Ljubavnici..

18
Share
Copy the link

Toplo letnje jutro. Probudila se oznojena, vruceg tela. Protezala se gola, mekana, sva podatna, a zeljna jutarnjeg mazenja. Budila se do kraja milovanjima tela, prolazeci dlanovima preko vitkih nogu, krila i cvrstih dojki. No, nije bilo mnogo vremena. Valjalo je na posao. Istusirala se i posla njegovom uli*, uz reku nad kojom je pirkao vetric, dok su se zalosne vrbe ogledale u vodi.
Bila je zgodna plavusa u laganoj zelenoj haljini s dubokim izrezom na ledjima, koja su vec bila preplanula od suncanja. Svaki korak otvarao je razrez sve do bedara. Ruke su joj bile gole. Bila je privlacna i izazovna, a svesna i sama toga.
Sustigao ju je automobilom na kraju ulice u kojoj je stanovao. Povezao ju je. Bili su ljubavnici vise polju*ima, pri* i stihovima, no telom. Ali, danas je bila neodoljiva. Pozvao ju je na ranu jutarnju crnu kafu u svoju kancelariju. Radili su u istom preduzecu.
Na poslu, ona se presvukla u belu radnu odecu, ispod koje je imala samo male, bele gacice, cija je uska traka medju nogama jedva prekrivala podsisanu i oblikovanu sumicu njenog Venerinog brega.
On ju je vec cekao sa smeskom. Pruzili su si ruke, isprepleli prste, a onda je bila privucena uz njegovo telo. Ljubili su se. Sedela je u naslonjacu, dok je on zakljucavao vrata, a potom bio uz nju, na kolenima i ljubio joj lice, usne i noge, kad je zadigao haljinu. Krao se dlanovima prema preponama. Mrmljao joj je nezne reci onim svojim sonornim baritonom, zbog kojeg ga je zvala Lepi glas. Rasko*ao joj je haljinu na grudima i ljubio joj tople, oble, cvrste grudi, naslanjao lice na njih, a ona mu je mrslia kosu. Bio je nadrazen. Na pantalonama se videla nabreknutost njegovog uda.
Odgurnula ga je i pozelela kafu. Vec je cekala. Sedeli su svako u svom naslonjacu, pijuckali crnu tecnost i gledali se. Ona ga je gledala izazovno, lizala i grickala kockicu secera, oblizivala svoje usne, mazno mu se smesila. I on nije mogao da izdrzi, evo ga, vec je opet bio uz nju.
Podigao ju je, cvrsto zagrlio i poljubio, a onda se svojim telom pripio uz nju. Rasko*ao joj je belu haljinu, uzivajuci u njenom telu koje je izranjalo iz tkanja. Stiskao joj je guzu, ljubio usne i vrat, dojke i trbuh. Kleknuo je pred nju i polagano joj svlacio gacice, ljubeci svaki komadic gole koze. Zario se jezikom u njeno medjunozje, pa joj lizao noge sve nize i nize, do kolena i natrag. Cvrsto ga je drzala za glavu, milovala mu potiljak, cupkala gustu, crnu, kovrdzavu kosu. I, uzivala.
Onda je on ustao i odbacio sa sebe majicu, pantalone, rublje. Ud mu se ustobocio u punoj erekciji, tako lep bez kozne kapice. Nije joj dao vremena da uziva u gledanju. Podigao ju je lako, kao perce, uvis i drzao je pripijenu uz sebe. Obujmila ga je nogama oko struka i kao lijana se pripila uz njega. Ud joj se doticao trbuha i guze, pa kliznuo ka toploj i mokroj koki. Nagnuo se napred i spustio je u naslonjac, prstom joj rastavio toplinu koke i napipavsi klitoris, poceo ga nezno masirati. Pri tome joj je milovao dojke i ljubio usne. Dovodio ju je do ekstaze. Milovala ga je po ledjima, stiskala nogama i tek ovlas dodirivala njegov penis po samom glavicu, gde je stajala sluzava kapljica. Saputao je, bio je uzbudjen, zeljan i nestrpljiv da je tuca sto pre.
Promenili su polozaj. On je sedeo u naslonjacu, a ona je nad njim klecala, drzeci divno spolovilo u rukama. Milovala ga je i gnjecila, sve dok se na vrhu nije stvorio sluzavi, penusavi sloj vlaznosti. Tad ga je gurnula u svoju vrucu koku. Klizila je po njemu gore, dole. Opet su se ljubili, sisali jezike sve do korena. Odizala je i spustala svoju straznjicu pustajuci penis da gotovo ispadne, a onda se ponovo naticala na njega sve do korena, do jaja. Da je mogla, strpala bi i njih u sebe.
Primetila je kako se blizi vrhuncu, pa je usporila svoj hod po njegovom penisu. Umirila se. Ljubila mu je kapke na ocima, cupkala i mrsila dlake na grudima, grebla ga lagano svojim ostrim noktima po stegnima. On ju je hvatao za cvrstu straznjicu, odizao je, pa spustao, milovao joj je i stezao celo telo, trazeci svojim usnama, nabreklu, crnu bradavicu njene dojke.
Plesala je na njegovom udu velicanstveni ples. Kakvo je to bilo jutranje t*****e! Jecao je u grcu i sav pruzen u nju sve do utrobe, a onda je svrsavao dugo i toplo. Osecala je njegove vruce mlazove, ali je nastavila svoje jahanje na njemu sve dok nije zapocelo njeno dugo svrsavanje. Jos mu je ljubila usne i jos ga grebla po ledjima, a vec je dolazila k sebi posle uzivanja u ovom jutarnjem tucanju. Disali su sve tise i tise.
Kad je sve bilo gotovo, marami* je obrisala njegov penis i svoju crvenu, nabreklu koku. Obukla se i vragolasto mu se nasmesila. Osecala je njegovu spermu u sebi. I bila je sretna. Takva je posla na svakodnevni posao. I, jos je ceo dan pevusila jednu pesmu, koju su oboje voleli.
Kako li je lepo zapoceti radni dan tucanjem u kancelariji! I biti ljubavnica svom ljubavniku.