Ispovest jednog bisexualca – 30. Inspektor Dragović

47
Share
Copy the link

Narednih par meseci nakon Nove godine, su prolazili u svakodnevnom radu. Posla je bilo preko glave, tako da što se tiče sexa, bilo ga je malo, jer nisam imao vremena.
Nekako u to vreme, je počela u vili da dolazi Maja. Prezgodna bri*a, koja nam je bila predstavljena kao nova gazdina sekretarica, mada sam ja osećao da tu ima nečega više. Naročito, pošto je gazdarica Ceca sve više i sve duže bila, kao poslom, odsutna.
Toga dana mi je u kuhinji crkao šporet i ja se popeh do kancelarije da javim gazdi da zove majstora. U gazdinu kancelariju, kao čovek od povrenja, sam ulazio kad god sam hteo i bez kucanja.
Došao sam do vrata, kucnuo jednom, reda radi, i bez čekanja otvorio vrata.
Blam.
Zastao sam na vratima, ne toliko iznenađen, koliko mi je bilo neprijatno. Gazda Lula je stajao guzom uspravno oslonjen o sto, dok mu je Maja klečeći obrađivala kurac. Oboje su bili obučeni, a gazda je za tu priliku samo otkopčao šlic, da mu ga ova na brzaka popuši. Oboje su zastali zatečeni.
Maja ustade, obrisa nadlani* usta i žurno nestade iz kancelarije. Gazda lagano upakova svog stojka, zakopča šlic i sede za stolom.
– Šta je sada – reče skoro ljitito – taman da svršim…
– Izvini gazda. Nisam znao. Crko je šporet, pa sam mislio…
– Nema veze. Sedi da popijemo po jednu.
– Može – rekoh i spustih se u stolicu.
– Slušaj, za ovo niko ne sme da zna.
– Pobogu gazda. Ja sam čovek od poverenja.
– Vidi. Ja i Ceca već duže vreme ne živimo kao nekada, ali ne bih voleo da ona iskoristi ovo. Ja znam da se ona tuca sa drugima, a ni ja nisam baš neki svetac.
– Ne znam gazda – rekoh da ostanem neutralan izvan cele te priče.
– Šta ne znaš? – reče on pomalo ljutito – Pa zar misliš da sam ja glup? Znam da je tucaš kad god stigneš. I ti i onaj Simeon.
Ćutao sam. Strah mi obli telo iščekujući njegovu reakciju.
– Ali nema veze. Dokle god je vas dvojica cepate, ja sam miran. Ne razvodim se samo iz razloga da ne delim sve ovo sa njom.
Laknulo mi je.
– Dobro. Ne interesuje me da li jebeš Cecu ili ne, samo nemojte da vas ja ili bilo ko drugi vidi. Evo ti broj telefona, nazovi majstora i opravi taj jebeni šporet.
Dao mi je vizit kartu iz sveske sa stola i ja odoh.
U kuhinji me je čekala Ceca u negližeu.
– Šta ćeš ovde ludo tako obučena?
– Došla sam da ti ispušim. Gladna sam tvog semena.
– Sada dolazim od Lule, zna za nas…
– Pa šta, tim bolje. Sada ne moramo da se krijemo.
– Rekao je da ćemo najebati ako nas vidi…
– Ma ko ga jebe. Ionako on trpa onu drolju od sekretarice. Skidaj gaće.
Na svu muku, tada sam dobio jedno vrhunsko pušenje.

Nedelju dana kasnije.
Jutro. Probudili su me zvonjava i lupa na vratima. Ogrnuh se čaršafom i uputih ka ulaznim vratima, pitajući se ko je to sada ovako rano.
Otvorio sam vrata i u stan banuše dva policajca i jedan u civilu. Bio sam zatečen.
– Dobar dan – reče čovek u odelu – Ja sam inspektor Dragović. Jeste li vi Dule S. – više je konstatovao nego što je pitao.
– Da. U čemu je problem?
– Morate poći sa nama u policijsku stanicu na razgovor.
– U redu, ali o čemu se radi?
– Tamo će vam sve biti rečeno. Obucite se sada i krenite sa nama.
Nakon pola sata, sedeo sam u policijskoj stanici. Preko puta mene je sedeo inspektor Dragović, a na stolu kafa i pepeljara puna pikavaca. Tada mi je rečeno da su svi ljudi iz Lulinog okruženja pohvatani, a da je on nestao. Mislili su da ja znam, ali ja sam se vadio na to da sam samo radio kao kuvar kod njega, što nije bilo daleko od istine. Lula je bio optužen za razne mahinacije i privredni kriminal, tako da mu je pretilo da mu sve oduzmu što ima. Ja sam bio ispitivan kao i svi ostali njegovi radnici.
Nije mi bilo dobro. Lulina imperija se raspada kao kula od karata, a to znači za mene gubitak posla i neizvesnu budućnost. Nakon razgovora, inspektor Dragović me otprati do vrata kancelarije i reče da se ne udaljavam iz grada, jer će me verovatno ponovo zvati ako im zatrebam.
Došao sam kući i sasuo dva piva u sebe. Nazvao sam telefonom vilu i niko mi se nije javljao. To mi je bio dokaz da je sve otišlo u kurac. Srećom, imao sam stan i pristojnu ušteđevinu dok se ne snađem.
Palo je veče. Nisam znao šta ću sa sobom. Od kolega sa posla nikoga nisam mogao da dobijem i pronađem. Kao da su svi u zemlju propali. Rešio sam da odem do parka i nađem nekoga za sex i zaboravim na ovaj ružan dan. Istuširao sam se, sredio i izašao iz stana.
Ušao sam u polumračan park, našao klupu, pripalio cigaretu i seo. Zabacio sam udicu i čekao da vidim da li će neko da se upeca. Prolazili su pored klupe nekoliko njih, ali od mraka nisam uspeo da im razaznam lica, pa ništa nisam ni pokušavao. Tada se je stazom prema meni približavao krupan muškarac. Po silueti sam znao da je već par puta prošao ovuda, ali od mraka nisam uspeo da vidim ko je. Prišao je nesigurno klupi na kojoj sedim i dubokim glasom upitao:
– Jel’ slobodno?
Glas mi je odnekud bio poznat, ali sam čekao da se prbiliži na svetlost svetiljke i vidim o kome je reč.
– Jeste – rekoh – izvolte.
Seo je pored mene i tada mu svetlost sa ulične lampe pade na lice. Bio sam iznenađen. Inspektor Dragović. Kada me je video i on se malo prepade i načini pokret kao da želi da ustane sa klupe. Stavio sam mu ruku na njegovo koleno i dao do znanja da ostane.
– Izvini – reče on – nisam tebe očekivao ovde, pa sam se malo prepao.
– Nema zašto da se izvinjavaš. U ovo vreme u parku smo svi isti.
– Da.
Ubrzo sam saznao celu njegovu priču. Žena mu radi kao stjuardesa i često je odustna poslom. Deca velika, pa on kao bisex povremeno dolazi u park da osveži svoj sexualni život. Predložih mu da odemo do mene na piće, pa šta bude i on pristade.
Ušli smo u moj stan.
– Izvini – rekoh – ali od pića trenutno imam samo pivo…
– Odlično – reče on dubokim glasom. Inspektor Dragović je bio jedan od onih policajaca koji je stalno bio na terenu i zbog toga veoma vodio računa o svojoj kondiciji. Bio je visok, krupan i snažan. Oštre crte lice i kratka crna kosa su mu davale onaj strogi izgled.
– Nego hajde da se malo opustimo – rekoh ja i polako skinuh garderobu sa sebe i ostadoh samo u boxericama. On pomalo stidljivo ustade i učini isto. Imao je perfektno snažno telo za jednog pedesetogodišnjaka.
– Šta voliš u sexu? – upita me on.
– Sve. Samo da je sex, inače i ja sam poput tebe bisex.
– Da ali ja sam aktivan. Ne volim da primam.
– Nije to nikakav problem, ja volim i da primam.
– I ne volim da se ljubim u usta – reče – nekako mi je to….
– Opusti se – rekoh ja i spustih mu ruku na izbočinu na gaćama.
Sklopio je oči i raširio ruke na naslon od kreveta. Osetio sam blagi miris njegovog znoja pomešan sa deodoransom. Imao je moćne dlakave pazuhe. Pod rukom osetih da ispod gaća ima dobru količinu mesa. Palcem sam uhvatio njegove gaće za lastiž i lagano spustio na dole. Iz gaća ispade moćna debela kurčina. Nisam ni očekivao da tako snažan čovek ima drugačiji kurac. Bio mu je poludignut i sav išaran venama. Sagnuo sam glavu i lagano uzeo njegov glavić u usta. Uzdahnuo je i spustio jednu svoju šaku na moju glavu. Počeo sam da mu pušim. Njegov mi je kurac rastao u ustima i sve više me ispunjavao. Počeo je da mu balavi i ja sam u slast sisao njegove kurčeve sokove. Kada se je digao u punoj veličini, video sam, a i osetio u ustima da imam na raspolaganju odličan primerak. Ne po dužini, mada je i tu bio reprezentativan, već po debljini, što je meni i odgovaralo. Ako mogu da biram, više volim debeo, nego dugačak kurac u bulju.
Dobro sam mu ga navlažio pušenjem i pomerih se kako bih mu naseo na kurac. Međutim, on se izmače i reč:
– Natrti se. Više volim da jebem nego da mi nasedaju.
Odgovara, pomislih, i čutke se namestih četvoronoške na podu. Kleknuo je iza mene i rukama se oslonio o moja leđa. Osetio sam njegov debeo kurac oslonjen na moj procep. Zadrhtao sam od zadovoljstva i iščekivanja da mi prodre. Prvo mi je vešto gurnuo srednjak u čmar i džaranjem pravio mesta za svoj kurac. Prijalo mi je i ja počeh da mešam guzom. Imao je debele prste pa me je dobro razradio pre nego što je prislonio svoj glavić na ulazu u moj čmar. Uhvatio sam jednom rukom guz i raširio ga da bolje primim. Polako je gurnuo kurac do pola. Oblila me je toplina. Uvek sam uživao u tom slasnom osećaju prodiranja kurca u moju guzu. Kada ga je gurnuo do pola tu malo zastade, namesti se bolje na kolenima i nastavi da mi ga nabija. Zatvorio sam oči i od tog trenutka je za mene svet prestao da postoji. Trenutak kada osetim dobar kurac nabijen u moj čmar do jaja, je trenutak kada se pretvaram u bludnu drolju. Počeo sam da mešam guzom i stiskam čmarom njegovu debelu batinu. Uhvatio me je za struk i počeo da nabija na kurac. Jebao me je znalački i lagano. Što je bilo najbolje, jebao me je dugo. Jako volim kada me neko jebe dugo. Tri puta sam svrišio, dok me je jebao. Ludeo sam nabiven na njegov kurac. Nisam želeo da ikada prestane u tom trenutku. I taman kada sam pomislio da je gotov, da će svršiti, on je nastavljao kao da smo tek počinjali. Jebao je, i jebao bez prestanka. Kada sam po treći put svrišio i pomislio da ću i četvrti, stegao me je jako za struk svojim snažnim rukama, nabio mi ga do jaja i uz krike prosuo se u meni. Osetio sam ogromnu količinu njegovog vrelog semena duboko u mojoj rupi.
Pružili smo se zadihani po podu.
Popili smo po pivo, popušili cigaretu i inspekto*e obuče i nestade iz mog stana.
Prijala mi je ova jebačina. Guza mi je bila zadovoljno razvaljena i ublažila današnji loš dan.