Пад II

33
Share
Copy the link

– Зар нећеш да се јавиш? – упитао ме је насмешено. Почео је да облачи уску црну мајицу на кратке рукаве.

Узео сам мобилни из торбе и јавио се.

– Е, планираш ли ти ускоро да дођеш? Оладише нам се шпагете.

– Ма да, сад смо завршили, само да се истуширам и ту сам.

Марко је престао да се облачи и гледао ме заинтересовано. Осетио сам да црвеним.

– Ајде, нећу да те смарам, заврши па дођи. Волим те.

– И ја тебе. – узвратио сам нелагодно.

Прекинуо сам везу.

– Никола? – упитао ме је Марко.

Хтео сам да лажем али је прочитао на мом лицу одговор пре него што сам отворио уста. Осмехнуо се.

– Ладно си причао са дечком лица балавог од сперметине другог мушкарца? – упитао ме је. Кита је поново почела да ми се диже. – Изненађујеш ме, Алекса. – рекао је и ставио торбу на раме. – Дај ми свој број.

– Зашто?

– Да те позовем ако будем хтео ово поново. Ајде.

Рекао сам му и уписао га је. Окренуо се и изашао из свлачионице, оставивши врата широм отворена.

Сачекао сам па*екунди а онда устао и затворио их. Скинуо сам боксе и стао под туш. Размишљао сам шта да кажем Николи док сам трљао Маркову свршотину са коже.

Напољу је било довољно вруће да нисам морао да се бринем што излазим потпуно мокре косе. Носио сам је кратко подшишану и знао сам да ће се брзо осушити. Прошао сам поред неке групе клинаца који су проводили лето између средње и факса опијајући се по крају. Кита ми се згрчила када сам схватио да желим да се јебем са њима. Убрзао сам корак.

На трафици код станице сам купио жваке и једну ону малу флашицу вотке. Игнорисао сам поглед жене која је ту радила и пожурио да ухватим аутобус. У њему сам је испио целу, мућкајући је по устима и прогутао. Стрпао сам жваку у уста, надајући се да Никола неће ништа извалити.

Није да сам нешто високо ценио моногамију или да ме је било брига шта ће други помислити о мени. Само, стварно, стварно нисам желео да повредим Николу је*ам га баш волео. Добре две године ми је био најважнија особа у животу, још од када смо се срели на летовању у Грчкој. Много ми се свидео, онако леп, једва мало виши од мене и преплануле, сунцем обљубљене коже. О н није имао проблем са тим што је педер, али и поред тога смо обојица били невини када смо се упознали. Први пут смо се креснули једне ноћи на забаченој плажи Скиатоса. Само сећање на то ме је испунило стидом је*е толико разликовало од овога са Марком. Били смо глупи, заљубљени и трапави, и заиста смо желели да усрећимо један другог. Ни сањао нисам да ћу се две године касније враћати увече улицом у наш студентски станчић, параноичан да ће извалити да сам га преварио.

Ушао сам у хол зграде, не желећи да видим икога од комшија. Лифт поново није радио. Опсовао сам у себи, пљунуо жваку у оближњу канту и потрчао степеницама. Стигао сам за мање од пет минута и позвонио. Отворио ми је врата и насмејао се.

– Ниси морао баш да трчиш, ево тек сам ставио да их подгрејем.

Јебене шпагете.

– Ма ја то онако. Што си ти само у боксерицама?

– Било ми вруће. Нисам успео да поправим вентилатор, изгледа да ћемо морати да купимо нови.

– И ти као студираш на ЕТФ-у. – провоцирао сам га.

Ударио ме је лагано песницом у раме и насмејао се. Отишао је у кухињу.

– Сад ћу да дођем. – довикнуо сам му и отишао у купатило. Опрао сам зубе на брзину и умио се. Прегледао сам лице још једном. Није ми се чинило као да је нешто остало. Затворио сам славину и обрисао лице пешкиром. Отишао сам код њега, не желећи да посумња нешто.

Стајао је код шпорета и мешао храну у шерпи да не загори. Пришао сам му са леђа. Загрлио сам га око струка и пољубио иза десног увета је*ам знао да то воли. Насмешио се.

– Цела недеља на Копаонику ти није била довољна? – упитао је.

– Шта?

– Ту ме љубиш само када хоћеш да се карамо. – рекао је. – А и прислонио си ми киту о бок, осећам да се мало дигла.

– А јебига.

– Животињо. – рекао је и насмејао се. Кренуо је да ме пољуби али сам се узмакао.

– Шта је било?

– Ништа, само, не љуби ми се.

Погледао ме је радознало. Приближио је лице мом и њушнуо.

– Мислио си да нећу извалити.

– Шта? – упитао сам уплашено.

– Па пио си. И онда прао зубе да не извалим.

– А, то, да. Стефан се к*тио па је донео мало као да прославимо.

– Могао си да ми кажеш, као да бих ти нешто рекао због тога.

– Ма нисам знао како, због шпагета и то.

Насмејао се и искључио ринглу. Почео је да ме љуби по врату. Спустио сам се и почео да му месим буљу, прелазећи руком преко чмара. Погледао ме је забављено.

– Ти мене? – упитао је.

– Аха.

– Дај ми пет минута да је оперем. – рекао је и пољубио ме у образ. Отишао је у купатило а ја сам нашао куртоне и лубрикант. Погасио сам светла да буде полумрак и сео на кауч да га сачекам.

Имао је лепу, чв*ту буљу и баш ми је било потребно да га честито изјебем. Размишљао сам о томе како му се грчи док га прима и запитао се да ли је исто и са Марковом. Курац ме је заболео колико се нагло дигао од те помисли. Био сам сигуран да би, баш због тога што је невина. Нисам могао да замислим да би он допустио неком типу да га јебе и знао сам колико онда мора да му је тесна. Желео сам да му је раздевичим и натерам га да ми свршава на курчини.

Толико ме је палила та идеја да у први мах нисам ни приметио да се Никола вратио. Залетео се да ми гурне језик у уста али сам померио главу и кренуо да му љубим врат. Желео сам само јебачину, превише ме је нагризала кривица од сваког љубависања. Ухватио сам га за буљу и кренуо да је месим. Ухватио ме је за браду и пољубио у уста.

Изненада, осетио сам најснажнији налет мржње у животу. Нисам могао да поднесем његову нежност и мрзео сам што је толико чедан. Он мени тако нешто никада не би урадио и чинио је да се гадим себе. Гурнуо сам га са кауча на под и кренуо да му сисам језик док се грчио под мојим телом. Подигао сам му руке и угризао га за врат. Застењао је. Узео сам куртон са кревета и ставио га на киту.

– Окрени се. – рекао сам му. Учинио је то, малчице нерадо.

Намазао сам левицу и кренуо да му обрађујем чмар. Никада ми није дао да му га лижем јер му се то гадило. Гурнуо сам му средњак до краја. Лагано је ушао, па сам додао још један п*т. Па још један. За три п*та је било стварно тесно и знао сам да га мало боли. Почео сам да га карам п*тима док је све више подизао буљу и извијао се од задовољства. Полио сам још доста лубриканта на кару и прислонио му главић на чмар. Видео сам како се грчи и опушта и кренуо да га гурам.

Затворио сам очи и препустио осећају Николине тесне, вруће буље док је полако клизио до корена. Пред очима су ми упорно излазиле слике са тренинга. Марко како се истеже, Маркова чв*та буља, Марков поглед када је први пут осетио мој језик на главићу. Нисам то желео, али почео сам да замишљам како карам њега пред свима са тренинга. Ухватио сам Николу за рамена и почео да хватам ритам. До пре пар година је тренирао рукомет и имао је лепа, мишићава леђа али у том тренутку нисам желео ништа више него да су Маркова.

Чуо сам како стење. Ухватио сам га за бокове и кренуо снажно да набијам, лижући му зној са леђа. Почео сам да замишљам да тако јебем Марка, везаног ланцима и голог док дахће као керина и преклиње ме да му дозволим да сврши. То ме је лудачки палило и убрзао сам ритам.

– Лакше. – чуо сам Николин глас али нисам марио.

Ставио сам му руку на врат и прибио му лице уз тепих док сам му забадао курац до краја и извлачио га. Сваки пут све брже и брже.Почео је да дрка свој курац и знао сам да ће ускоро да сврши. Нисам престајао. Јебао сам га дивљачки, без обзира и без милости. Ухватио сам га за брадавице и почео да их стискам желећи да га натерам да проспе своје семе док има моју курчину у буљи. Почео је да се бори за дах и видео сам како му се мишићи опуштају и стежу. Почео је да свршава. Грчење његове буље је ипак било превише. Осетио сам снажан оргазам како ми се шири препонама и пење уз леђа и набио сам га до корена. Исвршавао сам се као ненормалан још увек у њему и извадио га напоље. Скинуо сам куртон и везао га.

Окренуо се и чв*то ме загрлио. Пољубио ме је и ухватио за јаја. Заболела су ме.

– Да више никад ниси покушао овако грубо да ме караш, је л’ јасно? – рекао је меко.

– Јасно. – узвратио сам испразно.

Насмешио се и кренуо да ме љуби по образу.

Напаљеност ме је сасвим прошла и сва тежина срамоте се обрушила на мене. Осећао сам се ужасно, хиљаду километара удаљено од Николе. Није ме више било брига за Марка и нисам желео поново да ме позове. Чинило ми се да сам га поново преварио и кривица ме је изједала. Никада ништа нисмо крили један од другог, а сада сам лежао у његовом чв*том загрљају свестан колико сам срање направио. И то не због љубави већ због неке болесне перверзије.

– Ајде стави ти храну да се подгреје док се истуширам па онда обрнуто да можемо заједно да вечерамо. Гладан сам као вук. – шапнуо ми је на уво.

– Важи. – рекао сам промукло. Устао је и отишао у купатило, поневши куртон да га успут баци. Ја сам за то време добро опрао руке,упалио ринглу и кренуо да мешам шпагете, трудећи се да не покажем шта стварно осећам.

Јели смо на брзину и легли. Осећао сам се много боље и први напад кривице ме је прошао, али сам и даље био решен да немам ништа са Марком. Прибио сам се ближе уз Николу и заспао.

Сањао сам да се налазим у неком пространом, прљавом мушком вецеу, потпуно го. Није било никога осим мене ту и било ми је стварно потребно да се добро испишам. Стао сам код једног писоара и ухватио киту. Нисам могао да почнем.

Изненада, чуо сам кораке и у веце је ушао Марко. У стомаку ме је нешто пресекло и кренуо сам да кријем киту али ми се насмејао. И он је био го, и кретао се ка средини просторије.

– Који ти је курац Алекса, опусти се и пишај. – рекао је и почео он да пиша.П*кало је на све стране по вецеу али га није било брига. Видео сам огромно уживање на његовом лицу.

Осетио сам да бешика више не може да ми издржи и почео и сам да пишам. Нагли налет олакшања и задовољства ме је преплавио док сам шарао свуда китом, по себи и по њему. Окренуо се и запишавао и он мене, смејући се.

Пао сам на колена и кренуо да уживам борећи се да будем све мокрији и прљавији, грчећи се док ме запишава. Нагли, снажни оргазам ме је пробудио из сна и осетио сам како свршавам у боксерице.

Спустио сам главу на јастук, убрзано дишући. Није било шансе да га се ослободим. Нисам желео ни да помислим шта ће бити када ме позове.