1. Ispovest jedne drolje – Prvi put

58
Share
Copy the link

Potštovani čitaoci.
Od ove priče počinje serijal ”Isopvest jedne drolje”. To su u stvari priče moje polu-sestre. U njihovu istinitost i iskrenost neću zalaziti jer mi je priče dala seja, a ja sam ih uz njen blagoslov malo preradio i objavio. Od nje sam dobio pozitivnu ocenu, a nadam se i od vas. Od vaših komentara zavisi da li će i koliko priča biti objavljeno. Inače moja porodična priča je komplikovana pa je ovom prilikom ne bih objašnjavao jer nas ima ukupno četvoro. Dva brata i dve sestre od više roditelja tako da je to dosta zamršeno. Naravno imena mesta i događaja su izmenjena radi diskrecije. UŽIVAJTE…
p.s. Slike koje prate priče će biti objavljene u posebnom albumu.


Imala sam tu sreću da sam se rodila kao ćerka jedinica u bogatoj porodici. Tata mi je bio pilot, a mama je radila kao menadžer u banci, tako da što se tiče života, živela sam u izobilju i imala sve što poželim. Naravno, fizički sam, bar tako svi kažu bila veoma lepa i jebozovna. Sve fizičke atribute sam pokupila od mame koja je bila prelepa žena. Od tate sam jedino nasledila zelene oči i zahvalna sam mu na tome.
Pošto u životu nisam imala nikakvih briga, osim škole  čim sam malo stasala počela da sam se interesujem i otkrivam čari sexa. U početku je to bilo samo ogovaranje i ćaskanje sa drugaricama, a kasnije sam i počela sama da se dodirujem i otkrivam svoje telo. Shvativši da mi sve to prija, rešila sam da što pre uđem u svet sexa i uživam.
Za početak ceo moj svet sexa je bio drkanje moje pičkice i obilno svršavanje, tako da su mi gaćice bile skroz mokre. Tom prilikom sam maštala o jednom fudbaleru, čije vam ime neću reći da ne bi imao problema. Inače nikada sa njim nisam imala ništa, osim što sam maštala kako vodimo ljubav.
Moj prvi pravi sexualni doživljaj se dogodio jednog leta. Imala sam 16 godina i moje telo je počelo da se budi. Svesna toga, namerno sam se oblačila i koketirala kako bih muškarcima naterala vodu na usta. To mi je dobro polazilo za rukom i ja sam uživala u toj nekoj nadmoći.
Bio je vreo dan i ja sam otpadala od dosade sama kući. Tata je naravno bio na nekom letu, keva na poslu, a klima se pokvarila. Pre pola sata me je keva nazvala i rekla da će majstor doći da opravi klimu, ali njega nema i ja sam postajala već nervozna.
Onda da li od vrućine ili ne znam čega, počela sam da maštam. Možda će majstor da bude neki lepi mladi dečko. Znate ono, vitak, trbušnjaci, plave oči. U tom maštanju sam nesvesno počela da se dodirujem po pičkici i već sam se dobrano uzbudila.
Zvrrrr….
Preseklo me je zvono na vratima. Odskakutala sam i otvorila vrata. Na moje iznenađenje i razočarenje, na vratima je stajao majstor, ali ne iz moje mašte. Bio je tatinih godina, crn krupan i dlakav. Pravi onaj zadrti majstor.
– Dobar dan. – reče on dubokim glasom – Ja zbog klime.
– Izvolite – rekla sam i pustila ga da uđe.
– Sad ću ja to mala za čas. Gde vam je klima?
– Evo u ovoj sobi. Jeste li za neko piće?
– Može pivo…
Otišla sam do friza i donela mu pivo. Majstor je nešto čačkao oko klime i ja sam tek tada primetila njegove muževne snažne ruke. Iako dlakave (na šta sam se ja u to vreme gadila) izazivale su neki čudan osećaj u mom stomaku. Tog trenutka sam poželela da me ščepa tim ogromnim rukama i pojebe tu na stolu.
Tada se je majstor okrenuo ka meni i probudio me iz maštanja.
– Gotovo. Trebalo je samo očistiti odvod. Daj to pivo šta me gledaš? – reče on i zgrabi limenku piva iz moje ruke.
Ja sam se samo nasmešila, koketno se premestila sa noge na nogu i pogledala u pod.
– A šta ti je to? Jesi li se upiškila ili napalila – reče on odjednom pokazujući na moje međunožje.
Jao sramote. Ja sam tek tada primetila mokru fleku između mojih nogu. Nisam ni primetila da moj plavi šorcić tako izdajnički pokazuje koliko mi je vlažna pičkica od malopređašnjeg drkanja.
– Pa… ja… znate… – zamuckivala sam ne znajući šta da mu kažem.
Majstor, stari vuk odmah je znao kako da udari.
– Ti mala ako voliš takve stvari slobodno reci. Tu je čika majstor da ti pomogne.
– Ja… uhh…
– Aha. Znači nevina si.
Samo sam klimnula glavom.
– Onda specijalni tretman – reče on i otkopča šlic na svom kombinezonu. Pred očima mi ispade njegova kurčina. Tada mi je izgledala ogromna i tamna. Pri korenu su mu izvirivale crne dlačice i delovalo je kao da mu kurac viri iz nekog gnezda. – Uzmi ga malo i poigraj se ako ti se sviđa.
Nisam ništa rekla. Jednostavno ne znam zašto, ali u tom trenutku sam samo čučnula ispred njega i uzela njegov kurac u ruku. Odmah je počeo da mu se diže i opasno približava mom licu. „E pa Anja, sada nema nazad“ pomislila sam „sada završi ovo pa da znaš na čemu si…“
Prinela sam njegov glavić mojim zatvorenim usnama i prislonila ga. Osetila sam čudan miris muškosti i mokraće što u meni izazva istovremeno i uzbuđenje i gađenje. Međutim, tada je proradila ona droljica u meni. Nevešto sam otvorila usta i majstor lagano gurnu kukove unapred. Njegov glavić upade u moja usta i izazva čudan osećaj lepote. Počela sam da ga sisam i oblizujem držeći ga za koren kurca. Nisam mogla da verujem da kurac može biti tako tvrd. Sve to me je palilo da sam osetila kako mi iz pičkice ponovo cure sokovi. Sada sam sve više i više uživala u tom osećaju pušenja kurca. Tada majstor iznenada spusti svoje ruke i uhvati me za sisiće. Jako je stisnuo moje bradavice i uvrnuo ih. Taj slatki bol i sa kurcem u ustima izazva čudan osećaj u mom telu koje je drhtalo kao da je prikopčano na struju. To je bio moj prvi orgazam. Gaćice su mi bile mokre kao da sam se upiškila. I dok sam tako uživala kao u nekom transu, iznenadi me toplina u ustima. Osetila sam kako mu iz kurca izlazi slankasta, sluzava topla tečnost. Ne nisam glupava, znam da je svršio i da mi puni usta spermom, ali je to meni bilo prvi put u životu. I moram da priznam da mi se jako dopalo.
Sve mi se dopalo. I ukus kurca, i ukus sperme i ta neka potčinjenost nad muškarcem kada mi ga nabija u usta… Sve me to palilo.
Od tog trenutka sam znala da ću postati prava drolja. Ne kurva, neću raditi to za novce, nego drolja. Radiću to radi sexa i zato što mi se sviđa.
Dalji događaji u mom životu će pokazati da sam bila u pravu. Postala sam prava drolja, jebačica.