13. Isopvest jedne drolje – Španska mušica

35
Share
Copy the link

Skoro godinu dana moj život je tekao nekim ustaljenim tokom. Redovno sam išla na studije, povremeno se družila sa drugarima kada je za to bilo vremena, a po pitanju sexa nije se dešavalo ama baš ništa. Odnosno, ništa što bi bilo vredno pomena i opisano u ovim pričama. Sve do negde polovine aprila.
Tada su polako počele da kruže priče i dogovori za uranak i provod povodom praznika 1. Maj. Moram da priznam da mi taj praznik nije značio ništa osim nekoliko neradnih dana i ludog provoda na kampovanju i druženje uz roštilj. Smatrala sam da će tako biti i ove godine i samo sam se molila da bude lepo vreme, jer je prošle godine obilna kiša baš upropastila praznik.
Sedela sam sama za stolom u bifeu na faxu i prelistavala neke beleške uz kaficu. Tada za moj sto priđe moja drugarica Mirna i sa osmehom na licu sede nasuprot mene.
– Ćao… Šta to radiš? – upita me ona veselo i mahnu konobaru rukom.
– Evo proveravam beleške iz biomedicine i čekam da dođe 2 pa da idem na predavanje.
– Imam novosti za tebe…
– Da čujem… – Zaklopila sam beleške i radoznalo je pogledala.
– Dogovaramo se celo društvo iz grupe da se zajedno družimo za praznike.
– Nije loše, a gde ćemo?
– E to je ono najiteresantnije. Vedran nas je pozvao sve na vikendici kod njega. Obećao je da će biti ludo…
– Ko sve ide?
– Pa jedino neće doći Svetlana i Zoran iz grupe, znači nas desetak…
– Super…
Ostatak razgovora smo provele u ćaskanju vezano za provod povodom praznika i svakodnevnim ženskim pričama tipa ko je sladak, ko nije i slično.

Svanuo je i taj dan. Veselo sam se pakovala i pripremala za odlazak na vikendici kod Vedrana. U međuvremenu sve se zaokružilo. Tačno smo znali ko dolazi, a ko ne. Momci su već odneli na vikendaji klopu i piće i malo pospremili za naš dolazak. Pakovala sam se jer smo planirali da ostanemo nekoliko dana. Čak je postojala mogućnost da se kupamo u kanalu koji je prolazio tik uz samu vikendicu, jer su prognoze govorile da će za 1. Maj biti lepo vreme.
Izašla sam ispred kuće gde su me u kolima čekali drugari i zaputili se put vikendice. Stigli smo nakon nekih 45 minuta vožnje. Dobar deo društva je već bio stigao i vidno se obradovao kada su nas videli. Prvo vreme našeg dolaska svi smo se bacili na pripreme. Devojke su čistile prašinu i prale sudove koje ćemo koristiti, dok su se momci dali na pripremu roštilja i postavljanja stolica i ležaljki po kući i dvorištu. Bilo nas je osmoro i svi su bili zauzeti nečim i završavali svoj deo posla. Milica i ja smo u jednu veliku šerpu zakuvale kafu za sve i nakon pola sata ih pozvali da se okupimo. Ispijanje kafe je proteklo u druženju, zezanju i dogovaranju kako da se zabavimo narednih par dana. Nakon kafe, polako smo se razilazili. Neko je jednostavno nastavljao sa poslom kojim se bavio pre ispijanja kafe, Milica i ja smo preuzele na sebe obavezu da operemo šoljice za kafu, dok su neki jednostavno polegali po ležaljkama i pokušavali da uhvate malo popodnevnog sunca. Zabava i provod su i zvanično počeli.
Pošto sam naređala oprane šoljice na tacni da se suše, otišla sam u sobu i presvukla se. Skinula sam trenerice u kojima sam došla i obukla uske helanke i topić. Pogledala se u ogledalo i zadovoljna svojim izgledom izašla u dvorište. Svi su nekako bili zauzeti nečim i odlučila sam da malo prošetam obalom kanala. Inače kanal je bio jedna od granica na placu, a Vedranov tata je napravio betonski mol sa koga se moglo skakati u vodu i kupati.
Došla sam do kanala i odlučila da krenem na desnu stranu. Hodala sam tako lagano obasjana popodnevnim suncem i vodila računa kuda gazim. Obala je bila puna rupa, blata i trske. Trudila sam se da ostanem na uskoj utabanoj stazi koja je vodila tik uz kanal. Nakon 15-tak minuta šetnje rešila sam da se vratim nazad. Vraćala sam se istim putem dok nisam naišla na betonski mol naše vikendice. Tu sam trebala da zaobiđem jedan ogromni panj koji je bio višlji od mene. Obilazeći ga začula sam glasove kako neko govori iza panja na betonskom molu. Prepoznala sam glasove Vedrana i Saše kako razgovaraju.
– Ma biće to super… – rekao je Vedran i po zvukovima sam shvatila da je otpio pivo iz flaše i spustio ga na beton. Rešila sam da malo sačekam i čujem o čemu razgovaraju.
– Samo da ne bude nekog najeba… – rekao je Saša.
– Ma neće… Šta ti je? Imam iskustva sa time i mogu ti reći da deluje…
– Znam… ali ipak…
– Čuj, čim budeš video naše devojčice kako će se ponašati, zaboravićeš na ovu našu priču…
– Jesi li siguran?
– Pa kažem ti… Već sam probao. Devojke se od te španske mušice razulare i postanu gladne kurca. Otkače se skroz… možeš da im radiš šta god hoćeš…
Tada sam nezgodno nagazila neku trsku i ona izazovno puče. Njih dvojica prekinuše razgovor, a ja sam se pojavila iza panja glumeći kao da nisam čula ni reč njihovog razgovora.
– Ohh… momci… Otkud vi ovde? Uplašili ste me…
– Ej… – malo zbunjeno će Vedran još uvek nesiguran da li sam čula njihov razgovor – Gde si ti bila Anja?
– Malo da prošetam i nešto se zamislila. Iskreno nisam vas ni videla ni čula…
– Hoćeš malo piva? – upita me Saša nudeći svoju flašu.
– Ne… Idem gore do vikendice. Vidimo se…
– Vidimo se…
Išla sam ka vikendici još uvek pod utiskom onoga što sam čula. Momci se spremaju da nam sipaju špansku mušicu u piće. Naravno da sam znala šta je to, mada nikada u životu nisam probala. Dvoumila sam se šta da radim. Što se sexa tiče, meni nije trebao nikakav afrodizijak, naprotiv, uvek sam raspoložena za sex i volim ga, a sa druge strane, čula sam da te kapi pojačavaju sva čula i da je sex onda mnogo intenzivniji. Jedino sam bila sigurna da nikome neću reći za njihov plan jer sam i ja želela da se ovo druženje razvije u jedno bludno sexualno iskustvo.
Tako je i bilo te večeri. Neko od momaka je krišom sipao nama devojkama u piće špansku mušicu. Naravno, ja sam svesno popila piće i čekala na efekat koji će izazvati u meni. Nije dugo trebalo. Prva od nas je Milica počela čudno da se ponaša. Svi smo dobro primetili da joj iz očiju odjednom kurac viri. Otvoreno se nudila i ljubila sa svakim i provokativnim pokretima tela davala do znanja do čega joj je stalo.
Veoma brzo je nastao lom. Svi smo bili u jednoj sobi (nas osmoro) i goli kao od majke rođeni. Nastala je prava salata. Nije se znalo ko koga jebe, ko kome puši ili ko kome liže. Sve je mirisalo na blud, sex i telesne sokove.
A ja. Ja sam bila kao u nekoj izmaglici. Ne mislim tu kao drogirana, već napaljena. Imala sam osećaj da mi je celo telo jedna velika pička koja jedva čeka da se pojebe. Odjednom sam htela sve kurčeve u meni i sve pičke po meni. Sve muškarce u sobi sam posmatrala kao ogromne kurčeve, a sve žene kao ogromne pičke. Španska mušica mi je prostrujala hormone kroz telo i bila sam gladna. Mnogi misle da kada mi žene popijemo špansku mušicu da smo gladne kurca. Ne. Gladne smo sexa. Sve sam htela da ih popušim, primim u sebe ili da ih poližem. Ludilo.
Prvo što sam videla ispred sebe je bila Miličina pička raščepljena na metar od mene. Zagnjurila sam glavu u tu otvorenu pećinu i počela pohotno da ližem, dok je ona svojski dudlala kurac Vedranu. Pošto je Milica sedela na podu, moja glava je bila skroz spuštena njoj između nogu, a guza mi je bila izdignuta. Neko je to odmah iskoristio i ja sam osetila kako mi otpozadi prodire nečiji kurac Nije me bilo briga čiji je to kurac, samo da mi otkloni onaj svrab u pički za jebanjem. Zavrtela sam guzovima i on poče jače da mi ga nabija, što je još više nabijalo moju glavu i jezik u Miličinu pičkicu.
Odjednom sam osetila njene sokove kako joj cure iz pičke i ja popih njen slatki svrš. Kučka je baš obilno svršavala. Frajer iza mene je i dalje jebao i razvaljivao mi pičkicu. Izdigla sam se, pogledala u Milicu i videla joj facu svu umazanu od Vedranove sperme. To me napali i ja počeh da svršavam. Moje svršavanje i bludno nabijanje na kurac, nateraše njegovog vlasnika da i on svrši i ja sam osetila vrelinu njegovog semena u svojoj nutrini. Okrenula sam se da vidim ko me je to slatko izjebao. Bio je to Bojan koji mi se osmehnu dok mu se polumlohava i umazana kurčina klatila. Okrenula sam se ka njemu, obuhvatila mu muda rukom odozdo i spustila nežan poljubac na njegov glavić. Jebiga, Bojan mi je otvorio sezonu jebanja za ovo veče. Od tog trenutka nije me bilo briga ko će da me jebe ili koga ću da jebem. Španska mušica je sada imala puno dejstvo u meni i ja sam jedino gledala kako da zadovoljim svoje strasti i smirim hormone.
Sledeći koji me je napao je bio Vedran, vlasnik vikendice. Rukama mi je pokazao da se namestim u fotelju. Hteo je da me jebe tako u misionarski položaj dok ja ležim na fotelji, a on kleči kolenima na pod. Uterao mi ga je bez pardona. Uleteo mi je glatko i snažno jer smo oboje bili već dobro podmazani. Odigla sam noge što sam više mogla i rasčepila se do maximuma. Vedran me je jebao izvrsno. Njegova kurčina je ulazila i izlazila iz moje pičkice kao brzi voz. Ko bi rekao da taj mali tako dobro jebe. Ili je to bila Španska mušica. Sklopila sam oči i užvala. Rasturao me je.
Tada u sred jebanja sam osetila na čelu nešto toplo i mekano. Otvorila sam oči i ugledala mušku dlakavu guzicu. Na čelu su mi bila njegova muda. On se spusti još malo niže i njegova muda mi dođoše tačno u visini ustiju. Halapljvio sam otvorila usta i jedno njegovo jaje mi upade. Ostila sam onaj poznati muški miris mošusa i iz moje pičke krenu još više da curi. Dudlala sam mu jaja i uživala u Vedranovom tucanju. Tada frajer iznad mene izvuče svoje mudo iz mojih ustiju i prinese mi glavić. I dalje nisam mogla da vidim o kome je reč, ali mi to i nije bilo važno. Meni je trebao samo kurac. Sjurio mi ga je u usta do jaja. Zagrcnula sam se i očiju punih suza ga progutala duboko u grlo. Istog trenutka je svršio i ja sam počela da se gušim od njegove sperme.
Izvadio je svoj kurac iz mog grla i nestao bez traga. Odjednom sam osetila kako Vedran staje da me tuca. Njegov mi je tvrdi kurac još bio u pičkici. Pogledala sam ga i videla čudan izraz na njegovom licu. U prvi mah nisam shvatila šta se dešava, a onda mi se sve razjasnilo. Vedran je primao nečiji kurac u guzicu. Neko je iskoristio priliku i njegovo istrćeno dupe i sjurio mu kurac u dupe. Vedran sitsnu zube i zastenja. Frajer iza njega mu ga krvnički nabi u guzicu, a Vedran tu silinu prenese svojim kurcem u moj pičić. Onda je nastala tarapana. Ko god je jebao Vedrana radio je to odlično, jer ovaj je ludeo od zadovoljstva, što se videlo po njegovom licu, ali je istovremeno nastavio da me jebe još žešće. Čak sam imala osećaj da mu kurac raste u meni od kada ga jebu u dupe.
Od tog trenutka je krenulo ludilo. Ni sama ne znam koliko sam kurca popušila ili koliko kurca me je jebalo u pičku i guzi, pa čak i istovremeno. Takođe, nemam pojma koliko sam pičkica i čmareva olizala, niti koliko je njih olizalo moju pičkicu. Soba je bila prepuna semena i pičkinih sokova da je sve mirisalo na jebačinu. O broju orgazama ne želim ni da govorim, mnoštvo. Jednom rečiju jebačina moga života.

Jutro. Polako se budimo jedan po jedan. Gola tela su nam razbacana po sobi. Još uvek se oseća miris jebačine u vazduhu.
Probudila sam se sa glavom u krilu nekog muškarca. Njegov mekani kurac i muda su mi bili ispod obraza i davali onu lepu toplinu i mekoću. Mirisao je na jebačinu. Milica je spavala oslonivši svoj obraz na moju guzu i ja sam osećala kako mi njene bale iz ustiju vlaže guz.
Jutarnja kafa. Svi smo veseli, razdragani i razjebani. Meni pičkica i guza bride od silnog sexa. U grlu osećam sitno grebuckanje, jer ko zna koliko je kurčeva noćas tu rovarilo.
Bio je ovo 1. Maj koji ću pamtiti do kraja života.