Jovana

29
Share
Copy the link

Jovana je bila lepa crnka. Znali smo se preko zajedničkog prijatelja, ali i kada bi se sreli, nikada nismo mnogo komunicirali. Do te večeri.
Naš zajednički prijatelj Petar je te večeri slavio rođendan u jednom kafiću. Sedeo sam u ****u i ćaskao sa prijatelji****, pomalo se i dosađujući. Pogled mi se zaustavio na ulaznim vratima. Petar se pozdravljao sa Jovanom. Srdačno mu je čestitala rođendan, uručila poklon i zadržala u kratkom razgovoru sa njim. Okrenuo sam glavu ka prijateljici i nastavio razgovor. Nekoliko trenutaka kasnije Jovana i Petar su stajali pored našeg ****a.
– Druže, moram da te zamolim da napravis malo mesta za moju prijateljicu. – reče Petar zago****no se smeškajući.
– Naravno. Izvoli.
Petar ljubazno pokaza Jovani rukom da sedne.
– Ja sam Jovana. – reče pružajući ruku mojoj prijateljici.
– Ja sam Maja. – uzvrati ljubazno prijateljica.
– Mi se znamo. – reče pružajući mi ruku.
– Da, naravno. Viđali smo se u raznim prilikama kod Petra. – rekao sam pružajući joj ruku.
Sela je do mene. Vrlo brzo smo svo troje ušli u prijatan razgovor. Njena kosa je stalno lepršala, nje ruke su bile nemirne, a lepo telo se njihalo u svim pravcima, povremeno me dodirujući. Tek tada sam video koliko je zanosna.
– A čime se ti baviš? – upitala me je u jednom trenutku.
– Ja sam fotograf jednog magazina. – odgovorio sam joj.
Rekla mi je da voli da se fotografiše, da je pozirala, ali samo amaterski…
– Hajde, vrlo rado ću ti uraditi neke fotografije, ako želiš. – predložio sam joj.
– Pa ne bih, hvala. Nemam kada. Radim, pa kad dođem kući čeka me muž…
Nastavili smo razgovor. Malo po malo, vino nas je već hvatalo. U neko doba, predložih joj da idemo do mog studija. Na moje iznenađenje, odmah je pristala.
Otvorio sam vrata od studija, upalio svetlo. U studiju je bila prijatna atmosfera. Pustio sam muziku i sipao nam vino. Ona je bila zanosna. Lagano je ispitivala šta sve ima u studiju, povremeno dodirujući predmete rukom. Stala je na mesto za fotografisanje, podigla čašu i zabacila kosu.
– Da li bi ovako mogla da prođem? – upita vragolasto se smešeći.
– Naravno. – rekoh i upalih reflektore.
Uzeo sam fotoaparat i počeo da snimam. Lagano je otkopčala košulju, povlačeći je preko svojih lepih oblih grudi. Odložila je čašu i, držeći košulju da joj se grudi samo naziru, otkopčala je svoje farmerke i povukla zatvarač.
– A ovako? – upitala je smešeći se.
– Samo nastavi. Odlična si.
Skinula je farmerke i ostala u gaćicama i košulji. Nije više držala košulju koja se povremeno otvarala i otkrivala njene grudi. Sada već opuštena, vidno uživajući, skinula je košulju i gaćice. Ukazalo se njeno telo, kao izvajano. Veselo se smeškala gledajući u objektiv fotoaparata.
– Hajde, reci kako da se namestim… – reče ovlaž me dodirujući.
Rekao sam joj da legne na ledja. Namestio sam reflektore tako da bude u polumraku. Njeno telo je bilo prelepo. Senke su mazile njenu desnu stranu, igrale se njenim grudima i nogama… Bila je prelepa. Okretala se, nameštala, rukom dodirujući čas grudi, čas guzu, mazila butine… Okrenula se na bok. Uputila mi onaj „bezobrazan“ pogled mazeći rukom levu dojku. Zatim je spustila ruku između nogu, mazila se i oblizivala.
Nisam više mogao da izdržim. Ostavio sam fotoaparat, prišao i strasno je poljubio. Prihvatila je moj poljubac zabacujući glavu, sve brže dišući. Otkrila mi je svoj lep i dug vrat, nudeći ga mojim usnama. Izvijala se, privlačila moju glavu na svoje grudi, strasno uzdišući. Igrao sam se njenim bradavicama, mazeći ih jezikom, nežno ih stežući usnama. Gurala mi je glavu nadole, izvijajući se. Raširila je noge i ukazalo mi se njeno predivno obrijano carstvo. Ljubio sam njene butine, prelazio jezikom preko njih. Stenjala je od zadovoljstva, povlačila gore-dole, izvijala se… Uzeo sam je nežno i ušao u nju uz strastan poljubac. Tiho je zastenjala i podigla svoje telo. Moje telo je pratilo njen ritam. Strast je bila prevelika. Sve brže smo se njihali u ludom ritmu, stenjući i sve brže dišući. Stao sam, okrenuo je i uzeo je odpozadi. Glavu je stavila medju svoje ruke, a telo je gurala ka meni. Mazio sam joj grudi. Izvila je svoje telo, uhvatila moju glavu jednom rukom, a svoju približila mojoj nudeći mi svoj vrat i svoje usne. Svršili smo uz strasni poljubac i legli.
– Hoćeš me ponovo fotografisati? – upitala je vragolasto se smešeći.
Nasmejao sam se.
– Naravno. Kad god poželiš.
Tako je protekao Jovanin prvi profi fotosešn. Fotografijama je bila zadovoljna i od tada je ona moj omiljeni model.