Ispovest jednog bisexualca – 5. Branko

288
Share
Copy the link

Letovanje se završilo. Nakon prelepog provoda, i još lepšeg sexa došlo je vreme krenuti kući. Dejan i Ana su mi ponudili da me prebace kolima do Beograda. Zatim su oni krenuli svojim putem, a ja sam ostao da čekam bus za Novi Sad. Ušao sam u javni WC da se olakšam. Kad unutra iznenadjenje. Prvo, jedva sam našao slobodan pisoar. Drugo kad sam ga izvadio i počeo da pišam, pogledah levo i desno od mene. Svi su redom nadigli kurčine i drkali. Pravi švedski sto. Bilo je tu raznoraznih frajera. Mladih i starih, niskih i visokih, mršavih i debelih i isto toliko vrsta kuraca. Kad sam završio sa pišanjem, počeh i ja da nadrkavam moju kitu. Svi smo se medjusobno sacovali, mimikom dogovarali i mlatili kitama u prazno.
Zagledao sam se u brkatog četrdesetogodišnjaka koji je stajao tik uz moju desnu stranu. Imao je lep prav kurac koji je pucao od tvrdoće u njegovim rukama. Imao je gustu crnu kosu i bele zaliske. Pogledao me je, nasmešio se i pokazao glavom da izadjemo. Strpao sam kitu na brzaka u gaće i istrčao iz WC-a. Ubrzo zatim izadje i brka i pridje mi.
– Zdravo. Nisi li malo premlad za ove stvari.
– Zdravo. Ne imam 18 – slagah.
– Aha. A šta voliš sa muškarcima?
– Volim da mi strpaju kurac u dupe. A ti?
– Uh. Volim što si tako bezobrazan. Pa čuj, rado bih ti ga strpao u to tvoje dupence. Nego, nemam puno vremena. Moram da idem da radim. Da li imaš neko mesto da odemo da te kresnem na brzaka.
– Nemam. Nisam odavde.
– Ništa onda. Šteta. Ajd’ zdravo – reče brka, okrenu mi ledja i ode u gužvu.
Ostao sam na peronu k’o popišan. Već sam zamišljao brku kako me jebe, a on me tako o’ladio.
Uzeo sam ranac i krenuo ka peronu. Nakon pola sata postavio se moj bus. Strpao sam ranac u box i ušao sam na prednja vrata. Ukočio sam se. Za volanom je sedeo brka iz WC-a.
– Dobar dan – javih se.
Brka je do tada nešto pisao za volanom, te okrete glavu i javi mi se.
– Dobar dan.
Kad me je prepoznao, samo se nasmešio.
Prodjoh izmedju sedišta i sedoh. Bus je bio prazan. Nas samo desetak putnika. Valjda zato što je kasno.
Krenuli smo. Bus je išao starim putem za Novi Sad i stajao pored svake bandere. Medjutim, u njemu je uvek bilo oko desetak putnika. To sam iskoristio da sednem tako da me brka vidi u ogledalu. Raširio sam preplanule butine i gladio se po poludignutoj kari preko šorca. Video sam u ogledalu kako se brka oblizuje i rukom gladi brkove. Palila me ova igra.
Negde na ulazu u Indjiju bus zastade i kondukter izadje.
– Vidimo se sutra kolega – reče brka, zatvori vrata i nastavismo vožnju.
Na stanici u Indjiji svi putnici izadjoše sem mene. Jedan je čovek hteo da udje, al’ mu brka reče:
– Oprostite u kvaru sam. Idem u garažu. Sad će drugi bus iza mene za pola sata.
Čovek gundajuci izadje iz busa i brka krenu. Krenuli smo za Novi Sad. Lepo je ovo upakovao. Znao sam šta sledi.
Brka je ćutke vozio, a ja, ne bih bio ja da nisam drolja.
Ustao sam sa sedišta i stao u prolaz izmedju. Okrenuo sam ledja tako da mi brka može videti guzu i počeo se lagano svlačiti. Samo što sam se skinuo, bus je usporio i stao. Moto*e ugasio i brka ustade sa vozačkog sedišta. Uspeo sam da nazrem da smo na nekom parkingu pored neke šume.
– Jel ti to hoćeš da izginemo negde. Šta mi to radiš? – grmnu, tobož ljutito brka krenuvši ka meni.
– Ne. Samo hoću da me jebeš. Gladan sam kurca.
– E to ćeš svakako dobiti.
Već je bio do mene sa otkopčanom kosuljom. Dok je petljao sa kaišem, stavih šake na njegove maljave grudi i počeh da ga milujem. Čim su mu spale pantalone i gaće, uhvatih ga za kao granit tvrdi kurac i podvukoh ga ispod mojih muda izmedju nogu. Počeli smo da se ljubimo. Divno. Tada shvatih onu: ‘Jebeš poljubac bez brkova.’ Uživao sam u polju*ima i načinu na koji mi je mesio guzu svojim šoferskim rukama.
Dok smo tako stajali u prolazu izmedju sedista, brka se je sve vreme napinjao kako bi mi ga strpao.
– Čekaj – rekoh – stavićes mi ga, ali želim da znam ime muškarca koji će mi strpati kurac u bulju.
– Branko – reče dahćući.
– Hajde da se namestimo udobnije.
– Može srećo – reče Branko i pusti me iz svog napaljenog zagrljaja.
U trenutku sam smislio pozu koja me pali.
Okrenuo sam mu ledja. Jedno koleno sam stavio na jedno, a drugo na drugo sedište tako da mi je guza bila na sredini prolaza i uhvatio se rukama za naslone sedišta. Spustio sam guzu niže da me Branko dohvati. Jaja su mi visnula u vazduh. Branko pridje, nanišani, i smesti mi ga. Zabacih glavu unazad kad mi ga nabi do jaja. Ovo leto je divno. Količina sexa kojoj se nisam ni nadao. Branko me je uhvatio za kukove i počeo da jebe. Uživao sam u njegovom tvrdom kurcu. Samo sam se plašio kako je žestoko krenuo da će brzo svršiti. A ja to volim dugo. Medjutim, Branko je udarao i nije mislio da prestane.
– Uh… Razvaljueš me čoveče – rekoh.
– Ah… Prijaš mi mali… Oh… Jebao bih te svaki dan…
– Ne mogu više… Oh… Bole me noge od ovog položaja.
– Hajdemo pozadi.
Branko ga izvadi iz mog dupeta i ja osetih onaj hladan nedostatak kurca u mom čmaru. Otišli smo na kraj u šarage. Branko sede, a ja ga opkoračih i divlje se nasadih na njegov kurac da je jeknuo. Obuhvatih ga rukama oko vrata i počeh da mu se nabijm. Već smo bili mokri od znoja. Moja guza je šljapkala po njegovim mudima.
– To mali… Doba*i, uh…
– Oh, volim kurac u dupe… Naročito kad me rastura šoferčina kao ti, ah…
– Nabij se mali, ah… Blizu sam…
Osetio sam da je blizu. Nabih se do kraja i počeh da vrtim guzom u krug. Uz glasan Brankov krik i grč njegovog tela, osetih toplotu njegovog semena u debelom crevu. Uhvatio sam se rukom za glavić i počeo da prskam spermu po Brankovim i mojim znojavim grudima. Počeo je da me ljubi dok mu polumekan kurac nije ispao iz mog dupeta.

Sledeće čega se sećam je Brankovo budjene.
– Hajde mali ustani. Stigli smo.
Izašao sam sanjiv na stanici u Novom Sadu. Bus ode i ostavi me u oblaku izduvnih gasova.
Branka posle toga nikad više nisam video.
Ja sam već smišljao ko je sledeći za jebačinu.