Punica 5

422
Share
Copy the link

Onda me pogleda i poljubi me, i poce mi ga polako drkat, pa on je jos uvijek dignut, zete, ja se moram jos malo odmorit, a vidim da bi ti mene opet jebao, moze jos malo da dodjem do zraka, sva jos drhtim. Ja je poljubi, rukom joj prodjoh preko pice, odmorite se jos malo, poslije necu imat milosti,i nasmjesi se, kad ste mi se ovako lijepo sredili, rekoh joj dok sam joj mazio picu, izjebat cu vas da necete moci hodati, moram iskoristi ovaj vas krevet, rekoh joj i opet je poljubi. Ona mi je stiskala kurac, ja moram danas svrsit barem dva puta, rekoh joj, imate birat koju rupicu da vam ispunim, ona me gledala kao sa strahom u ocima, di ces mi svrsiti sreco moja, di, kad je ona ovako sredjena, prvo cu svrsiti u vas dok vas jebem u picu, a drugi put birajte, guza ili usta, ako ne budem mogla poslije jos onda u usta, a ako budem mogla, ja bi da me i drugi put ispunis, rece i poljubi me. Da cujem sta je bilo drugi dan, kad ste dosli po auto, rekoh joj, a rukom sam je mazio po pici. U jutro sam obukla malo uzu haljinu, da mi guza u njoj izgleda jos bolje, jebi ga, kad se stara popalila, rece mi, obukla sam tange ,one sa spagi* iza, ne volim ih nositi al jebiga, gore sam obukla kosulju, ali nisam zako*ala dva gornja gumba, tako da su mi sise bile u prvom planu. Kad sam dosla kod njega, neka dva lika su bila dosla po neke djelove za auto, kad sam izasla iz auta, sva trojica nisu mogla maknut pogled sa mene. Oni su brzo otisli, kad ih je ispratio, odmah je zatvorio ogradu, da ne bi *ko usao. Dok mi je prilazio nije skidao pogled sa mene, a preko kombinezona mu se ocrtavao kurac koji se vec bio digao, primi me za ruku i povede za sobom. U sklopu garaze imao je kao cajnu kuhinju, di ima neki krevet, element kuhinje i sporet. Cim smo usli,ja mu se priblizi i poce ga ljubiti, rukama ga primi za guzu , tako da sam se mogla vise tijelom nasloniti na njegov kurac.
Imas nesto ovdje za mene, rekoh mu dok sam trbuhom trljala o njegov kurac, nesto sto ja zelim, govorila sam mu dok sam jezikom lizala usne. On me pogleda, primi me za kosu i nagnu mi glavu malo u nazad i dade mi jedan dugi poljubac, koliko ga zelis, upita me, jako, jako ga zelim, zelim da se gusim od njega dok ti ga pusim, da ne mogu do zraka doc,rekoh i poljubi ga. Znala sam da je ono sto se kaze sirovina, i da voli rijeci bez okolisanja, onda ga pogleda, zelim da mi ga poslije stavis u picku, da me cijelu ispunis, a kad nju napunis hocu da me jebes u supak, guzu da mi razvalis, onda ga zagrlih i divljacki ga poljubi, blago ga ugrizoh za usnicu i opet poljubi. On se onda malo odmaknu od mene i nasloni na kuhinjski element, skidaj se , rece mi, i ja poce polako otko*avti kosulju, cijelo vrijeme gledajuci ga u oci. Kad sam je otko*ala polako je skinuh, onda otko*a grudnjak i baci ga prema njemu. On ga uhvati i stavi pored sebe, onda sam otko*ala haljinu, okrenu mu ledja i poce je polako skidati, kad je vidio da imam tange samo se nasmijesio i primio rukom za kurac. Kad sam je skidala, polako sam se savila u bokovima, tako da sam bila naguzena prema njemu, da mi vidi lijepo guzu i tangice, on krenu polako prema meni, a ja sam ostala tako naguzena. Kad mi je prisao poce me maziti po njoj, dirao mi je guzove, malo navlacio trakicu, onda me pridize , nasloni na sebe i poljubi me, a rukama me primi za grudi i uze ih maziti, stiskao ih je, njezno mi mazio bradavice. Ja sam mu se naslonila na kurac i vrtila guzom po njemu, onda me polako dovede do kuhinjskog elementa i presavi me opet preko njega. Onda kleknu iza mene i poce me ljubiti po guzi, jezikom je mazio rupicu, a onda mi odmaknu gacice i poce mi lizati picu, stavljao je jeziku nutra, lizao klitac, a onda bi se vratio na guzu i opet nju ljubio i lizao. Ponavljao je to neko vrijeme, stvarno sam uzivala, onda ustade, i stavi mi dva prsta u picu, samo sam zastenjala, a on me je mazio sa njima, jebao me prstima, znao me podignuti od poda sa prstima unutra. Izvadi prste i poce me maziti po guzi, znala sam da je sad ona na redu, rasiri guzu, rece mi, i ja se primi rukama za guzu i rasiri je, on pomaknu trakicu tangi u stranu, i osjetih vrh prsta kako mi je naslonio na rupicu.
I onda mi je srednji prst stavio u guzu, do kraja, a drugom me rukom mazio po ledjima, poceo je vaditi prst gotov do kraja pa bi ga onda vratio unutra, a drugom rukom mi je pritiskao tijelo prema dole, tako da moram guzu sto vise izbaciti prema njemu, a rukama sam sirila guzu sto sam vise mogla. Dok je stavljao i vadio prst uvijek ga je nekako vrtio u drugu stranu, tako da sam osjetila svaki njegov milimetar prsta. Onda mi njezno i polako izvadi prst i odmaknu se malo od mene, poceo je otko*avati kombinezon, cim sam vidila sta radi kleknu odmah ispred njega, on zastade na trenutak, ruke iza ledja, rece mi, ja ih stavi iza , a on pusti da mu kombinezom padne na pod. Nije imao bokserice na sebi, tako da mu je kurac odmah bio vani, uuu, rekoh i poleda ga u oci, odmah sam zinula i stavila ga u usta. Primio me za glavu i nabio mi ga je usta do kraja, drzao mi je glavu tako neko vrijeme, a ja sam, koliko sam mogla, jezikom kruzila po kurcu.Onda bi mi maknuo glavu sa njega, pustio da par trenutaka dodjem do zraka i onda bi mi ga opet stavio. Onda mi ga izvadi, primi me prstima za obraze i njezno ih stisnu, tako da su mi sad usne bile napucene, svidjati se moj kurac, upita me, ja mu potvrdno promumla, jer nisam mogla nista rec , onda me opet primi za glavu i nabi mi ga, a drugom rukom mi zacepi nos, a ja mu opet jezikom uze kruziti po njemu. Onda mi ga izvadi, pridize me , primi me ispod ruku i podize na kuhinjski element. Primi mi rub tangica i polako ih skide, kleknu ispred mene, ja jednu nogu podignuh na rub elementa, a on me poce lizati po pici. Lizao me, stavljao jezik unutra, grickao klitac, najvise mi je pasalo to njegovo sa jezikom u pici, drzala bi ga za glavu i nabijala na nju, stenjala sam, a on je skontao da mi to najvise pase pa je to i najduze radio.
Onda ustade, ja odmah dignu i drugu nogu na element i rasiri ih, on je stajao malo odmaknut od mene i polako si drkao, ja ovlazi dva prsta i stavi si ih u picu, jebi me, rekoh mu, hocu tvoj kurac u picki, on mi pridje i poljubi me, ja ga primi za kurac, glavicem mu predjoh par puta preko pice i onda ga namjesti , kad mu je usao glavic odmah mi ga nabi, tako da sam se malo pomakla na elementu. Ja jauknu od zadovoljstva, odmah sam ga nogama obuhvatila oko ledja, a on mi ga je nabijao, jaukala sam, i uzivala, a on me je rukama mazio po ledjima. Jebi me, jebi, ispuni me tim svojim kurcem , ispuni, govorila sam mu pa ga uzela ljubiti, on me primi rukama ispod guze i podize sa elementa. Onako nabijenu na njegov kurac ponese me do kauca, kad mu je prisao sa strane, polegnu me na njega, malo se pridize sa mene, primi me za noge i stavi ih na ramena, i pogleda me u oci, poceo mi ga je zakucavati, nabijao ga je i ljubio mi listove na nogama. Ja sam jaukala i stenjala, rasturi me, rasturi, govorila sam mu, a on ga je samo nabijao, onda sam mu rukom potrazila jaja i uzela ih maziti, stiskala sam ih, to ,to, govorio je i rukom mi poceo stiskati sise, navlaciti ih, njezno samarati. Stenji, slobodno stenji, nitko te nece cuti, govorio mi je, kako je ovo dobro, kako je dobro, govorila sam, rasturit cu ti picku, rasturit cu te, govorio je i nabijao ga, hocu da skupa svrsimo,cujes me, skupa, hocu da me ispunis cijelu, pocela sam mu govoriti prije nego sto cu svrsiti, pocela sam se tresti i stiskati mu jaja, pocela sam svrsavati, odjednom sam osjetila kako me puni, kako svrsava u mene, to, to, svrsi, svrsi, vristala sam, i onda sam samo klonula tjelom, on mi spusti noge sa ramena,izvadi ga i kleknu ispred mene, poceo me lizati po klitacu, produzio mi je *azam, tocno je znao sto treba, pocela sam vristat od zadovoljstva, drzala sam ga za glavu, i vristala.
Punice, meni se cini da ste mi se dosta odmarali, ja sam popaljen pored vas gole, i jos mi pricate ove porno price, rekoh joj i poljubi je, mislim da je vrijeme da vam ga stavim , ona me pogleda i okrenu se na bok na drugu stranu, gornju nogu malo pomaknu, tako da sam do pice imao lijepi lagani prilaz. Kad sam joj se priblizio , ona me primi za kurac i namjesti ga na picu, majko moja kako ti je debeli, rece kad sam joj ga polako stavio, kako je debeli, kako je veliki, govorila je, a ja sam je primio za grudi i mazio ih. Znaci moja punica voli da bude podcinjena u seksu, sapnuh joj, zavisi od situacije, zavisi , saputala je, onda me pogleda i poljubi, sreco moja tebi cu uvijek biti podcinjena, nekom sa ovakim kurcem samo budala ne bi bila podcinjena, rece i poce se sama nabijati. Kako imate dobre sise, govorio sam joj kroz zube dok sam ih mazio, stiskao, a ona je samo stenjala. Ja joj ga nabi do kraja, podvukoh ruku ispod nje i podignu je na sebe, ona je bila nabijena na njega i samo je mjesala bokovima. Majko moja sta mi radis, majko moja,saptala je, ja joj onda rukom rasiri noge, i uze je maziti po pici. Odsad hocu da je uvijek obrijana, da mi uvijek ovako lijepo izgleda, rekoh joj i polako je rasiri i poce maziti klitac. Rasirite je malo, rekoh joj, i ona se rukama primi za picu i malo je rasiri, a ja vrhovima prstiju poce je njezno lupkati po klitacu, onda sam je poceo lupkat sa svim prstima, a ona je samo stenjala, jao meni , jao , kako je ovo dobro, kako je dobro. Onda se malo izvukoh ispod nje, i izvuko joj kurac iz nje, i stavi joj dva prsta u picu, poceo sam je jebat sa njima, onda ga uze u ruku i vrati joj ga. Ona cucnu na njemu, tako da mi je sad bila lijepo okrenuta ledjima i mogla se sama nabijati na njega, majko moja sta mi radis, sta mi radis, govorila je i primi me njezno za jaja, mazila ih je, stiskala, ja je polako gurnu prema svojim nogama, tako da je sad bila naguzena prema meni. Ja joj malo rasiri guzu i poce vrhom palca da se igram po rupici, a ona me je ljubila po nogama, lizala ih ,pa bi me njezno grizla. Ja ovlazi srednji prst i stavi joj ga u guzu,samo je zastenjala, poceo sam je jebat sa prstom, polako smo uhvatili ritam, dok se nabijala na kurac, ja sam joj prst do kraja stavlajo u guzu. Pocela je stenjati, potiho vristati, malo bi se ispravila i rukama si mazila sise, navlacila ih, mazila si bradavice. Vi ste zreli za dva kurca u sebi, za jednu pravu rasturacinu, rekoh joj, ti bi mene djelio, ti bi da me sa tobom jos *ko jebe, da rasturis punicu, stenjala je, bogme bi, da vas rasturimo do kraja, mislis da bi ja izdrzala jos jednog sa tobom, mislis, govorila je, skakala je na njemu, i vrati mi ruku na jaja. Onda se sagnu i poce mi opet lizati i ljubiti noge, a guzom je samo vrtila , a ja sam joj prst stavljao do kraja. Onda izvadi prst polako, dodjite rekoh joj, i opet je nasloni na sebe. Poceo sam joj maziti picu, maziti klitac, a ona me lizala i ljubila po vratu. Moze onda jos jedan, rekoh dok sam joj picu poceo maziti cijelom rukom, bila je sva mokra, sve za tebe sreco, sve, samo da bude kuronja kao i ti, da kad me vec jebete imam dva velika kurca, dva velika, govorila je. Hocu da me razvalite , da ne mogu tjedan dana hodat, da me jebete u picku, u guzu, da mi svrsavate u usta. Sve to me bilo popalilo do kraja, poceo sam svrsavati, kad je osjetila moj prvi mlaz samo je vrisnula,ja joj ga nabi do kraja i ostadoh tako, da osjeti svaku moju kap, majko moja, majko moja, govorila je, a ja je primi za grudi i uze ih stiskati. Ona je samo stenjala, kad sam svrsio samo polako spustih doljni dio tijela, u njoj je ostao samo glavic, onda se ona malo pridize i on izadje iz nje. Onda se okrenu prema meni i poce me ljubiti, ljubila me po licu, lizala mi uho, razvali me, razvali me, govorila je, a kurac mi je bio na njenoj pici, dirao je tocno po njoj. Ona ga poce maziti rukom, kako me rasturi majko moja, unisti me, sta mi uradi, nije to jos nista, rekoh joj i polako je spusti sa sebe na krevet.
Uh, majko moja, govorila je, cijelo mi tjelo drhti, majko moja, ja se polako pridigoh i kleknu pored nje, tako da joj je kurac bio pored lica, ti bi jos, nisi normalan, rece i podraga mi ga rukom, ja je pomazi po grudima, koje sise imate, rekoh joj i poce ih ljubiti, kako volim velike sise, i onda je opkoraci i stavi joj ga izmedju njih, onda bi ga uzeo u ruku i lupkao je sa njim po sisama, glavicem bi joj mazio bradavice, a onda bi ga opet vratio medju njih. Onda joj pridjoh sa njim do usta i poce je glavicem maziti po usnama, ona je malo izbacila jezik i lizala mi glavic, rasturit cu vas danas, rasturit, rekoh i podignu joj malo glavu i stavi joj ga u usta, odma je pocela jezikom kruziti po njemu, stavio sam joj ga samo malo, tako da joj dam prostora da moze da se igra sa njim jezikom. Lizi, lizi, govorio sam joj, a rukom me primila za jaja i mazila ih, onda joj ga izvadi i poce joj ga trljati po licu, ona ga primi u ruku i poce se njezno lupkati sa njim po obrazima, samokaznjavanje, upita je, sami se samarate sa njim, je , bila sam bezobrazna, treba me kaznitii nastavi se lupkati sa njim. Onda vrati glavic u usta i nastavi ga cuclati, ja joj ga izvadi, sidjo sa nje, i jos je par puta pomazi po grudima. Onda je opet opkoraci, ali u pozu 69, tako da sam se prvo namjestio povise njenog lica, ona zinu i ja joj ga stavi u usta, onda legoh preko nje i poce se igrati sa pi*,malo sam je rasirio i poceo joj cuclati klitac, a ona se „gusila“ gutajuci mi ga. Kako sam joj cuclao i grickao klitac, ona je vise otvorila usta da moze doci do zraka, stenjala je, a ja bi joj ga znao gurnuti sto vise u usta tako da se par puta zagrcnula. Onda ga
izvadi iz usta i poce mi cuclati jaja, majko moja, majko moja, stenjala je svaki put kad bi joj pocuclao klitac, rasirila je noge sto je vise mogla, samo da mi olaksa pristup. Onda je jezikom polako krenula od jaja prema guzi, lizala me cijelom sirinom jezika. Onda opet vrati jaja u usta, i opet krenu jezikom prema guzi, odjednom sam osjetio vrh jezika na guzi, pocela mi je lizati rupicu, ja uzdahnu, jer mi je bas bio divan osjecaj, svidja ti se ovo, upita me, svidja, odgovori joj, i ona me poce opet lizat, vrhom jezika, pa njegovom cijelom sirinom. Onda me primi rukom za kurac, majko moja, tebi je opet natekao, i to kako ti je natekao, rece i poce mi ga maziti dok je nastavila da me lize. Ja se onda dignuh sa nje, primi je za bokove, okrenite se, rekoh joj, ona se okrenu i leze, ja je opet primi za bokove i polako je podignuh. Poce joj lizat guzu, onda je poljubi i dignu se, ona je spustila tijelo na krevet a guzu mi izbacila u zrak. Ja je opkoraci i prisloni joj glavic na guzu, ona zastenja, majko moja, majko moja, polako polako, govorila, ali nisam se previse obazirao, nego sam joj ga odmah stavio do kraja, ona se malo trznu i jauknu, polako, polako, ponovi opet, a ja je primi za bokove da mi ne bi opet „pobjegla“ i nabi joj ga, a ona uzela jastuk i vristala u njega. Malo lakse, molim te, malo lakse, molila me, ja joj ga jos jednom nabi, ostadoh tako malo u njoj, cijela se tresla, onda ga izvadi, lezite na bok, rekoh joj, kad je legla ja legnuh iza nje i prisloni joj kurac na guzu. Oprosti sreco, rece mi i podraga me po licu, natekao ti je, veliki je, molim te malo njeznije, i uze ga u ruku i prisloni si ga na guzu, zatvorila je oci i otvorila usta dok joj je ulazio. Polako sam joj ga stavio do kraja, i poljubi je, a rukom sam joj poceo maziti grudi.
Da cujem ostatak price, kuckice moja, rekoh joj, dok sam joj ga polako stavljao, ona me pogleda i poljubismo se samo jezicima, on je onda sjeo na kauc pored mene, ja ustadoh, htjela sam jos, primi ga za kurac i poce ga ljubiti, a on mu je bio malo pao, omlitavio, cekaj da malo dodjem sebi, rece mi i poljubi me, ja se dignuh, kleknu ispred njega , i gledajuci ga u oci poce mu ga pusiti. Moram priznat da mi je bilo gust cuclati poludignuti kurac,kad je onako malo mlitav, mogla sam jezikom i usnama raditi sta sam htjela,ja joj ga nabi malo jace, ona me poljubi, sreco moja , kako ti je debeli, majko moja, nastavite sa pri* rekoh joj, a rukom je primi za grudi i mazio je po njima. Cuclala sam mu ga jedno desetak minuta dok mu se nije dignuo, onda sam klekla na pod , stavio mi ga je prvo u picu, pa u guzu, pocela je pricati sa prekidima, ovaj put me je dugo jebao, rece i poce ubrzano disati, svrsavam, svrsavam, rece a ja joj rukom poce maziti picu, stavi joj jedan prst unutra, pocela se trest, ja nisam prestajao ,poce je jace nabijati, majko moja, majko moja, stenjala je, nema vise milosti , rekoh joj, hocu da vas razguzim do kraja, i poce joj ga sve jace nabijati. Osjetio sam da cu svrsiti, primi je rukom za bok i nabi joj ga, ona vrisnu, kad sam poceo svrsavat nisam usporavao ritam nego sam je nabijao, rukom sam joj malo jace stiskao grudi, a ona je stenjala, jaukala. Onda sam se polako smirio, podraga je po grudima i poljubi je, ona me gledala suznih ociju, majko moja sta mi uradi, sta mi uradi i poljubi me opet. Ja krenu da se malo odmaknem od nje, da joj ga izvadim, a ona me primi rukom za bok, ostavi ga jos malo unutra, da osjetim kako pulsira, da i zadnja kap zavrsi u meni, onda me poljubi. Kad je malo pao, ona se polako odmaknu od mene, on joj izadje iz guze, onda ona leze na ledja i poce ubrzano disati. Rukom me primi za glavu i podraga me, jesi li ti normalan manijace jedan, hoces da ti punicu srce izda, vidi kako mi kuca, i prinese miruku na svoje srce, a ono samo sto nije iskocilo iz njenih njedara, srce ce me izdat manijace jedan i poljubi me. Ja sam legao pored nje i nasmjesio se, ona me pogleda, lako se tebi smijat, ja sad dva dana nisam ni za sta, necu moc ustat danas iz kreveta, ima da mi picka bridi cijeli dan, a necu moc normalno sjesti barem danas i sutra, moramo vise vjezbat, rekoh joj i poljubi je.