Ispit kod Jece

33
Share
Copy the link

Osvanulo je prvoaprilsko jutro, dan stvoren za šalu, a ja sam imao neki glupi ispit iz računara i morao sam da idem za Beograd. Na stanicu je stigao neki novi dabldeker i svi su pojurili na sprat. Pošto sam planirao da malo usput učim seo sam u donjem delu autobusa. Iskreno, oduševio sam se je*am bio jedini putnik u “ prizemlju” , ali samo što autobus nije krenuo ušla je neka žena srednjih godina, prišla mom sedištu i pitala da li je slobodno. Sa čuđenjem sam joj odgovorio da jeste jer je unaokolo sve bilo prazno.

Ona je sela a ja sam izvadio svoje skripte i počeo da čitam. Ubrzo je prošao i kondukter, napisao nam karte. Autobus je bio izvrstan, dobro zagrejan tako da sam ja počeo da dremam ne gledajući film ni moju saputnicu. U jednom trenutku sam osetio nešto na mom kolenu, ispod oka sam pogledao i video ruku gospođe koja je sedela do mene.

Pravio sam se da spavam iako je nešto počelo da ključa u meni. Kurac mi je već bio kao kamen a njena ruka je išla sve višlje i višlje. Stigla je i do mog međunožja i tiho rekla “Au mali!”, na šta sam ja odgovori da i nije baš tako mali. Bio sam potpuno zbunjen, nisam znao šta da radim ali sam ipak nju pustio da radi šta želi.

Polako, dugme po dugme ona je otkopčala i moj šlic, malo povukla bokserice a iz njih je iskočio kurac kao iz katapulta. Polako je prišla usnama i počela da ga puši, rukama mi je mazila jaja a vrhom jezika dirala glavić. Malo je falilo da eksplodiram, što se ubrzo i dogodilo. Svršio sam u ogromnim mlazevima ali teta nije dala ništa da se prospe, sve do zadnje kapi je posisala.

Bio sam veoma zadovoljan ali još uvek nisam reč progovorio. Moja batina je opet počela da raste pa sam ja brže bolje zavukao ruku teti ispod suknje, ona me je uhvatila za ruku i rekla “E to nije za decu, a za ovo malopre moraćeš da me odvedeš do Zelenog Venca”. Već smo se približavali autobuskoj stanici a ja sam se čudio onom što mi se dogodilo. Izašli smo iz autobusa i uputili se ka Zelenjaku.

Tada mi je rekla da se zove Jelena, da je razvedena, da nema dece i da ide u posetu svom bratu. Nismo imali dovoljno vremena za ćaskanje, već smo stigli na Zelenjak pa sam joj pokazao gde staje autobus 53. Zahvalila mi je i pružila ceduljicu sa brojem telefona: “Evo javi se nekad kad budeš bio kući”. Zapisao sam i ja njoj moj telefon i dao joj.

Stigla je 53. poljubila me je u obraz i ušla u bus. Otišao sam do faksa i normalno pao ispit jer nikako nisam mogao da verujem u ono što mi se dogodilo. U mislima su mi bile njene velike sise, plava kosa, plave oči i lepo oblikovana zadnjica.

Prvim autobusom sam se vratio kući i nikom nisam pričao šta mi se dogodilo. Danima sam gledao u Jelenin broj telefona ali se nisam usuđivao da pozovem. Jednoga dana zazvonio je telefon – to je bila Jelena, radila je nešto na računaru pa je negde zapelo. Dala mi je adresu i zamolila me je da skoknem do nje kako bi to do večeri završila.

Brzo sam se istuširao, uskočio u auto i uputio se ka njenom stanu. Prema uputstvu pronašao sam njen stan i pozvonio. Ona je izašla isto onako namontirana kao u autobusu i prokomentarisala “pa ti si baš brz”. Odmah sam pitao u čemu je problem a ona mi je pokazala svoj računar.

Naime, trebalo je neku sliku iz Corela prebaciti u Word (ništa lakše), ali ja sam se pravio da je to teško. Ponudila me je pićem, što sam naravno prihvatio ne spuštajući pogled sa ekrana dok mi je kurac već rastao. Ispila je piće i zamolila me da je sačekam dok se istušira. Ušla je u kupatilo a meni pantalone samo što nisu pukle.

Razmišljao sam da uletim u kupatilo i da je tamo povalim, ali nisam. Isprebacivao sam sve slike i ispio piće do dna. U jednom trenutku ona je izašla iz kupatila u nekom belom bade mantilu. Odmah sam se pohvalio da sam sve završio skidajući joj bade mantil pogledom.

“E pa, svaka čast. Sad mi reci kako da ti plati teta Jelena. ” E nisam joj dao više da me pali, ustao sam sa stolice, jednom rukom uhvatio je za sisu a drugu zavukao ispod mantila. Samo je rekla: “Srećo, ne žurimo nigde, pa možemo skinuti ove krpice”, i svukla je sa sebe jedinu krpicu koju je imala, klekla na kolena i skinula moje pantalone.

Predložila je pozu 69, što sam ja prihvatio. Pička joj je već bila vlažna, mirisna ali malo i uska. Goreo sam od želje da joj ga zavučem u utrobu. Ustao sam i rekao joj da legne na leđa, a ona je to brzo uradila.

Prislonio sam glavić na sam ulaz i polako počeo da ga guram. Pička joj je stvarno bila uska pa je ona počela glasno da dahće. “Ajde dečko, guraj ga, jebi teta Jelenu jače, razbi me kao poslednju drolju!”. To je mene još više palilo, pa sam sve više navaljivao.

Osetio sam da se bliži vrhunac, izvukao sam ga iz njene pičke i stavio joj ga u usta. Ponovo je sve iscedila, obula se i nasula još po jedno piće. Sedeli smo tako, malo razgovarli i pijuckali piće. Opet je klekla ispred mene i počela da ga puši.

Kao da je imala vakum pumpu, moj kurac je bio spreman za akciju. Rekla je: “E sad ja vodim igru, sedi na stolicu i uživaj”. Poslušao sam je, seo sam a ona je lagano prilazila guzom mom kurcu. Gledao sam kako joj ulazi milimetar po milimetar što je ona pratila žestokim trzajima.

Uhvatio sam je za sise i lagano navlačio. Mešala je guzom, okretala se, stenjala i ponavljala: “Svrši u mene, u moju guzu!!!” Ustali smo sa stolice, klekla je na kolena tako da sam mogao da joj ga zabijam iz sve snage. Počela je sva da se trese, da vrišti a i ja sam već bio pri kraju. Napunio sam njenu guzu spermom do kraja.

Najbolji ispit ikada u zivotu sam imao kod Jece. Evo i njene slike……nadam se da vam se svidelo moj iskustvo …(Jelenu cu uvek pamtiti)