12. Ispovest jedne drolje – Policajac

35
Share
Copy the link

Prošlo je više od mesec dana od letovanja sa mamom u Italiju. Provela sam se sjajno i napunjenih baterija (tu mislim pičkice i guze) dočekala početak studija. Na faxu ogromna gužva. Brucoši kao pijane kokoške tumaraju hodnicima i po dvorištu ne znajući gde da se upute. Taj dan nešto nisam bila raspoložena za predavanja pa sam nagovorila drugaricu da odemo u bife na kafu. Tu smo provele maltene celo popodne i negde predveče sam se vratila kući.
U kući me je dočekala spremačica Vera koja se je spremala da ide kući. Dala mi je par informacija o jelu koje mi je spremila i brzo se izvukla. Malo mi je bilo krivo što sam kasnila i bespotrebno je zadržala. Ostala sam sama u kući. Zbacila sam svu garderobu sa sebe i otišla pravo u kupatilo na tuširanje.
Izašla sam iz kupatila i tražila po ormaru šta da obučem. Odlučila sam se da ne oblačim donji veš, već sam samo ogrnula tanki svileni kućni mantil. Hladna skliska svila prijala je mojoj koži. Sišla sam u prizemlje da upalim svetla ispred i iza kuće pošto je napolju već padao mrak.
UŽAS…
Kada sam upalila svetlo iza kuće, učinilo mi se da sam ugledala dve siluete kako pretrčavaju preko dvorišta. Uhvatila me je panika i celo telo mi je drhtalo od straha. Panično sam zaključala vrata koja vode u zadnje dvorište i stala uza zid tik uz prozor. Nisam smela da provirim i ponovo se uverim da li mi se sve to samo učinilo ili je nekog stvarno bilo u dvorištu. Grudi su mi se nadimale u paničnom pokušaju da dišem. Smogla sam hrabrosti, rukom malo pomerila zavesu i lagano provirila kroz prozor. Da. Sada sam bila sigurna da sam videla nekog čoveka kako stoji u mračnom delu dvorišta tik pored šupe sa alatom. Izgleda da sam ga iznenadila kada sam upalila svetlo. Lagano sam se dogegala do stola, trudeći se da koristim ugao kako me neko ne bi primetio spolja kroz prozor i uzela telefon. Nazvala sam policiju.

Kuća i dvorište su bili puni policajaca. Gužva i galama. Ja sam sedela na stolici u trpezariji i držala šolju sa kafom u krilu. Još uvek sam drhtala od uzbuđenja i straha. Policija je uspela jednog lopova da uhvati i on je priveden, dok je drugi uspeo da pobegne. Pored mene je sedela jedna policajka u uniformi i brižno me držala za rame.
– Znači… – ponovo me upita policajka – mislite i dalje da ništa nisu ukrali?
– Da… – odgovorila sam drhtavim glasom – Čak iako su nešto uzeli iz dvorišta nije vredno pomena, a sigurna sam da u kuću nisu ulazili…
– Dobro. Mislim da ne bi bilo pametno da noćas ostanete sami u kući. Koga bi mogli da pozovemo?
– Ne znam. Tata je pilot i on radi…
– A mama?
– Oni su razvedeni, ali i pored toga mama je na nekom seminaru na Zlatiboru.
– Ništa, onda ćemo ostaviti jednog policajca da dežura tu i vodi računa da se slučajno lopov ne vrati…
– Ok…
Nakon par sati, gužva se je razišla i u kući je nastala mirna tišina. Sada sam se i ja već smirila, a dodatnu sigurnost mi je ulivao i mladi policajac koji je ostao da me čuva. Bio je to lep momak u svetlo plavoj košulji sa svim onim činovima i značkama koje su mu davale neku važnost i sigurnost. Sedeo je u fotelji i čitao neke novine. Rešila sam da prekinem neprijatnu tišinu i upitala ga:
– Jeste li možda za neko piće ili kaficu?
– Kafa može… – odgovorio je službeno.
– A piće? Pivo?
– Hvala ne. Na dužnosti sam, ali prijao bi mi neki sok.
Otišla sam do kuhinje pripremila kafu i sok i stavila na tacnu. Prinela sam piće i sela preko puta njega.
– Od kada radite za policiju? – upitala sam čisto da bih započela razgovor. Bio je jak ćutljiv i govorio je samo ako bih ga nešto pitala.
– Evo već četvrta godina.
Nastavili smo razgovor uz kaficu i sok. Trudila sam se da započnem neku ozbiljniju konverzaciju, ali sve je ostajalo na tome da ga ja pitam, a on odgovara. Vremenom, da li njegova hladnokrvnost i uzdržanost, ili ceo onaj stres koji sam doživela, a možda i ona droljasta potreba u meni za sexom, počeše da me napaljuju. Već sam gledala u mladog policajca kao u mužjaka i pokušavala da ga zavedem. Međutim, frajer je bio hladan kao led. Na trenutak sam pomislila da možda nije gej. Iako sam se na sve načine trudila da ga zavedem i dam mu do znanja da nešto želim sa njim, on je uporno ostajao hladan. Upotrebila sam svu svoju veštinu zavođenja i koketiranja, ali bez uspeha. Uspela sam samo sebe da napalim i ništa više. Popili smo kafu i ja sam nervozno ustala sa stolice i rekla:
– Ništa, odoh ja u svoju sobu.
– Laku noć… – službeno mi je rekao što me još više izludi.
Popela sam se na sprat u svoju sobu i nervozno zalupila vrata za sobom. Tako sam ih jako zalupila da su se ponovo otvorila i ostala otvorena nekih 20-tak centimetara, što sam ja tek kasnije primetila. Bila sam napaljena kao neka svinja. Trebao mi je kurac, a ovaj konj od policajca dole je frigidna budala. Zbacila sam kućni mantil sa sebe i tako gola potražila mog vernog prijatelja po imenu vibrator. Uzela sam gel i igra je mogla da počne. Ko jebe policajca, mogu ja to i sama.
Igra koju sam igrala sa vibratorom sastojala se u sledećem. U poslednje vreme sam primetila kako me jako pali kada se gledam u ogledalo. Zato sam provalila pozu gde zadovoljavam sebe vibratorom pred ogledalom. U sobi sam imala malu komodu iznad koje je stajalo ogromno ogledalo. Neki to zovu i šminkernica, mada ja šminku nisam koristila. Moja igra se je sastojala u tome što bih se namestila bočno ka ogledalu i zadigla jednu nogu na komodu. Onda bih počela da se zadovoljavam sa vibratorom, ali tako da sam istovremeno mogla da vidim kako mi ogromni dildo ulazi u pičku ili guzu, ali i svoje lice koje se topi od strasti i zadovoljstva. Ta scena sa toplinom koju je vibrator izazivao u mojoj rupici me je dovodila do fantastičnih uzastopnih orgazama.
Natopila sam dildo ogromnom količinom gela za podmazivanje, a ostatak razmazala po čmaru. Pičkicu nije bilo potrebe jer je već bila dobrano vlažna. Igra je mogla da počne. Prvo sam vrhom vibratora kružila po ulazu u moju pičkicu i nadraživala se kao priprema za prodor. Onda sam počela polako da ga uguravam. Osetila sam kako mi dildo širi pičkicu do pucanja i ispunjava mi unutrašnjost. Telo poče da mi prožima osećaj lepe toplote. Pogledala sam u ogledalo i videla kako dildo polako nestaje u moju picu. Polusklopljenih očiju sam uživala u prodiranju tog veštačkog kurca. Ugurala sam ga do kraja i malo prodžarala u krug. Širila sam pičkicu vibratorom, a ona mi je u znak zahvalnosti podarila ogromnu količinu sokova koji su obilno navlažili dildo i pripremili ga za guzu.
Polako sam izvadila dildo iz pičkice i prislonila njegov vrh na čmar. Poznati osećaj miline natera mi guzu da uzdrhti od zadovoljstva. Ponovo sam bacila pogled na ogledalo i posmatrala kako mi dildo polako nestaje u čmar. Osećaj prodiranja koji mi je cepao guzu i pogled na ogromni veštački kurac kako nestaje u mojoj guzi me napali i celo telo mi protrese grč orgazma. Osetila sam kako mi topli sokovi cure i klize iz pičkice niz unutrašnje strane butine. Obliznula sam usne, sklopila oči i nastavila da džaram sa dildom po guzici. Uživala sam.
Tada sam više osetila nego što sam videla nečije prisustvo iza sebe. Otvorila sam oči i brecnula se. U ogledalu je bio lik policijaca koji je stajao tik iza mene. Nisam ga uopšte čula kada je ušao u sobu jer sam bila u transu drkanja svoje pice i guze. U trenutku sam shvatila situaciju, okrenula se ka njemu i podarila mu osmeh. Očima sam mu pokazala da je sve u redu. On je samo nemo stajao tik uz mene, dok mu je dignuti kurac virio iz šlica. I dalje bez reči i bilo kakvog izraza na licu samo je prišao i prislonio vrh svog kurca na ulazu u moju picu. U guzu nije mogao ni da je hteo, jer je tamo već duboko bio zaboden moj verni dildo. Istrtila sam guzu još više ka njemu i osetila kako prodire. Njegov kurac je lagano skliznuo do jaja u meni. Moja pica je bila toliko vlažna od svršavanja da je njegov kurac ušao u mene kao voz u tunel.
Bučno je ispustio vazduh kroz nozdrve, obuhvatio me i spustio svoje šake na moje dojke, i tada je počelo. Policajac je počeo da me jebe. Počeo je da mi ga nabija da sam izludela i istog trenutka svršila po drugi put te večeri. On je i dalje sa ozbiljnim izrazom na licu i u uniformi samo jebao. Svaki njegov udarac kurcem u moju pičkicu je izazivao i nabijanje vibratora u moju guzu. Imala sam osećaj da me jebe istovremeno sa dva kurca.
Sada sam pomahnitala i počela sam da se ludo nabijam na njegov kurac i vrtim kukovima u krug. On je počeo još snažnije da mi uvrće i mesi dojke. Obuhvatila sam ga rukama iza sebe oko guze i pokušala da ga nabijem još jače u sebi. Tada je pukao. Uhvatio me je rukama za ramena i navukao me na kurac do kraja. Izvila sam telo unazad i zabacila glavu. Krenulo je. Njegovo seme je počelo da mi ispunjava utrobu i ta toplina izazva još jednu seriju orgazma u meni. Svršavali smo oboje istovremeno. Za njega ne znam, ali sam ja svršavala kao kobila. Sve mi je curilo niz noge. Zadao mi je završni udarac i istresao i poslednju kap sperme u meni.
Tiho, kao što je i došao, jednostavno se je odvojio od mene, uvukao svoj kurac u gaće, zakopčao šlic i napustio sobu. Nekoliko minuta nisam mogla doći k sebi od svega. Osetila sam kako mi guza izdajnički popusta i vibrator uz tup zvuk pada na pod. Otišla sam u kupatilo da se malo sredim.
Posle tuširanja sišla sam dole, međutim policajca nije bilo. Pogledom sam ga potražila, ali ništa.
– Halo… – viknula sam u nadi da će se javiti odnekud. Međutim ništa. Tada sam začula iz WC-a zvuk vodokotlića i shvatila da je tamo. Kada su se vrata WC-a otvorila, mom iznenađenju nije bilo kraja. Na vratima se pojavi meni sasvim nepoznata policajka u uniformi.
– Dobro veče… – reče ona sa osmehom – Ja se izvinjavam, ali morala sam…
– Ništa, ništa, nego gde je policajac koji je bio ovde?
– Otišao je kući pre petnaestak minuta. Završila mu smena. Ja ću biti sa vama do jutra…
– OK… hvala… Mislim da ću sada na spavanje… Tu vam je kuhinja i imate sve šta vam treba. Slobodno se poslužite…
– Ok, hvala…
Otišla sam u sobu i legla u krevet. Dugo nisam mogla da zaspem jer jednostavno nisam mogla da razumem postupke policajca. Ipak me je dobro izjebao, i za očekivati je bilo da mi se javi. Uz to ni ime mu nisam saznala.
Tada sam čvrsto rešila da ubuduće neću dozvoliti da me jebe bilo ko kome ime ne znam. Znači prvo ime, pa onda sex.