Ispovjest bivseg zelenasa

62
Share
Copy the link

Ja:

Prosao je rat i moralo je nesto da se radi.sta da radi mlad covjek,bivsi borac sa zavrsenom srednjom skolom od koje nije bilo koristi.Krenuo sam u sverc kao i ostali ali slabo je to islo.Ispijajuci jutarnju kafu cujem poznat glas kako me doziva:
-Dje si Munjo brate ?!
Tako su me zvali u ratu moji saborci i niko vise.
-Jesi li to ti Sale legendo ?! odgovorih kad prepoznah ratnog druga.
Tu se izgrlismo i krenu prica sta se radi i tako to.Ja sam se zalio kako nesto svercujem ali da slabo ide a on rece kako je njemu pravo dobro i da bi mozda i ja mogao sa njim u posao.Objasnio mi je da pozajmljuje ljudima pare i da zaradjuje od kamate.Znao sam da neki to rade i da je to u stvari kriminal ali u to vrijeme je sve bilo kriminal pa i nije strasno da se ja upustim u to.Dobra lova bez velike muke samo treba zeludac.I tako poce moja karijera zelenasa i zajebanog momka.Nakon par godina nakupilo se love,imamo i kancelariju kao pravi biznismeni.Jednog dana upade Sale u nasu kancelariju gdje sam ja gluvario:
-Evo stizu neke musterije.
Udje jedan covjek a za njim udje zena.Odmah mi je ona zapala za oko.Bila je lijepa na onaj fin nacin.Kulturna,umjereno dotjerana u nekim uskim farmericama i uskoj rolci,pristojno nasminkana ali sve u svemu prava ljepotica.

Ona:

Goran udje u kancelariju a ja za njim.Unutra je sjedio mlad covjek koji me odmjeri.Bilo mi je malo neprijatno ali sta je tu je.Upali smo u govna kada su nam oduzeli robu na granici i morali smo pozajmiti para da se vadimo.Nije mi se bas svidjala ova Goranova ideja da pozajmljujemo pare od zelenasa ali on se nije dao smesti i rekao mi je da ce sve biti u redu cim nabavimo novu robu a bez para to necemo moci.Imali smo stand na pijaci i nismo mogli traziti kredit od banke.Njegova sestra koja je radila u njemackoj nije nam htijela pozajmiti pare,nadobudna kucka,kao da je sesnaest fakulteta zavrsila,a u stvari bila je cistacica u nekom hotelu.
-Izvolite ljudi ? rece onaj momak.
-Ja sam Miki.Jel vam treba lova i koliko? bez okolisanja sasu.
-Trba nam 10000, rece moj Goran.
-Moze.Na dva mjeseca.Dvadeset posto kamate mjesecno.
Ja se brecnuh.Ko ce to da zaradi i vrati za mjesec dana.Taman kad htjedoh da kazem da je to mnogo Goran se slozi i rece kad moze dobiti pare.Pa nema sanse da to ispostujemo.Povukoh Gorana za ruku ali on me samo prijekorno pogleda i nastavi sa dogovorom.Onaj Miki se samo smjeskao i vise gledao u mene nego u Gorana.

Ja:

-Pare dobijas odmah. Rekoh i ponovo pogledah u nju.Strasno mi se svidjala ova zena.Dadoh im svezanj od 10000 maraka I rekoh:
-Samo da se zna,svako kasnjenje posebna kamata.Da nebude da nisam rekao.
Na ovu moju izjavu ona problijedi.Vidio sam da ce ovde biti problema ali to i nije lose u nasem poslu.Ustadose i krenuse a ona me jos jednom pogleda a i ja nju.Proradi djavo u meni i tada pomislih ovde ce biti malo drugacija zatezna kamata.Cesto sam pomisljao na onu zenu,a ni ime joj nisam saznao.Proslo je mjesec dana a od Gorana ni traga.Bas kao sto sam i mislio.Nazvah Saleta i rekoh da treba da odemo do onih na pijaci.Rece da ce me cekati tamo i objasni gdje je njihov stand.Kada sam dosao stadoh pred stand a Sale je vec raspravljao sa Goranom a ona je bila iza pulta ,crvena kao bulka i vjerovatno preplasena.

Ona:

Dodje i onaj Miki.Odmjeri me bilo mi je strasno.
-Druze gdje je lova ?
-Opet su nam uzeli robu ali nabavili smo drugu.Bice,majke mi,samo da nesto prodamo za sedam dana.Goran prica, i sere, nema sanse da to ispostujemo.Kreten nas je sa ovim zelenasima jos vise zavalio.
-Za sedam dana 2000 i ostaje ti jos 2000 i ono sto sam ti dao.Jebiga druze biznis je biznis. Jos nesto posalji zenu sa parama za sedam dana tebe ne mogu da gledam.
Zaledeila sam se kada je rekao da ja donesm pare.Goran je samo klimnu glavom.Kreten.
Za sedam dana imali smo samo 1000 i sa tim sam cekala na stanici gdje su mi rekli.Boze sta ce biti.Staje auto,vozac otvara vrata i govori mi da udjem.Kao hipnotisana ulazim unutra.

Ja:

Sjede.Vidjelo se da je uplasena.Bilo mi je malo zao i ja se osmjehnuh i pitah sta ima.Ona odmah poce da se pravda kako su skupili samo hiljadu, da ce kasnije dato jos itd.Ja sam se naslusao tih prica ali u ovom momenti samo me interesovao nje lijepi dekolte iz koga su virile sisice.jos vise sam se napalio na nju.
-Slusaj.Mozemo se dogovoriti da vas cekam ali moras samnom otici u kancelariju i popiti kafu.
Zbunjeno me gledala i samo klimnula glavom.Tada sam primjetio da i ona mene odmjerava.Dosli smo u kancelariju,ja sam uspup narucio kafu iz obliznjeg kafica.Sjeli smo, ona je cutala a ja prelomih i rekoh:
-Slusaj,nesto ce mo dogovoriti ali nesto i ti moras da uradis.Malo ces da mi obradis malog.

Ona:

Skamenila sam se.Sta on trazi od mene.Pa ja sam udata zena.Krenule su mi suze.U sta me je uvali Goran.
-Da li si ti normalan.Ja sam udata zena !
-Onda nema nista od dogovora.Znas sta slijedi.Slobodno popij kafu i razmisli.
Govori to kao da me je pitao da mu kupim cigare.Misli su mi prolazile kroz glavu.Malo prije u autu mi se nekako svidjao ovaj Miki ali sada bih ga ubila da mogu.Sutila sam jednu minutu koja je bila kao vjecnost.Ma ko ga jebe.Goran me je u ovo uvali a ja treba da mislim na njega.Ustadoh iz stolice.
-Kako ce mo? rekoh odlucno.
On se okrenu nasuprot njegovog stola i rece da mu otko*am hlace.Klekla sam ispred njega i otko*ala kais i hlace.Zavukoh ruku i izvadih poludignuti kurac koji je bio dosta veliki,veci nego u Gorana.Dosad sam pusila Gorana samo nekoliko puta i to ne narocito dobro.

Ja:

Izvadi mi kurac i polako ga poce navlaciti rukama.Bila je izgleda neiskusna u tome.Uzeh je za kosu i priblizih joj usne mom glavicu.Uze ga u usta a ja samo uzdahnu.Kako je lijepo uvlacila kurac,bila je neiskusna ali ja sam se toliko napalio da su me prolazili zmarci.Kako je vrijeme prolazilo tako je ona postajala sve opustenija i pusila je sve bolje.Lizalami je glavic pa ga opet uvlacila u usta.Volim ovu zenu.Pusile su mi mnoge sponzoruse i kurve ali ovo je do sada bilo najbolje.Nisam mogao izdrzati.Podigao sam je i poljubio.Zavukao sam ruke u dekolte I izvadio sisu.Poceo sam joj lizati i sisati bradavicu.Ona se pomalo otimala, malo sam je iznenadio sa ovim.

Ona:

-Sta to radis ? Rekao si samo pusenje !
On se nije zaustavljao.Lizao mi je i grickao bradavice kao sumanut.Boze pa i ja sam ovlazila.Je li ovo normalno.On me je natjerao na ovo a meni se cak uvrnuto svidja sta mi radi.Pokusavam kao da se opirem a napalila sam se kao kakva kurva.Zavuce ruku u moje farmerice I dodirnu moju vlaznu picku.
-Pa i tebi se izgleda svidja.
Otko*a mi farmerice i spusti ih dole.Podize me na sto,spusti glavu dole i poce da me lize.Kako je to dobro radio.To mi niko do sada nije radio.Lizao me je i sisao klitoris,umalo da svrsim kad prestade dize se i zabi mi onaj svoj kurac do kraja.Vrisnula sam i od bola i od uzbudjenja.Jebao me je kao niko do sada a ja sam mu se prepustila kao poslednja kurva.Nabijao mi je kurac,prvo brzo pa onda lagano.Izvukao bi ga pa trljao od moju picku pa onda naglo gurnuo do kraja.Kako dobro jebe.Cak sam i to pomislila.Onda sam eksplodirala i jauknula od uzitka.On tada izvadi kurac, spusti me sa stola u klececi polozaj i gurnu mi kurac u usta.Uvlacila sam ga i dudlala a onda je eksplodirao I pola mi je uletjelo u usta dok sam se snasla i izvadila ga.I dalje me je spricao po faci i kosi.Navukao je farmerice i podigao me je oonako polugolu sa poda.Tada me je tako strasno poljubio da sam pomislila da je ovaj lud,pa upravo mi je svrsio u usta i jebao me je kao zadnju kurvu a sada me ljubi kao da me voli.Oci su mi zasuzile.Sta se ovo desava.

Ja:

Rekao sam joj da sada moze ici i da ce mo se cuti.Obukla se i suznih ociju izasla van.Boze pa ja sam se zaljubio u ovu zenu.Ona je udata ali ja sam bas odlepio.Nedugo potom upada Sale :
– Ej,vidio sam onu sto nam duguje.Je li dala pare.
– Jeste 1000.
– Sta 1000 ? Dodju nam vise.Sta je bilo stari, nesto si mi cudan?
– Upravo sam kresno ovu.
– Ooo jebote pa ti stvarno znas da poslujes.Zaradjujes i jebes.Kad cu ja malo naplacivati kamatu ?
– slusaj Sale.Mozes da jebes koju hoces,mozes da uzmes pare,ali ovu ne diraj
– Care ti si se zaljubio bog te jebo !
– Jesam li se ja zaljubio ili nisam nije tvoj problem kazem ti.Ovu nesmijes da pipnes.U redu ?
– Nema problema druze.Mogu li ti biti kum ha,ha,ha,ha.
Kreten.Nasmijao sam se i ja.Sale je bio zajeban momak i svakom drugom bi jebao mater ko bi mu rekao sta smije a sta ne smije ali mi smo bili kao braca.Nozda je jedina dobra stvar koju rat moze stvoriti neraskidivo prijateljstvo.

Ona:

Isla sam do kuce kao drogirana.Sta je ovo sada bilo ? U sta sam se to pretvorila.U obicnu kurvu koja se jebe za dug.Kako cu Goranu pred oci.Usla sam u kucu i odmah u kupatilo.Goran se derao iz dnevne staje bilo i kako je proslo.On je gledao utakmicu.Boli njega kurac.Misli da su zelenasi crveni krst.Izasla sam iz kupatila i odlucila reci Goranu sta se desilo.On je blenuo kao hipnotisan i cutao.
– Reci nesto molim te ?
– Sta da ti kazem kurvo.Jebes se sa scakim mamu ti jebem.
– Ali Gorane morala sam.Prijetio mi je da ce prebiti tebe,mene,sve nam uzeti.

Plakala sam I molila Gorana da mi oprosti ali on se samo drao na mene i ja sam otisla u sobu,Razmisljala sam o svemu.Razmisljala sam I o Mikiju i njegovom poljubcu.Strasno.Pa on me prakticno silovao a ja jos mislim o njemu.Goran je usao u sobu i rekao da ustanem iz kreveta.Tada mi je odvalio tri samara da sam nakon treceg pala na pod.
– Sutra dolazi moja sestra.Rekla je da ce mi pomoci da vratim dug.Ti kurvo spremi nesto i idi u dnevni da spavas.Necu da te vidim.A jebacu ti mater jos za ovo.

Placuci sam otisla u dnevni i legla na trosjed.Zaspala sam kasno.Ujutru kada sam se probudila otisla sam u kupatilo I vidjela modricu ispod oka.Boze pa zbog Gorana sam sve ovo radila a on meni ovako.Sta da radim sa svojim zivotom.
Goran je ustao.Pokusala sam nesto da mu kazem ali nije me primjecivao.Rekao je da njegova sestra dolazi oko 12 I da nesto pripremim.On ce doci tada sa njom.Izasao je iz kuce.Ja sam se malo sredila i pripremila lijep rucak da malo oraspolozim Gorana.U 12 i 15 otvorila su se vrata i usli su Goran i njegova sestra Gorana.Odmah sa vrata me je Gorana napala:
– Kurva si ti ,govorila sam ja mom Goranu.Ti nista ne vrijedis.Majku ti tvoju kurvinjsku.
Vidim Goran je svoju sekicu vec pripremio.
– Ne spominjite mi pokojnu majku.Ja sam to i uradila zbog Gorana.Da si nam ti pozajmila pare do ovog nebi ni doslo.
– Ma ti si obicna kurva.
– A ti si ko bolja.Vjerovatno u tom hotelu si nevinasce.Udala bi se do sada da vrijedis.
Tada Goran pridje I udari mi jos jedan samr i ja padoh.
– Udri kurvu,nije bolje ni zasluzila.Rece njegova sestra i zacu se zvono na vratima.

Ja:

Tu noc sam razmisljao o njo i odlucio sutra otici sa Saleto do njihove kuce da se dogovorimo oko duga i da je vidim.Dosli smo pred vrata I pozvonio sam.Vrata otvri Goran.Kada me je ugledao problijedi pa pocrveni i drsko me upita sta hocu.
– Slusaj stari, mnogo se ti kurcis a dugujes mi velike pare.
– Pare ces dobiti sada i odjebi.
Sale krenu da ga odalami ali ja ga zaustavih I bahato udjosmo u kucu odgurnuvsi Gorana u stranu.Kada smo usli stajala je neka plavusa 30-ih godina na sred sobe a na podu je plakala ona.
– Sta se ovde deseva
– Ko si ti majke ti? pita ona plavusa.
– To je taj. rece Goran meni iza ledja.
– A ti si taj jebac moje snajke.
Tada se ona okrenu i vidio sam joj modricu ispod oka i crvene obraze. Krv mi je udarila u glavu.Refleksno sam krenu prema njoj i digao je sa poda.
– Je si li ti ovo uradio frajeru.Tuces zene picko aa ?
Prisao sam mu i odvalio ga sakom.Pao je kao pizda i poceo da moli da ga pustim,da ce mi njegova sestra dati pare itd.Njegova sestra rece da ga ne diramo i izvadi bunt novca i pruzi prema meni.Uzeh pare I sjedoh.Sale je nijemo stajao.
– Ovako ce mo.Ove pare pokrivaju dosadasnji dug ali u medjuvremenu moras da platis jos jedan penal.
– Kakav sad penal ? drsko rece njegova sestra.
– Sale ce ti jebati sestru.Vidim da je provjerena kurva.Ako ne pristajes polomicu ti i ruke i noge pa kad zarastu ponovo cu ti ih lomiti dok ne pristanes.
E sada je situacija bila malo ozbiljnija.Njegova sestra je problijedila i cekala sta ce biti.On je pogleda sazaljivo aSale se iznenadi mom prijedlogu ali vidim vec je balio nad ovom plavusom I prijedlog mu se svidio.Ja se okrenuh ka njoj a ona je gledala u mene sa nekim cudnim ali prijatnim pogledom.Uzeo sam je za ruku i izveo napolje.Rekao sam joj da me ceka u mom autu.Vratio sam se u kucu.Sale vise nije nista cekao,prisao je plavusi,gurnuo je u klececi polozaj,izvadio kurac i gurno joj ga u usta.Goran je okrenuo glavu ali jas mu prisao uhvatio ga za potiljak i natjerao da gleda.Seka mu je pusila Saletov kurac vrhunski.Vidi se da zna znanje.Sale je grugo drzao za kosu i duboko nabijao svoj pozamasan kurac u njena usta.Grcala je kucka ali Sale se nije dao smesti.Nakon par minuta pusenja Sale je podize okrenu i savi preko naslona trosjeda, strgnu joj gacice ispod suknj i snazno zabi kurac u nju.Jauknula je i pocela da moli da je jebe polako.Goran me poce preklinjati da prestanemo a ja mu opalih cusku i rekoh da suti.Sala ga je krvnicki nabijao a ona je cvilila kao kucka.Culo se udaranje njegovih muda od njene prepone.Tada joj poce nabijati prst u dupe i ona zacvili.
– Sta je kurvo.Nemoj mi reci da te svabe ne jebu u dupe tamo. rece Sale.
– E jebali ne jebali sad ces ga primiti i tu.
Izvadi kurac iz picke i poce ga gurati u njeno dupe.Ona se poce izvijati i moliti da to neradi,da nije nikada primila u dupe ali Sale gurnu glavic i ona zajauka.Polako,malo po malo,udje sav i krenu da je jebe u dupe prvo polako a onda sve brze.Cvilila je,bila je raspolovljena njekurcem.Ulazio je u nju kao lud.Nakon par minuta pocela je da stenje kao da uziva.Kurvi se svidjalo.Sale je primjetio da se vise ne brani kao prije pa je prokomentarisao:
– Sta je kurvo.Svidja ti se.Reci da ti se svidja.
– Sviiiidja mi se.Saaaaamooo jebi.
Nakon nekog vremena svrsila je kao kuja a Goran je zabezeknuto gledao kako mu sestra uziva dok je jebu u dupe.Sale poce jako stenjati I napuni joj dupe spermom te izvadi kurac skinu je sa trosjeda I naredi joj da ga dobro oblize sto ona malo sa gadjenjem uradi.

Ona:

Sjedila sam u autu pola sata.Sta li oni tamo rade ? Sta ce biti sada ? Moram priznati da mi se svidjelo zastitnicko ponasanje Mikija prema meni tamo.Tacno sam primjetila da je pobjesnio kada je vidio moju modricu ispod oka.Je li moguce da mu se stvarno svidjam I da ono juce nije bilo puko izivljavanje.Ali ja sam udata mada ko zna da li cu I dalje biti poslije ovoga.Izadje Miki a za njim I onaj drugi glasno se smijajuci.Udjose u auto a Miki rece onom drugom da ce ga prebaciti do grada a ja I on imamo obaviti jedan razgovor.
Odvezli smo Mikijevog druga I otisli u jedan hotel.Sjeli smo u restoran i Miki naruci pice.
– Slusaj.Poslije ovog naseg razgovora mozes raditi sta hoces.Nisi vise nista duzna ni meni ni mom drugu. Od kada sam te ugledao ti se meni svidjas a od juce sam zaljubljen u tebe,Mozda ti je ovo previse sto se dogadja ali evo,uzecu ti sobu u hotelu na tri dana.Dacu ti I nesto para da mozes da kupis neku garderobu je*ve ti je ostalo kod kuce.Budi ovde,razmisli o svemu.Ja te volim i zelim biti sa tobom.Onaj tvoj te ne zasluzuje je*i ti pamtna i lijepa zena.A kada te jednom udari nece nikada prestati,vjeruj mi.Ti razmisli bez obaveze.Evo ti moj broj telefona ako zelis da me vidis ako ne samo otidji kad hoces is hotela i svu ti srecu zelim.
Izgovori ovo u dahu I ode.Otisla sam na rece*iju uzela kljuc od sobe,istusirala se i legla sa svojim mislima.Bez obzira na sve sto se dogodilo nista ljepse ni sladje nisam od muskarca cula kao Mikijeve poslednje rijeci.On je stvarno pravi muskarac,njezan kada treba,grub kada treba.Mpzda je to to.Sudbina je cudna ali mozda su Goran i njegova glupost sa zaduzivanjem bili samo most da dodjem do pravog muskarca.Ima samo jedan mali problem i ti mora da rascistimo.

Ja:

Sjedio sam u kaficu i razmisljao da li sam rekao sve kako treba i da li ce me nazvati.Bice sta ce biti.zazvonio mi je mobilni.Bila je to ona.
– Dodji u hotel da nesto rascistimo.Soba 63. I prekinu vezu.
Stvorio sam se kao munja pred hotelom i otisao pred njenu sobu.Pokucao sam,usao,stao i vidjeo nju u bade mantilu na krevetu naslonjenu kako gleda u mene.
– Imam jedan uslov.
– Kakav uslov.Za sta ? bio sam malo zbunjen.
– I ti se meni svidjas ali ako ce mo biti zajedno moras ostaviti ovo cime se bavis.
Sjeo sam pored nje,pomazio je po mokroj kosi I strasno poljubio.
– Ja bih ubio za tebe a ne ucinio takvu sitnicu.
Lagano sam joj skinuo bade mantil,stala je ispred mene.Bila je ko bozica.Predivne sise i lijepa obrijana picka su stajali na njoj kao ukras.

Ona:

Poceo me je ljubiti od vrata preko mojih sisa,stomaka pa sve do moje picke.Onda je jezikom poceo obradjivati moj klitoris a meni su klecale noge onako stojeci ispred njega.Lizao me je a iz mene je tekao potok.Polegao me je na krevet a on je ustao i skinuo se stalno gledajuci u mene.Imao je predivno tijelo i oziljak na ramenu (kasnije sam saznala da je bio ranjen u ratu).Ponovo je spustio glavu medju moje noge i lizao mi picu kao sumanut.Ja nisam mogla da izdrzim i svrsila sam jako i glasno.Onda jme je opkoracio preko mojih grudi i stavio svoj tvrdi kurac na moje usne.Prihvatila sam ga rukama i usnama a on ga je polako gurao u moja usta.Sada sam vec pusila sa vecim zarom a kurac mu je bio velicanstve.Uzdisao je i uzivao a ja sam opet pocela da vlazim i da se palim.Ustao je,podigao mi noge na ramena i polako gurnu kurac.Kakav je to bozanstven osjecaj.Gurao ga je prvo polako a poslije sve brze.Stenjala sam,cvilila i izvijala se pod njim a on je gurao kurac u mena kao da mu je poslednja jebacina.Onda me je okrenu na sve cetiri I gurnuo ga s guza.Goran me nikada ovako nije tuco.Udarao me je po mom dupetu a ja sam se kao kucka jos jace nabijala na njega.U jednom momentu osjetila sam da cu svrsiti I on je rekao mogu li u tebe.Samo sam mu rekla da me jebe i da ne prestaje a on je poceo jos jace da ga gura i kad je poceo da me puni svojom spermom i ja sam svrsila.Izvadio je kurac a ja sam se okrenula i oblizalaga od sperme i mojih sokova.
– Ovo mi je bila najbolja jebacina u zivotu.
Prvi put sam ovako bezobrazno pricala o seksu.

Ja:

– Nadam se da ce biti jos boljih.
Rekoh i poljubih je.Njene vrele usne mi razigrase srce.Da mi je neko pricao da cu ovako pronaci zenu svog zivota ne bih im vjerovao.Te noci smo jos mnogo puta se kresnuli i za devet mjeseci sam dobio cerku.Jos uvijek smo u sretnom braku i mnogo se volimo.Ja se naravno bavim jednim drugim legalnim poslom I super nam ide.Sale mi je bio kum I on radi drugi posao.

AAA da,ta ONA, moja zena se zove NINA !!!