Jedanaest tisuca buzdovana ili ljubovanja jednog gospodara !!!

24
Share
Copy the link

Dograbivši je, Marin joj stavi ruke pod veliku debelu guzicu koja je slicila na socnu dinju niklu na ponocnom suncu, toliko je bila bijela i jedra. Od batina joj je guza porumenila pa su joj polutke izgledale kao maline sa šlagom. Ovaj prizor je Marina uzbudivao do ludila. Usta su mu naizmjenicno sisala cvrste Tinine grudi ili bi, skliznuvši na grlo ili na rame, ostavljale po njima tragove poljupca. Rukama je cvrsto držao stražnjicu kao kakvu tvrdu i socnu lubenicu. Opipavao je kraljevske guzove i zavlacio kažiprst u anus, a on je bio tako tijesan da jednostavno na dodir uzbudi covjeka.

Stigavši pred vrata slovenske ambasade, Marin se pomokri, što je valjda potrajalo, pa onda pozvoni. Neki Slovenac, otvori mu vrata. Ambasador Beni se brzo popne na prvi kat. Vicekonzul Bandi Fornoski je bio gol golcat u salonu. Ležao je na mekoj sofi, a kurac mu se ukrucen nadigao; uz njega, Mira, crnomanjasta Austrijanka, gladila mu je jaja. I ona je bila gola, a kako se naprcila, isticala joj se lijepa, obla guza, cija se fina koža baš zategla, prosto do puknuca. Izmedu polutki se pružao duboko usjecen guzni razdjeljak, obrastao crnim dlakama i primjecivala se ona zabranjena rupica, okrugla kao bombon. Dolje su se pružale dvije dugacke i jedre butine, a kako je Miru položaj u kome je bila prinudivao da ih razmakne, mogla se vidjeti socna pica, duboko urezana i zasjencana sasvim gustom crnom grivom. Nije joj bilo ni najmanje neugodno kad je Marin ušao. U drugom kutu, na jednoj fotelji s dodatkom za noge lezbijski su se hvatale dvije zgodne debeloguze i uzdisale od uživanja uz jedva cujne uzdisaje “Ah!”. Marin se brže bolje oslobodi svoje odjece, pa s nadignutom karom, jurnu na one dvije lezbijke, pokušavajuci ih razdvojiti. Ali ruke su mu klizile po njihovim oznojenim tijelima, sklupcanim kao zmija.

Vidjevši da su od požude pomahnitale, a bijesan što ne može da s njima podijeli to nasladivanje, raspali cijelom šakom po ogromnoj bijeloj stražnjici. Kako je izgledalo da to silno uzbuduje vlasnicu doticne debele guze, on je pocne udarati iz sve snage, pa pošto je bol nadjacao strast, zgodna cura, ciju je lijepu guzu tako udario da joj se skroz zacrvenila, skoci bijesno i rece:
– Pokvarenjace jedan, zguza izjebani, nemoj nam smetati, necemo tu tvoju kurcinu, idi ga daj svojoj Miri. Pusti nas da se volimo. Zar ne, Žana?
– Tako je Tina! – odgovori ona druga djevojka.
Ambasadar tada povika:
– Što, balave bezobraznice, zar opet jedna drugoj stavljate ruku u picku?

Zatim, uhvativši jednu od njih, htio ju je poljubiti u usta. Bila je to Tina, zgodna crnka kojoj je potpuno bijelo tijelo tocno tamo gdje treba bilo posuto lijepim madežima, od kojih se naglašeno isticala bijelina; i lice joj je bilo isto tako bijelo. Grudi su joj krasile dvije divne cvrste sise, kao izvaljane od mramora s plavetnim krugovima iz kojih su pupile nježno rumene jagode; desnu joj je primamljivo krasio madež koji je cak djelovao umjetno.

Dograbivši je, Marin joj stavi ruke pod veliku debelu guzicu koja je slicila na socnu dinju niklu na ponocnom suncu, toliko je bila bijela i jedra. Od batina joj je guza porumenila pa su joj polutke izgledale kao maline sa šlagom. Ovaj prizor je Marina uzbudivao do ludila. Usta su mu naizmjenicno sisala cvrste Tinine grudi ili bi, skliznuvši na grlo ili na rame, ostavljale po njima tragove poljupca. Rukama je cvrsto držao stražnjicu kao kakvu tvrdu i socnu lubenicu. Opipavao je kraljevske guzove i zavlacio kažiprst u anus, a on je bio tako tijesan da jednostavno na dodir uzbudi covjeka. Kita koja mu se, ukrucena, sve više dizala, bušila je dražesnu picu nad kojom je bilo crno svjetlucavo runo. Ona mu je rekla:

– Neceš mi ga valjda staviti?
Marinova kita je vec svojim crvenim i užarenim glavicem dodirivala Tinino vlažno skrovište. Ona mu se odmakne, ali otpor joj popusti, butine joj se rašire i velika Marinova sprava vec se bila zavukla glavicem u ono skrovište, kad Žana, Tinina prijateljica i partnerka u lezbijstvu iznenada uhvati Marina za jaja i stežuci ih šakom izazva mu toliku bol da kurac izade na veliko Tinino razocaranje, jer je ona ispod tankog struka vec pocela miješati svojom velikom guzi****.

Cim je pustila ambasadorova jaja, ovaj se baci na nju, govoreci:
– Neka, neka i ti ceš mi platiti za to!
Zatim, dograbivši je za lijepu dojku, stao joj je lizati vršak. Žana se koprcala. U isti cas je namještala i podizala zgodnu picku koja se usjecala u lijep zaobljen brežuljak. Njegov kurac je uzalud pokušavao da prodre u ovo skrovište. Na kraju, on joj uhvati guzove i taman da prodre, kad Tina, ljuta što joj je uskraceno da svrši s onim bajnim kurcem, stade paunovim perom golicati mladog covjeka po petama. On se poce smijati. Paunovo pero ga je i dalje golicalo, s peta se popelo na butine, do prepona, do kurca – i on mu naglo padne.

Obje nevaljalice, Tina i Žana, oduševljene svojom šalom, poduže su se smijale, a zatim nastaviše lezbijska milovanja, grleci se i ližuci uzajamno pred zbunjenim i zaprepašcenim covjekom. Stražnjice su im se dizale u istom ritmu, dlake se mrsile, zubi zveketali sudarajuci se, a baršun njihovih cvrstih i ustreptalih grudi se naizmjenicno gužvao. Najzad, isprepletene i grcajuci od naslade, uzajamno se smoce dok se ambasadororvo koplje ponovo pocinjalo dizati. Ali, vidjevši ih obje premorene od lezbijskih uživanja, on se okrene Miri koja je i dalje bila zaposlena oko vicekonzulove kite. Marin se tiho približi i prevukavši svoj lijepi klip preko debelih Mirinih guzova, uvuce ga u poluotvorenu i vlažnu picu zgodne cure koja trznu dupetom tako da potpuno ugura spravu unutra. Zatim nastavi svoje razuzdane pokrete dok joj je mladi gospodin jednom rukom nadraživao dražicu a drugom pipkao grudi. Izgleda da je Mira silno uživala od njegovog tucanja u veoma stegnutu picku što je potvrdivalo njeno strasno grcanje.

Marinov trbuh je lupkao o Mirinu zadnjicu a svježina njene guze izazivala je u knezu ono isto prijatno osjecanje koje je djevojci pružala toplina njegovog trbuha. Uskoro im pokreti postadoše jaci a isprekidaniji, Marin se pripi uz Miru, dok je ona dahtala i stezala guzove; ujede je za rame i ostane u tom položaju. Ona je cikala:
– Ah! tako je dobro… ostani tako… još jace… drži, na sve. Daj mi tvoje sjeme… daj mi sve.. Gle!.. Gle!… Gle!…
Svršivši zajedno, srušiše se oboje i ostaše tako uništeni neko vrijeme. Tina i Žana, zagrljene na fotelji, posmatrale su ih, smijajuci se.
Vicekonzul rece Marinu:
– Sad sam, dragi Marine, ja na redu; cekao sam te da dodeš i samo sam malo pustio Miru da mi ga opipa, ali krajnje uživanje sam ostavio za tebe. Dodi, mili moj zguzajebani, dodi da ti ga stavim.

Marin ga pogleda nacas, pa pljunuvši na kitu koju mu je vicekonzul podmetao, izusti ove rijeci:
– E sad mi je konacno dosta toga da me ševiš u guzu.
Ali vicekonzul se diže, kurac mu odskoci, a bio je dograbio i revolver. On uperi cijev u Marina koji mu, dršcuci poturi stražnjicu, i promuca:
– Bandi, rodeni moj Bandi, ti znaš da te volim, gurni mi ga u dupe, ajde, gurni mi ga.
Osmjehujuci se, Bandi mu ga nabi u onu elasticnu rupu koja se nalazila izmedu polutki.
– Svršavam, stisni guzu, stisni, svršavam… steži te tvoje bajne guzove.
I okrecuci ocima, s rukama zgrcenim na finim ramenima, on silovito svrši. Potom se Marin oprao, ponovo se odjenuo i otišao rekavši da ce naici poslije vecere. Ali kad je stigao kuci, on sastavi ovo pismo:
“Dragi moj Bandi,
Sit sam toga da me tucaš u dupe, sit sam žena u Austriji, sit sam toga da ovdje tratim svoj imetak s kojim bih se tako bajno provodio po Parizu. Prije nego što protekne dva sata, odoh ja.”