Ispovest jednog bisexualca – 3. Dane i Vanja

37
Share
Copy the link

Priče koje slede i koje ću objavljivati su bazirane na istinitim događajima iz mog života. Naime, dugo sam vodio neku vrstu Dnevnika, odnosno beleški u jednoj svesci, pa sam sada rešio da to pretočim u priče.
Naravno sva imena i mesta su izmenjena radi diskrecije. Dozvolio sam sebi da u pojedinim pričama malo dodam izmišljenih stvari čisto radi interesantnosti, ali su se događaji stvarno dogodili u mom životu.
Molio bih da mi ne dajete komentare tipa da li verujete ili ne u istinitost priča jer mi to nije važno. Ko hoće neka veruje, a ko neće ne mora. Interesuju me samo komentari tipa kvaliteta priča i interesantnosti i da li dalje da ih objavljuem.

Narednih par godina su me Mladen i Rade redovno jebali, ali to meni nije bilo dovoljno. Moja promiskuitetna priroda je dovodila do toga da me je guza stalno svrbela za novim kurcem. Isto tako, njihovo oduševljenje sexom sa mnom mi je dizalo samopouzdanje do neba. Osećao sam se da mogu osvojiti svaki kurac ovog sveta. Što mi je uglavnom uspevalo. Ono što je moje jebače izludjivalo, je pored moje dečačke lepote i to sto sam bio totalno nefeminiziran. Totalni muskarac. Izvajanog tela, mišićave male tvrde guze i prelepe debele velike kurčine.
Da bih održao formu, sa 17 godina sam krenuo da idem redovno u teretanu. Dane, vlasnik teretane me je uveo u tajne treninga i vrlo brzo smo se sprijateljili. Inače, Dane je bio bivši bilder, kome je karijera propala zbog visine. I pored prekrasno izvajanog tela, gde su mišići bili besprekorni, visina od 155 cm je stvarno bila prepreka za sve u životu.
Ubrzo smo se toliko zbližili, da mi je Dane dozvoljavao da dolazim uveče posle radnog vremena kako bih na miru vežbao. To vreme je i Dane koristio za vežbanje kako bi ostao u formi.
– Gotov sam za večeras – reče Dane, jedne večeri dok smo sami u teretani vežbali.
– I ja sam pri kraju.
– Odoh pod tuš, a ti privršavaj. Doći će mi prijatelj da izadjemo negde večeras.
– Ok. – rekoh i legoh potrbuške na klupicu da odradim poslednju vežbu. U tom trenutku u teretanu upade visoki mršavi policajac.
– Zdravo momče. Gde je Dane?
– Tušira se. Brzo će.
– Sačekaću ga. – reče i sede iza pulta na suprotnom kraju teretane.
Nakon 10 minuta Dane izadje iz svlačionice sa peškirom oko struka. Poželeo sam da mu poližem svaku zaostalu kap vode na njegovim moćnim mišićima. Otišao je iza pulta, izvadio dva soka iz friza i seo da čavrlja sa pandurom. Sve vreme su nešto pričali, ali ih ja od daljine i muzike nisam čuo. Shvatio sam da pričaju o meni je*u stalno okretali glave u mom pravcu. Reših da odigram jednu kurvanjsku igricu. Ustadoh sa klupe i stadoh par metara ispred njih. Usput sam neprimetno malo spustio šorc na guzi. Uzeo sam dvoručni teg, stavio ga na ramena iza glave i počeo da radim čučnjeve. Čučnjeve sam radio raširenih nogu i lagano kao da nasedam na kurac. Pri tom sam lagano stenjao kao da me neko jebe. Dane i njegov prijatelj pandu*u sve duže nesvesno zadržavali pogled na mene i tiho nesto šaputali. Najviše im je privlačio poglede prizor u ogledalu iza mojih ledja. Svaki put kada bih čučnuo videli bi pola moje guze. Pola procepa momačke tvrde guze. Malo je nedostajalo da zabalave.
Dane ustade, utihnu muziku pa reče:
– Ej, znaš sta kaže moj drugar Vanja?
Spustio sam teg, uzeo peškir i brsao znoj sa tela prilazeći pultu.
– Daj mi jedan sok. Šta kaže? – rekoh bezobrazno.
– Nas dvojica povremeno izadjemo zajedno da nesto prcamo. Trebali smo i večeras, ali…
– Ali? – upitah.
– Vanja kaže da je siguran po tvom ponašanju i provokacijama, da ne trebamo nigde ići, već to uraditi ovde.
– A šta ti kažeš?
– Ja kažem da mi se svidjaš već duže vremena, i slažem se sa njim. Samo…
– Šta samo?
– Daj mali ne zajebavaj više – grmnu pandur Vanja – nismo sigurni u sve ovo što govorimo. Ako hoćeš skidaj gaće, ako ne, briši i pisneš li nekome o ovome najebo si.
– Polako, polako. – rece Dame. – Mali je ok i ja garantujem da će sve biti u redu. Jel tako mali?
– Naravno – rekoh – ni ja nisam bio siguran. Naročito si me ti uplašio u toj uniformi.
– Pa što ne kažeš – reče Vanja i ustade sa stolice. – Vreme je da malo opustimo atmosferu – nastavi i poče da se skida. Prvo košulju, a onda sve ostalo.
Laknulo mi je. Počeo sam da skidam šorc. Dane je negde ispod šanka izvadio 3 limenke piva, stavio ih na pult i otišao da zaključa vrata od teretane.
Vanja je već bio skroz go. Ostalo mu je još samo da skine čarape. Otvorih limenku piva, otpih nekoliko gutljaja stojeći go pred Vanjom. Vanja je bio visok, mršav izrazito koščat. Bio je maljav po celom telu. Medju nogama, muda su se jedva nazirala, ali je imao kurčinu izuzetne duzine. Kurac mu je bio tanak, ali dužina. Dužina takva, da sam se ozbiljno zabrinuo da li će mi ceo stati u guzu. Kasnije sam saznao da iako mu je bio jedva deblji od dva spojena prsta, da je bio dug 29 cm.
Dane nam je prilazio dok smo nas dvojica nazdravljali skroz goli. Dok je zaključavao vrata negde je uz put izgubio peškir.
Za razliku od Vanje, Dane je bio izuzetno gradjen bez ijedne dlačice na svom telu. Imao je dosta sličan kurac mom. Znači nekih 21 cm dužine i pristojne debljine iznad moćnih muda.
– Pa mali, kako si dugo u ovim vodama? – upita Dane otvarajući sebi pivo, tek da bi otkravio malo atmosferu.
– Dovoljno dugo da izadjem na kraj sa vama dvoji* – rekoh okuražen sto sam konačno na svom terenu.
– Vidi ti malog – reče Vanja mlatarajući poludignutim kurcem – pitaću te da li ćeš se tako kurčiti kada ti smestim ovaj moj pendrek.
– Kurca se ne bojim, jebati se znam – rekoh samouvereno, mada, moram da priznam da me pomalo plašila dužina Vanjinog kurca.
– Hajdemo ovamo na strunjače i prestanite da serete obojica – reče Dane.
Stao sam prvi na strunjaču na mestu pogodnom da sve pratim na velikom ogledalu na zidu. Vanja mi je prvi prišao i na moje veliko iznenadjenje kleknuo ispred mene i uhvatio me za kurac. Prvo sam pomislio da je kao i ja i da će Dane morati obojicu da nas jebe. Medjutim, kasnije sam shvatio svoju zabludu. Život me je naučio da i aktivni muškarci i te kako vole da puše kurac. I to verujte, što ti ga bolje popuši, posle će te još bolje izjebati.
Vanja je krenuo tako dobro da mi sisa kurac, da je malo falilo da svršim. Na moje iznenadjenje, gutao ga je celog. Do jaja. Kasnije mi je trebalo dosta vremena da savladam i uživam u toj tehnici dubokog grla.
Vanja ispusti moj sluzavi kurac iz usta uz uzdah. Očiju punih suza leže na ledja. Kurac mu je stajao uspravno kao jarbol.
Do tog trenutka Dane je klečao iza mene i stiskao mi i ljubio guzove. Ludeo sam.
Kad je Vanja legao, Dane me blago gurnu i namesti u pozi 69 sa Vanjom. Vanja ponovo uze moj kurac u usta, a ja onako natrćen četvoronoške iznad njega, pokušah da što dublje progutam njegov kurac. Kao da sam želeo da mu se zahvalim na novoj tehnici. Medjutim, kad god bih prešao odredjenu granicu, izazivao mi je nagon za povraćanje. Odustao sam od gutanja i nastavio da uživam u pušenju kurca onako kako znam.
Za sve to vreme, Dane je bio iza mene i uživao u stiskanju i grickanju moje guze. Ja sam uživao u pozi 69 sa Vanjom, i sve vreme drhtao od isčekivanja onog prelepog osećaja kada će Dane da mi strpa kurac u dupe. Tada mi Dane rukama raširi guzove i ja uzdrhtah. Bio sam spreman za ubod slasti. Prvo sam pomislio kako mi Dane prislanja vrh svog kurca na čmar, kada sam osetio blago golicanje. Onda osetih kako mi nesto ulazi u guzu. Meko, sluzavo i toplo. Jezik. Dane me je tucao u bulju jezikom. Prvobitno razočarenje što nije kurac, zamenio je trans u kome sam upao. Vanja ispod mene uživa u gutanju mog kurca dok mu ja ližem jaja, a Dane mi jezikom rovari po čmaru. Bacih pogled u ogledalo na zidu ispred mene i umalo ne svrših.
– Mali, vreme je da vidim šta znaš – reče Vanja ispod mene – dodji sedni mi u krilo.
Bio sam tako napaljen i opušten, da mi je sve prijalo. Mogli su da rade sa mnom šta god su hteli. Okrenuo sam se za 180 stepeni i seo Vanji na stomak. Osecao sam kako mi njegov kurac oslonjen o moja ledja dopire do bubrega. Uhvatio sam mu kurac i namestio ga vrhom na moj čmar. Počeo sam polako da se spuštam. Osetio sam nečujno ‘plop’ kada mi je upao njegov glavić. Obojica smo tiho uzdahnula od zadovoljstva. Čmar mi je pulsirao, a kurac je hteo da explodira. Počeo sam polako da se navlačim, obuzet predivnim osećajem prodiranja kurca u dupetu. Vanja je samo tiho dahtao i mesio mi sise. I dalje sam se lagano nabijao na Vanjin kurac. Nikad kraja. Tada osetih njegova muda na dupetu. Nemoguće da mi je ceo stao. Osećao sam kako mi njegov glavić udara u dijafragmu. Kao da sam bio naboden na kolac. Ispravio sam gornji deo tela i naseo na kurac svom svojom težinom. Osećao sam blagi pritisak u utrobi negde iznad pupka. Ludim. Dane je tada opkoračio Vanju i prišao mi stojeći. Njegov kurac mi je bio u visini glave i ja ga bludno strpah u usta. O Bože. Kurac u dupetu, kurac u ustima i pune šake muda. Šta ćete više? Na devetom sam nebu.
Tada me je Vanja uhvatio odozdo za guzove, odigao me do pola kurca i pustio me da me moja težina nabije na njegov kurac do jaja. Nastavio je tako dok mi je Dane sve žešće nabijao kurac u usta da sam se gušio. Dugo su me tako karali u usta i dupe, dok Dane nije zastenjao i počeo da mi puni usta spermom. Dok sam se gušio i uživao u Da*ovom semenu, i Vanja je počeo da svršava. Počeo je glasno da se dere ludački mi nabijajući kurac u čmar. Osetio sam toplotu njegovog semena u crevu i pomislio: “O ne. Hoću još… Ovo traje prekratko”.
Dane je izvadio svoj poludignuti kurac iz mojih usta i počeo njime da me lupka po licu. Deo sperme koji nisam uspeo da progutam mi se slivao niz bradu i ja ga dohvatih rukom i razmazah sebi po grudima i stomaku. Još uvek sam sedeo nabiven do jaja na Vanjinom kurcu, koji je još uvek tvrd stajao u mom dupetu. Osetivši ga takvog, i još nezadovoljen, počeh da mešam guzom na njemu.
– A ne. – Reče Vanja – menjamo pozu.
Namestio me je u mojoj omiljenoj pozi. Četvoronoške sa istrćenom guzom na izvolte. Ovu sam pozu najviše voleo jer mi je tako kurac ulazio najdublje u čmar, i je*am tako najviše osecao dominaciju mužjaka koji me kreše otpozadi. Drhtao sam od uzbudjenja u isčekivanju da mi ga Vanja stavi. Gurao ga je polako i dugo. Kad osetih njegova muda tiho zastenjah.
– To Vanja, ah… Nabi taj tvoj pendrek do jaja, uh…
– Doba*i mali, dobar, ah… Imaš bulju za medalju, oh… A jebeš se kao štuka, ah…
Tada me je Vanja uhvatio rukama za struk i počeo žestoko da jebe. Izludeo sam. Jebao me je kao pravi mužjak, koji zna da mu od dobrog jebanja zavisi opstanak vrste.
U žaru tog ludog jebanja, Dane je počeo da se podvlaci ispod mene. Glava mu je bila ispod moje i mi počesmo da se ljubimo. Vanja mi je momački rovario kurcem po utrobi dok sam ja slasno uživao u Da*ovom jeziku sisajući ga.
Odjednom Vanja stade i izvadi kurac iz mog dupeta. Dane je već ispod mene rukom usmeravao svoj kurac ka mom čmaru. Spustih guzu malo niže i počeh da mu se nabijam na kurac, ne prestajući i dalje da se ljubim sa njim. Da*ov kurac je bio deblji što mi je još više povećalo uzbudjenje. Uspravih se malo i počeh da mu se nabijam uz glasno dahtanje. Prijao mi je.
U tom trenutku slasti i požude, skroz sam zaboravio na Vanju, koji je sve vreme bio iza mene i uživao u pogledu kako me cepa Da*ov kurac. Postao sam svestan njegovog prisustva tek kad je prislonio šaku na moja ledja i blago me gurnuo ka Da*u ispod mene. Nas dvojica počesmo opet da se ljubimo.
Tada osetih pored Da*ovog kurca u sebi, blagi pritisak na čmar. Vanja je pokušavao da mi strpa svoj kurac u dupe iako Dane nije izvadio svoj. Osetih kratak bol u guzi kad Vanjin glavic skliznu u čmar iznad Da*ovog kurca. Trznuo sam se, ali me je Vanja i dalje pritiskao rukom o ledja, sada svom svojom težinom tako da se nisam mogao maknuti. Bol me je ubrzo prošla i ja osetih kako Vanjin kurac polako uklizava u moj čmar pored Da*ovog. Kao po dogovoru, obojica lagano, istovremeno uguraše svoje kite do jaja u moje dupe. Čmar mi se je raširio do pucanja. Ludeo sam.
Onda je kao po komandi krenuo stampedo. Dane i Vanja su pomahnitali kao zveri. Nije se znalo ko me jebe žešće. Dane, koji je udarao odozdo i cepao me kurcem kao da mu od toga život zavisi, ili Vanja koji mi je odozgo nabijao kurac, da sam imao osećaj da mi stiže do grla.
A ja. Ja u ludilu. Dva kurca istovremeno u bulji. Svršavam. Ni ne dodirujem svoj kurac. Posle nekog vremena svršavam još jednom. Ispod mene bara moje sperme. U tom Dane i Vanja počinju da ubrzavaju i svršavaju istovremeno. Pune mi dupe enormnom količinom semena. Osećam tu toplotu njihove sperme u sebi i svršavam po treći put tako snažno, da na tren ostajem bez svesti.
Padamo sva trojica na strunjaču. Znojavi, ljigavi i umazani boreći se za vazduh.
Svima je titrao osmeh blaženstva na licu.

Ovakvu smo jebačinu ponovili još nekoliko puta, a onda je Vanja otišao da radi u drugi grad. Dane me je posle toga par puta jebao sam, dok jednog dana nisam naišao na zatvorenu teretanu.
Čuo sam da je napravio velike dugove i otišao. Niko ne zna gde. Za njega i Vanju nikad više nisam čuo.