RALE

50
Share
Copy the link

Raleta sam upoznala prije nesto vise od godinu dana na Klub Za Odrasle. Odmah mi se svidio fizicki, a sto sam ga bolje upoznavala shvatila sam da me privlaci i karakterno. Nakon pocetnog bezazlenog zezanja, poceli smo se sve vise „otvarati“ jedno drugom i pricati o svojim problemima. Naravno u svemu tome neizbjez6na tema je bila i seks.
Rale je bio prvi tip tip sa Klub Za Odrasle kojem sam upalila kameru ispred koje sam se obnazila. Jedino sto me je malo nerviralo kod njega je to sto je bio opsjednut mojom guzom. Tacnije, mojim anusom. Vjerovatno zbog toga sto sam mu priznala da je, iako sam vec 15 godina u braku, moja guza jos ne*aknuta. Rale me je „tjerao“ da se mazim ispred kamere, dok sam gledala kako on sa one strane ekrana“ sjedi zavaljen u udobnu fotelju i drka svoj poveci kurac.
Jucer je Rale po ko zna koji put obecao da ce konacno doci da se vidimo i uzivo i konacno popijemo tu kafu ili neko drugo pice. Bilo je to njegovo vec trece takvo obecanje otkako se znamo pa ovom zadnjem i nisam pridavala neki znacaj. No ipak smo napravili dogovor da ga predstavim muzu kao mom daljem rodjaku (jer je muz upoznat sa tim da imam neke familije po Srbiji).
I zaista juce oko 9 h navece zazvonio je telefon. Rale mi je javio da je stigao u Tuzlu, a ja sam mu, ne vjerujuci da je zaista u mom gradu, uzbudjeno objasnila kako ce me naci. Muzu sam objasnila da mi je stigao rodjak koji ce se uskoro pojaviti pred vratima.
I zaista nekih 10-tak minuta poslije neko je pozvonio. Otvorila sam i odmah prepoznala lice koje sam, u zadnjih godinu dana, tako cesto gledala na slikama ili preko web kamere.
„Rale..“ prozborila sam otvorivsi vrata sirom.
„Rodice!“ usao je.
Cvrsto sam ga zagrlila i poljubila u obraz, jer je moj muz vec stajao iza mene.
Njih dvojica su se rukovali, a moj muz mu je uljudno ponudio da udje.
„Mislio sam da prvo odemo negdje na pice“ rekao je Rale.
„To bi bilo super“ slozila sam se. Ni moj muz nije imao nista protiv pa smo se na brzinu obukli i krenuli prema jednom finom restoranu.
Veselo sam koracala ispred njih. Dan je bio iznenadjujuce topao za ovo doba godine, pa sam se u kratkoj, sarenoj suknjici zaista osjecala ugodno. Njih dvojica su isli par koraka iza mene i raspravljali o fudbalu. Rale se pokusao koncentrisati na njihov razgovor mada je svaku priliku iskoristavao da baci pogled na moju guzu koju je suknjica i te kako fino isticala.
Zauzeli smo sto u restoranu i narucili po pice. Muz je sjedio desno,a zgodni, visoki Rale lijevo od mene.
Iako sam se uvijek lozila na nesto starije muskarce Rale mi se zaista svidjao u svakom pogledu iako je bio nepunih 8 godina mladji od mene.
Sjedili smo vec nekih pola sata, razgovarali o ekonomskoj situaciji u regionu, ispili vec i po 4. pice kada je moj muz ustao, i rekao da ide na wc.
Moj muz jako rijetko pije, pa iako nije bio pijan, ipak se dejstvo alkohola vec pocelo osjecati na njemu. Vec dok je silazio nit duge stepenice koje su vodile prema wc-u osjetila sam Raletovu ruku na svom koljenu, koje je izvirivalo ispod kratke suknjice. Cim nam se moj muz izgubio iz vida, njegov dlan je bez imalo ustrucavanja kliznuo pod suknju, tako da sam refleksno skupila polurasirena bedra.
„Sta ti je?“ upitala sam ga, dok mu je vrh srednjeg prsta vec uspio dotaci moje gacice.
„Zelim te jebati!“
„Jesi li lud?! Pa muz mi je tu“
„Boli me…Zar mislis da sam dosao iz Beograda zbog kafe??“
„Pa tako smo se bili dogovorili. Ne znam sta si ti ocekivao..“
„Slusaj lutko, ima da te karam..milom ili silom!
„Nema od toga nista“ rekla sam, malo sokirana njegovim ponasanjem.
„OK, ali moram barem gledati kako njega obradjujes“
„Molim?“
„Sad kada dodjemo kuci ti ces ga lijepo smjestiti na krevet, skinuti i sebe i njega i popusiti mu ga, a ja cu sve to gledati kroz odskrinuta vrata…“
„Ma ne moze…“
„Naravno da moze lutko. Inace cu sve reci tvom muzu. Uci cu na svoj mail i pokazati sve one tvoje golisave slike. Ima da bude odusevljen kada vidi kako mu zenica provodi vrijeme na inter*u dok on ide da rinta po cijeli dan.“
„Lud si!“
„Vjeruj mi mnog ludji nego sto mislis. Hocu da ostavis odskrinuta vrata vase sobe i naravno upaljeno svjetlo…
„Dobro, ali prenocis kod nas i sutra ujutru ides kuci.“ Slozila sam se, je*am vidjela da i nemam bas mnogo izbora.
„Vazi, ali zapamti…guza ti mora citavo vrijeme biti okrenuta prema vratima….znas da volim gledati tvoju guzu…“
Tada smo vidjeli mog muza kako uzlazi uz stepenice. Razmaknula sam cvrsto stisnuta bedra kako bih dozvolila Raletovom dlanu da napusti moje medjunozje.
Popili smo jos po jedno pice i krenuli kuci.
Moj muz je vec bio malo omamljen alkoholom pa se sam bacio na krevet cim smo usli u sobu… Rale je bio u kupatilu, a ja sam za to vrijeme izvrsila njegova naredjenja – ostavila odskrinuta vrata i upaljeno svjetlo. Skinula sam suknju i majicu, te ostala samo u crvenom grudnjaku i istim takvim tangicama. Zatim sam potrazila dugmad na muzevim pantalonama, spustila mu ih zajedno sa boksericama do polovine butina i krenula rukom stimulisati mlahovi kurac, koji je prepozanvsi me odmah poceo dobijati na velicini i snazi.
Smjestila sam se na koljena ispod njegovih nogu i lagano pocela jezikom kruziti oko glavica. Iza vrata koja, su se nalazila na dva koraka iza mojih ledja, zacula sam sum i znala sam da je Rale vec zauzeo poziciju za posmatranje. Sisala sam sve zivlji kurac, dok mi je guza bila visoko u zraku i prepustena na milost i nemilost pogledu mog gosta. Htjela sam da se sve to sto prije zavrsi, jer vise nisam bila sigurna da nece ovaj ludi Rale najedanput uletjeti u sobu i zajahati mi guzu. Nije mi bilo do sisanja muzeve nabrekle batine, pa sam mu ga vise drkala rukom, u zelji da sto prije svrsi, i da se cijela ova predstava privede kraju.
Svjesno ili ne „mjesala“ sam guzom lijevo-desno, sto je izazivalo tiho mumljanje iza poluzatvorenih vrata. Sre* bilo je dovoljno tiho, da bi tek pazljivi slusalac to mogao cuti, tako da moj muz nije nista primjetio. Ali je zato uskoro poceo poluglasno uzdisati, grciti stopala izmedju kojih sam klecala i koji tren poslije spricati spermu po svom trbuhu i mojoj ruci s kojom sam cvrsto natezala njegovo koplje. Dohvatila sam peskir koji je bio u blizini i obrisala tragove spreme, jer nisam htjela izaci u kupatilo znajuci da je Rale jos tu u predsoblju. Grubo sam zatvorila vrata, ugasila svjetlo i navukavsi na sebe samo tanku spavacicu legla u krevet.
Iako sam proklinjala sebe i dan kada sam se prijavila na tu jebenu XXX, realativno brzo sam zaspala. Valjda zbog alkohola.
Negdje oko 6 sati ujutru vec sam bila na nogama. Muz je jos uveliko hrkao. Posla sam do kupatila da se umijem. Desno od kupatila bila je soba u kojoj je spavao Rale. Vrata su bila poluotvorena. Odlucila sam da provirim i vidim je li budan, i da ga pitam je li za kafu.
Bio je poluotkriven. Snazna prsa su bila skroz gola, tek preko donjeg dijela tijela je bila prebacena nekakva plahta. Ocito je mom „rodjaku“ bilo jako vruce. No plahta je na jednom mjestu bila jako naborana, i bez sumnje je bila takva zahvaljujuci njegovom uzdignutom penisu.
Usla sam u sobu i zatvorila za sobom vrata. Privukla sam stolicu do njegovog kreveta. Znatizelja me je bas morila. Da li je zaista potpuno nag? Je li mu zaista onako velik kako mi se cinio preko kamere?
Odgovor na to je bio blizu. Trebala sam samo podici jedan kraj plahte i uvjeriti se.
Krenula sam rukom oprezno plaseci se da cu ga probuditi. Izgledalo je da spava jako cvrsto, dohvatila sam rub plahte, njezno ga podigla….
Uh kurac mu je zaista izgledao velicanstveno. Onako uzdignut, naizgled snazan, lijep i barem za 1/3 duzi nego penis mog muza.
Ne znam koliko vremena sam ga posmatrala u cudjenju ili mozda bolje reci odusevljenju (mislim da nije proslo vise od 20-tak sekundi) kada me Rale snazno rukom zgrabi za moju.
Kao da sam uhvacena u kradji, lice mi se u trenu zarumenilo – sto od srama, sto od bijesa je*am tako naivno uhvacena
„Dotakni ga, slobodno“ rekao je tiho.
„Necu, pusti me!“ zavapila sam poluglasno, je*am se bojala da ne probudim muza. Ko bi onda sve ovo objasnio.
„Daj, znam da zelis to.“ Povukao je moju ruku prema svom uzdignutom kurcu.
„Nemoj“ pokusala sam je iscupati iz njegovih kandzi
„Hajde , nece te ujesti“
Otvorila sam skupljenu saku i zgrabila napeto koplje.
Kakav je osjecaj bio sklopiti prste oko tog cvrstog i prelijepog komada mesa.
Raletu nije promaklo odusevljenje na mom licu, iako je jos uvijek bilo rumeno od stida i bijesa.
„Zelis li ga liznuti?“
„Ja…ne mogu…muz mi je u drugoj sobi…“
„Malo samo. Znam da to zelis.“
Spustila sam glavu na njegov kurac i citavim jezikom napravila liz od korijena do vrha.
„Lijepoooo“ uzdahnuo je.
Jos jedan liz, skoro identican, pa jos jedan…a onda sam zgrabila njegov kurac cvrsto u svoju desnicu i pocela mu navlaciti kozicu gore-dole.
Digla sam se sa stolice i u tom pognutom polozaju, oslanjajuci se lijevom rukom o rub kreveta, a desnom drzeci korijen njegove velike kurcine, pocela usisavati glatki, rumeni glavic…
„Oooh“ dahtao je
Sve vise sam saginjala glavu prema njegovom kurcu, dopustajuci mu da mi se sve vise uvlaci u grlo.
„Jebem li ti…dobra siiii“ govorio je poluglasno.
Grickala sam njegovo cvrsto meso, a zatim klizila jezikom po njemu kao da ga pokusavam zalijeciti…da bih na poslijetku opet ga uvukla duboko u svoje grlo…
Osjetila sam Raletovu ruku na svom potiljku…nabijao mi je glavu na svoje nategnuto koplje, sve teze disuci…
Lijevu ruku je zavukao pod moju spavacicu i bez imalo oklijevanja dopuzao sa njom do moje mackice…
„Ooo nemamo gacice..“ rekao je kroz polusmijeh…“a vidim nemamo ni dlacica..“
Ovaj put nisam zaustavila njegove prste kojima je njezno poceo prelaziti preko moje gole mace.
Punio mi je usta svojim sve vrelim kopljem, dok mi je vrhovima prstiju prelazio po klitorisu.
Oboje smo disali samo kroz nos, ali to je bilo tako snazno da sam se tek tada sjetila muza u drugoj sobi.
Ispustila sam cvrsti kurac iz svojih usta i rekla: „Dosta je, moram ici. Onaj moj ce se probuditi.“
Rale me je tada zgrabio za obje ruke i povukao na sebe.
„Ne ides ti nigdje pico!“
Lice mi je u trenu bilo priljubljeno uz njegova snazna prsa.
„Pusti boli me!“ rekla sam, je*am od njegovog stiska zaista osjetila bol u nadlakticama.
„Dodji“ povukao me je jos vise prema sebi..Nemocna i svjesna da me „stima“ na svoj kurac prepustila sam se.
Cim sam osjetila da mi se pica trlja o njegov mocni alat, odigla sam guzu dopustajuci mu da me namjesti kako treba.
Zahvaljujuci njegovim prstima vec sam bila vlazna, ali ipak mojoj pici nije bilo lako progutati tu kurcinu.
Ipak sam nakon dva oprezna pokusaja uspjela skliznuti niz njega, sve do samih jaja.
„Aaaaah!“ skoro istovremeno smo uzdahnuli.
Pocela sam se dizati i spustati po njemu uzivajuci doslovno u svakom milimetru njegove cvrste batine.
„Kako se dobro jebesssss“ hvalio me je kada sam pocela kruziti karli*, „meljuci“ taj golemi komad mesa zariven duboko u moju pickicu.
Pocela sam svrsavati. Nabijala sam se kao luda, potpuno zaboravljajuci i da sam udata, a kamo li da mi je muz u susjednoj sobi.
Moja pica je pocela stezati njegov kurac, i on je vec izgubio kontrolu
„Svrsit cu, jebem li ti..!!
„Pokusala sam se odici sa njega, jer ne koristim nikakvu zastitu, ali njegove ruke su me cvrsto stisnule uz sebe
„Neee…“ vrisnula sam
„Hocu da teeeee..napuuuu..nii..mmmmmmmmm“
Osjecaj koji dugo nisam dozivjela…vrela sperma je prskala duboko u meni…
„Idioteeee..!“ skakala sam po jegovm kurcu kao luda…kao da ga zelim doslovno smrviti…
Konacno me je pustio, i ja sam brze-bolje se digla sa njegov kurca koji je bio sav mokar..sto od mojih, sto od njegovih sokova…
U tom trenutku iz druge sobe zacula sam muzev glas koji me dozivao. Hitro sam popravila spavacicu i uputila se u drugu sobu.
„Sta je bilo dragi?“
Sjedio je na rubu kreveta, jos sanjivih ociju.
„Ma nista, vidim da si ustala. Hocemo li kafu?“
„Da ljubavi, naravno“ rekla sam pokusavajuci djelovati sto mirnije, iako sam znala da mi bas i ne ide.
„Idem ja pristaviti“ rekoh uplaseno, osjetivsi kako mi par kapljica sperme izdajnicki klize niz unutrasnju stranu bedara..
Na svu srecu moj muz nista nije primjetio.
Malo kasnije smo zvali i Raleta da popije s nama kafu. Poslije kafe je on rekao da mora nazad za Beograd.
Ispratili smo ga na sutobusku, a on nam je na rastanku pozelio: „Sljedeci put kada dodjem rodice, nadam se da ce biti i stomak ispred tebe“