178. Ispovest jednog bisexualca – Teniserka Šamra

31
Share
Copy the link

Bilo je lepo kasno toplo popodne. Sedeo sam sa društvom u mom omiljenom kafiću i čavrljali bez veze. Sto je bio prepun praznih, poluispijenih i punih krigli piva. Ljuštili smo pivo kao za olimpijadu. Žika, moj drugar naruči još jednu turu i odmah sam znao da će ta tura biti poklopac. Posle toga neću moći sesti na motor. Srećom, živim blizu pa ću otići kući pešice i doći po motor sutra kada mi se glava malo razbistri.
Tada je ušla ona. Odnosno, ušla je grupa devojaka za koje smo odmah znali da su teniserke. Bile su obučene u trenerice, patike i sa sobom nosile torbe karakteristične za tenisere u obliku reketa. To nas i nije začudilo jer su u blizini kafića bili teniski tereni. Tada je neko za stolom rekao kako je u toku neko takmičenje u tenisu i da bi bilo grehota ne iskoristiti ovu salatu od prelepih pičića koje se trenutno nalaze u gradu.
Između njih četiri, meni je privukla pažnju ona. Tamnoputa, vitka prelepa devojka. Duge crne kose, tvrdih sočnih dojki i prelepom, malom trtavom guzom koja se je ocrtavala preko trenerica. Bacila je pogled za naš sto i značajno ga zadržala na meni. Imala je onaj bezobrazni, drski izraz na licu pun prepotentnosti, što me je još više palilo. Iz iskustva sam znao da ribe koje su tako pune sebe i prepotentne, u krevetu znaju da budu prave lavice. Samo ih treba osvojiti. Sele su sa za susednim stolom i video sam na jednoj natpis na trenerici ”Canada”. Znači Kanađanke, što mi se uskoro potvrdi jer su između sebe razgovarale na engleskom.
Međutim, moje društvo je bilo već u polukomatoznom stanju i pomislio sam da tako pijan mogu samo da izazovem podozrenje devojaka te sam odustao od bilo čega. Nakon poslednje ture piva, polako smo se rastali, a ja sam izašao iz kafića bacajući tužni pogled ka stolu sa teniserkama. Znao sam da sam ovu priliku nepovratno propustio.

Novi dan. Mamurluk. Glava mi je veličine kontrabasa, a i tako zvoni na svaki zvuk koji dolazi spolja. Neko je u hodniku malo jače zalupio vratima od lifta. Imao sam osećaj kao da me je maljem udario po potiljku.
Pola sata kasnije, nakon tuširanja i doručka mi je već bilo bolje. Pogledao sam na sat i shvatio da je podne. Rešio sam da odem do kafića na kafu i pokupim motor koji sam tamo ostavio juče nakon pijanke.
Ulazim u poluprazan kafić. Osoblje i par stalnih gostiju me pozdravlja, jer jebi ga, ja sam ovde malte ne inventar. Stalni gost. Sedam za svoj omiljeni sto i naručujem kafu. Tek sam tada primetio nju. Sedela je sama dva stola od mene. Zamišljeno je zurila u šoljicu čaja ispred sebe. Bila je to ona tamnoputa teniserka od juče. Danas je bila obučena u neku majičicu i kratku suknjicu, karakterističnu za teniserke. Na nogama je imala bele patike bez čarapa, što mi je u tom trenutku delovalo jako erotski. Sve je od garderobe na njoj bilo belo, što je još više isticalo njenu tamnu put. Kosa joj je bila skupljena u konjski rep. Stigla mi je kafa za sto i ja sam rešio da nešto pokušam. Ova teniserka mi se jako dopala. Rešio sam da iskoristim svoje odlično znanje engleskog i činjenicu da sam neko kratko vreme radio u Kanadi.
– Sale… dođi… – obratio sam se konobaru.
– Reci Dule…
– Daj onoj devojci onaj tvoj jutarnji koktel na moj račun…
– Jesi li siguran?
– Zašto ne bih bio?
– Šta znam… par njih je pokušalo… pa ništa… mala je hladna kao čelik…
– Spremi ti koktel i odnesi joj…
Ubrzo je konobar spustio na njen sto šareni koktel ukrašen kišobrančićima. Ona začuđeno pogleda konobara, ovaj joj nešto tiho reče, i tada je okrenula glavu ka meni. Njen pogled je tog trenutka ubijao. Mora da je izgubila meč čim je bila tako neraspoložena. Rešio sam da presečem situaciju i odmah vidim na čemu sam.
– Juče sam video na vašim trenericama da ste iz Kanade… – rekao sam na tečnom Engleskom, što nju vidno iznenadi.
– Da… a vi?
– Ja sam odavde, ali sam radio u Kanadi…
– Stvarno… gde?
– Mogu? – pokazao sam rukom za njen sto i ona na moju radost klimnu glavom. Krenuli smo uz piće da se upoznajemo. Zvala se Šamra. Bila je iz Vankuvera i ovde je došla sa reprezentacijom na neko takmičenje. Na žalost ispala je još u prvom kolu i sada dangubi dok se takmičenje ne završi i dođe vreme da ide kući. To sam shvatio kao priliku da se malo družim sa njom i pokušam da je odvedem u krevet. O, to sam tako silno želeo. Bila je prelepa i pre svega jako jebozovna. A miris… njen miris koji sam osetio kada sam seo za njen sto me je opio. Mirisala je tako egzotično i primamljivo da sam hteo da je pojedem tu za stolom.
– Što ne piješ piće koje sam ti ponudio?
– Ne pijem alkohol…
– Koktel je bezalkoholan… znaš prepostavio sam pošto si sportista…
Ona se nasmeši pokazujući mi svoje prelepe bele zube i uze čašu u ruke. Otpila je gutljaj i napravila zadovoljni izraz na licu.
– Divno… – rekla je.
– Drago mi je…
Nastavili smo druženje uz piće i toliko uživali da nismo ni primetili da je već bilo negde oko 3 popodne. Tada ona, na moje razočarenje dohvati svoju torbu i napravi pokret kao da će da ide.
– Izvini, ali moram u hotel na ručak. Lepo mi je bilo…
– Nemoj… – nisam hteo da je i ovaj put izgubim.
– Ali moram…
– Ne moraš… Hajde negde da odemo zajedno na ručak. Evo ja častim…
– Pa ne znam… – Za one koji ne znaju, u Americi i Kanadi kada muškarac pozove žensku na ručak ili večeru oni zovu ”date” (dejt) ili sastanak, pod uslovom da nije poslovni ručak. Obično se na tom sastanku odluči da li će između njih biti nešto ili ne. U devedeset odsto slučajeva, kada ženska prihvati poziv znači da će biti nečega, ukoliko muškarac baš ne zabrlja nešto. Otuda i njeno dvoumljenje na moju ponudu.
– Hajde… Odvešću te negde da ručamo, pa ću ti posle pokazati grad.
– Hoćemo li ići motorom? – Aha, tu smo dakle. To mi je bio dokaz da je i ona mene juče primetila i da zna da sam bajker. Uostalom, šta ja serem, pa to se vidi i po mom načinu oblačenja.
– Naravno…
– A šta ćemo sa ovim? – pokazala je na ogromnu sportsku torbu punu opreme.
– Ostavićemo je ovde, tu rade moji prijatelji, pa ćemo se kasnije vratiti po nju.
– Ok… – reče ona odlučno i ustade sa stola. Pred očima mi sevnuše njene vretenaste butine do pola prekrivene lepršavom suknjicom. Zabalavio sam u momentu već zamišljajući kako zarivam svoje zube u unutrašnjost tih prelepih butina.
Znajući da većina Kanađana voli ribu, izabrao sam jednu prelepu čardu u okolini grada na Dunavu. Pogled na reku, prijatna atmosfera i odlično jelo su očigledno prijali Šamri. Bivala je sve opuštenija i pričljivija. Vremenom smo postajali sve bliskiji i Šamra se je sada sve više smejala. Imala je prelep osmeh. Njen zamućeni pogled blago zakošenih očiju ispod poluzatvorenih kapaka mi je govorio da joj prijam. Lagano sam u priču navodio teme koje bi me dovele do toga da je osvojim do kraja, kako bi bila moja.
Družili smo se celo popodne. Malo se vozali motorom, šetali kejom i bilo nam je tako lepo da nismo ni shvatili da je već veče.
– Mislim da je vreme da se vratim u hotel… – reče ona.
– Ok… ispratiću te… – Morao sam reći tako džentlmenski da je ne bih izgubio na prvom sastanku. Uostalom, rekla mi je da je u gradu još nekoliko dana i biće prilika. Meni je bilo samo bitno da sam joj se približio i sada samo treba biti strpljiv.
Nakon kraće vožnje stao sam ispred njenog hotela. Ona sjaha sa mog motora dok sam ja otpetljavao njenu sportsku torbu sa bisaga.
– Lepo sam se proveo. Nadam se da se neće samo završiti na tome… – rekao sam iskreno.
– Neće… – iznenadi me ona njenim odgovorom – … sačekaj me tu…
Otrčala je uz stepenice ulaza hotela vrckajući svojim dupetom. Na trenutak nisam znao da li me zajebava ili ozbiljno misli. Rešio sam da sačekam. Pomerio sam motor par metara dalje od ulaza i zapalio cigaretu. Mala, pomislio sam, imaš vremena dok ova cigareta gori. Ako ne siđeš do tada, odoh. Cigareta mi je bila pri kraju kada se pojavila na ulazu. Lagano je silazila stepenicama obučena u prelepu plavu haljinu koja joj je dosezala do polovine butina. Bila je svesna svoje lepote i erotičnosti te mi je polako prilazila znajući kakav efekat to izaziva kod mene.
– Idemo… – reče tiho i uze kacigu u ruke. Motor je zabrundao i ja sam dodao gas.

Šamra. Prava lavica. Ležao sam na leđa u svom krevetu. Šamra mi je sedela u krilu. Njena vrela pičkica je gužvala moj kurac duboko nabiven u njenu utrobu. Grudi su mi pržili njeni vreli dlanovi, koji su povremeno iz strasti zabivali svoje lakirane nokte ostavljajući crvene tragove po mojim prsima. Njene sočne dojke su se ljuljale levo-desno u ritmu njene igre kukovima. Sklopljenih očiju je uživala u svakom milimetru mog kurca. Obgrlila mi je obraze svojim šakama i nagnula se unapred. Spustila mi je vreo poljubac svojim sočnim usnama od koga je malo falilo da svršim. Ja nisam, ali ona jeste. Telo je počelo nekontrolisano da joj se trese i ja sam osetio grčeve njenih vaginalnih mišića kako mi kontrakcijama stežu koren kurca. Ljubila me je i svršavala. Osetio sam kako mi niz muda cure njeni topli sokovi. Spustila je glavu na moje grudi i šumno disala kroz nozdrve. Milovao sam je po kosi i leđima, osećajući kako joj se koža ježi.
– Znaš dragi… – reče ona tiho.
– Reci…
– Ja tek sada počinjem… Potreban mi je jedan orgazam da bih stvarno počela sa sexom i totalno odlepila…
– Jedva čekam… – rekao sam i nasmešio se. U stvari tada ni slutio nisam šta me čeka.
– Onda… pripremi se za ludnicu… – reče ona i ustade iz mog krila.
Krenula je da me ljubi po grudima dok mi je jednom rukom nežno milovala jaja. Njeni poljupci krenuše naniže. Ljubila mi je nežno trbušnjake i dalje nežno zarivajući svoje nokte u moja muda. Kurac je hteo da mi explodira. Konačno je uzela moj glavić i nežno ga usisala u usta. Oblizivala ga i igrala se jezikom. Ta njena igra, kao i moja napaljenost prethodnim njenim jahanjem su rezultirali mojom explozijom. Nisam mogao više da izdržim i moj prvi mlaz izlete njoj pravo u usta. Ona je nastavila da mi ga puši kao da se ništa nije desilo. Telo mi se grčilo u napadima orgazma dok je ona gutala svaku kap mog semena. Držala me rukom za koren kurca i slasno sisala glavić kao kuglu sladoleda. Sve vreme me je gledala svojim crnim okicama, kao da je tražila odobrenje da to dobro radi. Konačno sam ispraznio svoja jaja. Ona zadovoljno coknu jezikom i krenu da svojim telom klizi nagore trljajući se uz moje telo.
– Ukusan si… – rekla je tiho.
– Ne znam… daj da probam…
Osmehnula se je i spustila mi je vreo poljubac. Osetio sam miris njenog daha pomešan sa mirisom moje sperme koja joj je do malopre ispunjavala usta. Ljubili smo se strasno dok je tako ležala preko mene. Onda je u jednom trenutku postala svesna moje ponovne erekcije. Nasmešila se i tiho rekla:
– Momče… Ovo se mora iskoristiti… – stegla me je rukom snažno za kurac.
– Naravno… – poskočio sam i gotovo je zbacio sa sebe. – Dođi ovamo…
Pokretima sam je namestio u dogy pozu. Ona se poslušno namesti i istrti svoje prelepo dupence što je više mogla. Zabalavio sam od pogleda na njenu pozadinu. Prelepo dupence sa razjapljenom pičkicom gladnom kurca. Zagnjurio sam glavu u taj čokoladni desert. Prelazio sam jezikom duž njenog procepa. Lizao sam je kao lud. Nisam znao šta mi je slađe, da li kada jezikom prelazim preko njenog vrelog čmara, ili kada moj jezik počne da skuplja sokove sa nežne neverovatno vlažne pičkice. Šamra je samo glasno dahtala i izvijanjem svog vitkog tela davala mi do znanja koliko joj to prija.
Konačno sam se uspravio i šakama je uhvatio za struk. Prislonio sam svoju kurčinu na njen guzni procep i Šamrino telo zadrhta. Moj je glavić lako pronašao put do njene vlažne pičkice. Šamra još malo odiže guzu i dade mi do znanja da je željna da ga primi. Sjurio sam ga lagano i odlučno do jaja.
– Toooo…. ahhhh… – vrisnula je.
Izvukao sam ga do pola, pa joj ga ponovo sjurio do jaja.
– Ooohhhh babie… – mumlala je.
Ja sam u tišini samo stenjao od zadovoljstva i nabijao joj kitu u pičkicu. Sa svakim udarcem sam ga nabijao sve jače i sve brže. Kapljice znoja su počele da joj se pojavljuju na njenim prelepim leđima.
– Uhhhh… kako si dobra… – izletelo mi je.
– Prijaš mi bejbe… ahhh… želim te… – uživala je u mojim prodorima.
Tada je vrisnula kao vučica i snažno nabila svoju guzu na moje kukove. Sada joj je moj kurac bio zaboden do jaja. Čak sam imao osećaj da je i deo mojih muda upao u njenu pizdu. Šamra je počela nekontrolisano da se trese i stenje pod napadima orgazma.
– Yesss… yes… yes… give it to me… – govorila je u ritmu mog jebanja i svršavala kao kobila. Njeni sokovi su u vidu toplih mlazeva klizili duž mojih muda negde na dole ka butinama.
Kučka je svršila i zastala tako sva zadihana nabodena na moj kurac koji je bio samo na sekund od svršavanja. Falilo mi je jako malo, samo par uboda. Onda sam odlučio.
Izvukao sam joj ga iz pičkice dok je ona i dalje stajala tako kao kučka četvoronoške sa glavom klonulom ka podu. Kurac mi je isijavao od vreline njene pičke. Bez ikakvog upozorenja, nanišanio sam njen čmar i sjurio ga odjednom do jaja.
– Arghhh… idiote… – vrisnula je izvijajući svoje telo od bola. Iako je i mene malo zabolelo ja se nisam uopšte obazirao na bilo šta. Samo sam ga nabijao i udarao u njenu guzicu kao napaljeni pastuv.
– Ahh… ne… nee… – pokušavala je da se izvuče iz mog stiska. Onda sam je stegao snažno, nabio na kurac i ostao u tom položaju.
Sada smo bili kao dva kera. Zalepljeni jedno za drugo, ja preko nje, sa mojim kurcem duboko u njenom dupetu. Glasno smo ispustali vazduh kroz nozdrve. Šamra je počela polako da se smiruje, i bol joj je postepeno prestajala. Osetio sam kako u početku veoma lagano, gotovo stidljivo počinje da meša guzom. Izvukao sam moj kurac lagano do pola iz njenog dupeta, a njeno mešanje je postajalo sve slobodnije i sve izraženije. Počeo sam ponovo polako da joj ga nabijam.
– Ohhhh… bejbi… pa ovo prija… mmmmm…… – predala se.
– Uhhhh…. divna si….
Čim sam osetio da se je opustila, počeo sam snažnije i brže da joj ga nabijam. Sada je Šamra uživala u mojim prodorima, a njena guza je pulsirajući mešala na mom kurcu. Nisam mogao još dugo. Zario sam joj nokte u kožu i zadao završni udarac. Moj prvi mlaz sperme ispuni joj guzno crevo. Poludela je.
– Ohhhh…. kako si topao… puni meee…. – dahtala je u ritmu mojih udaraca.
Ja sam se praznio u njeno dupe i povremeno bih je šljapio rukom po guzi, na šta bi ona samo zadovoljno ciknula. Sipao sam na litre sperme u nju i uživao u orgazmu koji mi je protresao telo.
Poslednji mlaz semena je izleteo iz mene u njenu guzu i ja izvih telo unazad od zadovoljstva.
Gejm – set – meč.