176. Ispovest jednog bisexualca – Dva prstena

61
Share
Copy the link

Kada sam rešio da beleške iz svog dnevnika prenesem na papir i napravim ovaj serijal priča, jedva sam čekao da dođe na red i događaj o kome se govori u ovoj priči. Razlog je najdeblji kurac, a o tome nešto kasnije.
Takođe, rešio sam da ova priča bude i edukativnog karaktera, jer kroz razgovor sa mnogim osobama oba pola, zatim u kontaktima preko neta, kao i preko nekih objavljenih priča pojedinaca (čast onima drugima) shvatio sam da mnogi dosta toga ne znaju o analnom sexu. Ne znam njihov razlog za takvo njihovo ponašanje, verovatno žele da se prikažu da su iskusniji nego što u stvari jesu, ili jednostavno maštaju, a nemaju smelosti da svoju maštu pretoče u stvarnost. Nisam siguran.
Ova priča će pokušati da objasni neke stvari svima vama koji želite da probate analni sex, ili ste ga probali pa ste imali lošeg iskustva i ostali ste u nedoumici šta dalje. Srce želi analni sex, a guza govori NE jer to boli. Naravno, ovo se odnosi podjednako i na muškarce i na žene. Naročito žene, usrećite svoje partnere i ne libite se analnog sexa. Uživaćete oboje.
No idemo redom.
1. Ovde se radi o jednoj osobi koju ćemo ovom prilikom nazvati Pera. Uopšte nije bitno kako smo se Pera i ja upoznali i kako smo došli do toga da odemo u krevet. Poenta je u tome što je Pera imao najdeblji kurac koji sam ja u životu video, a video sam ih mnogo (a i osetio). Daklem, Pera je bio vlasnik po meni najdebljeg kurca na svetu. Nije bio nešto velik, mislim na dužinu, ali debljina je prevazilazila sva moja očekivanja. Neću govoriti o centimetrima ili ga upoređivati sa nečime (tipa pivskih flaša i sl.), ali njegova debljina je bila tolika da sam ga sa velikom teškoćom primio u guzu (a moja guza se je naprimala svega i svačega), i nakon sexa sa njim, mesec dana nisam mogao da formiram govno.
Dakle, pored mene, glavni junak ove priče je bio Pera koji je imao sve predispozicije da mi nanese veliku bol i samim time smuči analni sex.
2. Bol. Mnogi pričaju o jakom bolu na početku i tokom analnog sexa. Odmah da rasčistimo jednu stvar: Analni sex uopšte NE MORA biti bolan. Naravno, ukoliko to želite, jer postoje osobe kojima određena bol prilikom analnog sexa pričinjava dodatno zadovoljstvo. No, krenimo redom.
Čišćenje. Analni sex podrazumeva određenu pripremu. Pre svega klistir, odnosno čišćenje creva od izmeta. Ostaci izmeta u vašem crevu mogu tokom sexa povećati trenje, a samim tim i iritaciju unutrašnjosti vaše guze. Inače klistir je vrlo jednostavna stvar, a za mnoge i prijatna. Ja lično uživam u svakom klistiru koji odradim. Klistir se radi sa mlakom vodom, nikako hladnom da ne bi ste prehladili creva i stomak. Dakle, mlaka voda i crevo od tuša. Odvrnete lulu sa tuša i crevo ugurate par centimetara u čmar. Tada vam voda ispunjava utrobu i kada se napuni, izvadite crevo. Ukoliko voda sama ne poteče napolje, potrebno je napraviti grčenje mišića kao kada kenjate i voda će početi da izlazi napolje. Sa njom će krenuti da ispadaju i komadići vašeg izmeta iz creva. Ovu radnju je potrebno ponoviti onoliko puta sve dok iz vašeg dupeta ne počne da izlazi čista voda. Time je čišćenje završeno. Prednosti čišćenja su pored toga što nećete osećati neprijatan smrad prilikom odnosa (mada i to neko voli), i to što će vam u crevu ostati određena količina vode koja će kasnije tokom odnosa biti dobar lubrikant.
Lubrikant. Odnosno sredstvo za podmazivanje. Za razliku od vagine koja luči tečnost za podmazivanje, tako nešto kod čmara ne postoji. Zato, kako bi sex bio što prijatniji, neophodno je izvršiti podmazivanje čmara i ulaza u crevo. Danas postoje mnogi lubrikanti namenjeni za tako nešto, mada se ljudi dovijaju na mnogo drugih načina. Dosta često se priča o pljuvački koja je u stuštini odličan lubrikant za analni sex, ali je retko kada ima u tolikim količinama da zadovolji potrebe. Najčešće se lizanjem anusa izvrši nedovoljno podmazivanje, pa onda prodiranje može biti bolno. Zatim tu su razne kreme, ali tu treba biti obazriv. Sluzokoža debelog creva je specifična i postoji mogućnost da pojedine kreme ne prijaju. Onda dolazi do pojave svraba, peckanja i sl. što može učiniti sex veoma neprijatnim. Ja lično veoma često koristim jednu medicinsku kremu čija je namena inače za lečenje očiju. Pored uloge podmazivanja, njena prednost je i to što u sebi ima malu dozu antibiotika, kao delimičnu preventivu. Mali nedostatak joj je taj što je delimično gorkog ukusa, pa ako želite da oralno zadovoljite parntera nakon analnog sexa to vam može smetati. Mada sam se ja navikao na taj ukus. Daklem, za dobar analni sex, neophodno je dobro podmazivanje.
3. Dva prstena. Neću zalaziti u detaljnu anatomiju analnog otvora, jer pre svega nisam stručan za tako nešto, a drugo mislim i da nema potrebe. Ono što je važno za osobe koje žele da uživaju u analnom sexu je to da analni otvor ima dva takozvana prstena.
Naime o čemu se radi. Prvi prsten na koji nailazi kurac prilikom prodiranja je odmah na početku, odnosno čini ga sami čmar. On je dosta elastičan i rastegljiv te njegovo širenje prolazi uglavnom bez problema i najčešće ga vlasnik doživljava kao veliko uživanje. Ono što izaziva bol i stvara problem je tzv. drugi prsten. On se nalazi na par centimetara nakon prvog prstena, po mom mišljenju na samom ulasku u crevo. Njegov prirodni položaj je da uvek bude stisnut, odnosno stegnut, inače bi išli usrani gradom. Taj njegov stisnuti položaj je refleksna radnja. Međutim, vežbom i iskustvom se može svesno kontrolisati njegova kontrakcija. Iskusni jebači veoma lako mogu opustiti taj prsten i primiti pozamašne kurčine u svoju guzu. Takođe, tokom odnosa, ja lično sam uvežbao da izazivam kontrakcije tog prstena, čime izmuzavam kurac svom jebaču, što dovodi do dodatnog zadovoljstva kako kod mog jebača, tako i kod mene.
Ovde je važno napomenuti. Prilikom nanošenja lubrikanta, veoma je važno naneti ga i unutra u čmar. Mnogi pogreše jer jednostavno podmažu samo ulaz u čmar i onda kada kurac naiđe na drugi prsten, koji je ostao suv dolazi do bola. Znači, slobodno prstom nanesite lubrikant što dublje možete u svoje dupe, uživanje će kasnije biti veće. Vremenom, naročito kod osoba koje veoma često praktikuju analni sex, dolazi do tzv. proklapsa. Narodski rečeno, to je razvaljivanje. Taj drugi prsten se usled učestalog sexa (znam za osobe koje praktikuju i po nekoliko puta analni sex, a nisu kurve), olabavi i deformiše. Spolja se to primećuje kao razvaljena bulja koja izgleda poput neke ofucane pičkice. Ova pojava je česta i kod osoba koje praktikuju fisting ili koriste vibratore i doldoe enormne veličine. Iskreno, nemam iskustva u tome, ali znam da su takvi analni otvori veoma često podložni raznim infekcijama.
I za kraj, taj drugi prsten ima jednu osobinu, a to je relativno brzi oporavak. Naime koliki god da ima kurac vaš partner i koliko god da vam raširi i razvali prsten, on će se nakn određenog vremena vratiti u prvobitni položaj i ponovo biti uzan za sledeće prodiranje (naravno ako niste u grupi promiskuitetnih i pristalice fistinga).

Problem sa tim drugim prstenom sam ja imao upravo sa Perom. Kao što sam već gore rekao, Pera je imao najdeblji kurac na svetu sa kojim sam imao prilike da se tucam.
Svestan debljine svog kurca, Pera je lagano prodirao u meni. Ležali smo u misionarskom položaju dok su mi noge drhtale od uzbuđenja. Njegov glavić mi je upao i prošao prvi prsten što izazva toplinu u meni. Onda je zapelo. Pera je nastavio da polako ugurava svoj kurac u moje crevo, ali javio se je otpor. I pored sveg mog iskustva i veliki broj kurčina koji su protrčali kroz moje dupe, ovaj sam sa teškoćom primao. Iako sam se maksimalno opustio, prsten je ipak bio preuzak za njegovu debelu kurčinu. Osetio sam bol širenja drugog prstena. To je kao da vam neko gurne šake u dupe i počne da ih širi u stranu. Osetio sam kako mi se prsten širi, a na momente sam imao osećaj kao da pucketa i da se kida. Samo ogromna želja u meni da primim taj debeli kurac je nadvladala bol i ja sam strpljivo čekao da mi upadne. Onda dolazi ono ”flop”, nečujno, jednostavno osetite kako kurac prođe tu prepreku drugog prstena. Onda na dalje sve ide lakše. Prsten vam se polako opušta, i bol se oseća sve manje i manje. Jedino što osećate je ona napetost u bulji da ste razapeti do maximuma i da vam je čmar otvoren kao bure. Tada sve prelazi u zadovoljstvo. Kurac nastavlja svoj put u dubinu vašeg creva, a svaki njegov milimetar koji prolazi kroz vaš drugi prsten vam nanosi sve više i više zadovoljstva. Kada osetite partnerova muda na sebi, to znači da vam ga je smestio do kraja i pravi znalac će tu malo zastati i dozvoliti vam da se malo priviknete na veličinu njegovog kurca. Tako i Pera uradio sa sa mnom, pri tom sam disao duboko kako bi mi se mišići što više opustili. Onda dolazi vađenje. Izlazak kurca iz dupeta za mene predstavlja pravo zadovoljstvo, podjednako kao i prodiranje. Ponovo telo kurca klizi kroz drugi pristen i nanosi vam prelepi osećaj. Ludilo. Naješće nesvesno, a pravi jebači to rade sa znanjem, da uopšte ne izvuku kurac do kraja, već da im glavić ostane sa jedne strane prstena, dok telo kurca sa druge. Onda ponovo kreće prodiranje, i tako opet, i tako opet, i onda dolazimo do jednog predivnog jebanja u dupe.
Sve se to završava jednim ludim tempom nabijanja kurčine u vašu guzicu, koje pomešano sa osećajem potčinjenosti i onog ženskog u vama izaziva salve svršavanja i orgazama. Rezultat je puna guzica sperme i prelep osećaj izjebanosti.

I pored svog mog iskustva i znanja, sex sa Perom mi je u početku bio veoma bolan. Istpeo sam i doživeo sex kao nikada sa nikim drugim. Dupe mi je bilo razvaljeno i rastureno, a govno nisam mogao formirati narednih mesec dana.
P.S. Umalo da zaboravim najvažniju stvar koja se odnosi samo za muškarce. Naime, ukoliko se iza vašeg dupeta nalazi iskusni jebač, bez obzira na veličinu njegovog kurca, on će znati da svojim pokretima izvrši određeni pritisak na vašu prostatu. To vas može dovesti do ludog svršavanja bez i da dodirnete svoj kurac. U najgorem slučaju, izazvaće kod vas lagano curenje sperme kroz vaš kurac sve vreme tokom jebanja, i osećaćete se ludo. Pera je to naravno iskusno odradio, što je rezultiralo prskanjem moje sperme skoro metar u vis, a da ni jednom nisam takao svoj kurac. Extra…