A koji me Vrag natjera (5)

18
Share
Copy the link

Okrenem se i povno zaronim u njeno međunožje. Dočekala me vlažna od iščekivanja. Moji prsti izazivali su nove nalete oduševljenja koje je jezik halapljivo nastojao pokupiti. Više nisam znao za sebe, nisam znao gdje su mi prsti, a gdje jezik, rukama sam širio njenu guzu, i lizao i cjelivao sve njeno. Izgubih se u prostoru i vremenu dok me svojim jezikom izluđivala do kraja. Usisavala je moj glavić, lizala ga ko sladoled, jezikom kružila po njemu, ljubila mu rupicu i stenjala i uzdisala, spremajući se da vrišti.
U jednom trenutku me prevali na leđa i okrene se prema meni:
– Želim tvoj kurac!
– Volim kad mi tako govoriš…
– Ali ja ga želiiiiiiiiimmmmmmm !

Uzme moj nabrekli kurac namjesti ga i polako sjedne na nj. Njene usmine ga zaštitinički stisnuše. Počela je skakati dok sam rukama mijesio njene sise štipkajući njene ukrućene bradavice. Stenjala je i udarala me šakama po grudima, a onda se sagne, zagrize me lagano po vratu, strese se i počne nijemo vrištat. Osjećao sam kako se grči, pokušavajući zauzdati glas i kako ga njeni mišići stežu. Konačno, svrših u njenoj vrelini.
Svalila se na krevet ne dajući da moj, još uvijek dobro držeći, junoša isklizne. Polako smo dolazili sebi, a kad je kurac konačno iskliznuo iz nje ona se premjesti i obliže ga cijeloga ostavljajući svoju pičkicu preda mnom. Nisam mogao a da joj ne priuštim i to zadovoljstvo i ja je oližem uživajući u njenom soku.
– Trebali bi ovo češće da ponavljamo.
– I nadopunjavamo, hahahaha.

Konačno smireni odosmo u kupatilo, pod tuš. Trebao sam njenu pomoć pri pranju leđa. A godilo je i svemu ostalom što je svojim rukama dodirivala dok se voda slivala niz moje tijelo.

– Uh, baš sam žedna. – zaleti se i donese limenku piva. Pruži i meni jednu.
– Ne volim iz limenke – rekoh, ali…

Sjednem ispod njenih raširenih nogu, otvorim usta i ona polako izlije pivo između sisa. Raširim usta i dočekam tu obogaćenu tekućinu.
– Mmmmmmmmm, Žuja je zakon!

– Zakon br. 12

Razni su načini pravljenja radlera, ali jedan je način ispijanja najbolji.

Vaša …….. pivovara!