SUNCHICA IV

26
Share
Copy the link

Budim se i osetim kako mi necija ruka prelazi preko tela. Otvaram oci. Gola sam. U sobi je potpuni mrak i ako pretpostavljam da je svanulo. Roletne su spustene I tisina je. U ustima osetim opor ukus vina. Dosao je po mene sa namerom da se provedemo kao nikad. Nisam se provela tako, ali sam se definitivno imala dobar sex. Jos pospana pokusavam da se setim dali je on tj. moj Filip jos tu, ali ne mogu da razmisljam jer mi krv odjednom ludacki krenu venama. Osetim jaku musku ruku ali jako neznu kako me steze oko struka i okrece me na stomak. Odmah sam se prisetila predhodne noci sa koliko neznosti me je uzeo. Nista me vise ne zanima, zelim samo da me mazi i da mu se opet dam. Da me poseduje kao sinoc, jer je to jedino sto zelim. Takvo vodjenje ljubavi se ne desava svaki dan. Osetim njegov miris i dah na uhu, cujem kako mi govori da voli kad sam gola i da obozava moju guzu da mazi i ljubi. Imam cvrste grudi i povecu oblu guzu po kojoj volim kad mi svrsava. Sve je radio divljacki sa dozom neznosti. Bio je dzentlmen, a znao je od mene da napravi osobu koja samo o njegovom Misku razmislja. Podizem se malo i pustam ga da udje. Jako sam vlazna i zelim ga odmah, ali on nece tako. On bi da se igra. Osetim kako je krut i vlazan. Uzimam ga u ruke u lagano prolazim njime izmedju mojih prepona. Osetim kako me otpozadi hvata za grudi ,lagano mi mazeci bradavice, a zatim mi stavlja prst u usta. Lizem ga, zamisljajuci njegovog veliku Miska. Vraca taj prst na moju bradavicu, a onda spusta ruku dole i lagano mi masira vlaznu ribicu .Disem ubrzano, hocu da mi udje. Govori da ce me tucat kao nikog do sada i priblizava ga. Osetim kako je vruc i krut. Glavic mu je vlazan i dodiruje rubove moje ribice. Rukama mi je polako rasirio noge i poceo da ulazi. Lagano mi ga je gurnuo jos dva tri puta, a onda pocinje da ubrzava. Sad vec glasno stenjem. Tuca me jako, duboko, osetim kako su mi bradavice sve kruce, a onda ih on dodiruje vlaznim prstom koji je do malopre bio u meni. Osetim taj miris i sva cula divljaju. U ekstazi me pljeska po guzo, pa ga izvadi iz ribice i gurne u nju. Osetim ga duboko i ne zelim da stane. Cujem kako mu jaja udaraju o moju mokru ribicu. Hvata me za kosu, cvrsto me pritiskai na sebe. Osetim da cu svrsiti, hvatam se za bradavicu brzo je trljajuci. Osetih kako mu Misko pulsira, znam da je i on pri kraju, cujem kako sve glasnije stenje aaaah,aaaaa, tooo svrsavam kao nikad do sad. On ga vadi i svrsava mi po guzi i dalje me drzeci za kosu. Mislila sam da cu se onesvestiti od zadovoljstva…On nastavlja da prica koliko me voli i zeli pita me da li hocu ponovo. Iako sam bila zeljna njegovog Miska, morala sam da krenem. Navukla sam na brzinu kratku usku haljinicu na sebe i sagnula se da se obujem. Naravno guza mi je sevnula ispod prekratke haljine, a gacice nisam nosila jer su prethodno vece negde zapale i ostale. To ga je nateralo da iskoci iz kreveta I povuce me na sebe.”

‘Ajde da mi ga popusis ljubavi?”.Pogledala sam ga i znala sam da ne mogu da odolim. Zelela sam da ga lizem dok mi ne svrsi u usta. Spustila sam se, a on mi je mazio grudi. Napaljeno sam stavila prvo samo glavic u usta, lagano ga dodirujuci jezikom i vlaznim usnama, a onda sam ga olizala od korena do vrha. Bio je tvrd i velik, pulsirao je a ja sam ga sve brze, sve jace lizala i gurala u usta. Podigao me je gore okrenuo na ledja, pocepao mi haljinu i poceo da mi lize bradavice, ponovo su se ukrutile, dok se on spustao dole i velikim jezikom mi prelazio po preponama. Gurnuo mi je vreli jezik duboko u ribicu, sisajuci njene sokove dok sam se ja drzala za grudi i vrsitala od zadovoljstva. Vise nisam mogla da izdrzim pa sam ga naterala da se popne i namesti se u polu lezeci polozaj. Misko mu je sad vec bio sav crven i ludacki zeljan moje ribice, pa sam ga opkoracila, dugim noktima presla preko jaja sve do vrha, a zatim sela na njega. Jahala sam ga, njisuci kukovima. Lizao mi je bradavice i pricao kako voli da me tuca, kako obozava kad mi je ribica tako vlazna vrela a bradavice nabrekle. Pripijala sam se sve jace.

“Too, aaah, zelim ga duboko, umrecu ljubavi koliko mi je lepo….

Bacio me je na ledja, podigao mi nogice. Misko mu je bio toliko krut da je istog casa usao. Tucao me je brzo divljacki strasno i pozeljno. Osetila sam da se grcim od zadovoljstva i da svrsavam i u tom momentu on ga vadi i svrsava mi malo po ribici malo po grudima. Vidim znoj i zadovoljstvo na njegovom licu. Ovo cu sigurno ponoviti kada moj Filip ponovo dodje. Tucacemo se jos mnogo puta, svuda i svakako jer zelim Filipa da zadovoljim na sve nacine, jer u ljubavi neme srama ni blama, ako se dvoje vole i jako zele…….