Ispovest jednog bisexualca – 14. Ceca

53
Share
Copy the link

Prošlo je par dana od proslave u restoranu i dogadjaja sa gazdari* u kuhinji. Svi oko mene nisu znali ništa, naravno, ali ja sam se osećao kao da mi na čelu piše šta sam uradio. Bojao sam se da na neki način svojim ponašanjem ne otkrijem šta se dogodilo te večeri.
Negde pred kraj radnog vremena, u kuhinju upade menadžer Aca i reče:
– Dule, za 15 minuta će doći vozač i odvesti te kod gazde. Hoće nešto da se vidi sa tobom i razgovara.
Odsekle su mi se noge. „Zar je saznao? Kako? Ko mu je rekao?“ Motale su mi se razne strašne misli kroz glavu. Da li će me zbog toga ubiti? Mislio sam da ću poludeti. Vid mi se zamaglio, a kolena su mi klecala…
– Jel ti dobro? – upita me Boško, verovatno videći da nešto nije u redu samnom.
– Jeste… verovatno vrućina – slagah ga ja.
Došao je vozač i ja sedoh na zadnje sedište luksuznog BMW-a. Prijatna hladnoća od klime u kolima i kožno udobno sedište me malo opustiše. Kako sam se opustio, tako sam i počeo u mislima da se kurčim. „Ma ko ga jebe“, pomislih. „Kučka je sama tražila. Nit’ sam je ucenjivao, niti sam joj prvi prišao…“
Tako u mislima brzo stigosmo do Luletove vile. Raskoš u elitnom delu grada. Izašao sam iz auta i rekao sebi da ću svoju kožu prodati što skuplje i da ako treba, sa ovog sveta odem dostojanstveno i kao pravi muškarac.
Ušao sam u kuću gde me dočeka domaćica, koja me sprovede do radne sobe. Lula je sedeo za velikim radnim stolom i nešto tipkao na kompjuteru. Podiže glavu ka meni i reče:
– Udji momče, sedi i opusti se.
– Dobar dan – rekoh ja što sam sigurnije mogao.
– Šta ćeš da popiješ?
– Hladno pivo bi bilo super.
– Odlično. I ja ću. Daj nam dva hladna piva – reče domaćici i uze šibicu da zapali lulu koja se u medjuvremenu ugasila.
Pivo je brzo stiglo na stolu i Lula ostavi kompjuter podiže čašu i nazdravi mi. Otpismo po gutljaj pa reče:
– Dule? Supruga mi reče da se tako zoveš.
– Da.
– Proslava od neki dan je prošla veoma dobro. Jako sam zadovoljan. Pored toga svi te hvale, i menadžer i moja supruga, kao i ostali zaposleni. Ovo je za tebe…
Iz fioke je izvadio beli koverat i bacio ga na sto ispred mene.
– Hvala.
– Moja te je supruga pohvalila kako si to veče u kuhinji bio izuzetno uslužan i spremio joj slatko. Ona jako voli slatkiše. Drago mi je što si pored tolike gužve imao dovoljno vremena da se i njoj posvetiš. Mada, sam ja bio pijan kao mečka pa ni ne znam kada si stigao to da napraviš.
E sada sam odahnuo. Izgleda da gazda nije znao šta se zapravo te večeri dogodilo izmedju mene i njegove žene.
– Pa… trudio sam se da svi gosti budu zadovoljni. Iskreno, nisam ni znao da vam je to supruga dok mi to ona nije rekla.
– Dobro. Nemam puno vremena. Verovatno se pitaš zašto sam te zvao.
– Da.
– Pored ove nagrade – reče pokazujući očima na koverat ispred mene – jer ja svoje ljude kada dobro rade nagradjujem, hoću da još nešto uradiš za mene i moju porodicu.
– Slušam.
– Pošto smo tvojim kuvarskim umećem svi zadovoljni rešio sam da od sada radiš i ovde u kući kod mene. Naime, razgovarao sam sa A* i uredili smo sledeće. Od ponedeljka do četvrtka ćeš raditi u restoranu, a petkom i subotom ćeš dolaziti ovde na posao i spremati hranu za nas. Tim danima u restoranu će te menjati Boško, a nedelja će ti biti slobodna. Naravno, shodno tome povećaću ti i platu za 20 posto. Mislim da je to OK.
– Hvala gazda.
– Onda smo se sve dogovorili. A da, naravno kada u restoranu budu bile proslave koje meni znače kao prošli put, ti ćeš biti tamo i pobrinuti se da sve bude kako treba.
– Nema problema.
– Onda uzmi sada slobodno do ponedeljka, da malo potrošiš te novce koje sam ti dao i od sledeće nedelje radimo po tom rasporedu.
– Dogovoreno.
Iz vile sam izašao kao na oblacima. Pored toga što nisam otkriven šta sam radio sa gazdaričinom ženom, dobio sam mnogo bolji i mnogo lakši posao za veće pare. Osećao sam se kao da je ceo svet moj.
Narednih par dana do ponedeljka sam kulirao i trošio deo novca koji mi je gazda dao po kafanama sa društvom. Boško, moj kolega, nije mogao da veruje kako mi se posrećilo i u to ime smo se počastili par puta dobrim sexom.

Četiri dana rada u restoranu mi je prošlo kao tren i jedva sam čekao da osvane petak da odem u vilu.
Ispred vile sam bio već pola sata ranije nego što treba. Vrata mi otvori domaćica i povede me do kuhinje.
– Gazda je rekao da napravite spisak šta vam je sve potrebno i date ga meni.
– Ok. U koje vreme će oni hteti da jedu.
– Doručak je u 9, ručak u dva popodne, a večeru ne večeraju, nego žele da imaju tako neke grickalice. Eto sve vam piše tamo na radnm stolu.
– Ok. Znači za danas da spremim ručak za dva?
– Ne. Ne morate. Oni su svi odsutni i doći će tek večeras. Spremite neke grickalice za večeru i uhodajte se sa kuhinjom. Ostalo spremajte za sutra i nedelju.
– A osoblje?
– Od osoblja smo samo ja i moj suprug, a mi hranu spremamo sami u kući za osoblje. Vaša briga su samo gazda i njegova porodica.
– Koliko ih je?
– Četvoro. Gazda i gazdarica imaju sina i ćerku blizance od 17 godina.
– Ok. Hvala. Vidimo se.
– Ako nešto zatreba zovite. Taj šteker iznad frižidera je zvono kojim me možete pozvati u bilo kom trenutku. Dovidjenja.
Brzo sam se snašao u kuhinji. Spremio sam neke slane i slatke grickalice za večeru i ostatak vremena iskoristio da kuhinju i elemente prilagodim sebi i svojim potrebama. Imao sam vrmena da čak odem do WC-a i momački ga izdrkam.
Taj petak, se završio tako što sam otišao kući, a da gazdu i njegovu porodicu nisam ni video.
Sutradan sam poranio kako bih na vreme spremio doručak. U kuhinji su me na stolu već čekale namirnice koje sam prethodni dan naručio. Počeo sam sa poslom. Otišao sam do ostave da uzmem malo brašna i kada sam ulazio u kuhinju, zastadoh iznenadjen. Pored otvorenih vrata frižidera stajala je devojka. Nije me čula, već je čeprkala nešto nagnuta nad frižiderom, držeći jednom rukom otvorena vrata. Na sebi je imala providnu spavaćicu iz jednog dela koja joj je dosezala do polovine prelepih butina. Ispod je nosila crvene tange koje su bestidno nestajale izmedju dva najlepša guza ovog sveta. Okrenula se ka meni kada je osetila da je neko posmatra, i ja videh prelepe dojke koje je jedva držao čipkasti crveni brus. Iznad dojki prelepo lice mlade devojke koja je veoma ličila na svoju mamu.
– Dobar dan – reče ona iznenadjeno.
– Dobar dan.
– Ja ujutru volim da popijem hladnog mleka, pa ako vam ne smeta…
– Ne, nije problem – jedva sam govorio opčinjen njenom sexy lepotom. – Samo niko mi nije rekao za to, inače bih vam ja pripremio čašu mleka u trpezariji.
– Ne, ne, ne. Nije problem, ja to volim ovako, naravno ako to vama ne smeta.
– Ne smeta naravno – i pomislih kako bi lepo bilo ovakvim prizorom započinjati svaki radni dan.
– Ja sam Angela – reče ona i pridje mi pruživši ruku u pozdrav – ali me možete zvati Ana.
– Dule, drago mi je.
– Ja sam ćerka, a kasnije će vam doći i moj brat Veljko, koji voli da popije hladan djus kada ustane.
– Mislim da to neće predstavljati problem.
– Dobro, odoh ja sada.
– Ćao – rekoh ja ne znajući šta da izgovorim. Ana je odlepršala na svojim dugim nogama, vrckajući svojom prelepom guzom. Imao sam osećaj da može orah polomiti guzovima kako je mešala. Da li namerno, znajući da je gledam ili ne, nisam znao.

Pa*ati kasnije izašao sam ispred vile kako bih popušio cigaretu. Posao sam priveo kraju i imao sam pravo na mali odmor. Odjednom, stazom naidje gazdin BMW i meni bi malo neprijatno, u smislu šta ću sa cigaretom, i kako da naidje baš sada kad ništa ne radim, a do sada sam se ubijao od posla. Čim je auto stao ispred, otvoriše se vrata kuće iz koje istrčaše Veljko i Ana. Bili su obučeni u trenerice i razdragano uleteše u auto. Istog trena vozač dade gas i auto nestade iz dvorišta vile. Završio sam cigaretu i pošao nazad u kuhinju da dovršim posao za danas.
U kuhinji me je čekalo iznenajenje. Oslonjena o sto stajala je gazdarica Ceca. U ruci je držala šolju vruće kafe. Ostao sam bez daha. Na sebi je imala mušku košulju bele boje koja joj je dosezala do butina. Dugmad su bila rasko*ana tako, da mi je svaki njen mali pokret omogućavao pogled na njene ogromne dojke. Ispod košulje nije nosila ništa osim crnih tangica koje su se videle kroz poluprozirnu kosulju.
– Nadam se da ne smetam – reče ona promuklim glasom.
– Ne nikako. Ionako imam još malo posla, pa sam gotov.
– Hajde onda popi kafu sa mnom. Ja sam je skuvala.
– Ne znam, ovaj…
– Hajde. Ne pije mi se kafa bez društva, a i sam si rekao da privršavaš posao.
– Što da ne.
Seo sam za stolom i ona se okrete da mi sipa kafu iz lončića. Bože, kako se je ova žena kretala. Svaki njen i najmanji pokret tela je bio mali sexualni odnos. Počeo je da mi se diže.
– Pa, kako si se snašao ovde? – upita ona dodajući mi šolju sa kafom i sedajući nasuprot mene.
– Odlično. Moram da priznam da mi je ovde lakše. Manje posla nego u restoranu.
– Znam. Ja sam insistirala kod muža za tebe. Mada se on nije opirao. Voli način na koji spemaš hranu.
– Hvala.
– Ne zahvaljuj se. Mi treba tebi da zahvalimo. Naročito ja, posle one čokolade u restoranu.
– Da. – Zbunih se ne očekujući da će to reći – A gde su otišli klinci? – upitah tek da skrnem temu. Problem je bio u tome, što je jedna stvar kada ti polupijana gazdarica izdudla kurac u kuhinji restorana u toku proslave, a drugo je raditi nešto sa njom u njenoj kući, odnosno gazdinoj kući.
– Otišli su kod babe i dede na selu. Ostali smo samo ti i ja sami – reče Ceca i podiže bosu nogu ispod stola i stavi mi je nežno na kurac. Naježio sam se od zadovoljstva.
– A gazda? – upitah ja, sad već reda radi.
– On je na putu. Ne brini vraća se tek za par dana – reče ona nastavljajući da mi stopalom nežno masira sad dobrano dignut kurac.
– Bojim se da ovo nije pametno, kako za mene, tako i za vas – rekoh čisto da bih opravdao sebe i rukom dohvatih njeno prelepo stopalo i još jače ga pritsnuh uz moj kurac.
– Ako budemo pažljivi, svima će nam biti lepo – reče ona i zavodnički mi namignu.
Nisam više mogao da izdržim. Ustao sam sa stolice obišao sto i stao joj iza ledja dok je sedela na stolici. Zavukao sam joj ruke ispod košulje i uhvatio je za dojke. Bile su jedre i tople. Počeo sam da ih milujem. Sklopila je oči i uživala u mojim dodirima. Ustala je sa stolice i polako se okrenula prema meni. To sam iskoristio da skinem kuvarsku pregaču i kapu. Poljubili smo se vatreno. Imala je prelepe sočne i pune usne. Gurao sam jezik u njoj, a ona ga je zdušno sisala. Oboje smo bili napaljeni do ludila. Počeli smo ljubeći se da skidamo odeću jedno drugom. Njenu sam košulju tako grubo svukao da je par dugmića popucalo i zazveckalo po podu kuhinje.
– Želim te… Želim te momče, jako… – dahtala je izmedju dva polju*a.
– I ja tebe…
Uhvatio sam je za guzove i odigao na sto. Obavila je svoje dugačke noge meni oko struka i privukla me sebi. Nisam mogao da izdržim. Sjurio sam joj ga grubo i snažno do jaja. Izvila se je unazad i tiho kriknula od bola i zadovoljstva.
– To pastuve… – dahtala je – jebi me snažno…
Gurnuo sam je rukom unazad i ona se prostru po stolu. Odigla je ruke iznad glave i prepustila se mom jebanju. Uhvatio sam je za kukove i jebao kao konj. Nikada do tada nisam tako grubo, snažno i jako prodirao u bilo koga. Svaki moj udarac do jaja, izazivao je pomeranje njenog tela i stola, a sise su joj podrhtavale kao od zemljotresa. Jebali smo se kao životinje. Obično parenje. Nije bilo poljubaca, milovanja… Samo moje snažno uaranje kurcem, i njeno vrhunsko mešanje kukovima. Mešala je kao životinja čiji joj je jedini cilj bio da što više semena iscedi iz svog mužjaka radi očuvanja vrste.
– Još… još… blizu sam – jecala je ona.
– Evo ti ga droljo do jaja…
– To srećo… jebi me jako…
Više nisam mogao da izdržim. Ona je već vrištala u extazi i svršavanju na mom kurcu kada je krenulo iz mene. Drolja je to osetila i naglo skočila. Ispao mi je na trenutak iz nje baš kada je trebalo da svršim. Pucao mi je u ruci do bola. Ceca onda brzo kleknu ispred mene i stavi ga sebi u usta. Do jaja. To je bio taj prekidač.
– Arghhh… – počeo sam da joj sipam seme u grlu. Svršio sam kao konj.
Ustala je, obrisala rukom ostatke moje sperme sa svoje brade i tiho mi rekla:
– Nemoj da se ljutis, ali ja jako volim da gutam spermu. Zato sam to uradila. Divan si. Vidimo se…
Dohvatila je košulju sa poda i tako gola nestala iz kuhinje.
Seo sam na stolicu i zapalio cigaretu. Noge su mi drhtale i dugo nisam mogao doći k sebi. Ceca je bila jako jebozovna i sam Bog me je pogledao kada me je doveo ovde.