Sisačica čmara

413
Share
Copy the link

Neka ovu priču preskoče feministkinje, borci za ljudska prava i svi ostali sa osetljivim stomakom.
Ono što volim volim ja, to me uzbuđuje i čini srećnom, i boli me ona stvar hoće li se naći nežna dušica koju će to da zaboli i koja će mi reći da sam bolesna. Ako i jesam, bolesna sam za sebe i ni za koga drugog.

Još kao klinka volela sam u igrama da budem uhvaćena i „mučena“. Još kada bi me vezali za kakvo drvo, mojoj sreći nije bilo kraja. To mi je bilo ono što najviše volim, a tek kasnije, kada sam uveliko porasla, shvatila sam o čemu se radi.

U stvari, osvestio me je prvi šamar koji sam dobila. Imala sam šesnaest, a on je bio tri godine stariji. Bila sam polu pijana, i nešto smo se posvađali. I što je najcrnje, on je bio u pravu. A što je više to dokazivao, ja sam ga više provocirala. I onda sam mu opsovala kevu, a on mi je pripalio šamarčinu, da mi je uvo zvonilo ko ona u Hramu Svetog Save.

I, rođaci, mislite da sam ga ostavila zbog toga? Jok. Kako mi je pripalio šamarčinu, tako mi je pička procurela. Te večeri ničeg nije bilo, ali zato jeste već sledeće. Dok smo se tucali, zamolila sam ga da me ošamari. On nije hteo. Onda sam mu rekla da je pička i šonja i sisa, i konačno se toliko iznervirao da me je odvalio. A ja sam, dragi moji, drage moje, svršila sve u šesnes.

I tako je počelo.

Skapirala sam da volim da budem ponižavana. Što me je neki frajer više tretirao kao stoku, to sam mu ja bila privrženija. Najviše me uzbuđivalo da me tokom jebačine potpuno ignoriše, da obraća pažnju samo na sebe, da me tretira ko komadinu mesa.

Sad će ovo glupo da zvuči, ali najveći problem je bio naći takve frajere. Najcrnje je bilo sa onima koji su glumili mačo tipove. Takvi su u krevetu bili najveće pičke. Sto puta bi me pitali „jesi li svršila“, a ja možda i bih, da su mi ga ne pitajući ništa nabili u neku od rupa i razjebali kao kravu. Uz par šamara kao bonus.

Bilo je tu ponečeg, moram priznati, bilo je par talentovanih, ali su to bili momci koji bi za trenutak ostvarili neku svoju maštariju, a onda se vratili u kolotečinu.

I tako sam ja mlada ostajala nejebana i nezadovoljena. Odnsono, kurca sam imala dovoljno, ali niko nije znao da me postavi na moje mesto.

Do Sime.

Sima je moja ljubav. Stariji je od mene dvadeset dve godine. Ima sina koji je za godinu dana mlađi od mene. Žena ga je ostavila odavno.
Nije lep. Ima višak kilograma. Ima mali rečnik, a nije ni mnogo pametan.

Ali Sima ima jedan veliki talenat.

Sima je sadistička pandurčina. Koja zna da me postavi tamo gde treba.

Da ne davim kako sam ga upoznala. To nije ni bitno. Ali bitno je to gde sam sada. A to je tamo gde želim da budem.

Klečim na parketu (sa tog dela gde klečim namerno je pomeren tepih da bih ja žuljala kolena), ruku uredno vezanih Siminim lisicama iza leđa, obučena kao za kurvarluk; mrežaste čarape i halteri, čizme iznad kolena sa ogormnom štiklom, i naravno, kereća ogrlica. U dupetu mi je Simin pendrek, nabijen valjda do dvanaestopalačnog creva. Sima je temeljit čovek.

Ispred mene, na fotelji direktoruši, leži izvaljen Sima, isturene bulje, nogu savijenih, ko da će sad da ga karaju.

Simin čmar mi je na par santimetara od lica. Sima preko moje glave gleda televizor, upravo počinje tekma.

Nisam vam rekla ono najbitnije, rođaci. Ja volim sve što je u vezi dupeta. Volim da ga primam u čmar, a volim i da se igram sa njim. Ono što me najviše loži, i što mi je najponižavajućija stvar na svetu, jeste da ližem čmar.

I tako, eto me tamo gde bih stalno volela da budem.

Čujem zvižduk, tekma je počela, a to je i znak da i ja prionem na posao. Približavam se i lagano, vrhom jezika dodirujem sredinu šupka. On se grči i skuplja. Čekam da se vrati, pa ponovo činim isto. Igram se tako, zanesena, dok me Sima ne uhvati za kosu. Slede šamarčine. Glava mi leti tamo-vamo, dok Simina ručica miluje moje obraze.

– Šta je kurvo, viče Sima, šta me bockaš, pička ti materina? Jesi suviše glupa drolja da shvatiš šta treba da radiš?

Ja se izvinjavam, naravno, a kako i ne bih pred takvim argumentima. Sima me pušta, a ja navaljujem na njegov čmar, balavim po njemu usnama i jezikom, ližem iz sve snage, on ga širi prstima da bi mogla da uguram jezik što dublje, jer Sima voli kada ga tucam jezikom u dupe.

Pička mi curi, kad bi je samo pipnula svršila bi do nesveti. Ponižena sam do kraja. Klečim, izšamarana, vezana, sisajući čmar matorom siledžiji. I zato nastvaljam da se gušim na Siminom šupku, dok on drka svoju kurčinu i gleda tekmu.

U tom trenutku, sranje. Ne mislim bukvalno sranje, već dlaka. Fak. Nikako ne mogu da naučim da se izborim sa dlakama. Kada mi neka uđe u usta ne mogu da nastavim dok je ne izvadim. Ko da mi je u ustima čitava šubara, a ne samo jedna jebena vlas. Sranje. A Sima ne voli da stajem kada jednom počnem, a uzgred ga nervira to što me prekida jebena dlaka.

Konačno je nalazim i pljujem, ali već je kasno. Sima ustaje, odlazi do ormana i vadi svoj debeli pandurski kaiš, gura me grudima i licem na fotelju, staje mi nogom na vrat i počinje da me vošti. Kaiš puca po mom dupetu, plašim se da će mi iscepati kožu. Pokušavam da se izmigoljim, ali to naravno nije moguće. A to Simu još više nervira, pa me snažnije nabija u fotelju i još žešće odvaljuje od batina. Pokušavam da ne vrištim, jer ako to uradim onda sam stvarno najbala. Sima ima pravilo: ćuti dok te maltim.

Uzdržavam se, grizem usne dok mi suze razmazuju šminku, a onda jedan udarac pogađa već više puta udareno mesto, i ja vrištim kao kučka. Istovremeno, od stiskanja čmara prouzrokovanog bolom, iz dupeta mi ispada Simin pendrek.

Jebiga.

Sima uzima svoju čarapu i nabija mi je u usta. Vezuje mi je obmotavajući drugu i praveći čvor iza moje glave. A onda, rođaci, nastaje masakr. Ponovo sledi šibanje po već izranavljenom dupetu. Vrištim i cičim, al’ džaba. Usta su mi puna smrdljivih čarpa. Čuje se samo mumlanje. Mrzim Simu ovog trentka iz dna duše, i sve bi dala da mogu da mu nabijem onu njegovu pištoljičinu u dupe i ispraznim šaržer.

Batine prestaju. Umorio se. Ostavlja me da cvilim a on navlači donji deo trenerke i izlazi napolje. Vraća se nazad, hvata za kosu i podiže glavu. Pokazuje mi šta je doneo. Oči mi se šire od straha i jedino što mogu je da odmahujem glavom. Sima je iz svog razdrndanog krša doneo start kablove za akumulator. A na njihovim krajevima su gadne metalne štipaljke.

Suze mi ponovo same kreću kriveći Siminu facu koja se kezi od uva do uva. Opkoračuje me, a zatim stavlja prvu štipaljku na levu sisu. Vrištim. Ponavlja to i sa druge strane. Boli nenormalno. Znam da ću imati modrice mesec dana. Ali Simi to nije dosta. Uzima štipaljke na suprtonom kraju, razvlači mi pičku i usmine, a zatim ih kači, jednu za levu, drugu za desnu usminu. Urlam. Nikada me ništa nije bolelo ovoliko. Sima kleči iza mene, nogama mi širi kolena, hvata me levom rukom za kosu, čujem ga kako pljuje, a zatim novi užasan bol; nabija mi svoju kurčinu u dupe. Sima nikada nije suptilan. Ali sada, gori je od životinje. Ne čeka kao obično da se opustim, nije me navlažio, pripremio, nabija mi kurac na suvo, bez milsoti, osećam kako prodire u moje gužnje crevo, kako me cepa.

Arlaučem i njištim kao kobila, što je i Sima primetio. Drži me za kosu i nabija mi ga u čmar, drući se – điha, điha, Rumenka, ajmo, – sve to mlateći me šakom po guzovima, valjda da bi utisak bio potpun.

Osećam kako mi Simina kurčina širi i razvaljuje čmar. Jebe me bez mislosti, kao da sam tuđa. Guzovi mi podrhtavaju od njegovih bedara kada mi ga zakuca do želuca.

– jel znaš šta će sada da bude, kurvetino, pita Sima. Odmahujem glavom.
– Sad ćeš, droljetino, da me zamoliš, ali onako lepo, kako priliči, da ti ga izvadim iz dupeta i nabijem u usta, da mi ga očistiš. Jel jasno, kravo glupa?

U glavi mi je trista stepeni. Pomišljala sam na ovo nekada, gledajući porniće, ali nisam mislila da će se nekada i meni to nekada ponoviti. Dok se ja razmišljam, Sima mi pomaže da se odlučim nabijajući mi ga do balčaka i vukući kablove. Klimam glavom kao blesava.
Osećam kako mi odvezuje čarapu, izvlači mi drugi iz usta. Kašljem. Vlažim usne.

– molim te Simo…….aaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrht!!!!

Sima mi razvlači sise i usmine cimajući kablove na različite strane.

– kurvetino glupa, pa jel sam ja za tebe Sima? Pičko debilna. Pa ja sam bre gospodin čovek, jesam li stobom ovce čuvao, glupačo, seljančuro glupava?

Shvatam koliko je sati, i kao dobor vaspitana devojčica recitujem:

– molim vas gospodine, da li biste izvadili vaš cenjen kurac iz mog smrdljivog dupeta, i nabili mi ga u usta, kako biste mi dozvolili da ga očistim?

Sima se ceri, vadi mi kurac iz dupeta, jednim potezom me hvata za kosu, postavlja na kolena i naređuje da zinem.

A onda mi skrkava kurac pravo u grlo, držeći me rukom za potiljak. Ne znam rođaci je li se to nekom već desilo, neću da kukam, ali ukus još nekako, samo je gorko, ali miris…ajoj.

Sima me tuca u usta i grlo kitom upravo izvučenom iz moje guzice, a ja, nećete verovati, svršavam.

Sima umire od smeha.

– Znao sam droljo, da si kurvetina. Ali tolika, to stvarno nisam. Znao sam da ćeš se naložiti, ali ti si stvarno carica. Svršavaš pušeći kitu izvađenu iz dupeta. Jebote.

Negde u meni, neki glasić viče da to nije u redu, ali ga brzo ućutkavam. Sima me opet baca na kolena, ponovo mi ga steruje u čmar, jebe me ko kravu nekoliko minuta, a onda, naravno, kao da smo to hiljadama puta radili, ponovo pušenje govnjivog kurca.

Sima ponovo seda u fotelju, diže noge, hvata me za potiljak i nabija mi usta na čmar. Ližem ko da me đavoli gone, gušim se, nemam vazduha, pomisao da se gušim na nečijem čmaru uzbuđuje me nenormalno, opet svršavam, u tom trenutku Sima me odvaja, nabija mi kurac u usta i svršava iz sve snage. Nabija mi ga u grlo, puneći ga kurcem i spermom, krkljam, davim se, pogušavam da ne povratim, drkam pičku, svršavam.

Volim Simu.

sisacicacmara****