Totalno ludilo

25
Share
Copy the link

Bio je to jedan od onih dana, dana kada nisi sasvim svoj, kada razum spava, a neki djavo u tebi te tera na stvari koje nikada ne bi uradio budan….kada ustanes sa cudnim osecanjem u stomaku, kada se raspire tvoji nemiri, kada se probudi nenadna zudnja, kada se pomiris s mislju da se prepustis ludilu….
Jos dok sam brisala kapljice vode posle jutarnjeg tusiranja i dok sam utrljavala svoje kremice, primetila sam da moje ruke na drugaciji nacin miluju kozu, da moje telo drugacije reaguje na njihov dodir….Vidim, nece na dobro izaci…. Masta vec plete paukovu mrezu u koju bih se mogla tako lako uplesti…..Dodirujem nezno svoje grudi, pritiskajuci vec ukrucene bradavice…… svaki dodir izaziva prijatno podrhtavanje tela I neki cudan osecaj dole, duboko izmedju nogu…Ruke ne miruju, neka ih sila pokrece dok se telo uvija od prijatnog osecanja zadovoljstva….Nailaze na bisernu skoljkicu koja velikodusno pocinje da se otvara nudeci svoj dragi kamencic…..
“Ne prekidaj… nastavi….molim te!”.
Prva misao, o boze za*e tako upada u neciju sobu, zar mi se na taj nacin obraca, ali ludilo radi… I reci koje izlaze nisu moje….
”Dodji… nastavi ti umesto mene….” .
Prisao si polako zeleci da trenutak iscekivanja produzis do bola, da uzdah koji ce mi tvoje ruke, tvoje usne izmamiti preraste u vapaj, u jecaj, u krik….
Ludilo, totalno. Mrak, samo ti ….samo tvoje ruke, samo tvoje usne….svuda po meni…
Tvoja glava medju mojim bedrima. Tvoja kosa u mojim rukama. Tvoj jezik u istrazivackoj misiji jos neistrazenih dubina. Velicanstveni osecaj zadovoljstva , plima sokova koje halapljivo kupis ne dozvoljavajuci da propadne I jedna kap. Duboki uzdah izazvan eskplozijom osecaja , dosad nedosegnute visine.
Pogled. Sjaj. Zelja. Nezan dodir usana, tvoja nabrekla muskost na stomaku…djavolak se budi u meni iznova, ne da mi mira…
Zelim ga u sebi. Zelim da se u potpunosti utisnes u mene, da se rasplinem u tvojim ocima, da se rastocim u tvojim rukama. Zelim da ova ispunjenost beskonacno traje…Zelim…
Moje usne na tvojima, moja kosa u tvojim rukama, moje noge obavijene oko tvoga pasa, izvijam se prema tebi, iscekujem da nas preplavi plima zadovoljstva, da ova noc zavrsi negde daleko, tamo gde se ludilo I razum retko kada sastaju.