Osveta (Bisex Priča)

65
Share
Copy the link

-Dok su se zvanice opijale slaveći radnu pobedu u poslovnom svetu u sali ispod,ona je u suzama vrištala pocepane odeće,cepao joj je gaćice i snažno joj gurnuo svoj tvrdi kurac,tucao je do besvesti od glasne muzike niko nije čuo njene krike,uzdahe,vapaje,na trenutak joj je bio Šef koji je pozvao u kancelariju da joj čestita poslovni uspeh,gledala ga je kao oca a u drugom bio je zver koji joj je nasilno uzeo nevinost.
Tucao je kao životinja dok nije svršio i zadovoljio sebe,rekao joj je cinično kako to ništa nije strašno i da je ona sada žena.

,,Halo,,-javila sam se na telefon koji me je usred noći trgao iz sna,
,,Halo Lidija,ja sam,,-to je bio moj mlađi brat Stefan,zvučao je uznemireno dok mu je glas drhtao.
,,Otkud to da me zoveš u 3 ujutru,,
,,Sanela je u bolnici,,
,,Šta to govoriš,,
,,Zvali su iz Urgentnog Centra,ona je žrtva silovanja,,
,,Odmah dolazim,,
-Jurila sam gradskim ulicama kako bih što pre bila sa svojom sestrom,iznutra me je izjedao bes pitala sam se ko je mogao da bude takva životinja da siluje mladu devojku i dobru kao što je ona.
Sastali smo se Stefan i ja u Bolničkom holu sa dežurnim Doktorom koji nam nije davao neke nade,
,,Vaša Sestra je teško povređena,vaginalne povrede,unutrašnje krvarenje,,
,,Doktore recite mi da će biti dobro,molim vas,,-plakala sam čupajući kosu
,,Ne možemo da zaustavimo krvarenje,žao mi je,,
,,Zna li se ko je to uradio,krvavo će mi platiti,,
,,Detektiv Kinkejd vas čeka u sali,,
,,Morate nam dozvoliti da je vidimo,,-povikao je Stefan
,,Ona je u teškom stanju,,
,,Morate,,-vrisnula sam iz očaja.
,,Dobro,soba 319,,

-U krevetu je ležala izgubljena devojka sa vidnim povredama na licu,malaksala,silovana,mučena i izneverena,pala sam na kolena kraj kreveta svoje ljubimice,mrmljala je stezajući mi ruku,

,,O…n ,On….,,
,,Ko ti je ovo napravio,znaš li,,
,,Ubiću ga ko god da je to uradio,,-kroz zube je vikao Stefan milujući je po kosi.
,,Moj Šef Parker,on me je silovao,,-poslednjim atomima snage je izgovorila njegovo ime pre nego što je izdahnula.
Bili smo uništeni,slomljeni,Detektiv koji je istraživao slučaj saopštio nam je da ne postoje dokazi da je Vlasnik Kompanije Džefri Parker u kojoj je moja sestra radila imao bilo kakve veze sa njom,čak su neki svedoci tvrdili da je sve vreme bio na zabavi,tužili smo gada ali njegovi skupi fensi Advokati,moć i prljavi novac učinili su ga slobodnim čovekom.

U novinama je izašao oglas za prijem Asistenta Generalnog Direktora Kompanije,tražile su se mlade devojke prijatne spoljašnjosti.
Odsekla sam kosu,promenila šminku,nabavila seksi poslovnu garderobu,poigrala se sa privremenom zamenom identiteta,pažljivo sam prikrila svaku vezu sa mojom poklojnom sestrom Sanelom tako da je igra mogla da počne.
Svojom lepotom,šarmom i darom za manipulaciju uklonila sam svaku konkurenciju sa puta,dobila sam radno mesto Asistenta koje je On smatrao zabavom za svoj kurac.
Dok smo radili zajedno stalno mi se nabacivao ali ja sam ga zavodila a istovremeno i odbijala,kada je bio sit izazivala sam mu glad,kada je bio vreo ja sam ga hladila,poludeo je zamnom,pratio me je kao ker,kada je najviše želeo da me tuca ja bih mu ga izdrkala,voleo je da mi sisa bradavice u njegovoj limuzini dok smo išli na službeni put.
Postao je moja igračka,voleo je ponekad grubo da se igra,pokazivao je znake nasilja ali bih ga diskretno smirila šamarom,znao je da svrši dok ga palim svojim glasom i vlažnim jezikom dok oblizujem usne.
Palilo ga je da mu sisam kitu dok je u odelu,svaki liz po njegovom glaviću stvarao je u meni osećaj užasa ali to je put koji moram proći kako bih ga slomila i dovela ga u stanje horora koji je preživela moja sestra u poslednjim trenutcima života.
Ubedila sam ga da probamo malo sa drugim muškarcima,bilo mu je odvratna pomisao,

,,Nikada nisam bio sa muškarcem,,-gadio se.
,,To je tako horny za ženu gledati kako se ljube dva muškarca,,
,,gadno,nikada za svojih 45 godina nisam pomišljao na to,,
,,Zar me ne voliš macane,,-prenemagala sam se kao mala mačkica koja želi da se mazi.
,,Volim te,lud sam za tobom,,
,,Onda pristani na sex sa muškarcem,to će me dovesti do ludog svršavanja,pali me to,,
,,Dobro ljubavi,sve za tebe,,
,,Ako mi to učiniš,daću ti da mi poližeš ribicu,znam da voliš,,
,,Hoću sada da je ližem,,-razmakao mi je noge
,,Ne,ne,ne budi nevaljao,znaš da ti za to sledi kazna,,-lupila sam mu šamar koji ga je više napalio nego zaboleo jer nije mogao potpuno da mu se digne ako nije na bilo koji način upotrebljavao silu.
Naša službena putovanja bila su u znaku igrica,drkala sam mu kitu i pušila,postao je moj rob,bio je moja igračka ali za konačno sprovođenje osvete trebao nam je još neko.

Malo po malo ubedila sam ga da otpusti svog Šofera Erika i da uposlimo nekog mladog i lepog mačora,sportistu,bildera jer nam je trebao da nas zadovoljava usput na kilometrima dosadnog putovanja.
Na brzom konkursu javio se moj brat Stefan,zalizao je kosu,trimerom sredio bradicu,doterao mišiće u teretani,bili smo oni isti njegovi neprijatelji iz sudnice a tako novi i nepoznati za njega,
nije ni slutio da će postati žrtva sopstvenih strasti.
Nakon povratka sa jednog putovanja stali smo kraj puta,Stefan nam se pridružio u zadnjem delu limuzine,specijalno za ovu priliku obukla sam čipkani crni brus i roze gaćice,dala sam mu da mi dira prstima sveže obrijanu pičkicu,bio je obuzet strastima,potpuno je zaboravio na Stefana koji je u međuvremenu izvadio kurac iz svojih pantalona.

,,Sada ćeš da probaš drugu stranu seksa,,-razvalio mu je takvu šamarčinu da ga je zalepio za sedište.
,,Znaš li ko je bila Sanela Jang,govori,,-uhvatila sam ga snažno rukom za vilicu.
,,Ne znam,mislim da je radila kod mene,neko nevažan,,
,,To je naša sestra,nama je bila važna,pederčino,,
,,Silovao si je,zbog tebe je mrtva,sada ćeš da upoznaš kako je biti silovan,,

Stefan je bio izuzetno snažan,pokidao mu je kaiš i strgao pantalone,pljunuo je u šaku i ovlažio mu ovlaš čmar,stavio mu je kurčinu,gad je vrištao od bolova ali ga niko nije mogao čuti u blindiranoj limuzini,doživljavao je deja vu od one noći,nateran je da oseti isto ono što je Sanela preživljavala i osećala ponižena i iskorišćena,dok ga je karao Stefan ga je čvrsto držao za vrat nabijajući mu glavu u kožno sedište,od moćnog i bogatog biznismena srozan je na jeftinu iskorišćenu kurvu slomljenih osećanja,Stefan ga je okrenuo i svršio mu po faci.

Bio je zgađen i u čudu šta ga je snašlo,Stefan i ja smo se obukli i izašli napolje,gad je histerično pretio,
,,Mrtvi ste,ja sam bogat,imam novac,moć,postaraću se da patite,,
,,Sada ti to ništa ne vredi pizdo,,-daljinskim sam aktivirala automatsku bravu na vratima,nije mogao napolje,Stefan je pustio ručnu i limuzina se polako spustila na prugu.

Krenuli smo polako putem ka novom životu užasnuti svojom osvetom sretni što je pravda za Sanelu zadovoljena jer u surovom svetu gde je novac Gospodar možda su ovakve stvari prinudna realnost je*u ruke moćnika suviše dugačke pa bi i lovac postao plen,iz razmišljanja nas je trgao udar Voza u njegovu limuzinu i plamen koji je obrisao tragove naše osvete i vratio nam ponovo naše živote.