A KOJI ME VRAG NATERA…da spijuniram….

27
Share
Copy the link

Nakon prve porfijeve price….postadoh mnogo radoznala! KO JE ONA sto ga istera iz ljusture? Kako izgleda? Sta ce da bude? Da li su stvarno pili Ozujsko
ili je to ipak bio marketing?
Krenuh u potragu. Nasla sam taj fini pristojni hotelcic ….veoma lako jer je to bio jedini gde je osoblje bilo ljubazno…(on je tako napisao)! Udjoh …recep cionar ….nasmejan ..ja iznenadjena..koji mu je moj?
Ali znala sam da sam na pravom putu.Pridjoh mu i on se nije iznenadio sto sam ja u mantilu, sesiru i naocarima. Rece mi:
-Dobar dan Bonde, sta mogu da ucinim za vas?
Znacajno ga pogledah ali on to naravno nije video i cusnuh mu 20din. i rekoh:
-Informacija?!
Kad je ugledao novac, pogleda da li nas iko posmatra i tako vesto ubaci novcanicu u dzep i rece:
-Bonde, za tebe sve!
Malo mi se zgadio jer ne volim korumpirane a bi mi zao i 20 din. ali progutah knedlu …
-Da li je ovde odseo jedan sto se sece u rucniku oko pasa?
On me zbunjeno pogleda i rece:
-Neee nemamo pasaa..
Vidim..tvrd orah…izvadih jos jednu od 20din i pitam….
-Porfi da li je ovde?
-O da…mnogo naporan tip, stalno trazi ozujsko….soba 23
Klimnuh glavom i stavih kaziprst na usta …da shvati da nikom ne govori za mene. On mi namignu i ja se ponadah da je shvatio.
Popeh se na treci sprat, naravno ne liftom jer je ona mogla doci sa njim i crkla sam dok sam se uzpentrala ali….trud se isplatio. Tek sto sam dosla na jebeni ah ah uf puu..treci sprat , vidno crknuta(nisam u kondiciji..pa sta), lift se zaustavi..
Brzo se sakrih iza kolica za prljavi ves…i osetih se kao PRLJAVI INSPEKTOR HARY…………ONA izlazi. Gledam je…mnogo zbunjena… skida gacice…pa ih obuce pa opet skida i tad popizdih i dobacih joj:
-Ne…treba da budes u njima..tako je napisao!
Ona me pogleda i rece:
-Sestro hvala ti…vise ne znam dal sam posla il sam dosla!
Nastavih da posmatram i nisam mogla da vidim koje pivo nosi jer ga je zadenula u njene ogromne sise…nije imala kud dok se oblacila i svlacila. Pokucala je na vrata, primetih kako vezba osmeh…aaaaj ma valjda joj je taj bio najbolji, vrata se otvorise i ona nestade.Cetvoronoski dopuzah do broja 23….nista se nije culo, ni cmok ni ah…Virim kroz kljucaonicu i vidim…jeeeeboooteee, koji prizor….stol, oni …ahhhh ..pozeleh da sam sa njima ali znam..napisao je da je toliko dugo ceka i nisam zelela sad da to kvarim….ali zelja je zelja…
Taman kad sam resila da uletim, necija ruka mi je bila na ramenu. U trenutku moj mozak je razmisljao..da li da ga onesposobim? Ne, okrenuh se i rekoh:
-Sta hoces bre?
Bio je to recep cionar…naravno nasmeseni pruzi mi nesto, pogledam a ono kljuc i rece:
-Bili ste siroke ruke i uskih kukova pa vam izlazim u susret.
Opet mi namignu i ode…na srecu a ja se bacih na kljucaonicu.UUUUUhh radnja je bila u toku, oni vec umazani, vidi im se zelja, iz ociju iz usta , curi , prsti vlazni…Pocela sam se oblizivati…HOCU I JA MALOOO..Na stolu je bio najlepsi primerak ikad vidjene slanine PANCETE…nigde belog saaaamo meso..i tad cujem( i dalje ne vidim) blop..otvara se pivo…ja ne vidim koje…u meni raste nevidjena nervoza, ustajem zalecem se na vrata, razvaljujem ih(zaboravila sam od silne zelje, da imam kljuc), oni zbunjeni, prislonili flase kao da su znali da cu ih oteti…ona kurva opet stavila u sise i ne da a on stisnuo butinama…unezvereno me gledaju dok se napetost siri sobom.Izvadih pistolj i rekoh:
-Slaninu da ste mi spakovali …pivo neka ostane vama ali da ga vidim!!!!
Stidljivo ga izvlace, ona iz sisa on iz butina iz cega je virila mala zvercica….ne …nego mali hrcak…a znate zasto?
Jer je pivo bilo hladno..DOMACE A NASE ………JELEN…