Prijatelj mog muza

67
Share
Copy the link

Iako sam ga poznavala iz vidjenja i znala da je dosta dobar prijatelj s mojim muzem, Marko nikada do danas nije bio nas gost. Mozda zato sto je bio jos neozenjen momak,a mi kao bracni par vecinom smo u goste isli drugim i u goste zvali druge bracne parove.
Danas je opet na programu ta prokleta fudbalska utakmica. Najradije bih zbrisala iz stana, ali mi je opet nekako bilo neugodno, jer ipak je Marko nas gost i to prvi put.
Po zahtijevu mog supruga, koji je bio nesto nizi i dosta krhkije gradje od Marka, spremila sam im nesto hrane uz pivo s kojim se moj muz snadbio vec u jutarnjim satima.
Soba u kojoj smo sjedili imala je dvosjed i trosjed koji su priljubljeni jedan uz drugog cinili slovo L. Marko je sjedio na trosjedu, direktno okrenut prema televizoru, dok smo ja i muz sjedili na dvosjedu jedno do drugog, pa smo tv gledali malo iskosa.
Utakmica je pocela i ja sam , koliko god mi to bilo mrsko, pokusala praviti im drustvo u gledanju utakmice.
Obucena u kratku crnu suknjicu i istu takvu majicu kratkih rukava pokusavala sam se prisiliti da sa zanimanjem posmatram utakmicu.Majica je bila dosta tanka pa je cvena boja mog grudnjaka malo „probijala“ kroz crnilo.
Proslo je nekih 10-tak minuta od pocetka utakmice. Marko i moj muz su pili pivo, nazdravljali, mezetili i naravno komentarisali desavanja na terenu.
Ja sam sve manje imala strpljenja za buljenje u ekran pa sam nervozno pusila cigaretu, s vremena na vrijeme prebacujuci nogu preko noge.
Kada sam pripaljivala sljedecu cigaretu kroz onaj prvi dim sam spasila Markov pogled koji je bio fiksiran ka, u tom trenutku, mojim blago razmaknutim koljenima. Odmah sam skupila koljena jedno uz drugo.Cim je primjetio da je otkriven Marko je ponovo uperio svoj pogled u televizor. Naravno moj muz nije nista primjetio jer je „ne tre*uci“ posmatrao utakmicu. Povukla sam jos koji dim, i pravivsi se da i sama posmatram utakmicu, pokusala uhvatiti Markov pogled. Mozda je ono bilo..slucajno. Ne, nije. Cim je posmislio da sam udubljena u gledanje tv-a Marko je ponovo skliznuo pogledom niz moje lice, majicu, da bi ga ponovo „zakovao“ na mojim koljenima. Svjesno ili ne, blago sam ih razmaknula pogleda uperenog prema televizoru. Marko je sve vise bacao pogled ka meni, mnogo vise nego prema tv ekranu. Mislim da ga je utakmica sve manje zanimala. Za razliku od mog muza koji bukvalno nije odvajao pogled od televizora.
Naravno da mi je kao udatoj zeni od 36 godina imponiralo to sto me barem10-tak godina mladji muskarac prosto guta pogledom, kada god misli da ja to ne primjecujem.
A primjecivala sam i te kako.
Jos malo sam, naravno „nehoticno“ razmaknula koljena dopustajuci Marku da istrazuje unutrasnjost mojih bedara. Inace sam osoba koja voli tako malo flertovati sa muskarcima, zavoditi ih rijecima ili pokretima tijela, ali nikada nisam isla dalje od toga i ponosila sam se s tim da nikada u zivotu nisam prevarila svog muza, pa cam ni pomislila na to.
Kada god sam primjetila da se Marko malo vise zadubio izmedju mojih razmaknutih koljena ja sam ih ponovo skupljala, pa poslije minut-dva ponovo blago razmaknula.
Igra mi se zaista svidjala. Pitala sam se da li Marko sa polozaja na kojem je sjedio moze pogledom „dotaknuti“ moje crvene tangice ili ipak samo moze naslucivati sta se krije ispod crne kratke suknjice. No da ga je to zanimalo i raspaljivalo mu mastu bilo je sve ocitije na njegovim farmericama. Mada je on to pokusavao sakriti prebacujuci noge jednu preko druge.
Iznenada je telefon mog muza zazvonio…
Nakon 5-6 minuta razgovora sa nekim on je ustao, uz izvinjenje rekao Marku da mora hitno otici obaviti neki posao, ali da se sasvim sigurno vraca do pocetka drugog poluvremena. Naravno Marku je predlozio da ostane tu, nastavi gledati utakmicu, koja se izgleda taman rasplamsala. popije jos koje pivo i saceka ga.
Ustala sam i ispratila ga do ulaznih vrata. Njezno sam ga poljubila u obraz i porucila „Pozuri“, a zatim sam se vratila u sobu i sjela ponovo na svoje mjesto.
Sada sam zaista gledala samo u televizor je*am se osjecala nekako neugodno zbog onih igrica sa Markom od prije par minuta.
Marko je takodje sutio. Nekako mi je bilo glupo da tako sjedimo, buljimo u teelvizor ne progovorisvi ni jednu rijec sve dok se muz ne vrati.. Sre*, vidjeh da su boce piva koje su bile na stolu vec ispraznjene, ustadoh i upitah „Jos jedno pivo?“
„Moze, ako ima“ rekao je Marko. Cinilo mi se da je i njemu isto tako neugodno kao i meni.
Vjesto sam pokupila ispraznjene boce sa stola i krenula prema kuhinji dai h odlozim na radni stol.
Vratila sam se u sobu i tek kada sam dosla do stola sjetila sam se :“Uh pa ja ne donese pivo..“
Bas kada sam se posla okrenuti i krenuti natrag prema kuhinji Marko me uhvati za ruku.
„Pusti pivo, dodji sjedi malo…“
Sjela sam do njega, malo zbunjena ali ne predosjecajuci nikakvu opasnost.
Marko je prislonio lice na moj vrat i rekao: „Lijepo mirises“
Malo sam se odmaknula.
„Ti nemas gacice ispod, zar ne?“ upitao je malo nesigurnim glasom.
Pitanje me iznenadilo, ali sam zacudjujuce brzo odgovorila „Naravno da imam“
„Mislim da ipak nemas“ rekao je Marko, spustio ruku na moje golo koljeno i tren poslije munjevito mi je gurnuo pod suknju.
Zgrozila sam se njegovim potezom i bas kada je vrscima prstima dotakao crvenu tkaninu ispod moje suknjice skocila sam tako naglo, kao kada roniocu ponestane daha i naglo izroni iz vode u potragu za istim.
Ljutito sam ga pogledala. Mladoliko njezno Markovo lice. Nisam nista rekla…osim „idem po pivo“
Otvorila sam frizider i pokusala iz najnizeg pretinca dohvatiti boce s pivom koje je muz gurnuo sto dublje.
Vrata izmedju sobe u kojoj je sjedio Marko i kuhinje su bila sirom otvorena. Da li zbog iznenadjenja koje mi je malo prije Marko priredio ili krestavog glasa komentatora utakmice nisam cula kada mi je Marko prisao. Taman sam se pridigla, potrazila na radnom stolu otvarac, kada sam istovremeno osjetila i njegov dah na svom potiljku, i njegove ruke na svojim kukovima.
„Pusti sad pivo…“ prosaptao mi je mazno.
„Markoo!“ pokusala sam se okrenuti prema njemu, ali mi nije dozvoljavao „Sta to radis?“ upitala sam spustivsi bocu na radnji stol .
„Selma, ti si jako zgodna zena. Kakvo samo dupence imas. Kao stvorena si da te se zajase,a ja sam mlad zdrijebac zeljan dobre rasne zdrebice…“ saptao mi je, skoro njezno.
„Pa ti nisi normalan“ Sta to pricas?“ ponovo sam se pokusala okrenuti prema njemu, ali me je dosta crsto drzao za kukove, uz to jos pritiskajuci me svojim tijelom uz ivicu radnog stola.
„Mislis da se mozes samo tako igrati sa muskarcima?“ njegov glas je postajao sve ostriji
„Kakva igra, o cemu pricas?“
„Znas ti jako dobro. Pricam o igri s kojom si me mamila maloprije dok ti je muz bio tu…i…“
„Goooool!“ zacuo se izneda onaj krestavi glas sa tv-a i Marko kao da je na trenutak zastao.
Iskoristila sam to da se koliko toliko okrenem prema njemu, tako da su mi sada bokovi bili priklijesteni izmedju njegovih i ivice stola. Desni me je opasno poceo zuljati.
„Idi gledaj utakmicu, sad ce se i on vratiti..Pusti te igre….“ pokusavala sam zvucati razumno..
„Ma jebes utakmicu, jebes i njega…trenutno me samo ti zanimas..“ rekao je sklanjajuci ruke s kojima sam pokusavala da ga odgurnem od sebe.
„Mene, zasto mene? Marko ti mozes imati djevojku kakvu zelis. Mlad si, lijep, zgodan…“
„Znam Selmice da ti se svidjam. I ti meni. Nemas pojma koliko.“ Rekao je i ponovo me grubo vratio u „pocetni“ polozaj. Sada je vec toliko bio prislonjen uz moju guzu da sam osjetila nabreklinu kojom je uguravao moju suknjicu medju moje noge.
Gurnuo me je naprijed sto je vise mogao tako da sam rukom oborila tek naceto pivo….Tecnost je pocela curiti po radnom stolu i slijevati se na podne plocice….Lijevom rukom mi je zadigao malo majicu istrgnuvsi je iz ruba suknje. Desni dlan je stavio tako da mu se pivo umjesto na plocice slijevalo u njega. A zatim je zavukao taj dlan pod moju majicu, zureci prema mojim grudima…dok je jos tecnosti u njemu.
Hladne kapljice piva koje su padale po mom stomaku i naposlijetku koje je „nasuo“ u radeljak izmedju mojih grudi su ucinile da se stresem od jeze, sto je izgleda njemu jos vise godilo je*am mu napeti dio farmerki skoro priklijestila svojim butinama.
„Da, prava rasna zdrebica“ cula sam njegov komentar.
Vratio je dlanoe unatrag i dohvativsi prstima rub moje suknjice samo je povukao ka dole….
Povukao ju je odmah do listova na mojim nogama., tako da su mi noge sad bile takoreci zarobljene vlastitom suknjom.Stavio je dlanove na moja ramena i grubo ih gurao prema naprijed ne dozvoljavajuci mi da se pomjerim.
„Idiote“ Jedva cekam da mi se muz vrati. Jao tebi kada cuje za ovo…“
On se malo odmaknuo licem unazad, jos uvijek me svojim krupnim dlanovima gurajuci prema naprijed, a zatim je ponovo prislonio svoje usne uz moje uho i prosaptao „Selmicee…“
Mislila sam po tonu njegovog glasa da se ipak malo urazumio. Bila sam zaista spremna preci preko ovoga i nista ne govoriti muzu. Ako bi sve ovog trenutka i ovako zavrsilo.
„Molim“ rekla sam krajnje ljubazno s obzirom u kakvu situaciju me je ta budala dovela.
„Tangice ti tako lijepo stoje da mi ih prosto zao skinuti. Jos da su bijele…mozda bi se tvoja guza jos bolje isticala..“
„Ma mrs!“ dreknula sam i jos jednom neuspjesno se pokusala izmigoljiti.
„Da, zao mi ih je skinuti..ali…jebiga, moram….“ a onda je uhvatio moje tangice u saku i naglo ih povukao ka dole…istovremeno ih i skidajuci i kidajuci…jos ih je malo tkanine drzalo oko mojh nogu pa su opet zavrsile gdje su i bile – ispod suknjice. Samo sto suknjica vise nije bila gdje i nekad, nego se popu lasa omotala oko clanaka na mojim nogama.
Ponovio je isti manevar kao i kad me je oslobodio suknje. Malo udaljio glavu kako bi mogao uzivatu u pogledu.
„UUUh, lutko…..sad mi vise i nije zao…Koji picic!“
„I to je 2:0!“ zaculo se iz sobe.
Marko me sada drzao samo jednom rukom, dok je drugom otko*avao dugmad na svojim farmericama.
„Eno, cujes…..domacin vodi 2:0. Ali sada ce gost da smanji rezultat….“
Najezila sam se od straha kada je njegova tvrda batina pocela da se klati izmedju mojih bedara, odbijajuci se cas o jedno cas o drugo.
„Samo se opusti zdrebice moja. Sada ce Beckham lijepo da ga smjesti gdje treba.“ Nasmijao se svojoj dosjetki.
Prvo mi je sa obje ruke pritisnuo kicmu, tako da su mi grudi, a i lice bili priljubljeni uz povrsinu radnog stola.
Zatim je vidjevsi da ne uspijevam pruziti zesci otpor ostavio samo lijevu ruku na mojim ledjima, a desnu umocio u baricu koja se stvorila na stolu od prosutog piva i pogladio me tim mokrim dlanom po preplasenoj pici.
Obuhvatio je dlanom svoj nabekli kurac, navukao mu kozicu unazad do maksimuma, i prije nego je krenuo da s tvrdim glavicem razmice moje ustreptale usmine rekao „Mislim da je sve spremno za izvodjenje slobodnog udarca….“
Uz malo zapinjanje uklizao je relativno njezno. Kao da vodimo ljubav, a ne kao da me siluje,.
Jednom,dvaput, triput…a onda je,kao da je uhvatio zalet, tolikom zestinom se nabio u mene da sam mislila da ce mu kurac proletjeti kroz citavu moju karlicu..i izaci negdje na pupak…
„Majku ti je….bem! opsovala sam
„Hajde zrebice masi tom svojom grivom“ rekao je, sada vec mnogo ostrijim glasom, scepao je moju dugu smedju kosu u saku i naglo je povukao unazad
„Kretencinoooooooo“ vrisnula sam od boli…Bolio me je korijen kose, zuljali me kukovi koje je pribijao uz ivicu radnog stola svaki put kada je sve intenzivnije i snaznije uvaljivao svoj, osjecala sam to, golemi kurac u moju mackicu.
„Mozda jesam kreten, ali barem dobro jebem, za razliku od onog tvog“
„Kako ti znas kako on…aaaah jebeee…mora da ti je…mamu jebavaooo….“ vristala sam, stenjala, psovala….
„Da te jebe uuuh kako uuuh zasluzujes…za toliko godina braka….ne bi ti pica bila uuuh…ovako uskaaa……droljoo“
„Molim tee…Ma..rkoooo, nemoj toooooooo..raditi…“pokusala sam ga urazumiti poslljednji put, a onda sam briznula u plac.
On naravno nije mario za to nego se bespostedno nabijao u moju picku kao da mu je i prva i posljednja u zivotu
„UUUh kako si dobra mackoo…kako mi prija ova tvoja nedovoljno iskoristena picka….takooooooo…mrdaj tom svojom lijepom guzom……prija ti kad je duboko u tebi, zar ne?“
Plakala sam, skoro na glas…..a suze su klizile niz moje obraze kao lude…
„2:1! 5 minuta do odlaska na odmor gosti su uspjeli smanjiti rezultat“ culo se iz susjedne sobe.
Marko nije prestajao sa svojim nasrtajima..samo je, tesko disuci kroz nos, izustio „Izjednacit cu ja, izjednacit cu ja!“
Propeo se u meni, tako da me je bukvalno kurcem, duboko zavaljenom u mojoj pici, odigao par centimeta od poda….
Zatim je njegov veliki kurac napustio moju unustrasnjost.
„Dodji, izdrkaj mi ga..brzo…dok nije onaj tvoj dosao“
Natjerao me je da se okrenem prema njemu i uhvativsi mi ramena grubo me prislio da kleknem.
Kada sam se nasla „oci u oci“ sa Markovim penisom razgoracila sam oci od iznenadjenja.. Zaista je bio veliki…Skoro za pola duzine deblji od onog na koji je moja mala pica navikla, i znatno deblji.
Obujmila sam prstima to cvrsto meso i pocela ga natezati naprijed-nazad…
Polurasirenih nogu stajao je iznad mene, rasirenim prstima mi je stiskao potiljak i kao maloprije u pici sada je ubacivao kurac u moju saku…..
Onda se poceo tresti…“aaaaah svrsavammmmmm….znas ti…aaah svoj posao….droljice jednaaa….aaaaaaaah“
Poceo je prskati po podnim plocicama, po mojim prstima, po ladicama na radnom stolu……
Svrsavao je sigurno 2 minute…..dok konacno vise nista nije ostalo u njegovim ogromnim jajima….
Brzo sam ustala, oprala ruke, dohvatila spuzvicu i pobrisala njegovu spermu, usput i prosuto pivo…
On je dohvatio savletu i obrisao ono malo sperme sto je ostalo na njegovom glavicu…..
Bez rijeci je otisoa i sjeo u sobu.
Tada sam zacula zvono na vratima. Popravila sam suknju i otvorila. Bio je to moj muz.
Usao je u sobu, zadovoljno se osmjehnuo vidjevsi Marka,a odmah zatim se zavalio na dvosjed i usmjerio pogled prema televizoru
Igraci su upravo izlazili sa terena , jer je poluvrijeme bilo zavrseno
„2:2?“ upitno je pogledao Marka
„Da, gost izjednaciio malo prije. U zadnjoj minuti“
„Selmaaa“ cula sam glas svog muza“ima li jos tog piva“
„Mislim da se Selma tusira. Evo otici cu ja po pivo“ rekao je Marko i krenuo prema kuhinji.
„Pa znas li gdje je?“ upitao je moj muz.
„Ma ne brini. U tvojoj kuhinji se odlicno snalazim“
Tusiranje sam iskoristila da zavrsim ono sto je onaj kreten, proitv moje volje, zapoceo. Usmjerila sam jak mlaz vode ka svojoj uzdrhtaloj mackici i u saradnji sa svojim prstima uskoro pocela svrsavati. Cinilo mi se kao nikada do tada.
Kada sam zavrsila sa tusiranjem, otisla sam u kuhinju praviti rucak..nisam ulazila u sobu sve dok Marko nije otisao. Vise ga nikada nisam vidjela. Ne znam zasto ali nedugo poslije njih dvojica su prekinuli svoje prijateljstvo. Nikada se nisam usudila pitati muza zasto.