Ispovest jednog bisexualca – 97. Dario i Gizela

31
Share
Copy the link

Prošlo je otprilike mesec dana od kada je Lin izgubio svoju nevinost sa mnom. Njegova rupica na guzi je sada bila razradjenija i lakše primala kurac, ali još uvek dovoljno tesna da izazove ludilo kod mene ili Harolda.
Pored zadovoljstva koje su mu nanosili naši kurčevi, Lin je svakog dana bio sve radosniji, jer mu se bližio dan kada će otići na odmor. Imao je pravo na odsustvo od deset dana, što će on iskoristiti da se vidi sa svojom porodi*.
Tog dana sam se sa malim zakašnjenjem vratio sa pijace. Parkirao sam kamio* ispred kuhinje. Ugledao sam asistenta Roberta kako trči prema meni i maše rukama. Nešto mi je govorio, ali ga ja nisam čuo. Tek kada se približio shvatio sam otkud panika u njegovom glasu i ponašanju.
– Lin se je povredio… – vikao je on na sav glas.
– Kako povredio?
– Na mašini… Eno ga u ambulanti… Idemo…
Seli smo u kamio* i odvezli se do ambulante koja je bila na drugom kraju baze. Uleteo sam unutra. Lin je sedeo na stolici bled kao krpa. Ruka mu je bila umotana u ogroman zavoj kroz koji je probijala krv.
– Kako si mali? – upitah ga zabrinuto. On pokuša da se nasmeši kada me vide.
– Boli šefe. Izvini moja greška…
– Ne brini… Koliko je opasno?
On samo odiže ramena. Tada se pojavi doktor. Prišao sam mu i on mi je objasnio da je mašina za mlevenje mesa otkinula tri prsta Linu. On mu je sanirao povredu, ali sada čekaju helikopter da dodje i odvede ga u bolnicu, gde su bolji uslovi za povrede takve vrste. ”Jebi ga” opsovah u sebi. Lin je bio dobar momak i tako se radovao odsustvu, a sada… Prišao sam Linu i iskreno mu rekao:
– Mali, ja moram sada da radim. Ti šta god da ti treba, javi i pozovi se slobodno na mene ili Harolda.
– Ok, hvala šefe.
Pozdravili smo se i ja skenjan izadjoh iz ambulante.
Narednih par dana mi je bilo sve u kurcu. Dodelili su mi novog pomoćnika umesto Lina. Zvao se Skender i bio je lokalac, ali mi nešto nije legao. Dobro je bilo što je stvarno znao svoj posao i bio je sretan što su ga izvukli iz glavne velike kuhinje, gde se spremalo po hiljadu obroka na dan. Ovde mu je bilo mnogo bolje i lakše pa je znao to da ceni. Meni je bilo super i to što je on imao već svoj smeštaj u barakama za ostale radnike, tako da sam ja sada bio sam u svom kontejneru.
To veče je došao i Harold do mene. U medjuvremenu je saznao šta se desilo Linu. Obojica smo bili skenjani i to veče smo samo sedeli i pili pivo. Nije nam bilo ni do čega, a najmanje do sexa. Tada sam saznao i drugu lošu vest po mene. Harold je trebalo da za sedam dana napusti bazu. Išao je na neko doškolovanje na koje ga šalje kompanija. Biće odsutan tri meseca. Jeste da će se vratiti, ali tri meseca…
Naredne sedmice, Harold je dolazio nekoliko puta kod mene. Imali smo ludi sex. Jebali smo se kao da nam je to poslednje u životu. Prosipali smo potoke sperme jedan u drugoga. Jednostavno smo vodili oproštajni sex.
Nakon sedam dana Harold je otišao. Ja sam se skroz posvetio poslu i večernjim ispijanjima piva. Dani su tako prolazili… Prazni…
Tog dana sam nakon doručka dao poslednje instrukcije Skenderu šta da radi i spremao se da kamio*om odem do pijace. Izašao sam na plato i video neku uznemirenost i užurbanost. Nešto se je dogadjalo. Ubrzo mi je bilo jasno.
Prvo su na plato uletela dva policajca na motorima, a za njima dva kamio*a sa žutim rotacijama. Onda je nastala grmljavina. Pojavio se je najveći kamion koji sam u životu video. Bio je ogroman. Na sebi je imao neki ogromni cilindrični deo. Verovatno nešto neophodno za rafineriju. Taj deo je bio toliko veliki da sam ja mogao bez problema da proteram moj kamio* kroz njega. Kamion stade na sred platoa. Bio je to stvarno ogroman transport. Kada se je malo slegla prašina i celokupna pratnja pogasila sirene i rotacije iz kamiona iskoči snažan tridesetogodišnjak. Bio je ošišan na kratko, kao neki američki marinac i nosio tamne naočari za sunce. Čim je iskočio iz kabine on opsova na tečnom srpskom:
– U pizdu materinu… kolika prašinčina…
– Ej brale, odakle si? – povikah radosno kada sam posle toliko vremena čuo svoj jezik.
– Ej… pa ti si naš…
– Da. Iz Novog Sada, a ti?
– Iz Subotice…
Radosti nigde kraja. Mi se tu izljubismo i izgrlismo kao da se znamo sto godina.
– Hoćete vas dvojica tu da se grlite ceo dan kao neki pederi ili ćemo se skloniti sa ove vrućine – začuh ženski glas iza sebe.
Okrenuo sam se i iznenadio. Iza mene je stajala mala plavušica zgodnog jedrog tela. Sise su joj kipile iz majice na tregerima. Plava kosa joj je bila vezana u rep. Smešila se na suncu i izgledala prelepo.
Tu smo se upoznali i ja odložih svoj odlazak na pijacu. Pozvao sam ih kod mene u kontejner na hladno pivo što oni radosno prihvatiše. On se zvao Dario i radio je kao kamiondžija za neku kompaniju koja vrši transport velikih tereta. Gizela je takodje radila pre toga u istoj kompaniji i tu su se upoznali. Sada su par. Inače i ona je iz Subotice. Jedna luda vatrena Madjarica. Čudno, pre toga se nisu poznavali, a onda su se sreli u Libiji. Sada oboje rade kao kamiondžije i putuju zajedno širom Afrike.
Naše čavrljanje uz pivo, prekinu, a ko drugi, nego uvek odvratni Roberto. On je nervirao samo svojom pojavom.
– Lepo se zabavljate – pokuša on da bude duhovit. U glasu mu je bila nada da ću ga pozvati da nam se pridruži na pivo, ali se ja napravih mutav.
– Eto, ovo su mi zemljaci – odgovorih hladno.
– Odlično. – reče Roberto. – Istova*e neće završiti do večeras. Njih dvoje neka se smeste u Linovoj sobi. Spavaće tu kod tebe.
– Nema problema – rekoh.
Pošto pre podne nisam stigao otići do pijace, morao sam to da uradim posle ručka. Daria i Gizelu sam ostavio u kontejner da se istuširaju i malo srede, pa ćemo sa druženjem da nastavimo kada se vratim.
Naravno, na pijacu sam zakasnio. To je značilo da ću morati da vozim još nekih desetak kilometara do susednog sela. Tamo sam namirnice mogao nabaviti direktno od seljaka. Taj moj odlazak, mi je oduzeo dosta vremena i ja se u bazi vratih kasno. Jedva sam stigao da na vreme pripremim večeru.
Večera se završila i ja umoran udjoh u kontejner. U stvari bio sam samo psihički umoran od svega što se dešavalo poslednjih dana, a i stiglo me je i današnje uzbudjenje. Dario i Gizela su se posle večere povukli i ja sam mislio da uveliko umorni spavaju. Prošlo je već pa*ati od večere. Istuširao sam se, dohvatio hladno pivo iz friza i seo na klupicu ispred kontejnera. Taj moj ritual nisam menjao ni za šta na svetu. To večernje pivo na klupici mi je jednostavno uz cigaretu opuštalo živce.
Sedeo sam tako i ispijao pivo i mislio na to kako njih dvoje i nisu baš fer. Posle toliko vremena sam sreo svoje ljude, a oni polegali da spavaju. Mogli su bar da popiju po jedno pivo sa mnom. Rešio sam da ih pozovem.
Ušao sam i zakucao na njihova vrata. Čuo sam im glasove iznutra, ali mi niko nije otvarao. Ja ponovo zakucah. Pošto mi i dalje niko nije otvarao vrata, ja povikah kroz zatvorena vrata:
– Alo… Da li je neko za hladno pivo? Ako jeste, čekam vas ispred…
Tada se na vratima pojavi ona. Odškrinula je vrata nekih pola metra, i bestidno stala isped mene. Na sebi je samo imala neke plave gaćice. Njene prelepe grudi su se bestidno belesale pred mojim očima.
– Dule – reče ona – prekinuo si nas usred jebačine…
– Izvini… – zamucah ja.
– Nema veze, sad je gotovo. Eto nas za minut napolje, a ti iznesi pivo.
Sačekao sam ih na klupici. Dario izadje samo u gaćicama. Moram da priznam da mu nije samo frizura bila kao u marinca. Imao je telo kao dobro utrenirani vojnik. Svaki mišić na njegovom glatkom telu se presijavao na svetlu. Gizela je izašla u nekom tesnom šorcu koji joj se uvukao i u bulju i u pičkicu, a gore je nosila neku majičicu na bretele. Od svežeg noćnog vazduha, njoj nadodjoše njene ogromne bradavice i ozbiljno zapretiše da probuše majicu.
Seli su na klupu tik pored mene, Gizela izmedju nas i ja im dodadoh po pivo. Gizelina gola butina dodirnu moju i ja osetih vrelinu njene kože. Kako li joj je tek pičkica vrela kada joj je butina ovakva.
– E, izvinite još jednom za malo pre – progovorih ja prvi – Nisam ni pomislio da… U stvari samo sam se bojao da vas ne probudim…
– Dobro je matori – reče Gizela – ionako nam nešto baš nije išlo…
– Ne seri… – reče Dario – nisi se ni potrudila… A i iskreno tek smo počeli…
– Ej, niste valjda došli ovde da se svadjate – rekoh ja.
– U pravu si. Ajd živeli – reče Gizela i mi nazdravismo.
Onda su krenule neke priče, totalno bezvezne. Bili smo lepo raspoloženi i zezali se sve vreme. Piva su samo dolazila iz friza. U jednom trenutku, Gizela ustade i ode do WC-a. Samo što je ušla u kontejner, Dario mi se obrati.
– Je li zemljače… Kako ti se svidja moja devojka?
– Lepa je – rekoh ja ravnodušno.
– Ne seri. Ne pitam te to…
– Kako misliš?
– Pa primetio sam kako je gledaš celo veče… Bi li ti nju prcao?
– Molim…
– Šta se moliš? Vidi… Nemamo puno vremena. Mi se sutra vraćamo nazad i nema nas više. Volimo sex, a naročito u troje. Danas smo te komentarisali ja i Gizela i ti nama odgovaraš. Sada je samo na tebi.
Bio sam malo zbunjen. Nije da nisam maštao o tome. O sexu u troje sa njima. Čak su mi danas delovali dosta bezobrazni i dekadentno, oboje. Povremeno bi se osetile i obostrane simpatije, ali ni na kraj pameti mi nije bilo da će se to desiti i da ću dobiti ovako otvorenu ponudu.
Brzo sam došao k sebi od iznenadjenja i odgovorio, trudeći se da delujem što nonšalantnije:
– Ja sam uvek raspoložen za sex…
– Idemo… Gizela nas verovatno čeka.
Ušli smo unutra i zaputili se pravo do njihove sobe. Dario udje prvi, a ja za njim. Gizela je već ležala na krevetu i bila je skroz gola. Kada me vide ona se nasmeši i tiho reče:
– Znala sam da ćeš pristati… dodji… – i pokaza mi rukom na krevet pored nje. Odmah sam skinuo sve sa sebe i popeo se na krevet.
– Kreni mače sa 69-kom – reče ona – to obožavam.
Istog trena sam polegao preko nje. Gurnuo sam glavu u njeno medjunožje i onjušio njenu obrijanu picu. Mirisala je predivno. Ona se podvuče ispod mene i dohvati me za moj kurac. Već je bio krenuo da se diže i ona ga halapljivo strpa sebi u usta. Raširio sam joj butine rukama i oslobodio prostor da joj momački oližem pičić. Gizela je mumlala od zadovoljstva, punih ustiju. Znalački mi je pušila kurac i povremeno ga gutala do jaja u grlo. Sladili smo se tako neko vreme, ja njenom pički*, a ona mojim kurcem, kad osetih toplo i vlažno na čmaru.
Jezik.
Dario je iskoristio moju natrćenu poziciju i prišao mi otpozadi. Gurnuo mi je odmah jezik u čmar i počeo njime da me tuca. Moj se kurac od zadovoljstva još više ukruti. Gizela to oseti i stisnu me noktima za muda. Nisam mogao više da izdržim i ja svrših. Napunio sam Gizelina usta spermom. Ona se nekako iskobelja i razočarano reče:
– E jebi ga…
– Što? Šta je bilo? – prvo sam pomislio da joj se nije dopalo što sam joj svršio u usta.
– Pa kad pre čoveče… Nismo ni počeli, a ti već svršio…
– Ništa ti ne brini… Ima ga još dovoljno…
Tek je tada ona videla da mi kurac uopšte nije spao. Ona radosno ciknu i coknu jezikom. Leže ponovo ledjima na krevet i raširi noge.
– Hodi stavi mi ga pastuve – reče promuklim glasom.
Namestio sam se izmedju njenih nogu i ugurah ga snažno u njenu vrelu vlažnu pičku. Gizela jeknu i obgrli me nogama oko struka.
– Tooo… oh srećo… imaš dobar kurac…
Dario opet kao neko kučence zadje iza mene i nastavi da mi liže čmar. Ja sam namerno laganim pokretima prcao Gizelu kako bi Dario mogao neometano da mi zabija svoj jezik u dupe. Gizela je ležala sklopljenih očiju i sa zadovoljstvom na licu primala moj kurac. Ja sam joj ga lagano nabijao do jaja, i još sporije izvlačio iz pičkice. Izgleda da ju je to sporo jebanje izljudjivalo. Mešala je lagano svojim kukovima u ritmu valcera i usisavala svojom pički* moju nabreklu kitu.
Odjednom sam osetio kako je Dario prestao da se igra sa jezikom oko mog dupeta. Tada osetih sluzavi glavić njegovog kurca u mom guznom procepu. Kako li je znao da mi to ne smeta.
Izvukao sam svoj kurac iz Gizele skoro do kraja i natrtio dupe. Time sam Dariu dao do znanja šta želim. On me uhvati za kukove i lagano navuče na svoj kurac. Prvo mi je upao glavić i tu je malo zastao. Ja zavrteh kukovima i njegov kurac mi udje do jaja. Čim sam ga osetio duboko u sebi, ja od zadovoljstva nabih moj kurac krvnički u Gizelinu pičku. Ona zadrhta i poče da se trese od svršavanja.
– Tooo… ohhh… kako mi ga dobro nabijaš…
– Otkinuću te… ahhh… – dahtao sam ja.
– Koliko ti nju, toliko ja tebe… uhh što imaš dobar šupak – dahtao je iza mene Dario.
Nismo stajali. Sada je naš mali ”vozić” funkcionisao besprekorno. Uhvatili smo ritam i Dario je žestoko nabijao svoju karu u moju guzicu. Pri tom je vršio pritisak na mene koji sam ja prenosio svojim nabijanjem kurca u Gizelu. Ona svrši i prestade da se trese.
– Hoću vas obojicu u sebi – reče ona.
Dario izvuče svoju kurac iz mog dupeta. Eh, da mu je samo malo bio veći. Ovako sam se osećao pomalo nedojebano. On leže na ledja i Gizela mu se pope. Odmah je strpala njegov sluzavi kurac u pičku i istrtila dupe da joj ga smestim. Prišao sam i sjurio joj ga u čmar. Bio sam napaljen kao vepar i nisam mario za bilo kakvu pripremu ili nežnosti. Ona vrisnu.
– Arghhh… Pocepaćeš me životinjo…
Ja se nisam obazirao na njene reči, već sam počeo da deljem kao manijak. Dario, videvši kako je ja cepam, nije želeo da bude gori od mene, poče i on da je silovito jebe u pičku odozdo. Gizeli su sada bile zapušene obe rupe. Jebali smo je u istom ritmu. Grubo, snažno. Ona je samo cvilela od zadovoljstva.
– Ohh… kako me razvaljujete… ahh momci nemojte stati…
Nas dvojica smo samo ćutali i glasno dahtali. Trebalo je zadovoljiti ovu pohotnu Madjaricu. Pošto je bila najviše uspaljena ona i prva krenu sa svršavanjem. Celo njeno telo se treslo od udaraca ograzma. Osećao sam kako joj čmar pulsira i steže se oko mog kurca. Sekund kasnije Dario vrisnu, ščepa je za kukove i poče da joj puni pičku semenom. Gizela još jače vrisnu. Dariova sperma joj samo produži trajanje *azma. Tada sam i ja krenuo. Bukvalno smo svo troje svršavali u isto vreme. Gizela se je poda mnom grčila, dok su joj iz pičke curili njeni sokovi pomešani sa Dariovom spermom. Ja sam joj besomučno punio debelo crevo svojim semenom.
Skljokali smo se svo troje. Ja se prvi odigoh pošto sam bio odozgo. Izvukao sam poludignuti kurac iz njenog dupeta, i čmar ostade da zjapi otvoren. Ona se izmaknu i iz pičke joj ispade Dariov mlohavi kurac. Gledao sam njene obe rupe razjapljene kao pećine. Na obodima i pičke i čmara su se belasali ostaci moje i Dariove sperme.
Tu noć uopšte nismo spavali, nego smo se pojebali još jednom. Bilo je ludo.

Sutradan posle doručka, istovar je bio gotov. Dario i Gizela su trebali da krenu. Spakovao sam im neke sendviče i pivo za uz put. Gizela se pozdravi sa mnom i tiho, da niko ne čuje reče:
– Razvalio si mi bulju sinoć pederu… Još mi bridi…
– Uživao sam… Moj ti je kurac uvek na raspolaganju… – rekoh.
– Ne brini… Ako mi se ukaže prilika. sigurno ću je iskoristiti…
Kamion zatrubi i oni odoše.
Voleo bih da do kraja mog ugovora, bude još neki transport koji će oni dovesti.