Ispovest jednog bisexualca – 15. Veljko

300
Share
Copy the link

Polumrak u mojoj sobi. Njegov mi je kurac u utrobi. Prija mi. Jako mu je tvrd, dugačak i lepog oblika. Mlad. Njegovo besprekorno telo, orošeno znojem je svuda po meni. Miluje me kao da ima stotinu ruku. Uživam. Mešam guzovima kao da mi je poslednje jebanje u životu. Širim guzove kako bi što dublje prodro u mene…
A sve je počelo danas oko podneva…

Imao sam slobodan dan i lagano šetao kejom. Dan je bio prelep. U susret mi je dolazila grupa mladih koja se je ponašala veselo. Kada su prišli pomerih se malo u stranu i sačekah da prodju je*u mi delovali pomalo drsko u ponašanju.
– Dobar dan – začuh odjednom.
– O zdravo mali, otkud ti? – Bio je to Veljko, gazdin sin.
– Evo sa društvom, malo šetamo pa ćemo na piće. Vi? U šetnju malo?
– Eto, da me uhvati vazduh…
– Važi, vidimo se…
– Do vidjenja.
Nastavio sam sa šetnjom još nekih sat vremena i polako krenuo kući.
U blizini moga stana primetih dva momka kako se na ulici nešto žučno raspravljaju. Bili su mi na putu i išao sam ka njima. Kada sam se približio, jedan od njih žurno ode, dok se ovaj drugi poče nervozno okretati oko sebe. U njemu prepoznah Veljka.
– Zdravo ponovo – rekoh ja.
– Oh… – iznenadi se on kada me vide – dobar dan.
– Jel ima neki problem? – upitah.
– Ma ne… Eto… Samo… – počeo je da vrda…
– Mora da je piće sa društvom propalo?
– Da.
– Hajdemo onda ti i ja na piće. Živim tu sto metara niže, a u frizu imam hladnog piva.
– Pa… ne znam… možda… – počeo je da vrda iz meni nepoznatih razloga.
– Kako god želiš. Poziv stoji… – rekoh ja i polako krenuh ka stanu.
– Ma ko ih jebe… – reče Veljko i pridruži mi se.
Ubrzo smo bili kod mene u stanu. Veljko je seo na sofi, a ja izvadih po flašu piva iz friza.
– U zdravlje – rekoh.
– Živeli – reče Veljko i kucnusmo se flašama pa muški potegosmo hladno pivo.
– Pa šta se desilo danas sa onim tvojim drugarom. O čemu ste raspravljali, ako nije tajna.
– Ma nije… – reče Veljko i poteže pivo iz flaše – pre neki dan sam raskinuo sa devojkom, a on je došao da me pita da li može da je startuje. Kad sam mu ja rekao da je drolja i da radi šta hoće on se onda naljutio. Ma ko ih jebe….
– Da. – rekoh – ponekad čovek pomisli kako bi ovaj svet bio bolji da nema žena.
– Eh, a šta bi smo onda prcali?
– Pa i to bi se nekako sredilo.
– Kako?
– Pa postoje načini… – rekoh ja neodređeno. Veljko mi se sviđao i prijao bi mi sex sa njim. Bio je to mršav visok dečko, lepe građe. Imao je lepo lice na mamu, ali muževno koliko god mu je to mladost dozvoljavala. Telo mu je bilo vretenasto i utegnuto je*e je redovno bavio plivanjem. Čak se i takmičio u plivanju.
– He… Vidim ja kuda ovo vodi – reče on šeretski.
– Ma daj sve je za ljude….
– Vidi. – reče odjednom Veljko – da se ne naljutiš. Ja slučajno znam Miljana jer je on komšija i školski drug moje, sada već bivše devojke.
– Koji Miljan? – napravih se lud.
– Ma znaš ti dobro koji Miljan. Ona tetkica. Preko njega sam čuo da se ti ne libiš sexa ni sa muškarcima ni sa ženama.
– Pa dobro, šta je tu loše? Ako ti ne odgovara ti idi…
– Ma ne… – „E sada si moj“ pomislih – meni to ne smeta…
– Nego?
– Ja to nisam nikada, a mislim da bih probao.
– Šta to?
– Pa sex sa muškarcem. Tebi mogu otvoreno reći jer nekako osećam da smo bliski, ne znam zašto.
– To se može rešiti. Samo treba odabrati nekog muškarca koji ti se svidja.
– Ma nije bitno. Ja na treningu posmatram kolege i jako mi se svidjaju njihove guze. Onako okrugle, tvrde… Nije mi toliko bitno kako izgledaju…
– Jel?
– Da. Evo i tvoje dupence mi se jako svidja… Ti si jako zgodan iako se ne baviš sportom…
– Idem u teretanu. A jesi li video mušku guzu golu do sada?
– Jesam. U klubu pod tušem, stalno smo goli.
– Nisam mislio na to. Nego da vidis muški čmar otvoren i raširen za tebe…
– Nisam – malo je pocrveneo…
Već smo cepali po drugo pivo i situacija je postajala sve zagrejanija. Rešio sam da to iskoristim, jer mi se Veljko sve više i više dopadao.
– Da li bi želeo sada da vidiš?
– Misliš… ti…
– Da ja. Hoćeš?
– Pa… može…
Ustao sam polako sa kreveta i prvo skinuo majicu. Veljku su zasijale oči kada je video moje definisane trbušnjake. Obliznuo je usne i potegao pivo iz flaše. Bacio sam majicu na pod i onda počeo polako da skidam bermude. Tiho je udahnuo vazduh kada je video da nosim tange. Okrenuo sam se oko svoje ose i pružio mu priliku da me lepo pogleda sa svih strana. Onda sam se okrenuo ledjima prema njemu sagnuo i polako skinuo tange. Ostao sam tako presavijen sagnut, rukama obuhvatio guzove i raširio ih kako bi Veljko mogao da ima što bolji pogled na moj čmar.
Sve smo radili u tišini. Ostao sam tako pa*ekundi, i kada sam mislio da se uspravim, Veljko ustade sa sofe i pridje mi. Primetio sam preko njegovih pantalona da mu se kurac već digao. Prišao mi je otpozadi i naslonio svoje ruke na moje guzove. Bile su tople i mekane. Polako mi je raširio guzu i čučnuo da bolje pogleda iz bliza. U tom trenutku sam poželeo da mi oliže čmar, ali nisam smeo da mu tako nešto tražim, jer je nevin, pa sam se plašio njegove reakcije.
Uhvatio me je zatim za ramena, ispravio i okrenuo prema sebi, pogledao u oči i tiho rekao:
– Ja bih jako voleo da ti ga sada uteram… mislim, ako…
Prekinuo sam njegovu rečenicu tako što ga zgrabih i poljubih. Nije se opirao, naprotiv. Izgleda da im je familijarno da se ljube dobro. Dok smo se ljubili stojeći, počeo sam da ga skidam. Ubrzo mi je u ruci stajao njegov tvrdi kurac. Počeo sam da ga nadrkavam i on poče da svršava. Prskao mi je mlado seme svuda po stomaku i kukovima. Čak je jedan deo sperme pao na moje bruce.
– Oh… Izvini, nisam mogao da izdržim…
– Opusti se – rekoh – sada tek počinjemo. Idi i istuširaj se.
Kad je izašao iz kupatila, bio je lep kao Apolon. Visok, utegnut i gipkog hoda.
– Popij ti još jedno pivo. Sad ću ja – rekoh i otrčah do kupatila da se očistim.
Kada sam izašao, Veljko je sedeo na krevetu go i prelistavao jedan od mojih časopisa koje je pronašao ispod TV-a. Kurac mu je već bio podignut. Prišao sam i seo pored njega.
– Moram nešto da ti kažem – reče Veljko. – Ja ovo želim i rado bih to probao sada sa tobom, ali bih te zamolio nešto.
– Reci.
– Ja to volim da radim kao muškarac, a ne kao žena.
– To se kaže pasivan i aktivan, ali nema veze. Ja volim i jedno i drugo, a sa tobom ću biti „žena“, kako ti kažeš.
– Ok.
Dok sam mu to govorio, već sam mu nadrkavao dignuti kurac. Polako sam se sagnuo i stavio ga u usta. Oh, kako mu je kurac imao divan miris. Miris mladosti i nevinost. Počeo sam da mu ga dudlam, nežno mu gužvajući jaja rukom. Veljko me je rukama držao za glavu i tiho dahtao uživajući zabačene glave unazad. Osetio sam da će ubrzo svršiti, pa sam prestao da mu dudlam i polako ga opkoračio. Malo se iznenadio, ali se je brzo snašao. Uhvatio me je rukama za guzove i olakšao mi nasedanje na njegov kurac. Iskusno sam namestio glavić njegovog kurca na ulaz u moj čmar i počeo polako da se nabadam. Uživao sam. Oduvek mi je najveće zadovoljstvo u sexu predstavljalo prodiranje tvrdog kurca u moju guzu. Polako sam se nabadao dok nisam osetio Veljkova jaja na mojim guzovima. Zastao sam i pogledao ga u oči. U njima sam video istovremeno veliko zadovoljstvo i mali stid što sve ovo radi po prvi put. Poljubio sam ga. Da bih ga poljubio morao sam malo da se odignem, čime je njegov kurac izašao do pola iz mog dupeta. Onda sam se ponovo vratio unazad i naseo mu na kurac do kraja. Počeo sam da ponavljam te pokrete što je za rezultat dalo jedno lepo lagano jebanje.
– Hajde natrti se da te jebem – reče.
Nije trebalo da mi ponovi. Ustadoh iz njegovog krila i osetih onaj poznati osećaj prazne hladnoće kada mi nečiji kurac ispadne iz čmara. Kleknuo sam na pod i natrtio se najbolje što umem. Kleknuo je iza mene, prislonio glavić na moj čmar i lagano i nežno prodro u mene. Svršio sam. Kao konj. Videvši to Veljko zastade.
– Ne staj – uzviknuh – samo nastavi. Prija mi.
Nije trebalo dva puta da mu kažem. Uhvatio me je za kukove i počeo znalački da jebe. Prija mi. Jako mu je tvrd, dugačak i lepog oblika. Mlad. Njegovo besprekorno telo, orošeno znojem je svuda po meni. Miluje me kao da ima stotinu ruku. Uživam. Mešam guzovima kao da mi je poslednje jebanje u životu. Širim guzove kako bi što dublje prodro u mene… Veljko počinje polako da pokazuje svoju životinjsku stranu. Počinje sve jače i jače da me jebe, što mene još više izludjuje. Na kraju me snažno hvata za kukove i životinjski nabija na kurac. Osećam kako prosipa svoje mlado seme u mojoj utrobi. Okidač koji i mene dovodi do vrhunca.
Popadali smo po podu, zadihani i znojavi.
– Meni se je ovo jako dopalo. Moraćemo da ponovimo još koji put, ako se ti slažeš?
– Naravno da se slažem.