NE

38
Share
Copy the link

Došli smo pijani u njegov stan. Odvukao me je na silu, a ja slaba da se otrgnem u visokim štiklama i previše pijana da bih i mogla da hodam. Seli smo na krevet i počeli strasno da se ljubimo. Bio je grub. Kažnjavao me je za sve prethodne puteve koje sam ga odbila. Ljubio me je tako željno, da mi je njegov jezik izazivao mučninu. Postalo mi je stvarno muka. Ustala sam da krenem kući.
“Samo još malo”, rekao je i grubo me povukao nazad. Prebacio je moju butinu preko njegove, i priljubio list moje noge uz njegov nabrekli ud. “Uzmi ga”, preklinjao me je. A ja sam se uplašila, samo sam htela da pobegnem odatle. Klizio je rukom po mojoj butini dok mi je jezikom vlazio vrat, lice, grickao mi ušnu školjku. Drugom rukom mi je mrsio kosu, u stvari čupao. Vukao mi je glavu onako kako je to njemu odgovaralo. Želela sam da prestane. Ruka mu je skliznula ispod moje haljine i počeo je da pretražuje moje prepone. Uhvatila sam ga jako za ruku i odgurnula je. Počeli smo da se rvemo. Da li tako izgleda silovanje? pitala sam se. Ali ne, to nije bilo silovanje. To je neiskontrolisana požuda. Strast koja se skupljala danima, čitavog meseca koliko sam ga odbijala.
Više nije imao milosti. Kleknuo je između mojih nogu, podigao me i bacio na krevet. Legao je preko mene, pritiskajući njegovu muškost o moju ribicu. Trljao ju je. Slagala bih ako bih rekla da nisam ovlažila. Ni sama nisam znala zašto. Ali, kada mi je rekao “vidim da ti sve ovo prija. Zašto se foliraš”, shvatila sam da se između nas dvoje događa nešto zaista čudno. Nije mogao da sačeka i da mi skine unihop, uhvatio je sredinu i pocepao. Pomerio mi je gaćice u stranu i počeo da je ljubi, da je liže. Da gura jezik sve dublje u nju. Prstom mi je trljao klit dok je sisao sokove moje ribe. Koliko sam pokušala da se oduprem, još lepše mi je bilo i shvatila sam da to i njega pali.
“Daj mi samo malo da je osetim. Tako je uska. Vrela. Vlažna. Daj mi je samo malo”…molio me je, a ja sam ga rukom odgurula od sebe. To ga je ovog puta stvarno naljutio.
Legao je još jednom preko mene, ljubeći mi nabrekle bradavice koje su se ocrtavale preko haljine. Nije stigao ni da me skine. Zario ga je u mene odjednom, snažno. Ušao je ceo. Pokušala sam da se odgurnem podižući kukove i izvlačeći se, ali samo sam mu pomogla i uzbudila ga još više. Zgrabio me je za kukove i navukao još jače na njega. A ja sam se opirala. Posle petog prodiranja, odustala sam. Predala sam se. Postalo mi je lepo.
Uhvatila sam ga za kosu i povukla prema sebi. Želela sam da ga ljubim. Da ga ujedem. Zarivala sam mu nokte u leđa. Grebala ga. Povlačila ga za guzove još dublje u sebe.
“Mačkica se pripitomila. Voliš seks? Voliš?”
Zabacio mi je noge iznad glave, voli grubo. Prodirao je još jače. Bilo mi je bolno i lepo istovremeno. Bila sam na granici da svršim. Ali on je to znao. Uzdasi su me odali.
“Na kolena”, naredio je, a ja ga poslušala. Namestila sam se u nisku dogi pozu i on je ušao od pozadi. Probijao je u mene slatko me kažnjavajući. Palcem je kružio oko mog anusa. Vlažio ga pljuvačkom. Proveravao ga je. Otvarao nežno.
“NE! STANI”, zamolila sam ga, ovoga puta najponiznije što sam mogla da budem. “Ne mogu to, stvarno. to me užasno boli. Ne mogu..”
Nastavio je još jače da prodire u moju picu. Osećala sam da ubrzava tempo i da se bliži kraju. Ja sam svršila polako, stezala sam njegov ud mišićima moje vagine. Ispustila sam sokove. Izvadio ga je. Svršio je u peškir. Ja sam smirivala disanje. Legao je pored mene i počeo nežno da me ljubi.
“Idem do WC’a čas”.rekao je… i izašao iz sobe. A ja za njim, napolje iz stana. Pravo kući. Trčećim korakom ne želeći da me stigne ako me potraži.