11. Ispovest jedne drolje – Dvostruko zadovoljstvo

37
Share
Copy the link

Letovanje sa mamom se bližilo kraju i trebalo je već koliko sutra da krenemo kući. Dani koje sam provodila sa kevom su bili super. Nakon Renata i sexa sa njim, nas dve smo se jednostavno okrenule jedna drugoj i niko nam nije trebao. Otkrile smo jednu totalno novu oblast koja nas je još više zbližila. Ja sam od početka imala te neke homo sklonosti, odnosno prijao mi je sex sa ženama, dok se to za moju mamu nije moglo reći. Ona je lezbijsku stranu ljubavi otkrila tek na ovom letovanju sa mnom. Po njoj se videlo da joj to prija jer je delovala mnogo razdraganija i sveže. Naravno tu je pomogao i sex sa Renatom, a mama mi je priznala da osim tate nikada u životu nije imala drugog muškarca, te joj ova avantura sa Renatom i te kako prijala. Toliko se je opustila i napalila da joj uopšte nije smetalo kada sam ih ja uhvatila na delu, čak je proradio onaj đavo u njoj i pozvala me da im se pridružim. Naravno ja sam to nakon prvobitnog iznenađenja, rado prihvatila.
Pre par dana upoznala sam dva prijatelja, Emila i Erika poreklom iz Nemačke. Iako su im imena bila kao iz crtaćih filmova i meni pomalo smešna, bila su to dva veoma zgodna momka. Družila sam se sa njima, a oni su me izvodili na piće, provod i slično. Moja mama nije htela da nam se pridruži, jer joj je sex sa mnom i Renatom bio dovoljan pa je odustala od daljeg traženja. A ja, ja nisam mogla da se odlučim koji od njih dvojice mi je slađi. Moram da priznam da je između njih postojala i određena doza takmičarskog duha, ko će me pre osvojiti, što je meni naravno godilo. Koketirala sam sa obojicom i dalje neodlučna za koga da se opredelim. Mada u dubini duše sam znala da ko god da mi zapadne biće super. Obojica su bili preslatki.
To poslednje veče mog odmora, njih dvojica su me odveli u neki karaoke klub. Atmosfera je bila odlična dok nisu počeli da pevaju gosti. Bože dragi ko sve ne misli za sebe da je dobar pevač. Pa ono je bio užas. Razočarani, nas troje se pogledasmo i kao po dogovoru napustismo klub. Seli smo u bašti jednog kafića gde je atmosfera bila kudi kamo bolja. Uz piće smo nastavili druženje i zezanje. Naš razgovor je diskretno skretao na temu izbora između njih dvojice jer smo svo troje bili svesni da se ja sutra vraćam kući i da je ovo veče poslednja prilika da se uradi nešto po pitanju sexa. Tada mi Erik prvi reče:
– Slušaj, ovo nema smisla. Ipak smo nas dvojica prijatelji, a ti nas držiš u neizvesnosti. Ovako svo troje…
– Hoćete da se odlučim za jednog od vas dvojice… – rekla sam droljasto, a njih dvojica istovremeno klimnuše glavama.
– Da – nadopunio se Emil – mi se slažemo da se ti odlučiš za jednog od nas dvojice, a drugi će nas napustit pa kako bude.
– A šta ako vam kažem da ne mogu da se odlučim… Da ste mi obojica slatki…
– Ahm… – zamumlaše istovremeno.
– I da vas hoću obojicu. – Ta mi je misao sinula u trenutku. Jednom sam na nekom porniću gledala kako jedna riba zadovoljava dva muškarca i moram da priznam da me je ta situacija jako palila. Sada mi se ukazala prilika i pogotovo što sam ovde na odmoru, čime izbegavam nepotrebna ogovaranja kod kuće.
Njih dvojica se na moju izjavu prvo začuđeno pogledaše, a onda im osmesi ozariše lica.
– Da li ti to misliš..? – upitao je Erik.
– Upravo to mače moje… – rekla sam – Sad ili nikad…
– Sada… – reče Emil i njih dvojica poskočiše kao po komandi sa stolica.
Veoma brzo smo stigli u njihovu sobu. Njih dvojica kao napaljeni kerovi su bili sve vreme tik uz mene i dahtali. Čim smo ušli Emil se uputi u kupatilo, a Erik me je zgrabio za ramena, okrenuo ka sebi i počeo ljubiti. Prihvatila sam njegove poljupce dok mi je on skidao stvari i bacao ih na pod. Erik se je prelepo ljubio i ja sam osetila kako mi vlaga polako obuzima pičić. Ljubeći ga počela sam i ja njega da skidam i preda mnom se pokaza njegovo predivno telo. Spustila sam ruku i uhvatila ga za kurac. Imao je predivan lep i prav kurac. Moram da priznam da je bio podosta dugačak. Njegova tvrdoća u ruci i poljupci su nas toliko napalili da smo i zaboravili na Emila koji je još uvek bio u kupatilu.
Odvojila sam se od njegovog poljupca i krenula da mu ljubim dlakave grudi. Imao je moćne mišiće na grudima koje mi nateraše vodu na usta. Inače tada sam otkrila da sam veliki ljubimac moćnih dlakavih muških grudi. Erik me tada uhvati rukama ispod kolena i oko struka i odiže sa zemlje. Prineo me je krevetu i nežno spustio na njega. Sve vreme sam mu milovala i ljubila dlakave grudi. Erik je legao na leđa i stavio ruke sebi iznad glave. Krenula sam da ga ljubim po pločicama na stomaku dok sam jednom rukom nežno noktima grebuckala njegova jaja. Na svaki moj dodir njegov moćni dugački kurac je poskakivao u trzajima. Imao je prelep kurac i više nisam mogla da izdržim. Rukom sam dohvatila koren njegovog kurca i prinela glavić ustima. Liznula sam ga jezikom da osetim njegov miris i ukus. Prijali su mi i ja sam strpala ceo njegov glavić u usta.
– Toooo… – tiho je uzdahnuo i spustio jednu ruku na moju glavu.
Sisala sam mu glavić koji je ispuštao svoje sokove u moja usta. Onda sam krenula napaljena sumanuto da mu ga drkam i pušim istovrmeno. Dužina njegovog kurca je to dozvoljavala. Iako sam ga držala pri korenu kurca tik uz jaja, preko ruke je virio komad dužine sigurno preko 17-18 cm. I sa tim komadom bih bila sasvim zadovoljna, a ostajao mi je još deo koji sam držala u ruci. Erik je uživao u mom pušenju, a ja sam balavila po njegovom kurcu i jajima.
Tada sam osetila ruku na svojoj guzi. S obzirom da je Erik jednu ruku držao sebi iznad glave, a drugom na mojoj glavi mi davao ritam pušenja, znala sam da je to Emil konačno izašao iz kupatila. Okrenula sam malo glavu ka njemu ne ispuštajući Erikov kurac iz usta. On se samo nasmešio i sputio glavu iza mene. Osetila sam kako je zagnjurio u moje guzove. Krenuo je da mi liže procep, klizeći jezikom od pičića do čmara. Kurac u ustima i Emilovo lizanje me raspametiše i ja sam se otkačila. Sada sam Erikov kurac gutala duboko u grlo. I pored sve želje nisam uspevala celog da ga progutam. Ipak mu je bio predugačak, a moja tehnika početnička. Za to vreme, Emil je svoj mesnati, topli, vlažni jezik gurao čas u moju pičkicu, čas u guzu. Tucao me je jezikom tako dobro da mi je celo telo drhtalo.
Više nisam mogla da izdržim. Ustala sam, opkoračila Erika i lagano se nasadila na njegov kurac. Ulazio mi je lagano i duboko. Prijala mi je tvrdoća i dužina njegovog kurca. Nasađivala sam se, a tom nasađivanju nikada kraja. Njegovo prodiranje je trajalo čini mi se satima. Konačno sam osetila njegova muda na guzi i opipala ih rukom da se uverim da mi je ceo upao. Njegov glavić sam osećala kako mi udara u matericu i pritiska na dijafragmu. Tada me je udario prvi orgazam i ja svrših dok mi se celo telo treslo kao u groznici.
Čim sam malo došla k sebi počela sam da vrtim kukovima na Erikovom kurcu. Ovaj zaklopi oči i nežno dohvati moje sise. Počeo je da ih mesi što kod mene izazva još brže mešanje guzom. Tada mi je prišao Emil postranice stojeći kraj kreveta. Njegov kurac mi je bio u visini lica i ja ga halapljivo strpah u usta. Emil je za razliku od Erika imao kraći kurac, za možda nekih 3-4 cm, ali zato mnogo deblji. Veličina njegovog glavića i debljina kurca mi otvoriše usta do maximuma. Imala sam osećaj da mi na krajevima usne pucaju od otvaranja kako bih popušila Emilu. Ovaj je samo trzao kukovima napred nazad i zahvalno mi milovao leđa.
Ohhh… miline. Jedan frajer me tuca u pičkicu, dok me drugi jebe u usta. Izludela sam.
– Tooo… seronje… ohhh… izjebite me dobrooo…. uhhhhh… – izletelo mi je u žaru na srpskom.
Njih dvojica ne shvativši značenje mojih reči samo se nemo pogledaše, ali su shvatili da uživam. Dok mi je Erikov kurac rovario po utrobi, osetila sam kako se Emilov trza u mojim ustima, što je bio prvi znak da će svršiti. Taman sam se spremila da primim njegovo seme u usta, kada ga on iznenada izvadi. Nestao je iz mog vidokruga i ja sam se posvetila Eriku i nabijanju na njegov tvrdi kurac.
Tada sam osetila Emilove ruke na moja leđa. Polako me je gurao unapred i ja sam položila svoje telo preko Erika. Moje tvrde sise se osloniše na njegove dlačice na grudima i izazvaše talase topline duž celog tela. Više sam naslutila nego što sam osetila neko komešanje iza mojih leđa. Vlažan kontakt na mom čmaru mi dade do znanja šta mi se sprema. Erikov kurac je i dalje bio u meni, dok je Emil bezobrazno nišanio svojim kurcem moju guzu.
Kurvanjski sam istrtila dupe što sam višlje mogla, a da mi Erikov kurac ne ispadne iz pičića. Time sam Emilu dala do znanja da pristajem na to što je nameravao da uradi. Ostila sam kako mi njegov glavić širi čmar. Zatim kako lagano uklizava u moje crevo.
– Ahhhhhh…. – kriknula sam od zadovoljstva i još više istrtila dupe.
Sada je Emil lagano prodirao u moj čmar i nanosio takvu slatku bol i zadovoljstvo da vam to ne mogu opisati. Konačno me je probio do jaja. Bila sam nabodena na dva kurca istovremeno. Jedan u pičku, a drugi u guzu. Mirovali su tako njih dvojica neko vreme, a onda je krenula oluja.
Kao po komandi počeli su da me zakucavaju tako u sendviču. Erik u pičku, a Emil u guzi. Dvostruko zadovoljstvo. Rasturali su me. Razbijali. U naletu strasti i jedan i drugi su izgovarali nešto na nemačkom što ja nisam razumela, ali me je svejedno palilo. Jako me je uzbuđivalo što sam kao neka drolja bila nasađena na dva kurca istovremeno. Što su me jače nabijali, ja sam htela da to bude još jače. Na svaki njihov udarac kurcem, ja sam im davala kontru i svojom guzom se još više nabijala na njihove tvrde kurčine. Nikada nisam bila gladnija kurca, kao tada sa njima dvojicom.
Onda je krenuo krešendo. Krenuli su istovremeno žestoko da nabijaju svoje kurčine u meni. Zvukovi šljapkanja su odzvanjali sobom. Ja sam izgubila njihov ritam i jednostavno se namestila da me rasture onako kako to žele. Probijanje dva tvrda kurca su mi razarala utrobu i dovodila me do ludila. Ono što me je najviše palilo je taj osećaj da se ti kurčevi negde duboko u meni dodiruju glavićima, odvojeni samo tankim zidom creva. Osećaj koji mogu doživeti samo žene, ali žene drolje.
Pucam. Orgazam mi protresa telo. Jedan za drugim. Svršavam kao kobila i topim Erikova muda svojim svršem. Po njihovim udarcima osećam da su i oni blizu. Odjednom Emil vadi svoju kurčinu iz mog dupeta i ja osećam kako mi hladan vazduh golica čmar i crevo. Tada Erik počinje uz krike da se prazni u meni. Osećam njegovo vrelo seme u sebi i još jedan orgazam protresa moje telo. Tada postajem svesna Emilovog prisustva i njegovog kurca u visini mog lica. On ga prodrkava dva tri puta i iz njegovog kurca počinje da izleće sperma. Prska me po licu i ustima. Halapljivo gutam to muško seme i razmazujem ga po licu.
Stala sam zadihana. I dalje sam na Erikovom kurcu koji se polako ispumpava u mojoj pičkici. Emil hvata svoj polumlohavi kurac i par puta me udara njime po licu. Kao da je želeo da otrese i poslednje kapi semena iz njega.
Svo troje padamo po krevetu znojavi i zadihani.
Nakon pića i cigarete, tu noć smo još jednom sve ponovili, samo što je ovoga puta Erik bio u mom dupetu, dok me je Emil jebao u pičkici.

Mama i ja smo u avionu za kući. Tiho, da nas niko ne čuje sam joj ispričala detalje mog sinoćnjeg provoda.
– Uh, napalila si me dete moje – reče mama – moraću i ja to jednom da probam…
Spustila sam glavu u njeno krilo da malo odspavam. Nos mi je bio tik uz njen pičić. Oh, kako sam poželela da mogu sad da joj ga oližem. Mislim da sam osećala miris njene pičke preko tkanine.
Zaspala sam.