Ispovest jednog bisexualca – 53. Ivan

33
Share
Copy the link

Dobio sam poziv od jednog starog drugara za jednu žurku. Parti je trebao da se održi u jednoj privatnoj kući u Beogradu. Naravno, kao osoba uvek spemna za provod, prihvatio sam poziv.
Subota veče. Stojim isped ogromne kuće na periferiji Beograda. Iznutra se čuje cika i muzika, što mi govori da je žurka već davno krenula. Popeo sam se uz stepenice do vrata i pozvonih. Otvori mi stari drugar od koga sam dobio poziv.
– Dule stara drtino – reče on polupijano i veselo – pa gde si ti čoveče? Nismo se videli celu večnost.
– Evo me. Šta ima kod tebe?
– Ništa. Hajde upadaj, ovakva žurka ne sme da prodje bez tebe…
– A da ne moram da radim…
– Ne… ne… ketering je obezbedila neka firma. Nadji sebi nešto i opusti se…
Tada nam pridje neka polupijana drolja i odvuče drugara od mene. Ja se probih do šanka, naručih pivo i okrenuh se ka sali da osmatram. Bila je to klasična žurka razvrata. Glasna muzika iz skupog ozvučenja, gomila pijanih i drogiranih osoba i svaki pokret, dodir ili ponašanje miriše na sex. Naravno, previše je tu sveta bilo za neki grupnjak, ali su se pojedini parovi odvajali i odlazili stepenicama u gornji deo kuće. Verovatno tamo ima puno soba u kojima se može nešto pojebati. Drugi parovi su silazili stepenicama i po njihovom osmehu na licu i raščupanoj kosi se moglo naslutiti da je jebačina prošla dobro. Zatim bi se stopili sa masom i nastavljali dalje da žuruju.
Prostorija je bila prepuna zgodnih cura spremnih da se nataknu na prvi tvrdi kurac. Osim toga sve su bile izazovno, i oskudno obučene, tako da nije trebalo puno vremena da se skinu. Mnoge nisu ispod minića nosile ni gaće kako bi se brže pojebale sa što više frajera to veče. To se dalo videti kada bi se poneka nezgodno natrtila ili sela. Radila bi to izazovno, znajući da je većina muškaraca gleda i kao slučajno bi raširila noge, da se vidi da ne nosi gaće.
Šarao sam tako pogledom, ali nijedna mi nije privukla pažnju. Većina njih je bila ili isuviše pijana ili isuviše drogirana za moj ukus. Ja ipak volim sex kada moja partnerka zna šta radi, a ne da glumi jebenu lutku na naduvavanje. U tom trenutku se na ulazu pojavi sveže meso. Dve zgodne devojke za koje sam pomislio da bih mogao da ih startujem dok se nisu napile ili uduvale, ali njima odmah pridjoše dva polupijana muškarca, zagrliše ih i odmah odoše gore uz stepenice. Razočaran se okrenuh ka šanku, nalaktih i naručih još jedno pivo.
Taman kada sam pomislio da sam bez veze dolazio za Beograd i da će zabava biti jedno veliko sranje, sve se menja iz osnova. Kraj mene za šankom na barskoj stolici sede mladić i naruči martini. Bio je izuzetno mršav, lepog lica i sa dredovima u kosi. Ono što mi je jako smetalo kod njega, a što ja inače ne volim, je to što je bio jako feminiziran. Sedeo je kao žensko, pio piće kao žensko, govorio kao žensko, čak je i pušio one tanke ženske cigarete, pri tom ih držeći kao žensko.
– Gužva, a? – obrati mi se on mekanim glasićem.
– Pa žur, kao žur – odvalih ja ne znajući šta da mu kažem.
– Ja sam Ivan – reče i pruži mi ruku. Bila je mekana i mlitava kao u neke pičkice.
– Dule, drago mi je…
– Dule, dozvoli da te častim jednim pićem, pošto vidim da si sam kao i ja…
– Može. Isto – obratih se barmenu, pokazujući na moje već ispijeno pivo.
– Odakle si, čime se baviš? – nastavi on radoznalo, gledajući me svojim plavim očima.
– Iz Novog Sada, pozvao me Brka, i taman sam mislio da krenem…
– Što?
– Pa ne odvija se zabava u smeru kojim bih hteo…
– Znam za jednu drugu zabavu koja je verovatno bolja od ove, samo sam ovde prvo svratio. Ako hoćeš, možemo tamo.
– Što da ne… – rekoh, iako nisam znao pravi razlog zašto sam pristao. Verovatno je to bila moja podsvesna želja da mi ne propadne ovo veče u Beogradu.
Ubrzo smo napustili zabavu, a da to niko nije ni primetio.
– Šta više voliš, galamu ili nešto mirnije?
– Svejedno. Vodi me.
Ubrzo smo bili ispred jedne nove zgrade. To je bila jedna od onih novosagradjenih zgrada koja je u sebi imala mali broj luksuznih stanova, za razliku od onih socijalističkih blokova i solitera.
Ivan me uvede u jedan stan. Unutra me je čekalo iznenadjenje. Svirala je neka tiha muzika i već se od ulaza osećala neka opuštena atmosfera. Prostorije su bile poluzatamnjene, a lampe su bile rasporedjene iskusnom rukom nekog dekoratera, tako da se je sve videlo, a nije se videlo ništa. U stanu je bilo oko dvadesetak ljudi. Neki su sedeli po foteljama i trosedima i tiho razgovarali, neki su plesali uz laganu muziku. Za razliku od zabave sa koje smo otišli, ovde je vladala mnogo opuštenija i prisnija atmosfera.
Ivan ode po piće i uskoro mi se pridruži. Stajali smo po strani i razgovarali. Ivan je bio frizer iz jednog mesta u unutrašnjosti i pokušavao je da se probije i otvori salon u Beogradu. Znao sam da su nekako frizeri po difoltu pederi, a i njegova totalno ženstvena spoljašnjost i ponašanje su sve vreme navodili na to. Tek tada sam primetio da svi parovi koji su bili na ovoj zabavi su u stvari gej. Žena sa ženom, muškarac sa muškarcem.
– Pa ovo je… – rekoh pomalo zbunjeno Ivanu…
– Da. Ovo je jedan od zatvorenih gej klubova.
– Pa kako si znao..?
– Osetio sam. Mi homosexualci imamo taj osećaj…
– Nema veze, hajde da se lepo provedemo – rekoh ja i nazdravih Ivanu.
Tako i bi. Provod na ovoj zabavi je bio stvarno dobar. Opušteno se igralo, razgovaralo, pilo… Nikog nije interesovalo ni ko si ni šta si. Piće i trave je bilo dovoljno da zabava uspe, ali ne preterano da preraste u neko sranje.
Negde iza ponoći, Ivan i ja napustismo zabavu. Bili smo dobro zagrejani alkoholom i raspoloženi. Tada mi Ivan otvoreno reče:
– Nijednom mi večeras nisi dao do znanja da želiš nešto sa mnom. Zato te ja sada pitam. Svidjaš mi se jako i da li bi hteo da odemo u krevet?
– Da budem iskren, ja lično ne volim baš tako feminizirane momke, ali ti si sladak. Samo gde bi mogli?
– Imam sobu u hotelu tu u centru. Sutra odlazim.
– Idemo.
Uz put smo kupili još pića i ubrzo bili u sobi hotela. Nakon tuširanja, sedeli smo i pili piće. Ivan je bio skroz go, dok sam ja sedeo u boxericama. Čak i kad je bio go, Ivan je podsećao na žensko. Imao je mršavo telo, sa vretenastim mišićima karakterističnim za žene. Čak su mu i struk i kukovi podsećali na ženske obline. Ono što mi je najviše privuklo pažnju je njegova kita. Jedva se je nazirao vrh njegovog kurca iz šume dlaka. Ne zato što je imao puno dlaka, nego zato što mu je bio mali kurac. Čak su mu i muda bila mala, kao da su ostala u razvoju sedmogodišnjeg deteta.
– Imaš lepo telo – reče Ivan posle nekog vremena sa namerom da nešto započne.
– Hvala.
– Voleo bih da ti vidim kitu.
– Ja bih voleo da se poslužiš sam.
Nije časio ni časa. Povukao je lastiž mojih boxerica, i moj piton promoli svoju glavu.
– Oho… Dobar komad… Volim takve…
– Posluži se – rekoh ja i nastavih da oslonjen pijem iz limenke pivo.
Ivan sagnu glavu i svuče mi boxerice do pola butina. Bez čekanja je strpao vrh mog kurca sebi u usta i jednom me rukom uhvatio za muda. Imao je vrele i vlažne usne i moj se kurac još više prope. Sada ga je Ivan nežno i lagano pušio. Odložih limenku sa pivom na stočić kraj kreveta, i stavih obe šake na njegovu glavu. Pritiskao sam mu glavu lagano na dole dok je on halapljivo gutao moj kurac. Ulazio mu je ceo do jaja u grlo. Mumlao je od zadovoljstva. Kada mi je dovoljno zabalavio kurac, krenuo je da me obasipa polju*ima preko stomaka do maljavih grudi. Uzeo je moju bradavicu u usta i počeo da je sisa i gricka. Već me je uspalio. Uhvatio sam ga ispod pazuha i podigao na gore. Smestio sam ga sebi u krilo, što on sa oduševljenjem prihvati. Iskusno je rukom namestio moj kurac na njegov čmar i nasadio se do jaja. Sedeo je tako neko vreme naboden do jaja i privikavao se na debljinu mog kurca. Onda se je rukama unazad oslonio na moja kolena i počeo da meša. Ivan je vrteo guzi* kao pravi mixer. Moj kurac u njegovom dupetu se je kretao u svim pravcima. Počela su da mi trnu jaja od zadovoljstva. Ivan je uživao sklopljenih očiju. Uživao je samo sa čmarom. Kurac mu se nije ni digao, niti je ijednog trenutka pokušao da ga dodirne rukom.
Ustao sam sa kreveta sa Ivanom u naručju. I dalje mi je bio nasadjen na kurac. Samo me je obuhvatio rukama oko vrata. Držao se za mene o dva oslonca. Rukama oko vrata i naboden dupetom na moj kurac. Bio sam uspaljen i tvrd da sam imao osećaj, da čak i kada bi pustio ruke sa mog vrata da bi ostao tako naboden na moj kurac. Okrenuo sam se sa njim i spustio ga na ledja na krevet. Ivan je još više odigao i raširio noge kako bi ga još bolje primio. Kleknuo sam na kolena pored kreveta, uhvatio ga odozdo za trtavu guzu i bolje ga namestio.
– Sada ću da te razvalim… – rekoh ja promuklo.
– Jebi me macane… samo to i želim…
– Evo ti ga… oh… do jaja…
– To… uh.. tucaj me…
Sada sam Ivana tucao u misionarskoj pozi. On je širio i dizao noge kako bi mi omogućio da što dublje prodrem u njega. Celo njegovo telo se je treslo od mojih udaraca, a on je sa izrazom oduševljenja na licu primao moj kurac u sebe. Pogledao sam na dole i još više se uspalio. Prelep je pogled bio kada vidiš da jedan debeo i velik kurac nestaje u jednu tako malu osobu sa tako malom guzom. Nije mi bilo jasno gde mu je ulazio. Imao sam osećaj da mu moj glavić prolazi kroz utrobu do grla. Medjutim, to njemu nije smetalo, naprotiv. Par puta sam, dok sam ga jebao, pokušao da ga uhvatim za kurac i malo mu ga izdrkam, medjutim, on bi svojom rukom odgurnuo moju i dao do znanja da tako nešto ne želi. Nastavio sam da ga jebem. Dahtali smo znojavi jedan na drugom i uživali u muškom sexu.
Tada je Ivan osetio da sam blizu, pa se je iskrivivši se malo u stranu dohvatio mojih muda. Lagano ih je stegao i počeo da mesi, što je meni bilo dovoljno da počnem da svršavam. Kriknuo sam glasno i našpricao mu prvi mlaz vrele sperme u dupe. Ivan kriknu i poče da se trese i svršava. Ja sam ga punio semenom u guzi, a on se sav tresao i svršavao, ali njegove sperme nije bilo nigde. Na kraju se znojav sručih preko njega. Kurac mi je još bio u njegovom dupetu. Čim sam došao do daha, odvojih se od njega i ustadoh. Ivan zahvalno odahnu što ga oslobodih svoje težine i uspavi se u krevetu.
– Kako? Nije mi jasno…
– Znam. Nisi prvi koji se tome čudi. Ja svršavam sa čmarom, ne znam kako, ali to je neka vrsta *azma. Nikad u životu nisam izbacio spermu iz kurca, čak mi se i ne diže.
– Tako nešto nisam sreo do sada….
– U početku sam mislio da je to normalno kod svih muškaraca, dok nisam imao prva sexualna iskustva i shvatio da sam poseban. Meni ne smeta, ja jako uživam ovako i ne bih se menjao.

Sutradan smo se Ivan i ja rastali i svako svojim putem. Još dugo ću pamtiti njega kao muškarca u ženskom telu, ili ženu u muškom telu ili neku ludu kombinaciju svega toga.