Ispovest jednog bisexualca – 45. Sekretar

38
Share
Copy the link

Kao što sam već rekao, na mom splavu koji je preko dana radio kao restoran, dolazili su ljudi svakakve fele. Restoran je bio na dobrom glasu i tu si mogao da vidiš svakoga. Kriminalce, estradu, političare, sportiste i ostale.
Jedan od redovnih gostiju bio je i jedan poznati političar iz poznate partije. U partiji je bio na visokom položaju, što se videlo po njemu i njegovom ponašanju. Svi su ga oslovljavali sa Sekretare. Bio je to čovek sa svojih 45-50 godina, koji je veoma vodio računa o tome kako izgleda i kako se oblači. Često je dolazio na ručak u restoran sa porodi*. Imao je debelu ženu, za koju se videlo da je se stidi i dvoje male dece, koja su jednom rečju bila debili.
Sekretara sam u restoranu uglavnom sretao preko dana, sa porodi* ili bez nje. Uveče nije dolazio, osim jednom prilikom sa nekim društvom kada su nešto slavili. Ja sam ga uvek dočekivao sa poštovanjem kao redovnog gosta, a on me je isto tako sa poštovanjem oslovljavao, gazda.
Tog dana sam sedeo u bašti i ispijao piće, dok je sekretar nekoliko stolova od mene ručao sa porodi*. Kad su završili sa ručkom, sekretar mi mahnu rukom da dodjem do njega. Ustao sam i prišao za njihov sto.
– Izvolite, nadam se da ste zadovoljni sa ručkom – rekoh ja ljubazno.
– Kao i uvek – reče on – nego, zvao sam vas da vam kažem da bih hteo sa vama nešto da razgovaram.
– U vezi?
– U vezi posla. Kada bi vam najviše odgovaralo?
– Svejedno – rekoh – može i sada.
– Sada ne mogu. Imam obaveza. Recimo danas u šest.
– Odgovara.
– Odlično, doći će moj asistent u šest ovde pa će vam sve objasniti.
– Dogovoreno.
Ispatio sam ih iz bašte i zamišljen seo za svoj sto. Kakav li je to posao bio u pitanju. Sa sekretarom nisam imao ama baš nikakvih dodirnih tačaka. Ko ga jebe. Uostalom saznaću danas u šest.
Tačno u šest popodne na vratima moje kancelarije je zakucao sekretarov asistent. Bio je to lep i negovan mladić u punoj snazi sa svojih nekih 25 godina. Ušao je u skupocenom odelu, noseći aktovku i verovatno ponosni vlasnik diplome nekog menadžmenta. To je tad bilo u modi.
– Dobar dan – reče on i bezobrazno se sruči u fotelju, ne čekajući da ga ponudim.
– Piće?
– Može. Viski – reče on nadmeno.
Nasuo sam na po piće, zavalio se u fotelji i postavio se tako da mu ne dozvolim da dominira, bar ne u mojoj kancelariji.
– Izvolite, čekam – rekoh ja sada drsko.
– Vidite, stvar je malo delikatna… vi znate u čije ime dolazim?
– Slušam…
– Sekretar bi želeo da nešto uradi… hm… što bi možda bilo neprikladno, shodno njegovom položaju i renomeu…
– Predjite na stvar – sada sam se pravio da sam nestrpljiv, mada sam i goreo od radoznalosti o čemu je reč, a ovaj školovani tu nešto razvlači.
– Mi smo se preko nekih naših izvora raspitali i svi su za taj posao preporučili vas.
– Dobro.
– Biću otvoren. Ja i sekreta*mo u vezi već nekoliko godina. Njegova žena i porodica su mu samo paravan kako bi mogao da se bavi javnim radom.
– Ne vidim moju ulogu u svemu tome – rekoh sada već iskreno.
– Doći će i to na red. Vidite, ja i sekretar pored toga što smo u vezi volimo i avanture i razne eksperimente, što se sexa tiče. Da budem iskren, on bi voleo da napravimo trojku.
– Sa mnom…?
– Da, ali ima jedna caka.
– Koja?
– Pa pored diskrecije, koja se podrazumeva, njegova davna želja je da primi dva odjednom.
– Oho… rastu apetiti – sada se ja našalih.
Asistent se nasmeja pa nastavi:
– Kao što sam rekao, dobili smo za vas preporuke da ste diskretni i što je sekretara naročito oduševilo obdareni i neumorni u krevetu. Zato je on odabrao vas.
– Da… ali… – bio sam pomalo zbunjen, jer nisam očekivao ovako nešto.
– Naravno, sekretar je spreman da vas nagradi za vaš trud. Novčano.
Pazi sine. Na tu kombinaciju bih pristao i bez para, jer asistent je sladak kao šećer, a boga mi ni sekretar nije tako loš, a sad još i novci…. Rešio sam da se što skuplje prodam.
– Ne znam… morao bih da malo razmislim…
– Mene je sekretar poslao sa pretpostavkom da ćete pristati, ali i pored toga verujte mi da je u pitanju ozbiljna količina novca koju je on spreman da vam isplati.
– Koliko? – ”Baš sam kurva” – pomislih
– Pa recimo dovoljno da ne radite godinu dana.
Zavrtelo mi se u glavi. Stvarno dobra lova. Malo sam kao razmišljao, otpio gurljaj viskija i tiho izustio:
– Pristajem.
– Odlično – poskoči asistent – on je tu ispred u kolima i čeka vaš odgovor. Idem da ga pozovem.
Još nisam ni došao k sebi, a asistent je izašao iz kancelarije. Jeste da sam pristao, ali nisam baš mislio odmah. Nema veze. Biće sexa, a i love. Velike.
Veoma brzo njih dvojica udjoše u kancelariju. Sekretar je bio sav ozaren i nasmejan.
– Znao sam da se mogu osloniti na vas. Ispunićete mi davnašnju želju.
– Mislim da je zadovoljstvo obostrano – rekoh ja i zaključah kancelariju.
Kad sam se okrenuo, njih dvojica su se već žvalili svojski i skidali garderobu jedan sa drugoga. Radili su to tako rutinirano, da se odmah primetilo da im to nije prvi put. Uživali su jedan u drugom. Ja sam se lagano skinuo skroz go, seo u fotelju, uzeo svoj viski i posmatrao ih. Oni su sada popadali na pod i isprepletali svoje udove. Ja sam pijuckao viski i nadrkavao svoju kurčinu. Bilo je lepo videti ih. To su bila totalno dva različita sveta. Sekretar je i pored svoj dobre forme pokazivao da mu je telo zašlo malo u godine. Isto tako, bio je dlakav po celom telu. Ne previše, ali je dlake imao svuda. Čak mu je i bulja bila maljava. Imao je osrednji kurčić sa moćnim mudima. Za razliku od njega, njegov asistent je bio utegnut kao struna. Mlado utrenirano telo na kome se ocrtavao svaki mišić. Naravno, na telu ni jedne dlake. Pravi metrosexualac. Za razliku od sekretara, asistent je imao pozamašnu kurčinu. Sličnu mojoj.
Ja sam i dalje sedeo u fotelji i nadrkavao svoj kurac. Njih dvojica su se sada okrenuli u 69 i slasno pušili jedan drugom kurac. Dok je sekretar uživao i halapljivo gutao asistentovu kurčinu, ovaj je to radio nekako rutinski. Videlo se da to radi iz nekih drugih pobuda, verovatno love ili položaja, a ne zato što uživa u tome. Ma boli me kurac. Ja ću danas jebati i pri tom zaraditi dobru lovu.
Iako sam do tada nonšalantno posmatrao njihovo zagrevanje, njih dvojica su se pobrinula da me popale. Sada je asistent ležao na ledjima na podu sa nogama ka meni. Gledao sam njegova moćna muda i nabrekao kurac kao jarbol uprt u vis. Sekretar ga opkorači i nasadi se na njegov kurac. Prvo polako, a onda do jaja. Dok je to radio, sekretar je sve vreme gledao u mene. Ja sam i dalje drkao svoj nabrekli kurac i pokazivao ga sekretaru. Ovaj se je nabijao asistentu i balavio pogledom na moj kurac. Počeo je iskusno da se nabija i naskače na asistentov kurac dok ga je ovaj držao otpozadi za struk. Dahtali su i sada već uživali jedan u drugom.
Odložio sam praznu čašu na stočić i prišao im. Sekretar je i dalje poskakivao na kurcu i ja mu pridjoh stojeći. Odmah sam mu strpao moj kurac u usta. Počeo je halapljivo da ga puši. U očima sam mu video sreću što je nasadjen na jedan kurac, a drugi mu prodire duboko u grlo. Znao sam dobro taj osećaj. Brzo smo uhvatili ritam i ja i asistent smo uspešno zadovoljavali bludnog sekretara. Svaki asistentov prodor mu je išao do jaja u čmar, a moj prodor do jaja u grlo. Cela ta situacija me napali i ja svrših sekretaru u grlo. Mumlao je od sreće i zadovoljstva dok je gutao moju spermu. Izvadio sam kurac iz njegovih usta. Sekretar pljunu deo moje sperme iz usta sebi u šaku i razmaza je po mom kurcu.
– Da bolje klizi – reče on sav ozarenih očiju.
Tada je ustao i natrtio se preko fotelje na podu. Asistent prvi pridje i podvuče se ispod njega. Gornji deo tela asistenta je bio ispod fotelje, ali izgleda da mu to nije smetalo. Sekretar ga uhvati rukom za kurac i nasadi se drčno na njega. Sada je bio red na mene. Ja im pridjoh od pozadi i rukom još malo razmazah svoju spermu po kurcu.
Prislonio sam glavić na ulazu u čmar iznad asistentovog kurca. Pritisnuo sam i čmar popusti. Sekretar je tiho jeknuo i primirio se. Sada mi je glavić bio u njegovom dupetu. Ja nastavih da guram i kurac mu upade do pola. Sekretar je sav uzbudjen i napaljen dahtao kao konj. Celo telo mu je drhtalo od zadovoljstva. Uhvatio sam ga za ramena i nabio mu ga do jaja. Sekretar izvi glavu unazad i kriknu.
– To… ah… konačno dva kurca u meni…
– Rasturićemo te droljo – rekoh ja, sada već napaljen.
– Razvalite me… – dahtao je on.
Sada smo asistent i ja napravili klackalicu, kao da smo to do tada radili ko zna koliko puta. Klackalica je kada jedan izvlači svoj kurac iz dupeta dok mu ne ostane samo glavić unutra, dok drugi gura svoj do jaja. Onda ovaj što je unutra ga vadi iz dupeta do glavića, a onaj prethodni ga gura do jaja i tak u krug. Jebali smo, asistent i ja tako na klackalici sekretara da je ovaj ludeo od zadovoljstva. U jednom trenutku sam mu čak i pozavideo, jer je imao dva dobra kurca u dupetu koji ga razvaljuju. Mene je palilo i to što pored osećaja tucanja, sam sve vreme svojim kurcem dodirivao asistentov tvrdi kurac i trljao se o njega. To je još više budilo strast u meni.
Jebali smo ga sve jače, snažnije i brže. Imao sam osećaj da što ga jače jebemo da sekretar još više uživa. Nismo mogli da ga zadovoljimo.
Na kraju explozija. Prvi je krenuo asistent. Počeo je da puni sekretarovo dupe spermom. Odmah sam osetio kako mi kurac još bolje klizi u njegovo dupe, sada podmazan semenom. Počeo sam i ja da ludim. U jednom trenutku je asistentov kurac toliko spao da je ispao iz dupeta, a ja moj nabih do jaja i počeh da punim sekretara. Ovaj isto tada poče da svršava. Na svaki moj udarac kurcem u njegov čmar i špricanje sperme, sekretar je prskao seme po fotelji.
Zadihan i znojav sam pao na pod, a asistent se izvuče ispod fotelje i leže pored mene. Sekretar nam je prišao i počeo da liže klonule kurčeve i muda. Svojim ustima nam je prao kurčeve od ostataka sperme na njima. Radio je to sa uživanjem i slašću. Kada je pokupio i poslednje kapi sperme sa mog i asistentovog kurca ona se pruži pored nas na pod.
Bio je to ipak doba*ex, a i dobra zarada.
Ubrzo je na moj račun legla pozamašna svota novca. Sa sekretarom i njegovim asistentom smo se videli još jednom na sexu, ali mu tada nisam naplatio. Častio sam ga. Mada sam se pokajao zbog toga.
Razlog.
Pa obojica su i dan danas u politici. Uticajne ličnosti. Što je najgore, glume smernost i poštenje, slikaju se sa narodom, de* i pričaju kojekakve gluposti koje ni pas sa maslom ne bi pojeo.
Ja znam njihovu tajnu.
Ali će ona to i ostati.