Svastika (nastavak)

128
Share
Copy the link

Ena je bila cura koja je stalno htjela nešto novo. Nakon jednog odgledanog pornića, bez puno priče se sagnula, popušila mi kitu i kad se dobro ukrutio gotovo zapovijedila:
«Hoću da me jebeš u guzu… ovako kao na filmu… hajde, premotaj traku pa ga pusti ponovo, želim baš tako!» I zatim je dohvatila soleu i zauzela istovjetnu pozu kao legendarna Tracy Adams legavši na bok i prebacivši jednu nogu preko naslona sofe na kojoj smo bili. Izbacila je dupe prema meni i jednom rukomse uhvatila za lijevi guz i raširila međugužje otkrivajući mi analni otvor. Ena je kao i Meri imala veliku guzicu (nešto kao J. Lo), ali dobro i sexi oblikovanu, pozivala je na razvrat.
«Samo me malo podmaži… da ne boli… taaaako…. naguraj malo kreme i unutra… ooooohh…» zapovijedala je moja Ena, a ja sam poslušno podmazivao njen čmar zavlačeći srednji prst sve dublje. Tiho je stenjala i opuštala se primajući prst i ne skidajući pogled s TV ekrana na kojem je tekao pornić. «A sad mi ga daj u ruku i lezi iza mene… polako… ne, ne… nećeš mi ga ti gurati, sama ću to… vidi kako to ona radi» upućivala me na «instruktoricu Tracy. I besprijekorno je oponašala. Dohvatila me za kurac i lagano prislonila glavić na anus. Nije mi dozvoljavala da ga gurnem unutra nego se sama nabila pokrećući guzu unatrag. Pa ga izvadila, a zatim vratila u guzu i zavukla malo dublje… I tako bezbroj puta dok ga, potpuno opuštena, vlažnog i podmazanog crijeva, nije sasvim zavukla u svoju utrobu. «Ooooohhh… kako je ovo divno… zašto mi ovo nisi prije radio… ovo je predivno… kako me pali… ooohhh, tako, tako…» Sva oduševljena novim izvorom uzbuđenja pustila je iz ruke moj kurac i pustila da ga zabijam u svom ritmu. «Guzi me dragi… tako… ah, možeš jako, brže, brže… oh… guzi me slobodno, kao da jebeš u pičku… oh… ovo je super… ne vadi ga van, samo zabijaj… malo ću se drkati… aaaahh.. kako je dobro imati zabijen kurac u šupak… izluđuješ me ljubavi…» I poslije je više nisam razumio šta bulazni. Silovito sam joj zabijao penis u čmar do jaja ne vjerujući koliko je cura oduševljena. Već sam imao analno iskustvo, ali sa curama koje nisu baš bile lude za tim. Svršila je urlajući, a odmah zatim sam se i ja izlio u njeno crijevo. Ena je tada prvi puta probala analni sex i poslije je to bilo gotovo redovno zadovoljstvo. Dakle, njeno oduševljenje guženjem bilo je toliko da smo neprestano istraživali razne i nove mogućnosti analne stimulacije, a nije izdržala da se u detalje ne pohvali i svojoj sestri i ko zna kome.

Već napaljen ovim uspomenama, plesom sa Meri i velikim očekivanjima priđoh kupatilu da vidim da li je gotova s tuširanjem i primijetih odškrinuta vrata. Provirio sam i vidio veličanstven prizor: Marina je stojeći u kadi okrenula stražnjicu prema vratima, a jednu nogu podigla na rub kade raskrilivši međunožje i velike bijele guzne polutke. Mlaz tuša usmjeravala je po pici i anusu očigledno uživajući u toj stimulaciji, a drugom rukom se lagano milovala i tjerala pjenu sapunice sa sjajne kože. Izgledala je kao putena kupačica sa Renoirovih slika. Onda Meri zatvori tuš, a ja se povukoh da me ne primijeti. Iz kuhinje sam prenio piće u dnevni boravak, usput isključio telefon da ne zazvoni opet u ključnom momentu i namjestio se na trosjed očekujući je. Tada primijetih na polici tri nova pornića podignuta iz videoteke. Hm, dakle *ije su bile planirane… pa će tako i biti. Za koji minut pojavila se i Meri, u svilenoj crvenoj kućnoj haljini sa motivima japanskih zmajeva izvezenim na leđima. Otpuhnuvši glasno strpošta se pored mene na trosjed i kao osviješćena upita: «Pa zete… šta je to bilo maloprije? Je li to uredu onako se ponašati sa svastikom?» i prebaci nogu preko noge otkrivajući na trenutak sada crvene tange na sebi.
«O da, naravno da je uredu. I to je samo sitnica u odnosu na to šta je moja draga svastika zaslužila. Pa ovako dobar ručak odavno nisam pojeo. Umorila si se, imala si naporan radni dan… pa si ovdje kuhala i frigala, čeka te sad brdo ovog posuđa… Zaslužila si nagradu.» krenuo sam u napad. Marina me pogleda upitno, kakvu nagradu?, te ja ustadoh da odmah pređem na stvar. «Hajde moja slatka Meri, samo se opusti i uživaj. Evo, lezi ovdje na trosjed, dobro ću te izmasirati, zaslužila si to i prijaće ti… Gledala me trenutak… a onda se konačno predala. «Hajde da i to vidim… Ena kaže da si majstor tajlandske masaže… uzmi mirisno ulje, lavanda je na komodi.» i pruži se u cijeloj svojoj veličanstvenoj dužini i veličini po trosjedu. Još jedan korak, trebalo je s nje skinuti i kućnu haljinu. Već sam zagrijavao ulje trljajući ga među dlanovima i onda bespogovornim tonom rekao: «Skinuću ti haljinu da se ne ufleka uljem… pa ne mogu te masirati tajlandski preko haljine!» te sam jednom rukom uhvatio za kragnu haljine i povukao nadole. Svila se lako razvezala i rastvorila te je odbacih, a pred očima mi se ukaza grandiozno tijelo moje svastike Marine. Meri je zapravo bila krupna ženska sa nekoliko kilograma viška koji joj pak nisu kvarili izgled (ili ja to tako baš volim), ali vrlo skladno građena i proporcionalna, sa naglašenim strukom, dugim ravnim nogama, lijepim listovima, mesnatim krupnim grudima i punačkim usnicama. Ležala je preda mnom sasvim predana i (kao) bespomoćna. Sasvim obučen raskoračih se preko nje i zalih je uljem sa mirisom lavande po leđima.
«Oh, samo polako… pazi da ulje ne ode po namještaju…» brinula se Meri da ne ostane tragova našeg grijeha.
«Ne misli o tome, samo uživaj svastiko moja jedina… zaslužila si… samo mi reci ako te negdje nešto boli, to ću masirati posebno,» smirivao sam je i pripremao za neminovne dodire. Lagano sam utrljavao ulje u njena leđa, ramena. Opipavao sam i lagano prstima pritiskao vratne, pa ramene mišiće, malo napete i krute i pomalo bolne. Stiskao sam i popuštao pritisak osjećajući kako se njeno tijelo lagano opušta, iako su je prvi dodiri morali malo boljeti, sad je već počinjala uživati i meškoljiti se pod mojim rukama i ispuštati tihe uzdahe zadovoljstva.
«Ne znam pravimo li glupost… ali ovo baš prija. Hm, baš znaš pronaći prava mjesta…» prela je ispod mene kao maca. Prešao sam na leđne mišiće i kružnom masažom palcima klizio po njenoj sjajnoj, blistavoj koži. Ulje se zagrijavalo i Meri je sve intenzivnije mirisala na lavandu, ljeto i Mediteran. Maksimalno sam koristio priliku i dlanovima je lagano milovao po leđima dodirući kožu, pa po rebrima, pa vrhovima prstiju, kao ovlaš, po dojkama koje su se pod pritiskom razlile sa strane ispod njenog tijela. Sasvim predana nije se bunila. Dapače, sve glasnije je ispuštala zvukove zadovoljstva… «Mmmmm… tako zete… samo polako… tu malo više lijevo…» navodila me na «bolno» mjesto. Tako sam stigao do guze. Dva divna velika, tvrda, bijela guza. Štrcnuo sam još malo ulja i uhvatio je za guzove i počeo ih mijesiti. Malo se trznula i podigla glavu, ali je smirih..
«Znam, Meri… znam da je ovo guza, ali i ona zaslužuje masažu…» i u sekundi pronađoh bolna mjesta, sastave musculusa maximusa, tetiva i kostiju kuka (to je ona rupica u guznom mišiću, malo prema kuku, koju se može napipati kao bolno mjesto) što joj je godilo da masiram. Uzgred malo raširih već opuštene guzove i trakica crvenih tangi nestade među njima usijecajući se u anus. Onda sam prešao na noge. Marina je već bila uzbuđena i sasvim opuštena kad sam je počeo maziti po unutrašnjoj strani butina. Spremno je malo raširila noge da lakše zavučem dlanove između punačkih butina. Lagano sam je mazio i opet «slučajno» dodirivao njeno međunožje preko uske trakice gaćica koje su jedva prekrivale uzavrelu picu. Na crvenoj tkanini nazirao sam ovlaženu brazdu. Pređoh palcem nekoliko puta preko pice, a Meri spremno još malo raširi noge i zamiješa bokovima. Bila je spremna da primi kurac, ali sam je želio još mučiti. Odmaknuh se od kokice i pređoh na listove snažno ih masirajući, pa stopala i na koncu svaki nožni prst i tabane posebno sam izgnjavio i opustio. Već sam se i ja dobro zagrijao od masaže i pogleda koji nisam skidao s njenog međunožja.
«Sviđa li ti se sve ovo… godi li ti…?» pitao sam spremajući se za skok.
«Oooohhh… zete pa ovo je divno. Osjećam se dobro i lako kao ptica. Ti si zaista pravi majstor masaže. Moja sestra Ena nije pretjerala… ah, tu… tu me malo boli… taaaaako, samo nastavi.»
«Doooobro svajo moja… sad idemo natrag. Od malog prsta na nozi do glave… istim putem. Ali i ja moram paziti na fleke od ovog ulja, strpi se sekundu.» Brzo sam ustao, u jednom potezu skinuo majicu i potkošulju zajedno. Trznuo šlic na farmerkama i sve dugmiće otkopčao odjednom u «rafalu» na šta je svastika reagirala… «Oho, pa to je pravi Levi’s 501… polako zete, polako… neću ti nigdje pobjeći… samo polako i… dugo, dugo…» i zatim zabi lice u svileni jastučić, a guzovima lagano zamiješa znajući da je gledam, otvoreno me pozivajući na parenje. U pa*ekundi ostao sam gol i da ne kvarim zamisao nastavio je masirati i maziti od stopala prema gore. Brzo se nađoh sa već napucanim pulsirajućim kurcem iznad njene stražnjice. Pritisnuh ga i on propade među njene guzove te ga počeh lagano vozikati trljajući ga tako preko tangi. Legao sam preko svastike Marine i šapnuo joj gurajući joj jezik u uho: «A sad ćemo preći sa tajlandske na klasičnu bosansku masažu, jel’ vrijeme za to lijepa moja svastiko…?»
«Hajde zete… predstava ti je za desetku… ti si najbolji zet na svijetu… a sad mi ga stavi… molim te stavi mi kurac, ne mogu više izdržati….» dahtala je uzbuđeno. Pokušao sam odmaknuti trakicu tangi sa pičkice, ali se Marina malo odigla od ležaja i kratko rekla «Skini ih sasvim, samo smetaju!» I u trenutku dok sam svlačio njene gaćice s nogu ona vješto podbaci jastučić pod stomak, ponovo se naguzi, desnom rukom se uhvati za dupe i malo raširi guzove otkrivajući mi prolaz do uzavrele i natopljene pičke. «Hajde zete… zabij se u mene… nemoj da više nešto glumimo… daj ga ovamo, želim da me jebeš, dragi moj zete… hajde jebi svoju svastiku….!» Prislonio sam glavić i lagano gurnuo kurac u vrelu vaginu, pa malo izvadio i onda se sasvim zabio. Do jaja. Meri je uzdahnula, nekako grleno i životinjski, ali i s olakšanje… «Taaakoo… sad me jebi polako lijepi moj… samo polako… i do jaja… brzo ću biti gotova… napalio si me ko životinju… tako, još, još, još… ubadaj me bez milosti… skroz… oh kako me dobro jebeš…» roktala je Meri gušeći se u vlastitoj slini što joj je curila na usta. Bila je beskrajno napaljena masažom, maženjem i činjeni* da se odaje razvratom karanju sa sestrinim dečkom, da vara muža u njihovom domu i pri tome neizmjerno uživa. Kretala se ka divljačkom *azmu. Sve žešće je radila pokrete karli* naprijed-natrag. Ja sam gotovo mirovao, a Marina se nabijala na kurac kako je ona željela i bulaznila prostote…
«Oooh kako volim tvoj kurac u sebi, probijaj me, razvali me… pojebi me ko životinju, ja sam tvoja krava… pomuzi me i jebi me ko kravetinu…» brbljala je podigavši se malo od ležaja kako bih mogao zavući ruke i obuhvatiti joj velike grudi. Zabijao sam se sve jače, napaljivao me i zvuk pljeskanja mog trbuha od njenu guzicu pa sam htio tako «pljeskati» što jače. Drpao sam Marinu za sise, teglio je za velike ukrućene bradavice i snažno je udarao stomakom po dupetu…
«To… to… to… još malo… aaaah… još malo me tako jebi zete… guzi svoju kurvu… taaaako…» i onda je vrisnula nešto nerazumljivo i počela se grčiti u *azmu. Nabila se tako da joj je ušao do jaja, a zatim me jednom rukom prebacivši je untarag uhvatila za guz i pritisnula na sebe ne dozvoljavajući da joj ga izvadim i odmaknem se. «Oči mi vadi, ali njega mi ne vadi, zete!» Šutila je tridesetak sekundi, a onda tiho rekla:
«Tako… pojebao si svastiku… super je bilo i nije mi žao. A sad kad smo to uradili, dalje možemo bilo šta… igre bez granica, zar ne ? Ti nisi svršio još, ha? Hajde, uradi mi šta god hoćeš… kako hoćeš da svršiš ?» velikodušno se nudila. Polako sam izvadio još nabrekao, vlažan i sjajan kurac iz Marine i prišao videu. Upalio sam TV i stisnuo play pustivši pornić koji je već spreman bio u njemu. «Pa ti si planirala da ovo gledamo, iako je Vlatko već bio otišao, zar ne ?» Kao da je zatekoh i iznenadih, ali nije bilo tako. Spremno je odgovorila: «A ti kao da si planirao da karaš svastiku kad si krenuo ovamo sa cvijećem, a znao si da nema ni Ene, ni Vlatka ?! Zete, nemoj da se pravimo ludi. Želiš ovo odavno. Jebeš mi sestru i fantaziraš o meni. A otkako mi je pričala vaše krevetske bakanalije, lizanja, guženja, krastavce i vibratore… sve ovo i ja želim s tobom. Daaaj zete… stavi mi ga ponovo… šuti i uživaj.» Film je krenuo, već na samom početku nekakav grupnjak, a ja sam stajao iznad Marine i razmišljao odakle da počnem napadati njeno lijepo, skladno tijelo.
«Ma daj da vidim gdje sam ja to maločas ulazio.» rekoh, a Meri se spremno okrenu na leđa široko raširi noge i prođe prstom kroz međunožje razdvajajući svoje usmine. Dok je noge držala visoko u zraku, kleknuo sam na pod pred nju i lagano zavukao srednji prst, pa dva, pa tri prsta u vrelu vaginu. Bila je prostrana, ali čvrsta, možda je mogla stati i šaka, no nisam forsirao. Izvukoh prste i zaronih licem u međunožje te je liznuh tek da osjetim okus svastikinih sokova. Poplavljena od uzbuđenja, ali mirisna i čista mamila je na novi razvrat. «Ukusan picin sok… evo probaj i sama…» Ponovo sam joj stavio kurac među noge, ubo je nekoliko puta, a zatim ga izvadio i prinio njenom licu. Kao da nije odmah shvatila te je lupih par puta glavićem po usnama. Otvori usta i primi ga spremno. I u prvom momentu me začudilo kako lako uvlači gotovo cijeli kurac u usta, uskoro i do jaja, a onda se sjetih Enine priče o Vlatkovom kurcu koji joj je Meri opisivala kao «mlin za kafu» koji je Meri redovno primala u usta. To me napali te se počeh još jače zabijati… «Evo svastiko moja… ovo želim… hoću da te jebem u usta… kao u pizdu…» i zabijao sam dok ne osjetih da ću svršiti pa se povukoh van. «Neću, neću još… sad ću ti ga vozati među sisama.» Polizah je između dojki i položih kurac, a ona ga vješto zakrili bujnim dojkama napravivši vlažan tjesnac oko kurca. Karao sam je i tako par minuta. Bilo je neobično. Gledao sam svastiku u oči, a ona je lovila trenutak kad bi glavić provirio iz dojki ispod njene brade te ga pokušavala na trenutak liznuti, ali za par minuta sam i to izgustirao.
«Hajde ljepotane… zetonja moj… kako ćeš da ti se namjestim da me jebeš i da konačno vidim kako moj zet svršava… hoćeš ovako… hajde, uvali mi ga duboko,» reče Meri i namjesti se na desni bok. Zatim je lijevu nogu visoko podigla i rukom povukla koljeno skoro do svog ramena otkrivajući mi bestidno rastvorenu pičku. Najahao sam na njenu ispruženu desnu nogu i kurac je sam našao ulaz vagine. Ponovo se počeh zabijati ritmično, sve brže i dublje. Osjećao sam kako mi kurac u svastikinoj utrobi još raste i otvrdnjava, a i ona je počela sve glasnije ječati. Pogledao sam šta se dešava na porniću, a i Meri je obratila pažnju na ekran gdje su dva kurata crnca nabijala na ražnje krupnu sisatu, plavokosu bjelkinju koja je vrištala od zadovoljstva. Bila je nabijena pičkom jednome na kurac, a drugi joj je gurao kurčinu u šupak. Bez milosti su ulazili i izlazili iz nje punom dužinom dodirujući se preko tankih stijenki vagine i crijeva i njenoj utrobi. To kao da je dodatno napalilo Marinu pa je opet počela govoriti bljuvotine… «Jebi me zete ko najveću kurvu… volim tvoj kurac… obožavam da me jebeš, guziš, da me pišaš… taaaako, do jaja mi ga zabijaj… hoću da me jebeš kao što jebu ovu drolju… vidi kako je razvaljuju… hoću i ja dva kurca… hoću ga u šupku, u nosu… kuuuurca hoću u svim rupama… začepi me zete… ubadaj svoju svastiku… hoćeš li me uvijek jebavati, reci da hoćeš !!! («Ma naravno da hoću» mislio sam)… hajde začepi mi sve rupe…» I onda sam shvatio šta želi. Ovlažio sa srednjak na desnoj ruci i lagano joj ga gurnuo u šupak, a lijevi srednjak u njena usta.
«Uuuuuh… tako, tako… zabijaj mi kurac i prst u šupak… taaaako… hajde svrši ovako ljubi te svaja… hajde… slobodno me ubodi u šupak… jebi me… jebi me kao moju sestricu… sve mi to radi što i njoj…» i to me dotuklo. *azam mi je krenuo iz malog mozga, sav sam se tresao i na kraju zaurlao od zadovoljstva nadglašavajući plavušu i crnce u porniću. I Meri je zaurlala i poslije shvatih da sam joj u trenutku *azma gurnuo cijeli srednjak u šupak. Izlio sam u Marinu more sperme namijenjene njenoj sestri Eni, ali sudbina je htjela da tako bude i da u tom trenutku niko zbog toga ne žali. Šutke smo ležali poslije dobrog sexa posmatrajući porno-finale na ekranu. Plavuša je lizala i drkala oba crna kurca koja su joj tek izašli iz šupka, a zatim pokusala prave gejzire sperme dočekujući je na jezik.
«I ovo je super… voljela bih ovo nekad probati… a i mnoge druge stvari,» iznenada progovori Meri. «Moj Vlatko ima velik kurac i trebala bih biti sretna. Zapravo, sex nam je dobar, ali već jednoličan. Mnogo toga želim… ali to s njim neće ići. Kako da ga ubijedim da nađemo još jedan par za sweeng, kako da mu kažem da želim dva, tri muškarca i npr. jednu ženu na sebi, da želim probati redaljku, vibratore… Sve to njemu je van pameti. Evo… npr. ja nikad nisam probala da me neko pojebe u šupak. Zar je to neka posebna želja… I onda mi Ena priča sve o vama, napali me da poludim.»
«A šta ti je to Ena pričala o nama ?»
«Ma vjerovatno sve. U detalje. Kako joj ližeš čmar i zabijaš jezik u šupak. Pa je poslije jebeš u dupe, a u pizdu joj guraš vibrator ili banane i krastavce, i obrnuto… A reci mi, je li istina da si je nagovarao da napravite grupnjak sa nekim društvom na moru ?»
«Vidim da ste vrlo otvorene… Istina je, bila je u društvu jedna kokica koja mi se svidjela, a njen dečko je trzao na Enu. Vidio sam da ga je puštala da je izdrpa dok su plesali pa sam i ja pritisnuo malu. To bi išlo, ali smo se nekako prerano otrijeznili pa su se svi povukli…»
«I ti bi mogao gledati da ti neko tuca Enu…?»
«Da, ako bih i ja istovremeno guzio nešto dobro… Daj, Meri… pa svima može biti dobro. Eto, i ti želiš redaljku, a Vlatko ne bi trebao ništa drugo karati osim tebe?! No, razmišljao sam i o vama. Kad sam se ovdje guzio sa Enom, a vi se tucate u drugoj sobi, bilo mi je na vrh jezika da predložim Eni da vas zovemo u isti krevet i ona je to skužila, ali … šta ja znam…»
«Reći ću ti jedno… Ena neće propustiti priliku da je Vlatko pojebe. Sama mi je priznala da bi voljela probati neki veliki, nestandardni kurac… (Oupsss!) Tvoj je odličan, ali njegov je magareći… svaka žena to želi probati pa makar joj se i ne sviđalo. I rekla mi je to… Zato ne žalim što smo se sad pojebali. A kad je već tako, jesam li ja na redu da mi ispuniš jednu želju? (Znao sam šta je htjela i bio sam spreman uslišiti njenu želju.) Vidi koliko mi je godina i još sam «nevina u drugi razred». Hajde zete, daj mi ga u dupe… nježno polako, onako kao što to radiš mojoj sestri» molila me mazno moja svastika Marina. «Sve mi uradi kao njoj… ono sa lizanjem, guranjem jezika… reci šta ja trebam raditi, sve ću te slušati… ali želim to konačno probati. Pa gotovo sve cure su to probale i pričaju o tome. I naša rođaka Milkica, znaš ona crna, guznata… i ona ga je dobila u šupak i to znaš od koga? (Nisam znao.) Zabio joj ga je njen brat Gianni, poslije neke pijanke, zamijenio je s nekim u mraku, šta ja znam… A poslije su to stalno radili.»
«Ma daj, da ona ipak ne fantazira. I da je tako, zar bi ti to pričala ?» upitah.
«Milkica je malo otkačena i stalno na nekom tripu. Ima nekako povjerenja u mene, svašta ona meni ispriča, valjda joj je lakše kad nekom kaže. I valjda je na nekom tulumu malo više popila i otišla sa nekakvim tipom koji ju je izdrpao i napalio u drugu sobu. Frajer ju je namjestio zguza, zabio joj glavu u jastuke i odradio svoje, a ona je bila toliko pijana da nije mogla ustati. No, tip je izašao iz sobe, slučajno u hodniku sreo Giannija i rekao mu nešto kao «Kompa, unutra je neka luda ženska već spremna, samo uđi i opali…» A Gianniju nije trebalo dva puta reći. Ušao je i u mraku vidio samo veliko dupe koje je stršilo uvis, a glava cure je bila zabijena u jastuke. U mraku navodno nije ni vidio o kome se radi. Skinuo se i brzo ga stavio «ženskoj» među noge, prije nego se možda ona predomisli. No, kako se nije otimala, nego je počela miješati nezadovoljena u prethodnoj partiji, nastavio je karati sve žešće te je dvostruko pojebana Milkica počela svršavati hvatajući ga za jaja i mumlajući u jastuke. E, tad je ona htjela da se okrene i bar pogleda ko je u njoj, ali je Gianniju palo na pamet da ga stavi «nepoznatoj ženskoj» u guzicu pa da se poslije s njom upozna. Uhvatio ju je za kosu, a drugom rukom joj prislonio kurac i nabio joj ga u šupak. Milkica mrtva pijana i izjebana nije ni pružila otpor, a kako joj se svidjelo počela je roktati od zadovoljstva i rukama širiti guzove da joj lakše uđe. U tom momentu Gianni je prepoznao Milkicu po desetak hašišarskih prstenova što ih je nosila na rukama i ciknuo: «Jooooj, pa to si ti seko! Joj, pa nisam znao, nisam vidio da si to ti, izvini…!» I Milkica se trznula i okrenula razrogačenih očiju prema njemu i samo rekla: «Uredu je, ni ja nisam znala ko me je zaskočio…» Par trenutaka je trajala nedoumica u glupoj situaciji gdje brat kleči iza sestre sa kurcem zabijenim u njen šupak i ne znaju šta da učine.»
«I kako su se sporazumjeli ?» upitah je da skrati priču, je*am i ja imao svoje potrebe i planove sa svastikom.
«Pričala mi je da joj je bilo toliko dobro da nije htjela da vadi kitu iz nje. Uhvatila ga je za jaja i povukla u sebe do kraja i samo rekla «Već smo učinili ono što nismo trebali… hajde braco dovrši šta si započeo tako da nam bude lijepo pa da makar ne žalimo…» I Gianni je nastavio još žešće da bi na koncu žestoko svršio u njen čmar, kaže bolje nego ikad. Poslije su pokušali biti pametni, kao neće više nikad, ali poslije dva-tri pića redovno završe u krevetu. Oboje su otkačeni, ali mi se čini da ekstremno uživaju…» završi Meri.
Njena priča me već palila, a naravno, ni njena želja se nije mogla ignorirati. Od same pomisli kakva me zadovoljstva očekuju ustao sam i poveo je u kupatilo. Trebalo je isprati tovar moje sperme, pripremiti gospođu svastiku za drugi gubitak nevinosti i dobrim pristupom kupiti je za sva vremena i otvoriti sebi put u njene vrele dubine. A vrijedilo se potruditi… čekala nas je duga, strasna noć…