Prvi put

31
Share
Copy the link

PRVI PUT

Dosadno, kišno, proletnje veče trebalo bi, mojoj ženi Nani i meni, da bude nešto sasvim drugo. Posle petnaest godina braka i monotonije u koju smo zapali, odlučili smo da, u strogoj diskreciji, po prvi put, pozovemo nekog da u naš život unese malo promene. Javili smo se na jedan oglas pod šifrom, uspostavili telefonski kontakt, te sad očekujemo da nas poseti čovek, nazovimo ga Dragan, za koga smo ocenili da bi možda odgovarao. Nama bi ovo stvarno trebao da bude prvi kontakt ovakve vrste, a Dragan nas je uveravao da je i njemu. S tim je ovaj prvi susret izgledao neizvesniji i uzbudljiviji. Uredili smo naš raskošni stan, upalili diskretna svetla, zagrejali ga. Kupatilo se blistalo. Spavaća soba je sa širokim bračnim krevetom i mirisnom posteljinom, sve je bilo na nivou.
– Da li si ti siguran da želis ovaj susret? – molećivo me je pitala moja žena – Možda je najbolje da odustanemo. Sutra ćemo se kajati. Šta kažes dragi?
Osećao sam uzbuđenje u svakoj njenoj reči.
– Primićemo ga neobavezno, pa ćemo videti kako se stvar odvija. Zezaš me samo da drugi put ne dovedemo neku damu ili par – nasmešio sam se.
Moja žena je bila pravi dragulj. Pomalo sanjar, nikad nije pokazivala prevelik interes za seks. Mene je to izluđivalo jer je imala prekrasno telo, sada već zrele žene, za sva moja maštanja kada je seks u pitanju. lako sam ja hteo da ovo ispadne da je ovo zajednička ideja, ipak sam ja bio inicijator. U trenucima nežnosti rekao bih joj o mojim maštanjima, da je druga žena sa nama ili neki zgodan seksipilan par i slično, a ona bi dodala: a neki zgodan muškarac. To me je zagolicalo, te smo nakon dugog perioda vraćanja na tu i slične teme, dogovorili ovo večeras.
Nana je bila prekrasna. Smeđa kosa i kao noć duboke crne oči sa prefinjenim crtama lica i divno izvajanim punim usnama. Naglašene, kruškaste teške sise koje su stalno podrhtavale, sa tamnim kolutovima oko bradavica koje su, u trenutku uzbuđenja, bile enormne. Tanak struk, a izražena guza, sa lepo izvajanim nogama, upotpunjavale su ovaj sklad. Njena pička, obrasla svilenim dlačicama, bila je pravi ukras na završetku nežnog stomaka, vrsne guze i butina. Uživao sam u svakom deliću njenog tela.
Maštao sam ponekad kako bi izgledalo da ovu nežnost i lepotu sa nekim podelim.
Večeras je na sebi imala samo laganu kućnu haljinu, malo naglašenije otvorenu na grudima, tako da su se isticale njene velike i čvrste grudi.
Konačno je Dragan došao. Bio je to simpatičan, zgodan četrdesetogodišnjak, puno prijatnijeg izgleda nego što sam i pretpostavljao.
Nakon početne neugodne tišine i obostranog iznenađenja, uz rashlađeno piće, pomalo smo razbijali led. Govorili smo o poslu, o usamljenosti, frustracijama u velikom gradu, o retkim ljudima sa kojima čovek može da se druži i slično. Naravno, govorili smo o večnoj temi, ženi. Nana je crvenela, stidljivo se uključivala u razgovor, pijuckala sa nama, pomalo se otvarala. Skoro da sam i zaboravio zašto smo se našli. Pričali smo kao stari znanci.
– Baš mi je drago da sam vas upoznao, bez obzira na sve – reče.

– Nama takođe – rekoh – zar ne Nana?
– Da, prijatno je sa vama pričati, družiti se – dodaje ona.
– Sedni pored nas – rekoh, jer je sedela prekoputa na fotelji, a mi na trosedu.
– Lepo je i ovde – reče. – Može još po jedno piće? – upita.
– Iz vaših ruku sve – odgovori Dragan.
Ona se diže, natoči čaše, stavi led i dodade čašu Draganu. Meni takođe. Ja je blago uhvatih za ruku i ona sede između nas. Osetismo onaj predivan miris negovane kože. Gledala nas je naizmenično smeskajući se i skoro šapatom odgovarajući na naša pomalo provokativna pitanja. Dragan je isto bio stidljivo uzdržan. Nanina guza i butine ispunile su prostor između nas. Sise koje su se počele uzbuđeno nadimati, kao i crvenilo koje joj je udarilo u lice, pokazivali su da je ona spremna na ovu avanturu.
Upalim video, sa nekim blagim erotskim filmom. Za trenutak smo zastali sa pričom. Sva ta atmosfera, piće, razlog zbog kojeg smo se sastali, strašno su me uzbudili. Kod Dragana sam takode primetio da mu se kurac digao, iako je on to pokušavao da sakrije. I Nana je krišom gledala na njegovu muškost, crveneći. On joj uze ruku da joj gleda u dlan i poče nešto pričati. Ona je sva uzdrhtala. Kada je završio, upitah Nanu šta je pogodio.
– Izgleda skoro sve – prošapta ona promuklo.
– Onda ga nagradi, poljubi ga – rekoh, sad i ja potpuno ustreptao.
Ona se lagano nagnu i svojim punim senzualnim usnama poljubi Dragana u obraz.
– Ne tako – rekoh blago.
– Nego kako? – upita ona sad vec poluzatvorenim očima.
– Ovako – rekoh.
Privukoh joj glavu i poljubih njena poluotvorena usta, gurnuvši joj jezik u usta. To potraja.
– Ovako – prošapta ona sad vec napaljena maksimalno.
Više nije bilo povratka. Nemoguće je bilo stišati strasti koje su se probudile u nama.
Okrenula se Draganu i blago nagnula prema njemu. On ju je nežno obuhvatio oko vrata uzbuđen kao i mi poljubio.
– Znači, to je to – jedva promrlja.
Ja je opet privukoh sebi i ponovo poljubih. Rukom sam je dodirivao po kolenima i butinama preko haljine.
– Zar nije prekrasna moja žena?
– Da, prekrasna je – prošapta Dragan.
Sad smo je nežno i lagano ljubili naizmenično Dragan i ja, zatim smo je dirali po vratu, leđima, nogama.
Ona je uzdrhtala, uzbudila. Molećivo je gledala u mene, proveravajući da li ćemo stvarno ići do kraja i kao da nije htela da se ovo prekine. Sa druge strane uzbuđenje je bilo takvo, svi smo bili maksimalno napaljeni, tako da ni njoj nije bilo lako da se zaustavi. Ja sam je ohrabrio. Lagano sam razgrnuo kućnu haljinu i ugledali smo njene prekrasne butine. Ona ih instiktivno skupi. Dragan kliznu rukom na njih, a ona uzdrhta.
– Samo trenutak – prošapta Nana, diže se i izađe za tren.
Kada se vratila, primetio sam da na sebi više nema grudnjak i gaćice.
Sela je opet između nas. Ruke su nam se našle na njenim nogama. Zabacila je glavu malo unazad, primala i uzvraćala poljupce čas Draganove, čas moje. Dragan joj malo razmaknu haljinu na grudima i rukama pređe preko njenih uzbuđenih i nabreklih sisa. Ja sam je dirao izmedu butina. Ona povuče pojas haljine koji ju je držao stegnutu u struku. Zatvorili smo je svako na svoju stranu. Nikad nije bila lepša. Napeta kao struna na violini Stradivarijusa. Velike, teške sise sa bradavicama koje strče, noge lagano razmaknute i uzavrela pička. Ona nam se davala. Celo smo telo lizali i ljubili, sisali i razvlačili, stenjala je, uzdisala, šaputala, mrmljala.

Ljubeci je i šapućući, preneo sam je u spavaću sobu. Ona je tu bila gospodarica ringa. Dragan se skinuo, a njegova velika kurčina obećavala je veliku igru. Legao je pored nje okrenut ka njenim nogama i počeo da joj liže noge, listove, kolena, sve. Ona je uhvatila njegov kurac, navlačila ga, stiskala jaja, dirala ga po leđima, uvijala se, stenjala.
U jednom momentu kao da se trgla, otvorenih usta pogledala mene upitno. Ja sam uzbuđen od prekrasnog prizora skidao sve sa sebe. Kada je ugledala moj nabrekli kurac, razrogačila je oči. Dragan joj je skroz raširio noge, prstima rastvorio pičku i počeo da liže, sisa, gura lezik u nju i dovodi je do ludila. Ona je njegov kurac ljubila, gurala u kosu, uvo, na vrat, a onda ga halapljivo stavila u usta. Tog momenta bila je to žena koju bi svaki muškarac poželeo. Stenjala je, cvilila, stezala rukama kurac i jaja, grebala po ledima.
Prišao sam, počeo je ljubiti po vratu, ramenima, ušima. Izvadila je kurac iz usta navlačeći ga i dalje i stade me halapljivo ljubiti, uvlačeći mi svoj jezik duboko u usta. Onda bi opet uvukla Draganov veliki kurac, pa opet ljubila mene. Sad sam i svoj kurac primakao njenom lieu. Ona ga je uhvatila drugom rukom i počela drkati stavljajući ga u usta. Pokušala je obadva da u isto vreme proguta.
Dragan je neumorno mazio njenu pičku uvlaceci joj jezik, prste, bradu, sve. Onda se pomerio, kleknuo izmedu njenih nogu. Moj kurac je i dalje halapljivo uvlačila u usta i u isto vreme drkala ga. Uhvatio sam je za gležnjeve i digao joj noge uvis tako da joj je sada pička bila pored Draganovog kurca. Jednim nežnim pokretom on joj ga stavi na vrh pičke, a onda energično uvuče unutra. Ona samo jeknu i poče da stenje od zadovoljstva.
Zadovoljstvo je bilo takvo da je njen svaki mišić, pokret, jecaj, pokazivao da ona neizmerno uživa. Mene je uzbuđivao sam prizor da mi neko jebe ženu, da ona u tome uživa, a da se ja trudim da joj bude što lepše.
Stresla se sva kao da je doživela električni udar uz stenjanje i mrmljanje, samo na trenutak se umirila a onda opet počela svoju prekrasnu igru.
– Svršavam… – prostenjah.
Ona ostavi kurac u ustima dok prvi mlaz nije završio u njima, a onda ga izvadi i prosu moje sokove po licu i kosi. Dragan je još uvlačio svoj kurac u njenu pičku, ona je vrtela guzom, ne ispuštajući ni moj kurac.
– Tako… Tako… Tako me jebi… Rasturi me… Razbi moju pičku… Uuuh…. Jebi me… mmm… Jebi me… Uuuh… Svrsavaam… Ooh… – cvilila je Nana.
Dragan izvuče svoj kurac i sasu joj svoje okove po stomaku.i sisama. Ona stade da trlja i razmazuje po telu njegove i moje sokove, da trpa prste u usta, liže ih, da cedi zadnje kapi iz nasiš kurčeva i da ih stavlja u usta prstima.
Bila je prekrasna. Legli smo pored nje i nežno je mazili po njenoj uzavreloj pički. Raširila noge razvratno, tako da je sva bila otvorena. Lizali smo je, sisali, ljubili.
Opet su nam se kurčevi u njenim rukama digli i bili spremni za nove okršaje. Okrenula se Draganu i zajašila ga. Rukom je namestila njegov kurac na ulaz u svoju pičku, a onda snazno svojom guzom sela na njega. Počela je da jaše, a sise su počele da igraju na njenom prekrasnom telu. Legla je po njemu, još više izbacila guzu i vrtela se na njegovom kurcu ljubeći ga strasno. I ja sam je ljubio.
– U guzu… Jebi me u guzu… – stenjala je gubeći ritam. – Jebi me… ljubavi, u guzu… molim te… Odmah… Namaži me… Tu je krema… spremila sam… Jebi me mili…
Na dohvat ruke bila je neka krema, stavih a prste i kleknuh iza nje. Prizor je bio uzbuđujući. Ona je strasno ljubila Dragana, njegov veliki kurac je ulazio i izlazio iz nje, a ona je vrtela svoju veliku zaobIjenu guzu da ga što dublje uvuče. Prstima sam joj mazio guzu. Malo se umirila. Počela je još glasnije da stenje i jeca. Uvlačio sam joj prste u guzu i razmazivao kremu. Uživala je. Namazao sam i moj nabrekli kurac, a onda ga primakao njenom otvoru. Dragan je sad lagano uvlačio, a ona se pripila. Poceo sam gurati lagano glavić u guzu.
– Uuuh… Oooh… Jooj… Aaah… Tako… Boli… Joj boli mili… Uvuci ga… Jooj… Uuuh… – cvilila je.
Uvukao sam ga lagano do pola, onda vratio, pa gurnuo do kraja. Dragan ju je jebao u pičku, a ja u guzu. Stenjala je, vrištala od zadovoljstva, boli, požude, grizla nas je i ljubila. Svršili smo obojica zajedno u njoj. Ona se skupila, zgrčila, otegnuto jeknula i ljubeći nas istovremeno, svršavala.
Iscrpljena, legla je na leđa zatvorivši oči. Na licu joj je bio izraz zadovoljstva i opuštenosti. Nakon kratkog vremena se digla, otišla u kupatilo. Vratila se čista i mirisna u laganoj providnoj beloj haljini. Spremila je piće. Danas je doživela ono o čemu smo zajedno, godinama, potajno maštali….