… A što se tiče muškarca i sexa, pa nisam frigidna…
– Meni, boga mi tako deluješ… – isprovocirao sam je.
– Daj ne seri… – nadje se ona uvredjeno.
– Ozbiljno. Od početka si mi delovala kao neki devojčurak koga ne interesuju muškarci…
– Grešiš – reče sad ona skoro pa uvredjeno.
Nasuo sam nam još po jedno piće i nastavio sa provokacijama:
– Dokaži…
Lefi se nasmeja grleno i zabaci glavu unazad. Od toga joj sise još više dodjoše do izražaja.
– Dule… Svi ste vi muškarci isti…
– Nemoj tako… kako misliš isti…
– Samo gledate kako da mi se uvučete u gaćice, a posle, ćao… ko te jebe…
– Pa nije baš tako…
– Kako nije. Hoćeš da mi kažeš da nećeš u krevet sa mnom… Pa Dule… To ti se vidi u očima od prvog trenutka…
– Pa dobro, a šta je loše u tome. Ali ja nisam od onih ”ćao… ko te jebe…”
– E to ne znam… – reče ona zago*no.
– Pa to nećemo znati dok ne probamo…
Ona tada prekrsti noge i namesti se na podu na drugi guz. Ponovo me je častila pogledom na njene bele tange u medjunožju. Ovoga puta je primetila da sam je pogledao i rumenilo joj obli obraze.
– Bezobrazan si… – reče ona crvenih obraza.
– Što..?
– Dovukao si me ovamo sa namerom… – tada je shvatila celu situaciju.
– Ma neee… – ‘ladno sam slagao.
– A i sve vreme mi merkaš gaćice….
– Pa šta da radim kada su ukusne…
– Ukusne? Misliš lepe…
– Ne, ukusne…
– Kako to misliš ukusne..?
– Pa lepo… Zubima bih ih skidao sa tebe… – sada sam udario direktno u metu.
Prvo je nastala kratka tišina, kao da se malo kolebala, a onda bezbrazno reče:
– Dobro… Ali to nije fer… Hoću i ja da vidim tvoje gaće…
– Može… – skoro radosno rekoh – ali ćeš morati i ti da ih skineš zubima…
– Prvo da ih vidim. Ti si moje prvi video…
Naglo sam ustao sa poda i skinuo pantalone. Stajao sam u tesnim boxericama tik ispred nje. Moj poludignuti kurac se je ocrtavao preko boxerica i bio joj u visini lica.
Lefi nesvesno obliznu jezikom svoje usne ne spuštajući pogled sa mog medjunožja. ”Imam te” pomislih i upitah:
– I… Da li ti se svidjaju?
– Šta? – reče zbunjeno kao da se tog trenutka tek probudila.
– Moje gaće… Da li ti se svidjaju?
– Da… – još uvek je delovala kao hipnotisana. Bio sam svestan kakav efekat izaziva moje medjunožje kod ljudi.
– E, sada moraš da ih skineš zubima…
– Boga mi, rado… – reče ona sa osmehom na licu.
Odigla se malo sa poda i prišla licem do lastiša na mojim gaćama. Nežno ga je uhvatila zubima i povukla na dole. Medjutim, nije to sve išlo tako lako. Kada je zubima svukla moje gaće do butina, moj kurac onako poludignut, ispade iz gaća i lupi je po glavi. Ona rukom namesti cvikere i nasmeja se držeći i dalje u zubima moje gaće. Na kraju je nekako uspela da ih svuče do polovine mojih butina. Krenula je glavom nagore i podarila mi jedan sočan liz jezikom od muda do vrha mog kurca. Ustala je, sela na krevet, raširila noge, odigla haljinicu i tiho rekla:
– Sada je na tebe red…
Nisam časio ni časa. Kleknuo sam na pod izmedju njenih nogu i zubima dohvatio ivicu njenih tangi. Polako sam ih zubima svlačio na dole i preda mnom se pokaza njena prelepa obrijana pica. Spustio sam joj gaće do kolena i ona strugnu nogama kako bi spale na pod. Sada sam ja nju nagradio jednim lepim lizom od pičkice do pupka. Ona samo uzdahnu sklopljenih očiju.
– Šta ćemo sad? – upita ona promuklo – Imaš neku ideju…
– Da… nastavićemo dalje da se skidamo zubima…
– Svidja mi se – reče ona i zavali se u krevet.
Kleknuo sam na pod izmedju njenih nogu. Dohvatio sam zubima donji rub njene haljinice i počeo da je odižem na gore. Lefi podignu ruke poviše glave i olakša mi skidanje haljine. Sada mi je okrenula ledja i pokazala svoje savršeno dupe. Prišao sam zubima do kopče od njenog brusa. Imao sam malo problema, ali posle nekog vremena puče, i brus se otkopča. Lefi se ponovo okrenu, ovoga puta licem ka meni. Dohvatio sam naramenice njenog brusa zubima i polako ih skinuo. Njene pravilne prelepe dojke iskočiše pred mojim licem. Ustima nežno dohvatih jednu njenu bradavicu, koja je već nabubrila. Počeo sam da joj sisam bradavicu i lagano je grickam zubima.
– Ahhh… to se već nismo dogovorili… – reče ona dahćući.
– Mmm… Zabrani mi… – mumlao sam punih ustiju njene sise.
– Ohhh… kako mi to prija…
Lefi je bila jedna veoma ukusna devojka. Ukus njene kože u ustima mi je jako prijao. S toga, krenuh jezikom na dole ka njenom ravnom stomaku. Zadržao sam se malo kod njenog pupka, bušeći ga jezikom. To izazva kod nje pomamu te ona još jače raširi svoje noge. Ponovo sam krenuo naniže. Ovoga puta sam osetio miris njene pičkice. Mirisala je na ženku spremnu za parenje. Taj njen miris je bio pomešan sa blagim mirisom njenog znoja. Prvo sam jezikom oblizao celo njeno područje oko pičkice. Onda sam joj podario jedan uzdužni liz duž celog procepa njene pičke. Lefi spusti ruke na moju glavu i glasno kriknu. Raširio sam joj usmine rukama i krnuo joj jezik u rupu. Ona raširi noge uz još jedan krik i otvori mi svoju pičkicu. Tucao sam je jezikom dok mi je nos udarao u njen klitoris. Uživao sam u mirisu njenog klitorisa, a tim dodirima nju dovodio do ludila. Pritisnuo sam je za butine još jače i njeni kukovi se odigoše. Time mi njen čmar dodje na dohvat jeziku. Spustio sam liz od pičkice ka čmaru i počeo da joj oblizujem guzu. Kad sam je dobro ovlažio, naglo sam joj gurnuo jezik koliko god sam mogao duboko u čmar. Lefi vrisnu…
– Ahhh…. Divno… dodji… jebi me… ne mogu više… ohhh…
Uspravio sam se i polegao po njoj. Moj se kurac sam namesti na ulazu u njenu pičkicu. Ona još jače raširi noge i ja joj ga smestih do jaja. Čim sam ga nabio, zastao sam malo. Lefi je glasno dahtala od zadovoljstva ispod mene.
– Ohhh… kako mi prijaš… želim te… jebi me…
Izvadio sam moj kurac iz nje skoro do kraja, a zatim počeo da joj ga nabijam. Tucao sam je sumanuto. Oboje smo bili jako napaljeni našom predigrom. Lefi je bila jako vatrena. Mešala je kukovima i guzom i jednostavno gužvala moj kurac u sebi. Nabijala se, grebala me noktima po ledjima, i što je mene najviše palilo bila jako glasna u sexu. Vrištala je i dahtala na sav glas, tako da nas je pola kvarta sigurno čulo. Ja nisam mario za to, nego sam i dalje besomučno nabijao svoj kurac u nju.
Tada se je njeno telo zatreslo kao da ga je udarila struja.
– Daj mi ga sadaaa… ohhh…. svršavaaam…
Ubrzao sam svoj ritam i žestoko joj ga nabijao. Lefi se je drala na sav glas. Čak je i zavijala kao neka vučica svršavajući na mom kurcu. Njeno dranje i zavijanje me razulari i ja počeh da prskam spermu. Čim je osetila moje seme u sebi, Lefi postade još glasnija.
– To… to… to… Ohhh… Prija mi tvoje seme…
– Evo ti ga dušo… ahhh… Napuniću te…
– Napuni me… hoću da mi materica pliva u tvojoj spermi… ohhh….
Dugo smo svršavali. Konačno Lefi klonu iznemogla na krevet. Ja sam ležao preko nje oslonjen rukama kako joj ne bih bio pretežak. Moj kurac joj je i dalje stajao napet u pičkici. Ona provuče ruku izmedju naših znojavih tela i uhvati me za jaja.
– Pastuve… Pa ti možeš još… – reče ona sa oduševljenjem u glasu.
– I mogu i želim…
– E onda, red je da te nagradim…
Nekako se izmigoljila ispod mene i gurnula me da padnem ledjima na pod. Legla je pored mene i dohvatila me za kurac. Sa sjajem u očima ga je strpala sebi u usta. Oblizala ga je par puta i onda na moje iznenadjenje progutala do jaja. Nisam mogao da verujem da tako mala žena može sa takvom lakoćom da proguta ceo kurac kao što je moj. Ona ga je gutala u slast i sve vreme me gledala svojim lepim okicama u oči. Dudlala ga je kao prava profesionalka, i pri tom, to radila sa očitim uživanjem. Odjednom ona zari svoj nokte u moja muda i ja nisam mogao više da izdržim. Krenuo sam da prskam. Prvih par mlazeva Lefi u slast proguta. Onda izvadi moj kurac sebi iz usta i nastavi da ga drka svojom malom šakom. Prskao sam joj po licu. Moja sperma joj se lepila za obraze, usta i naočare. Sa osmehom i uživanjem se je kupala u mom semenu.
Sada sam već iznemogao pao na pod.
Tu noć je prespavala kod mene.

Sa Elefterijom sam se povremeno jebao kad je to oboma odgovaralo. Što je ona jednom prilikom rekla: ”Ti i ja se jebemo komšijski, odnosno, utrčimo jedan drugom kada zatreba”. Takva, nekakva neobavezna veza je odgovarala i meni i njoj. Pri tom, povremeno smo se i družili, je*am i ja njoj, a i ona meni izlazili u susret, kada nam je za pojedine prilike trebao partner. Tako da su mnogi, koji nas ne poznaju dovoljno, čak mislili da smo momak i devojka.
Što u stvari i nije bilo daleko od istine.
Jedino smo pri tom oboje imali svoju slobodu koliko god smo to hteli.