Sexi vikend-trilogija-nedelja

115
Share
Copy the link

Budim se uz sobu punu svetla od sunca koje sija ko ludo . Nedelja jutro , jun mesec , i vec greje . Kako li ce tek grejati u podne ? Pogledam pored sebe , nema Jelene, ali cujem vodu u kupatilu. Meni se kurac digo u punoj velicini i pisa mi se da poludim . U tom momentu ona izlazi .
Ej , probudio si se. Idi se umu da skuvam kafu – ustajem , a ona gleda me pravo u kurac
Nocas sam te drzala za kurac , ali nije bio ovoliki , a da je bio , budila bih te – smeje se i ovaz ga pipnu a meni zmarci i kroz kurac i jaja i noge i glavu . Ulecem u kupatilo i odma se praznim . Malo se tusnem i operem zube i ulazim usobu . Osecam miris duvana . Vec je sapalila cigaru . Lezi na krevetu skroz gola , naslonila se na naslon , pusi , lagano dikra picku i gleda TV .
Mogla si pusiti nesto drugo a ne to – dobacujem ja i smejem se – Pa nisi mi nudio – smeje se ona . Okrecem se , uzimam kafu sa stola i prilazim krevetu , kad ona lezi na ledjima , glava joj na ivici kreveta , a ruke ispruzene traze moj kurac .
Pridji da ti popusim – nije me trebala dva puta zvati . Spustam soljice na sto i prilacim joj , tako da joj je glava medju mojim nogama . Spustam se i ubacujem joj glavic u usta . Polako ga lize , svojim predivnim mekim jezikom, gricka zubima , a on raste u njenim ustima , brzinom svetlosti.Jedna joj je rika na mojim jajima , drugom drka picku . Poceo sam da uzivam , spustam rike na njene sise , cije su bradavice vec krute . Gnjecim ih , Jelena blago stenjuci od zadovoljstva , polako uvlaci kurac dublje u usta . Ruke mi idu prema picki i ja polako se spustam u pozu 69. Siri noge , zna da cu joj olizati picku , da poludi . Jezikom polako prelazim preko klitorisa i oblizujem usnice . Uvija se , namesta se , prija joj . Uvlacim jezik u vec sokovima punu picku , tako punu , da se cede napolje Ruka mi je na klidji i masiram ga . Ona ubrzava , ai ja nesvesno , i tad sam svestan , da nisam stavio prsten . Kasno , zadovoljstvo je pocelo , a i njeno . Grci se , steze noge i moju glavu medju njima , ali ja ne prestajem da joj lize picku iznutra . Jezik mi je duboko u njoj , kad je pocela da svrsava , bez glasa jer kurac nije ispustala iz usta . I ja svrsavam . Osecam da joj punim usta i punim . Imedju dva grcenje njenih nogu , izvlacim glavu , ali ruka ostaje , ali su sad moja dva prsta u njoj , i teraju je da svrsava jos. Pogledam prema njenom licu , malo sperme je izbacila , skoro sve je progutala . Oboza da guta i to me dovodi do ludila od zadovoljstva . Vadim ga iz njenih uta ali ne i prste iz picke i pcinjem da je ljub po sisama i idem prema ustima , gde lizem ostatke sperme oko usta . Uziva i jos se grci , kao da ****azmi traju beskonacno . Smirila se , podizem je .
Ajmo pod tus – zove me – Vazi ali samo da se tusiramo .kazem -Vazi . Moramo da smo kod Vesne u 10 , na dorucku.-Posle tusiranja, pijemo ladnu kafu a ja se setio one polovine VIJAGRE . Dohvatim farmerke i nadjem to i progutam . Sta ti je to – pita ona – Vitamini – smejem se. Jelena mi prica za Danku . Ja je pitam otkud njoj tolike sise , kad hermosi nemogu da ih imaju toliko velike, ali Jelena kaze , da je Danka pre 2 god . digla kredit i ugradila silikone . Sad su mi jasne njene fenomenalne sise.Vec je 9i30, moramo da krenemo . Od Dorcola do Jajinaca , smo motorom stigli za dvadesetak minuta . Bio sam raspolozen za voznju , a Jeleni je odgovarala brza voznja . Imala je neku slem – kacigu i naocare.Stajemo ispred kucerine , opasane cempresima i zidom ispred njih . Jelena zvoni na interfon i otvaraju nam se vrata ,polako vozim kroz dvoriste 20-tak metara , kad istrcava Vesna iz kuce .
Pa gde ste do sad -Dan ola ispred . Ulazimo i ljubimo se sa Vesnom i Dankom . Vesna je u suknji iznag kolena i majci , tesnoj , sa aplikacijom Beti Bup , na sisama , a Danka u dugackoj Indiskoj suknji i isarenoj majci . Mislim se u sebi – sigurno su gole ispod , a Jelena kao da mi cita misli – Ispod ovoga , nikad nista ne oblace . Zmarci mi vec prolaze jajima i kurcem . Sedamo za sto , na terasi na cijem kraju je bazen , asve to je opasano zidon od 2 metra i decem , tako da van dvorista se nista ne vidi. Odjednom iz drugog dela kuce , se pojavi predivna plavusica , moje visine , duge ravne plave kose , u tesnim farmerkama , crvenim salonkama sa malom stiklom , i tesnoj crvenoj majci , na kojoj su joj se lepo ocrtavale sise, cenim da su trojke. Ima 28 god. , a izgleda , naopako.
Ovo je moja starija cerka Minja . Mladja Vanja spava kod drugarice . Doce za rucak – prica Vesna , a Minja se pozdravlja i ljubi sa Jelenom i Dankom . Pruza ruku i meni , ustajem i zravim se.
Bio asam uveren da Vesna ima lepu cerku , ali ovakvu , nisam ni sanjao – stvarno sam odusevljen .
Igore , ostavi devojku . Ne davi – vice Jelena i smeje se.Sedimo , jedemo , pricamo i smejemo se , i prodje neprimetno dva sata. Ja bih trebala da krenem do Mire . Vidimo se – kaze Minja i ustaje i krece . Ubrzo se vrati . -Ciji je ono motor – pita – Moj . Sto/ – kazem ja – el mozete da me odbacite do Slavije , ako se Jelena ne ljuti ? – Ma neljutim se , samo se dorbo drzi za mjega da ne padnes . Ludacki vozi .- smeje se i daje joj slem . Krenuo sam polako i vec prva krivina osetim je na sebi . Primakala se , naslonila mi sise na ledja , tako da su izmadju nas samo nase majce . Steze me jos jace i u jednom momentu , ucini mi se, spustila je ruke i pritisla mi kurac . Dodao sam gas, ona je na mojim ledjima . Cini mi se da joj osecam bradavice . Stigli smo i ona silazi i pruza mi slem .
Dobro vozis . Da se nisam drzala cvrsto , ispala bih – smeje se iljubi me u obraz – Jos cemo se nas dvoje voziti- rece i otrca prema nekim kolim a, gde siu sedele jos dve devojke . Stavljam polako kacigu na glavu i gledam za njima , a Minja mi sa zadnjeg sedista mase. Vozim nazad , i brzo stizem tamo . I****fon , otvaranje vrata , automacki se zatvaraju , ja ulazim i pravo u dvoriste . Tamo zaticem njih tri gole leze na lezaljkama oko bazena , pricaju i smeju se .
Ajde skidaj se . Nije da se valjda sdidis . ? – vicu u glas i smeju se . – Ajde striptiz – vice Danka i polako pocinje da drka svoj kurac . – Ako neko naidje -pitam – Ne boj se . Nece niko – pocinjem polako da skidam majcu . Vesna je pojacala malo uziru , legla na lezaljku i ona pocela da drka picu , koja je sad skroz obrijana . Jelen na trecoj lezaljci , pusi cigaru i mazi sise. Skinuo sam majcu i otkopcavam pantalone , prvo kais pa dugmice i polako u ritmu muzike ih skidam . Patike sam vec sutnuo , farmerke su skinute . Danki je kurac vec u erekciji i druga ruka joj je u picki , pogledam Vesnu , jednom rukom drka klitoris a drugom gura prste u picku , Jelena drka klidju i polako vrti glavom . Okrecem im ledja i pocinjem da skidam gace . Polako na dole , pa ih vratim , a one uzdahnu . Kad sam ih skinuo ,jednorukom drkam kurac a drugom vrtim gace . Cujem – Okreni se vec jednom-u glas kazu . Okrecem se , idalje drkam jednom a drugom sa gacama pokrivam da nemogu da vide . Primecujem da sve vec ubrzano disu . Bog zna koliko su drkale picke , pre nego sam se pojavio . Bile su zestoko napaljene . Kurac mi je u erekciji i sklanjam gace i prilazim blize . Tihi jecaj sve tri ispustaju . Moj kurac od 18 cm i istog tolikog obima , je izmamio uzdah od tri STRASNE picke . Danka ustaje sa lezalje i leze na deblju prostirku pored lezaljki.
Hocu da me jebes . Nisi juce a nije me niko , od onog tvog vrsnjaka , sto jedini pored tebe , nije pobegao . – legla je na ledja i rasirila siroko noge a nastavila da drka svoj kurac. Kleknuo sam joj izmedju nogu ipoceoda joj se priblizavam , kad pridjose Vesna i Jelena , sa po svake strane . Vesna uhvati moj kurac i povede ga prema Dankinoj picki , vukuci me blago Dledio sam je i osetih kako ulazim u nju. Danka poce da stenje . Ulazim jos dublje , a ruka mi sama ide ka njenom kurcu , koji pocinjem da drkam .Prepusta mi to , i pocinjem da ga uvlacim i izvlacim iz opicku . Svaki put po mali dublje, ocekujuci kraj , ali kraja nema . Jelenina jedna ruka je drkala njen klitoris , adrugom , mi je uguravala prst u cmar , sto me dodatno palilo . Vesna je jednom rukom gnjecila Danki sise a drugom moja jaja . Danka je pocela da mesa ubrzano , a ja ni blizu , sto zahvaljujuci prstenu , sto poluti VIJAGRE. Jebem je i sve ga uvlacim dublje , ali pazim , dok joj rukom drkam . To sam uvek zamisljao ,kad cuh Vesnu – Skloni riku i povuci se telom malo nazad- poslusah je a ona opkoraci Danku , uhvati njen kurac rukom , kleknu i polaro se navuce na njega. Pocela je da se podise i spusta sa kurcai zestoko mesa . Moje su ruke vec bile na Vesninim sisama , a ona se naslanja na mene . Jelena neizmenicno ljubi sa jezikom duboko u grlu, mene i Vesnu . Vesna sve brze mesa , aosecam i Danku da je ubrzala . Ta poza mi malo smeta jer sam ledjima nagnut nazad , ali mi prija osecaj toga i prizor .
Svvvrrrrsssaavvvvvvvvvaaammmmmmm- jeci Danka , i pocinje se tresti , Vesna tiho stenje i ubrzava drkanje svoje picke i nabijanje na Dankin kurac , a ja osecam da dolazi . Vadim ga da skinem prsten , kad ce Danka – Mooolimmmteeeee, unutra svrsi – svrsava i ja ga vracam i pslatka bol i zadovoljstvo istovremeno me obuzimaju . Stezem Vesnine sise i svrsavam Danki u picku . Vesna se grci i trese . -Svrsicu , svrsicu , svvvrrrssssiiiiccccuuuuu- Vesna jeci a rikama obavija me i privlaci na nju . Svrsavamo svi troje , dugo , Jelena nas mazi i ljubi sve . Prva Vesna silazi sa Danke pa ja se izvlacim iz njenih nogu . Klonula je Danka , lezi rasirenih nogu i ruku , umazana spermom na stomaku , sto nije primila Vesnina picka , a iz pice joj curi moja sperma , Jelena joj lize kurac , skupljajuci kapi sperme.Ustajem i lezem na lezaljku , Vesna na drugu , a njih dve ostaju na prostirci . Lezimo tako , sigurno 20min., bez reci , kad Vesna -Deco , ajmo u vodu- ko po komandi skacemo u vodii prskamo se .
Steta sto Jelena nije se jebala – kaze Danka – Dobila sam jutros strasan ****azam , a njemu sam zestoro popusila . Tako je obilno svrsio u moja usta , da sam se sad zabrinula , dali ce moci sa vas dve .-
Jedva sam , al sam uspeo – stvarno umorno im kazem . joz smo lezali tako neko vreme i pricali goli , kad Vesna – Deco oblacite se . Doce svakog momenta Vanja , pa …. znate. Premda bi ona bila odusevljena nama golima , cak bi se i pridruzila , ali ….. ne jos.-Smeje se ipolazi za ode**** , a i mi .
Vesna je spremila rucak uz nasu pomoc postavila sto . Nismo ni primetili , a vec je 15 cas, sedimo za stolom , kad ulazi Vanja Crnka , kakve ja otkidam , suknja iznad kolena , leprsava bluza , pune usne , sise koje skacu gore-dole , dok se krece , a gradja , joj Eva Mendez , po srpski.
Ja sam Vanja – prilazi mi ui pruza ruku . Srce mi bije . Kad se odmakla, ja seo , a Jelena mi stavi ruku na kurac . -A sta kazes za malu. Ne treba nista . Tvoj kurac je rekao – tiho mi govoru na uvo i gnjeci kurac. Zavrsili smo klopu i ustajem da krenem . Jelenu ce Danka dovesti kuci . Ljubimo se , a Vesna me ispraca. – Nas dvoje moramo jednu noc da se sami jebemo . Bez njih . Dacu ti VIJAGRU . i cele noci si moj – Vazi – odgovaram joj i krecem . Vozim kroz grad .16i30 je i na semaforu kod sajma stajem pored kola , kad iz njih . Igore, gde ces?- Minja se javlj sa suvozackog mesta . Kuci , a vas dve ?- pokusavam da vidim devojku sa njom . Na Adu na kafu i kupanje . Ajde sa nama . Prati nas .- pali se zeleno . Riba uz skripu guma startuje ja za njima. Stizemo na ADu , na kraj , gde je skijanje i sedamo na kafu .Upoznajem drajverku . Mira, drugarica , plavusa kratke kose , malih jedrih sisa i digackih tankih nogu . Manekenka. Blebecemo 15-20 min kad Minja- naz dve idemo da se kupamo .Hoces i ti ? – Nemam kupace- vadim se .- Pa ni nas dve . Kupamo se preko puta , kod nudista. Dodji – ustaju , a ja ostajem zabezekmuti da platim . Nailazi kolega sa zenom , i zamajava me a ja nevidim gde su one .Sedam na motor i polako na drugu stranu. Vozim i gledam da ih vidim , kad iz jednog zbuna na obali Minjina ruka maze .-Ovde smo .- parkiram i dolazido njih . Mali vecizbun zaklanja poglede sa obale a sa suprotne strane se nevidi , daleko je Zbun je u obliku potkovice i njih dve gole leze u njenoj sredini .
Sridaj se . Stavi stvari ovde – pokazuje mi gde su njihove.- Ne stidis se valjda nas dva ?- skidam se i stidljivo lezem , ja sam hteo pored njih , ali one prave mesto izmedju..
Jutros mi je Vesna pricala za sinoc i kakav si – crvenim – Nadam se da nije nista lose – kazem a osecam Mirinu ruku na mojim dlakavim grudima . Jel ne smeta? – pita kao . _Slobodno – podvlacim ruku ispod nje i zavlacim pod dupe .
Jutros smo pricale u kupatilu , dok je brijala picu – Kako to ? Primetio sam da je drugacija nego sinoc , ali ona to radi pred tobom – Da . Cak sam joj pomogla , tamo gde nemoze da vidi – ovo je bio vrhunac . Kurac je poceo da se dize – Opa mali se budi . Hoces li moci , posle one tri kurozdere? – Aotkud ti znas da je nesto bilo? pitam – Jok se brijala za caleta . Nego , imas godina , neznam dali ces moci .- Ivadi mi prsten iz farmerki – kazem Minji i pocnem da drkam Miri picku , koja je vec bila vlazna . Ona je vec rasirla noge .
Pusti mene da ga namestim .- rece Minja , a Mira se pridize da gleda .- Nemas veliki , ali je lep i meni je taman po debljini – cujem Miru , kojoj ruka vec ide prema kurcu .- Moracemo da mu pomognemo . One su ga tri imucile – kaze Minja , i pocinje da mi pusi .
Dodji sedi mi na lice da ti lizem picku – kazem Miri , koja i ne ceka vec me opkoracuje i spusta mi pickicu na lice . Uvlacim jecik u nju i palacam , osecam da joj prija jer mesa . Minja se muci , jer nece da se digne ,. Ona seda na mene i rukom , onako polu dignutog ga ubacuje u picku . Okrenute su jedna ka drugoj , i nevidim sta rade , ali osecam da si maze sise. Minjina jedna ruka stalno drzi kurac da ne izleti napolje i sve se zezce nabija . Polako osecam da mi kurac raste a i MInja , jer pocinje da mesa brzo . S klonila je ruku i sad skace na njemu . Jos brze lizem preobilnu sokovima punu Mirinu picku , kad zacuh njen glas – Pusti mene na kurac . Da osetis kako dobro lize.- Minje se skida sa kurca Mira sa lica mog i izmena Minjina picka je sad siroka od mog kurca i ja pocinjem halapljivo da sisam klitoris . Vriste obe tiho . Mira tako znalacki mesa , da ja osecam da cu svrsiti . Podizem malo Minju sa lica . _Svucite mi prsten . Svrsicu . – Minja silazi sa lica mog , a Mira sa kurca . Osecam da skidaju prsten i cekam da neka sedne na kurac. Ne , obe pocinju da mi puse. Dok jedna pusi druga lize jaja. Moje rike su nasle njihove pickice i drkam ih i ivlacim prste . Sasvimtiho ::Svvvrssaaavvvaammmmm.- poceo sam da prskam . Boli me vise nego sto mi pricinjava zadovoljstvo . One hvataju ono malo sprme i gutaju . Olizale su mi ceo kurac , kao da je opran i rekle u gals-Sad se namesti i uzivaj . Prisustvovao sam necem naj lepsem do tad u mom zivotu. Takva jebacina , lizanje picke i njihovo istovremeno svrsavanje , se nemoze opisati . Smo se moze doziveti . One su fenomenalne.Malo su se smirile , kad ce Minja – Da se nadjemo , kad si odmoran . Da te nas dve umrimo , a ne one matorke-smeju se . -I tvoja Vesna me hoce samog – smeh je jos jaci.Ljubim ih obe zestoko i oblacim se. Bezim da me ponovo ne savataju . Ni VIJAGRA me nebi spasla . Na motor i kuci . Stzem tamo , ker radostan sto me vidi . Uzimam pivo i sedam da na miru pojijem ga , kad zvoni mobilni . Branka. Mora da joj se prijebalo. Ostavljam ga , i ne javlham se . Poveo sam kera u setnju u sumu , a ostavio mobilni kuci . Ovo je bio pakleno jebacki vikend . Moram da se odmorim , za nove jebacine , ali malo duze.