Ispovest jednog bisexualca – 81. Bole

30
Share
Copy the link

U mom gradu postoji park koji se zove ”Futoški”. Bio je u blizini ”Jodne banje” i jedan od najvećih parkova u gradu. Njegova veličina, kao i pozicija, jer je maltene bio u centru grada su bili pogodni da se povremeno u kasne sate okupljaju i ljudi gej populacije. Do tog dana, ja nisam znao da se oni okupljaju, izmedju ostalog i u tom parku.
Inače ja nisam pristalica odlaska po parkovima i WC-ima, što zbog nehigijene, a što i zbog rizika da vas neko vidi i provali. Iz tih razloga nisam voleo da zalazim na takva mesta.
Te letnje tople večeri sam se vraćao sa jedne, po meni, propale žurke. Žurka je bila u blizini mog stana, a i rešio sam da malo pijem te sam otišao pešice. Pošto je žurka, kako sam već rekao, propala, ja razočaran izadjoh i polako pešice krenuh kući. Pored više mogućnosti, rešio sam da put do kuće skratim prolazeći kroz Futoški park. Bilo je toplo veče, malo pre ponoći, i ja sedoh na praznu klupu i zapalih cigaretu.
Tek sam tada primetio da se u parku vrzmaju ljudi. Nije mi trebala enciklopedija da shvatim o kome je reč. Vrteli su se tako u krug stazama i šacovali. Neki su čak i po nekoliko puta prolazili ispred klupe na kojoj sam sedeo i kao ”značajno” me pogledali. Ostao sam hladan, jer u tom trenutku me tako nešto nije interesovalo, a i izbor je bio jadan.
Tada je naišao on. Krupni debeljuca. Išao je pravo ka meni i klupi na kojoj sam sedeo.
– Zdravo… Jel’ slobodno? – upita on hrabro.
– Izvoli.
Seo je pored mene na klupi na pristojnom odstojanju i zapalio cigaretu.
– Otkud ovako kasno u parku? – upita me on, čisto kako bi započeo razgovor.
– Evo sa neke neuspele žurke, pa da malo udahnem vazduha. A vi?
– Pa eto… Šetam… Tražim…
– Pa ima li što god?
– Slabo… sve je to već istrošena roba…
– Jebi ga… mali grad… mali izbor… – rekoh ja filozofski. Tog trenutka smo obojica znali ko smo.
– Da li si da negde odemo na piće i sklonimo se iz parka? Da se malo bolje upznamo.
E tu me je kupio. Ako nešto najviše mrzim u životu to je onaj start koji najveći broj pedera ima, tipa: ”Šta voliš?”, ”Daj da ti popušim”, ”Hajdemo negde u žbunje da se pojebemo” i slično.
Ubrzo smo sedeli u obližnjoj kafani i cepali hladno pivo. Uz cugu smo se i bolje upoznali. Bole, kako se je zvao, je bio debeljuškasti 50-to godišnjak. Bio je bivši policajac koji je napustio policiju i dao se u ugostiteljstvu. Imao je neku malu kafanicu koja je više ličila na snedvičaru. Fizički nije bio neka lepota, ali ono što me je palilo kod njega je što sam kroz priču video da je gladan sexa i kurca. Uvek kada bi se pomenuo sex ili kurac, njemu bi oči zasijale, i samo bi prokomentarisao ”Što ja to volem”.
Nakon nekoliko piva našli smo se kod mene u stanu. Čim smo ušli Bole je odmah skinuo sve sa sebe i ostao da stoji tako go na sred sobe. Ja sam do tada uspeo samo da skinem košulju. Sagnuo sam se da skinem pantalone i čarape, a Bole se je već stvorio iza mene i počeo da mi liže bulju. Radio je to tako halapljivo i drčno da mi je dupe već za sekund bilo mokro od njegove pljuvačke. Skinuo sam se, uspravio, i okrenuo ka njemu. On je ostao da kleči na kolenima i odmah je uzeo moj kurac u usta. Pušio ga je halapljivo i gutao do kraja.
– Mmm… imaš dobar kurac… – mumlao je.
– Odlično ga sisaš… nemoj da staješ…
Bole je sa lakoćom gutao moj kurac duboko u grlo. Odmah se videlo da je iskusan u tome. Uhvatio sam ga za glavu i počeo grubo da ga nabijam na kurac. Njemu to nije smetalo, naprotiv, još drčnije je gutao moj kurac do jaja.
– Hodi… – reče on sav umazan – hoću da osetim tu divnu kurčinu u sebi.
Bole ode do kreveta i leže na bok. Legao sam iza njega i pripio se uz njegovo telo. Bole odiže jednu nogu, uhvati me rukom za kurac i nanišani ga sebi na čmar. Pomerio sam kukove unapred i smestio mu glavić u dupe.
– To… oh… sad ga imam… nabij mi ga…
Zabio sam mu ga krvnički do jaja i Bole kriknu od zadovoljstva. Obuhvatio sam ga rukom i uhvatio za njegovu stomačinu. Sada sam ga nabijao na kurac. Jebao sam ga snažno i grubo. Bole je roktao kao neka svinja i sa zadovoljstvom primao moj kurac u sebi.
– To… ah… jebi me… oh… nabij mi ga do jaja…
Ja sam samo ćutao i jebao ga kao nečastivi. Što sam mu ga jače nabijao Bole je sve više uživao. Više nisam mogao da izdržim i ja počeh da mu sipam seme u bulju. Bole to oseti i poče da grokće od sreće.
– To… frajeru… prospi mi se… ah… hoću da zatrudnim od tvoje sperme… oh… jebi me…
Bio mi je pomalo smešan, ali ja u transu svršavanja nisam toliko pridavao pažnju svemu tome. Zastao sam na sekund da dodjem do daha, i ja ne vadeći kurac iz njegovog dupeta nastavih da ga jebem. Boletovoj sreći nigde kraja.
– Oh… pa ti možeš još… ah… divno… jebi me…
Nastavio sam da ga tucam nesmanjenom žestinom. Bole je vrckao i mešao svojom debelom guzi* kao neka drolja. Imao sam osećaj da mi je kurac bio i dva puta veći da mu to ne bi smetalo, naprotiv.
Tucao sam ga tako neko vreme, i onda je krenulo. Taman kada sam hteo po drugi put da svršim u Boletovoj guzi, on to oseti i znenada se odvoji od mene. Brzo se je okrenuo i strpao moj kurac sebi duboko u grlo. Ja počeh da prosipam seme. Bole je zadovoljno mumlao i kolutajući očima ispijao svu spermu koju sam izbacio. Na kraju je ispustio moj kurac iz usta uz karakterističan zvuk otvaranje flaše šampanjca.
– Izvini što sam onako odjednom skočio, ali ja jako volim ukus sperme. Morao sam da je probam.
– Ma sve je ok. Odlično.
– Imaš jako ukusnu spermu i svršavaš obilno što ja volim.

Te večeri se je Bole spakovao i otišao. Zahvaljujući mom dobrom jebanju, rekao mi je da kada god hoću mogu otići kod njega na klopu.
Neće me ništa koštati.