Čovek iz Košmara (GAY priča)

78
Share
Copy the link

-Soba je odzvanjala od mojih uzdaha,okrenuo me je na stomak i zabio svoj tvrdi jezik u moju guzu,
lizao je duboko i vlažio rupicu,bio sam bespomoćan,nisam mogao da se otrgnem jer me je čvrsto držao svojom snažnom rukom,ustao je i ukrućenom kurčinom krenuo ka meni,okrenuo sam se i ugledao lice đavola,uz vrisak sam se probudio…..

,,Šta je ljubavi,,-upitao me je moj dečko koji je spavao kraj mene.
,,Ništa,loše sam sanjao,,
,,Jel te je opet on mučio,,
,,Ne mogu da verujem da si ljubomoran na moje košmare,,
,,Nisam,to nikako,,
,,Ne mogu da verujem da si me pustio da zaspim a da nisam popio svoje pilule,,
,,Stefane,to je sve u tvojoj glavi,pilule neće pomoći da se otarasiš svog košmara,,
,,On je u meni,pokušava da preuzme moje telo,stvaran je,ove pilule su jedino što ga sprečava da izađe i da me poseduje,,
,,Ovo se više ne može odlagati,milom ili silom sutra idemo na Psihijatrijsku kliniku,,
,,Misliš da sam lud,,
,,Ne ljubavi ali moramo rešiti ovo,moraš prihvatiti realnost i suočiti se sa problemom i svojim traumama iz prošlosti,,

-Ujutru smo krenuli kolima put klinike,vozili smo se nekim lošim i neprometnim putem,u jednom momentu nam je pukla guma.
,,Sranje,nemamo rezervnu,,-opsovao je moj dečko.
,,Nemamo rezervnu,krenuli smo na put dugačak 150 km a da nisi nabavio sve što je potrebno za auto,,
,,Otkud sam znao da će se to desiti,,
,,Gospode,,
,,Ne paniči,video sam znak za pumpu,odpešačiću tih 7 km,,

-Uzeo je gumu i krenuo prema pumpi,bojao sam se da ostanem sam u toj nedođiji,nigde ničega nije bilo,ni kuća,ni prolaznika,ni jednog jedinog vozila.
Počeo je čudan osećaj da me obuzima,znojenje,lupanje srca,pritisak isti onaj osećaj kao u košmaru,mislio sam da će mi pomoći pilule u džepu ali nije ih bilo,oh Bože šta da radim,panično sam ih tražio po kolima ali ih nije bilo,hladno mi je,on pokušava da izađe iz mene.
Izašao sam iz auta i trčao,trčao ali nisam mogao da pobegnem,pao sam kraj nekog drveta,on je izlazio iz mene kao neka utvara,nije bio plod moje mašte,bio je stvaran,osetio sam ga,svojim prodornim očima i groznim licem me je posmatrao uz strahovit smeh.

,,Sad si moj,,
,,Ne,ne pusti me,,
Trgnuo mi je šorc i pocepao svojim snažnim rukama gaćice i počeo da mi liže dupe isto onako kako sam sanjao,jezik mu je bio tako vlažan i pomalo oštar pri vrhu da sam osećao bukvalno kako mi ulazi i golica čmar,prijalo mi je ne znam više ni sam da li sam se bojao ili uživao,u glavi su odzvanjale reči mog psihijatra ,,Suoči se sa svojim strahovima,,
On me je podigao i počeo da mi liže grudi,sisao mi je bradavice,kada smo se našli oči u oči zgrabio sam ga i strasno ga poljubio milujući ga po vratu,desilo se čudo,ono grozno lice je nestalo kao magijom odnešeno i pojavio se pred mojim očima visoki lepotan plave kose.
Počeli smo strasno da se ljubimo,mazio sam ga po tvrdim mišićima,lizao mu bradavice spuštajući se jezikom duž njegovog stomaka preko pupka do velikog kurca koji je uspravan čekao moje usne da naslonim na glavić.
Lizao sam njegov krupan glavić,bio je tako sočan,ukus nije bio ni približan kurcu moga dečka,mazio sam ga po stomaku dok mi je on uzvraćao nežnim dodirima po vratu,njegova krupna jaja su me dovodila do ludila,uživao sam da ih sisam,bila su tako mesnata,položio me je na leđa,legao sam na travu koja je zračila svežinom,podigao mi je noge na svoja krupna ramena,olizao svoja dva prsta i mazao rupicu,pljuvačka mu je bila kao lubrikant,sveža,sluzava da je kurac ušao bez problema.
Tucao je nežno,osećaj je bio božanstven,strah je zamenila strast,toliko sam vremena izgubio pijući one grozne pilule a on nije želeo da me ubije nego da me tuca,činio je to bolje nego bilo koji muškarac sa kojim sam se kresao do sada.
Karao me je u više poza,stavio je svoje ruke oko mog stomaka,ljubio me je oko uveta,šaputao neke meni ne razumljive reči,svršio je u meni,osećao sam kako mu se sperma razliva i golica mi prostatu,dao mi je lek za sve one ne prospavane noći.
Bilo je kao u snu ali bio sam budan toga sam bio svestan,došli smo do auta a moj dečko je već zamenio gumu,
,,Gde si,umro sam od straha,,
,,Tu sam,,
,,Zaboravio sam da ti ostavim pilule,,-pružio mi je kutijicu.
,,Zadrži ih,,
Bacio sam mu pilule u lice,seo u auto i otišao sa mojim misterioznim ljubavnikom,bilo je dosta košmara,sada je vreme za lepe snove…