Games of…

45
Share
Copy the link

Sedeli smo na teresi i gledali izlazak sunca. Predivna priroda, cvrkut ptica, sunce koje nas je obasjalo. Doduše, kasnije će se ispostaviti da će nas obasjati još dva puta. Ne baš sunce ali kao da je ono i bilo u vidu naših starih poznanika s kojima smo provodili lepe trenutke. Čekali smo da nam se pridruži još dva para s kojima smo se družili ali uvek odvojeno. To bi nam bilo po prvi put da smo u skupini od 3 para. Put do vikendice je bio težak ali se prvo pojavio jedan auto a nakon sat vremena i drugi. Upoznali smo ih i uz neizbežnu kafu započeli razgovor.
Nekako se u vazduhu osećala pozitivna nervoza i želja da se krene sa onim zbog čega smo se i okupili. U tu svrhu smo im predložili da se igramo igrica koje smo im unapred pripremili a u cilju opuštenja i dostizanja tačke kada ćemo se svi skupa opušteno potucati.
Za početak smo im podelili po 5 plavih i 5 crvenih papirića na kome su trebali da napišu seksualne poze i situacije. Na plavim papirićima smo pisali zadatke za muškarce a na crvenim za žene. Pisali smo ih u krug i čitali naglas kako se ne bi ponavljale. Bilo je tu opisano raznih poza i situacija. Od klasičnih poza u situaciji jedan na jedan do situacija da muškarac ili žena budu sa po 2 ili 3 partnera suprotnog pola.
Atmosfera se automatski opustila a poprilično smo se i bili uzbudili. Ostavili smo crvene i plave papire odvojeno i okrenuli ih tako da se ne vide na dve odvojene gomile. 30 muških i 30 ženskih zadataka je čekalo da se izvrši. Prijateljima smo rekli da smo u daljem toku druženja dogovorili da igramo poker u skidanje. Svako igra za sebe i ko izgubi partiju skida jedan deo odeće. Igramo poker do kraja, odnosno dok se svi ne poskidamo. Onaj igrač koji nema na sebi odeću a izgubi partiju mora da ispuni usmeni zadatak koji mu zadaje pobednik partije. Zadatak se ispunjava oralno tj. jezikom i usnama i traje jedan minut. Na taj način smo želeli da se svi još više opuste, da im se još više probudi želja i da damo vremena vinu da nam da pravi efekat.
Delili smo karte, pričali, skidali se… a uzbudjenje je raslo. Baš kao i bradavice kod devojaka, količina sokova u njihovim gaćicama i veličina penisa kod muškaraca. Aplauz za skidanje brusa je dobila omalena crnka Saška. Lepe grudi i lep stomačić koji je imala su zaslužili i mnogo više što će kasnije i dobiti. Još nekoliko partija, nekoliko čaša vina i nekoliko aplauza za svaki donji veš koji bi bio skinut. Moj dečko u boksericama, Saška u tangicama, prijateljica Vesna bez gaćica sa prelepom ribi* ali sa brusom na sebi i dva muškarca ko od majke rodjeni. Ja sam imala brus, gaćice i cipelice.
I desio se prvi oralni zadatak. Vesna pobednik a Zoran Saškin partner gubitnik. Dobio je zadatak da u narednih minut vremena poliže Vesninu pičkicu ali samo tako što će jezikom ići po usminama u krug. Bez masiranja klitorisa ili ulaženja u dubinu. Svi oduševljeni i napaljeni gledamo kako izvršava zadatak i polako ludimo. Idemo dalje. Nekoliko partija i ja ostadoh gola, Vesna baca brus i samo moj Ivica ostaje u gaćama.
Iskreno nadala sam se da će ovo duže trajati ali sada je samo trebalo odraditi još jednu partiju gde će on izgubiti i krećemo na pravu akciju. Ali do tada smo odigrali još 7-8 partija. Vesna je polizala moju ribicu, ja sam pušila minut vremena Zoranov kurac dok je Saška dobila zadatak da puši kurčeve dvojici muškaraca koji nisu njeni partneri naizmenično. Gledali smo i Sašku i Jocu u 69-ci i još par nekih lizanja i pušenja kada je i moj partner napokon skinuo bokserice.
Sada treba da krene prava akcija. Dogovorili smo se da i ti zadaci traju po minut vremena. Trebalo nas je videti. Da smo mogli ekplodirali bi smo. Ovde je pravilo bilo da ne možeš biti sa svojim partnerom i da ukoliko izvučeš zadatak sa jednim partnerom budeš prvo sa jednom damom/muškarcem a u narednom sa drugim i tako u krug. Ukoliko je zadatak sa dva partnera onda se podrazumeva da tu ne učestvuje tvoj. Pravilo je bilo da u jednom deljenju pobednik izvlači karticu a sa druge strane i njegov partner izvlači karticu za suprotni pol.
Prva partija i …. Joca pobednik. On izvlači mušku karticu a njegova Vesna žensku. Njegov zadatak je da pojebe jednu od nas dve otpozadi a Vesna dobija zadatak da sedi na kurcu jednog i puši kurac drugog. On izabira Sašku a ja jadna u ovom zadatku ostajem bez uloge. Saška mu je namestila svoju divnu guzu. Ivica je seo na fotelju, Vesna ga opkoračila a Zoran joj primakao kurac glavi. Ja im merim vreme – katastrofa. Kreće akcija. Ne znam gde da gledam. Da li u divljačko jebanje Saške ili u dvostruko uživanje Vesne. Imala sam utisak da je Saška svršila negde na pola minuta. Lepo je bilo gledati i kako Vesna skače po jednom kurcu pušeći drugi. Prodje i taj minut. Mislim da sam htela da umrem od bolova u stomaku koliko sam želela da se jebem.
Druga pratija i … ja pobednica. Izvlačim karticu. Piše: sa jednom devojkom u 69-ku, ona dole, ja gore, njen jezik na mom klitorisu. Jedan tip te jebe otpozadi a drugom pušiš kurac. Izabiram Sašku, nameštam se, Zoran da me jebe a ja pušim Joci. Za to vreme Ivica treba da stojećki jebe Vesnu otpozadi. Krećemo. Fantastično, fantastično jebanje uz još divlje lizanje i pušenje. Pogledom gledam kako Ivica rastura Vesnu. Možda je bilo i više od minuta ali niko nije zamerio.
Treća, četvrta, peta…deseta… Svi su me jebali, svima sam pušila, svako je svakog jebao, lizao, pušio…mislim da sam negde kod osme partije svršila dok sam skakala po kurcu….
Jedanaesta mi je bila nekako zanimljiva. Sva tri muškarca su ležala na ledjima jedan do drugog a ja sam trebala da skačem po kurcu svoj trojici po dvadesetak sekundi. Nikada do sada nisam imala u sebi tri različita kurca u tako kratkom periodu. Posle toga je Ivica odradio zadatak tucajući Sašku u usta prilikom čega joj je i svršio unutra.
Žurka je otišla u željenom pravcu. Par puta smo pravili kratke pauze da se muškarci povrate, da odemo do wc-a, da sipemo piće. U nastavku su muškarci dobili na snazi nakon početnog svršavanja pa smo znali i da produžimo zadatak duže od minuta. Saška je urlala dok je bila u sendviču a njen suprug je uživao u tom pogledu dok sam mu ja sisala jaja. Sisala sam mu ih naizmenično a u jednom trenutku sam uspela i da ih oba stavim u usta.
U nekoj od partija izvukla sam da me obradjuje jedan par tako što će me tip tucati u guzu a dama lizati mačkicu. Bilo mi je jako jako lepo. Vesnin dečko nije stajao sa jebanjem a ona je gotovo perfektno olizala moju mokru mačkicu.
Negde oko dvadesete partije smo jednostavno prekinuli jer nam je trebalo da se dobro izjebemo, bez pauza u kojoj bi smo igrali karte. Jednostavno smo poludeli od jebuckanja od po minut vremena. Ja sam se jebala sa Jo*. Skakala sam po njemu, trljala klitoris dok me nije položio na ledja, raširio mi noge i ubio od kurca. Grudi su mi letele na sve strane, bila sam napaljena i držala se rukama za Sašku koja je bila jebana otpozadi. Jednostavno nju je i trebalo tako jebati. Neverovatnog dupeta, ukrašenog prelepom tetovažom i njenim prstićem koji je često bio u njenoj guzi dok bi je neko jebao.
Druženje nam je u potpunosti uspelo. Do kraja dana smo odradili zadatke. Odmarali smo uz razgovor i filmove. Jebali bi se opet divlje, naizmenično. Omogućili smo svakom da bude sa po dvoji* ili sa po dve odjednom. Fino su me izjebali Joca i Zoran zajedno. PRvo me Joca jebao u pičkicu a Zoranu sam pušila. Onda me Zoran jebao u dupe a Joci sam pušila da bi na kraju bila u sendviču njih dvojice. Ivica je za to vreme naizmenično jebao Sašku i Vesnu. Obe su se naguzile jedna pored druge i on se stalno prebacivao sa jedne na drugu.
Zaspali smo izmoreni i sutradan sedeli u vikendici do podneva i imali seks sa manje intenziteta da bi se na kraju pokupili i otišli prezadovoljni. Naravno, i dalje se okupimo, igramo karte, izvlačimo zadatke. U medjuvremenu smo ih i detaljnije razradili tako da su svi sočni, uzbudljivi, različiti. Ali o tome drugi put. Naravno samo ako pokažete interesovanje za nastavak.